Ay lutfen durtmesin o seytan :) hazir birakmissin mis gibi. Enerjin tutmadiysa ilkinde belki yine tutmayacak. Bosver fali ani yasaNakta ile ilgili yorumlara çok şaşırıyorum. Ben aşk kartları atmıştım 2,5 ay önce. Sesli bakmıştı. Ne tarih ne geçmiş ne yakın gelecekteki olaylar ne de fiziksel tarif vermişti. Karakter analizlerinin de bir kısmı yanlıştı. Sadece karşı tarafın ağzından konuşup şöyle şöyle hissediyor demişti. Siz hangi fala baktırıyorsunuz ki? Fala tövbe etmemiş olsam yeniden baktırırdım. Ama şeytan dürtmüyor değil.
Nehirin geçen yıl Ağustos ayında baktığı falı tekrar dinledim. Gelecekle ilgili söyledikleri gerçekleşmedi ama geçmişi ve anı güzel yorumlamış. Yakın bir arkadaşın aslında kötülüğünü istiyor ve seni yanlış yönlendiriyor demiş. O doğru çıkmış ama. 4 ay sonra bir arkadaşımın gerçek yüzünü görüp hayatımdan çıkardım. Falı bile beraber dinlemiştik oysaki.
Sayma oyle vadeleri ayrica. Zaman sarkar cikar diye dusun sen. 7 ay der belki gelecek yil 7.ayda olur. Hem simdi tanissan evlilik karari alman bile daha uzun surer, birak evlenmis olmayi :) Temmuz gelini daha iyi. Kis mevsimi bosver :)Pardon nakta 7 ay sonra evlilik demiş yani tarih vermiş. Tekrar dinledim. Gitti 2,5 kaldı 4,5 ayAma kiminle? Yok ki ortada aday. Bana da isim verseydi keşke...
Yok kız şaka yapıyorum zaten. Çıkan çıkardı şimdiye kadar. Tam fal çıktı diyordum, 2-3 gün sonra fena patlıyordu. Hergün girip okuyup çıkıyorum burayı. Ben unumu eledim, eleğimi duvara astım. Şunu anladım ki; yaz kadınıyım ama fal kadını değilim :)Sayma oyle vadeleri ayrica. Zaman sarkar cikar diye dusun sen. 7 ay der belki gelecek yil 7.ayda olur. Hem simdi tanissan evlilik karari alman bile daha uzun surer, birak evlenmis olmayi :) Temmuz gelini daha iyi. Kis mevsimi bosver :)
Nakta konusunda ben de cok sasiriyorum. Bu kadar zamandir fal baktiriyorum neredeyse en kotulerinden diyebilirim simdi. Hatta gecen gun yine nakta gundeme gelince actim dinledim fali, ama gulerek dinledim hic tutmamis. Bana verdigi vadeler coktaaan gecti. Oyle olumsuz filan da degildi fali cok isterdim ciksin. Agirlik da yapmadi tatli bir kadin sesi vardi karsimda. Gercekten cok sasiriyorum. Ama kim bilir belki hepimize ayni hesaptan baskalari bakiyor, bunu bile bilmiyoruz.
Bence oyle spesifik isim, soyisim vs bilen falci hisli filan degildir baska yollarla bakiyordur. Oyle sak diye isim cisim vermenin baska aciklamasi olamaz.
Ben de 2 aya yakindir baktirmayanlardanim. Vallahi ruhum sıkılmıs faldan. Resmen dogru durust cikan falim yok ve yillardir yok. Bence fal cikma isi kisiye bagli, kiminin enerjisi kapali kiminin acik, kimine biliyorlar kimine salliyorlar. Artik falin cikma meselesinin falcidan cok bizim enerjimize bagli oldugunu dusunuyorum. Cunku burada okuyorum bana cikti diyenleri, asil olay cikmasa da sunu bildi diyenleri. Kendime bakiyorum yok arkadas, cikmamis hic biri. Bazen cikti zannediyorum ama zamanla aslinda cikmadigini anliyorum. O yuzden srtik atmayacagim bu fallar bana cikmiyor
Anliyorum seni. Ben ayni seyi cok iyi olarak anlatilan geysu ve yesilcingene de yasadim. Geysu hadi neyse ama yesilcingene hic alakasi olmayan bir faldi benimle. Enerji meselesi :) Ben de biraktim diyorum bakalim :)) Evrene pozitif mesaj gondererek idare ediyorum simdilik :)Nakta konusunda ben de cok sasiriyorum. Bu kadar zamandir fal baktiriyorum neredeyse en kotulerinden diyebilirim simdi. Hatta gecen gun yine nakta gundeme gelince actim dinledim fali, ama gulerek dinledim hic tutmamis. Bana verdigi vadeler coktaaan gecti. Oyle olumsuz filan da degildi fali cok isterdim ciksin. Agirlik da yapmadi tatli bir kadin sesi vardi karsimda. Gercekten cok sasiriyorum. Ama kim bilir belki hepimize ayni hesaptan baskalari bakiyor, bunu bile bilmiyoruz.
Bence oyle spesifik isim, soyisim vs bilen falci hisli filan degildir baska yollarla bakiyordur. Oyle sak diye isim cisim vermenin baska aciklamasi olamaz.
Ben de 2 aya yakindir baktirmayanlardanim. Vallahi ruhum sıkılmıs faldan. Resmen dogru durust cikan falim yok ve yillardir yok. Bence fal cikma isi kisiye bagli, kiminin enerjisi kapali kiminin acik, kimine biliyorlar kimine salliyorlar. Artik falin cikma meselesinin falcidan cok bizim enerjimize bagli oldugunu dusunuyorum. Cunku burada okuyorum bana cikti diyenleri, asil olay cikmasa da sunu bildi diyenleri. Kendime bakiyorum yok arkadas, cikmamis hic biri. Bazen cikti zannediyorum ama zamanla aslinda cikmadigini anliyorum. O yuzden srtik atmayacagim bu fallar bana cikmiyor
Anliyorum seni. Ben ayni seyi cok iyi olarak anlatilan geysu ve yesilcingene de yasadim. Geysu hadi neyse ama yesilcingene hic alakasi olmayan bir faldi benimle. Enerji meselesi :) Ben de biraktim diyorum bakalim :)) Evrene pozitif mesaj gondererek idare ediyorum simdilik :)
Nakta konusunda ben de cok sasiriyorum. Bu kadar zamandir fal baktiriyorum neredeyse en kotulerinden diyebilirim simdi. Hatta gecen gun yine nakta gundeme gelince actim dinledim fali, ama gulerek dinledim hic tutmamis. Bana verdigi vadeler coktaaan gecti. Oyle olumsuz filan da degildi fali cok isterdim ciksin. Agirlik da yapmadi tatli bir kadin sesi vardi karsimda. Gercekten cok sasiriyorum. Ama kim bilir belki hepimize ayni hesaptan baskalari bakiyor, bunu bile bilmiyoruz.
Super ne guzel, guzel seyler ciktiysa. Gel sen de zirvedeyken birak o zaman. Buralar cok guzel :))Uğruna fal baktırmaya başladığım kişi bile döndü benim düşünüyorum benim enerjim fazla açık galiba:) geysu da çıkan bir isim bana ya da selena bilemiyorum haklı olabilirsin gerçekten forumda okuduğum oldu bu şekilde bana kimsenin falı çıkmadı diyen
Uğruna fal baktırmaya başladığım kişi bile döndü benim düşünüyorum benim enerjim fazla açık galiba:) geysu da çıkan bir isim bana ya da selena bilemiyorum haklı olabilirsin gerçekten forumda okuduğum oldu bu şekilde bana kimsenin falı çıkmadı diyen
Alıntı yaptım yazarken uyuyup kalmışım :))) uyuryazar oldum sanırım. o kadar yoruluyorum ki bu ara...Anliyorum seni. Ben ayni seyi cok iyi olarak anlatilan geysu ve yesilcingene de yasadim. Geysu hadi neyse ama yesilcingene hic alakasi olmayan bir faldi benimle. Enerji meselesi :) Ben de biraktim diyorum bakalim :)) Evrene pozitif mesaj gondererek idare ediyorum simdilik :)
Super ne guzel, guzel seyler ciktiysa. Gel sen de zirvedeyken birak o zaman. Buralar cok guzel :))
Gercekten artik boyle dusunuyorum. Falcidan cok bizim enerjimizle alakali bence. Hani derler ya senin enerjin cok kapali bisey goremedim filan diye. Cunku 2014'ten bu yana donup baktigimda samimiyetle soyluyorum gercek anlamda cikan falim yok. Biri gercekten bilse hep ona atacagim. Bende Geysu anda inanilmaz iyidir ama yalnizca bir kere nildi o da esas konuda degil, yeni biri var soyle biri senden hoslanicak ama sen istemiceksin dedi bi bu cikti iste, esas konuyla ilgili dedigi her seyy patladi. Bir de Gizem hatunun yeni bakmaya basladigi zamanlarki ilk fali dogruymus gelecek cikmasa da, ondan da bi daha o kadar iyi fal alamadim. Yine fena degil fallari ama o ilk falinda sak diye meslegimi yazmisti kadin. Keske gelecegi de ciksaydi. Hakkini yemeyeyim derinin dediklerinden cikan oluyor ama onun da esas konuyla ilgili dedikleri hic cikmiyor. Iste boyle : )
marArkadaşlar merhaba sizlere şimdiye kadarki fal deneyimimi anlatayım dedim. Umarım yardımcı olur. Önceden fal baktırdığım kişiler olmuştu. Yakın zamanda da aşk hayatım için baya bir fal baktırdım. Biriyle birlikteydim ama yazın terketti beni, ben de hâlâ unutamadım. Şu an unutmaya çalışıyorum. Arada aklıma geliyor, özlüyorum ama yapacak hiçbir şeyim yok. Yoluma bakmaya çalışıyorum. Unutmak istiyorum artık, çünkü hatırlamak bana acı veriyor, depresyona giriyorum sanki ve de kendisi oldukça negatif. En son da görüştüğü biri vardı. Artık fal da baktırmıyorum, yoruldum ve de sıkıldım. Çok para harcadım maalesef
FAL SEPETİ
DEMİR:bu kişinin bana seneye pişman olup döneceğini ama geç olacağını, benim Kasım ayında yeni biriyle tanışacağımı söyledi. Güzel bir fal gibi gelmişti.
MERT:katina baktırmıştım.biraz kartlara biraz da kendi hissine göre bu kişinin geri döneceğini söylemişti. Zaman vermedi. Kısa bir faldı ama netti.
YAĞMUR:bu kadına ilk geçen sene baktırmıştım. Benim hakkımda gerçekten şaşıracağım şeyler söylemişti kişilik analizi süper. Geçen sene yazın yeni bir ilişki demişti, ben bu kişiden hoşlanmıştım yazın, eylül ayında da sevgili olmuştum bu kişiyle. Bu sene tekrar baktırdım, yine anlık durumu geçmişi çok güzel yorumladı. Kasım aralık ayında bu kişinin döneceğini söyledi.
YAĞMUR SOTHİS:arkadan hafif güzel bir müzikle seans hazırlıyor, kartları tek tek yorumluyor kendi de üzerine kart açıyor bir sürü. Sarkacıyla da evet hayır belki durumları için destekliyor. Çok hoşuma gitmişti bu fal, analizleri güzeldi. Bu yıl sonuna aralığa kadar yeni birinin olacağını söyledi.
EMRE DİNÇ:analizleri güzeldi, bu kişi geri dönecek sana dedi. 2 defa baktırdım fal, 2.sinde gerçeği yansıtmadığını düşündüm, bazı söylediklerinin gerçekte olmadığını farkettim. İnanasım gelmedi sonra kendisine.
ASUMAN BALCI:emre dinç'in tanıdığı biri galiba emre dinç'in facebook profilinde birlikte resimlerini gördüm. Analizleri güzeldi, o kişi dönecek dedi zaman vermedi. Onun dışında bir şey daha demişti, o çıkmadı.
MELİH GÜN:analizleri güzeldi beğendim. Biraz burca göre de yorum yapıyor gibi geldi. En geç şubata kadar bu kişi geri dönecek dedi.
DENNİS:analizlerini beğendim. Kasım ayında dönecek bu kişi dedi.
İZMİRLİ KATİNA:sadece kart okuyor, analiz falan saçmaydı. Baktırmaya değmez.
EYLÜL:bu sitede facebook hesaplarından insanları bulup oradan bilgilerle yorum yaptığını yazmışlar. İsim falan söylüyormuş. Benim facebook hesabım kapalıydı o sıra. Belki bu yüzden isim falan söylemedi bana. Analizlerini beğenmedim, falı da beğenmedim. Kahve falı yorumu gibi bir yorum yoktu. Olmaz bu kişiyle demişti.
FİRUZEN:kahve falı gönderdim, enerji terapisi için direkt yıldıznameye gel orada daha detaylı anlatıcam dedi. Kısa bir faldı, bu kişiyle olmaz dedi. 2018de yeni biri olacakmış hayatımda, bu kişi de pişman olup gelecekmiş sonra ama çok geç olacakmış. Falı beğenmedim.
SEZGİ:analizleri güzel gibiydi. Hayatımda başka biri olacağını söyledi, zaman olarak ne söyledi hatırlamıyorum.
NESİBE TEKBAŞER:ilk fal attığım kişi. Toplam 3 defa baktırdım. İlk olarak 2013 senesinde atmıştım, o zaman çok güzel detaylar söylemişti ve de söyledikleri kısmen gerçek olmuştu çok beğenmiştim. 2.falım 2 sene önceydi galiba, analizleri güzeldi ama gelecek için dedikleri tutmamıştı. Bu seneki 3.falımda da analizleri güzeldi. Bu kişinin bana geri döneceğini ama benim bu kişiyi kendi isteğimle istemeyeceğimi, hayatımda başka biri olacağını söyledi.
AYIŞIĞIN:2 sene önce baktırmıştım.
Analizleri harikaydı ama gelecek için dedikleri olmamıştı.
REZZAN:geçen sene ilk attığım falı çok beğenmiştim. Bu sene attığım ise çok kötüydü. Analizler olmamış. Nisan ayında yeni biri olacak demiş, olacağını hiç sanmıyorum. Kötü bir faldı.
ŞAHMARAN:kısa ama net bir faldı. Gelecek için söylediği bir şey çıkmadı.
BİNNAZ ABLA
HALEH ÇETİNER:sadece çok pembeci. Geçen sene gelecek için söylediği tutmamıştı.
EYLÜL ACARembe bir yorumdu. Gelecek için söylediği olmadı.
KENAN ŞAHİN:gelecek tutmadı.
MÜGE AYDIN:kartları çok güzel yorumluyor, analizleri güzeldi ama gelecek için söylediği çıkmamıştı.
ECE GÜLENER:durugörü falı göndermiştim. Verdiği tarih geçti. Geçmiş, an analizi tutmamıştı yani çok pembeydi.
BİRYOLUNVAR
İLKAY GÜR:kahve falı göndermiştim. Açık açık ne görüyorsa söylüyor gibi. Bu kişinin karmakarışık bir düşünce yapısında olduğunu ve bu kişiyle olmayacağını söyledi. Onun dışında karşıma iki kişinin çıkacağını söyledi. İlki Ekim ayında demişti, şu an bir şey yok ya bakalım.
AYLİN:kişilik analizini güzel yapmış ama gelecek için söylediği fos çıktı.
SARAYLIHANIM:geçmiş analizi uymuyordu. Bu kişinin döneceğini söylemişti.
FALALEM
REZZAN ABLA:anlık durum, geçmiş analizleri çok iyiydi. Bu kişinin Kasım ayında döneceğini söylemişti.
MERT REİKİ:doğru mudur bilmiyorum, çünkü bilmediğim şeyler söyledi. Onun dışında sanki bir şeyler eksik gibiydi, anlık durumu pek bilememiş gibi gelmişti. Bu kişinin Kasım ayında döneceğini söyledi.
ESTER KİRA:anlık durum ve geçmiş analizi çok iyiydi. Kasım aralık ayında bu kişinin döneceğini söyledi.
MEDYUM FERRUH:çok atıp tutan(tutamayan desem daha doğru olur:))bir yorumcu, değmez.
TELLWE
SERÜVEN:geçmiş analizinde yanlışlar vardı. Gelecek için bu kişiden vazgeçeceksin yakında başka biri dikkatini çekecek dedi.
MERLİN07:yaptığı yoruma hüngür hüngür ağlamıştım. O kişi geri dönmeyecek, görüştüğü kişiyle 2 sene sonra evlenecek sen de 2020 yılında evleneceksin demişti.
KARADEDEE:ebced hesabı baktırmıştım. Hesaplamalardan dolayı somut delillere dayandırıyor. O kişi olmayacak, başka biriyle 2020 yılında evleneceksin demişti. Gün ay yıl tarihi verdi.
KAHİNCİ1:analizlerini beğenmedim, uymamıştı. Bu kişi geri dönecek demişti.
FALCINURSELİ:genel bir soru ile yıldızname göndermiştim. Çok kibar birisi gibi, tavsiye istemiştim bana uygun güzel tavsiyeler vermişti. Falını beğenmiştim. Çok sonra, seneler sonra evleneceğimi şu anda görüştüğün düşündüğün birisi varsa o olmayacak demişti.
NAKTA:karşı taraf hakkında doğruluğundan emin olmadığım bir sürü şey söyledi. Bazı yerlerde şaşırdım ve de pek uyduramadım. Bazı söyledikleri uymuş gibiydi ama bazı söyledikleri çok ters geldi. Bu kişinin bana kasım ayında, kasım olmazsa da mutlaka ileri aylarda geri döneceğini ama benim onu istemememi, güvenmememi söyledi. Başka birisi olacak hayatında dedi.
ZEYNEPANA:kelebek falı gönderip kahve falı göndermişim gibi yorum aldığım bir faldı. Çok genel yorumlar vardı, beğenmemiştim.
EİR:nisan ayına kadar geri dönecek bu kişi dedi. Analizlerini beğenmedim, kısa bir faldı.
Bunlar dışında, yaşadığım ilde sonra Manisa'da araştırmalar yaptım fal cafeler için. Manisa'da marimar fal cafe varmış, telefonla fal baktırılıyormuş. Pahalıydı maalesef ama 20 dklık konuşma oldu. Falcı yabancı bir kadındı heralde, sesi aksağanlıydı. Ben daha fal hakkında sorumu söylemeden geçmişimi, yaşadıklarımı bir bir söyledi. Bu kişi için olmaz demişti, başka biri olacak dedi ama o kişiyle ilgili fazla detay vermedi. Üç harflilerle ilgisi olabilir diye düşündüm açıkçası. Eğer ki zor durumdaysanız size tavsiye ederim burayı. Resminizi istiyorlar bir de, falcının yüzünüzü görmesi gerekiyormuş.
Bunlar dışında size siteler hakkında gördüklerimi söylemek istiyorum, falsepetinde ve de falalem sitesinde falcıların düşük puan yıldızlı kötü yorumları yayınlamama seçenekleri var. Falcıya bakarsınız 1 yıldız aldığı bir yorum görürsünüz sadece ama gerçekte 1 yıldızlı yorumları çok oluyor.
Ben memnun kalmıştım ama gelecek için söylediği tutar mı tutmaz mı bilmiyorum, baya uzun bir vade verdi çünkü. Onun dışında an ve geçmişte iyiydi. Ama pahalı...Marimar fal cafede baktırdığınız faldan memnun kaldınız mı?başka baktıran var mı acaba Manisa marimar cafede?
mar
Elfin Demet ve ilhan civanbinnazda 70 kredım var kımı önerırsınız katınada?
Elfin'in fali cikti mi sende? Bende anda iyiydi, vadesi beklemede cunku.Elfin Demet ve ilhan civan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?