Binnaz Abla

Ay lutfen durtmesin o seytan :) hazir birakmissin mis gibi. Enerjin tutmadiysa ilkinde belki yine tutmayacak. Bosver fali ani yasa

Pardon nakta 7 ay sonra evlilik demiş yani tarih vermiş. Tekrar dinledim. Gitti 2,5 kaldı 4,5 ay Ama kiminle? Yok ki ortada aday. Bana da isim verseydi keşke...
Sayma oyle vadeleri ayrica. Zaman sarkar cikar diye dusun sen. 7 ay der belki gelecek yil 7.ayda olur. Hem simdi tanissan evlilik karari alman bile daha uzun surer, birak evlenmis olmayi :) Temmuz gelini daha iyi. Kis mevsimi bosver :)

Sayma oyle vadeleri ayrica. Zaman sarkar cikar diye dusun sen. 7 ay der belki gelecek yil 7.ayda olur. Hem simdi tanissan evlilik karari alman bile daha uzun surer, birak evlenmis olmayi :) Temmuz gelini daha iyi. Kis mevsimi bosver :)
Yok kız şaka yapıyorum zaten. Çıkan çıkardı şimdiye kadar. Tam fal çıktı diyordum, 2-3 gün sonra fena patlıyordu. Hergün girip okuyup çıkıyorum burayı. Ben unumu eledim, eleğimi duvara astım. Şunu anladım ki; yaz kadınıyım ama fal kadını değilim :)

Nakta konusunda ben de cok sasiriyorum. Bu kadar zamandir fal baktiriyorum neredeyse en kotulerinden diyebilirim simdi. Hatta gecen gun yine nakta gundeme gelince actim dinledim fali, ama gulerek dinledim hic tutmamis. Bana verdigi vadeler coktaaan gecti. Oyle olumsuz filan da degildi fali cok isterdim ciksin. Agirlik da yapmadi tatli bir kadin sesi vardi karsimda. Gercekten cok sasiriyorum. Ama kim bilir belki hepimize ayni hesaptan baskalari bakiyor, bunu bile bilmiyoruz.

Bence oyle spesifik isim, soyisim vs bilen falci hisli filan degildir baska yollarla bakiyordur. Oyle sak diye isim cisim vermenin baska aciklamasi olamaz.

Ben de 2 aya yakindir baktirmayanlardanim. Vallahi ruhum sıkılmıs faldan. Resmen dogru durust cikan falim yok ve yillardir yok. Bence fal cikma isi kisiye bagli, kiminin enerjisi kapali kiminin acik, kimine biliyorlar kimine salliyorlar. Artik falin cikma meselesinin falcidan cok bizim enerjimize bagli oldugunu dusunuyorum. Cunku burada okuyorum bana cikti diyenleri, asil olay cikmasa da sunu bildi diyenleri. Kendime bakiyorum yok arkadas, cikmamis hic biri. Bazen cikti zannediyorum ama zamanla aslinda cikmadigini anliyorum. O yuzden srtik atmayacagim bu fallar bana cikmiyor

olsun varsin bilmesinler hayat öyle de böyle de devam ediyor :). adi üstünde fal, garantisi olmayan havada ucusan sözcükler.. sonra cikacak diye bekle dur. sacma biraz aslinda.

Anliyorum seni. Ben ayni seyi cok iyi olarak anlatilan geysu ve yesilcingene de yasadim. Geysu hadi neyse ama yesilcingene hic alakasi olmayan bir faldi benimle. Enerji meselesi :) Ben de biraktim diyorum bakalim :)) Evrene pozitif mesaj gondererek idare ediyorum simdilik :)

Uğruna fal baktırmaya başladığım kişi bile döndü benim düşünüyorum benim enerjim fazla açık galiba:) geysu da çıkan bir isim bana ya da selena bilemiyorum haklı olabilirsin gerçekten forumda okuduğum oldu bu şekilde bana kimsenin falı çıkmadı diyen

Super ne guzel, guzel seyler ciktiysa. Gel sen de zirvedeyken birak o zaman. Buralar cok guzel :))

Gercekten artik boyle dusunuyorum. Falcidan cok bizim enerjimizle alakali bence. Hani derler ya senin enerjin cok kapali bisey goremedim filan diye. Cunku 2014'ten bu yana donup baktigimda samimiyetle soyluyorum gercek anlamda cikan falim yok. Biri gercekten bilse hep ona atacagim. Bende Geysu anda inanilmaz iyidir ama yalnizca bir kere nildi o da esas konuda degil, yeni biri var soyle biri senden hoslanicak ama sen istemiceksin dedi bi bu cikti iste, esas konuyla ilgili dedigi her seyy patladi. Bir de Gizem hatunun yeni bakmaya basladigi zamanlarki ilk fali dogruymus gelecek cikmasa da, ondan da bi daha o kadar iyi fal alamadim. Yine fena degil fallari ama o ilk falinda sak diye meslegimi yazmisti kadin. Keske gelecegi de ciksaydi. Hakkini yemeyeyim derinin dediklerinden cikan oluyor ama onun da esas konuyla ilgili dedikleri hic cikmiyor. Iste boyle : )

Alıntı yaptım yazarken uyuyup kalmışım :))) uyuryazar oldum sanırım. o kadar yoruluyorum ki bu ara...
Ben evvela olacağı varmış oldu ya da hayırlı degil demek ki olmadı diyorum. Çünkü biliyorum ki başımıza gelen hersey olmuş ve olacakların en hayırlısıdır.. Ama bazı tanım ve tarifler vardır şaşırır kalırsın.
Öyle şeyler olursa ancak aha çıktı diyorum. Yokşa herkesin falı, ya da her fal bende de 100 de 100 çıkmıyor...
Uzun zaman aralıkları ile baktırınca belki biraz daha ilginç oluyor. Evet onun dışında benim için de bir cazibesi yok artık.
Herkese günaydın:)))

Arkadaşlar ilk defa telwe de fal baktırıp kapanış yapıcam uzun süre baktırmayı düşünmüyorum enerji meselesi tabi ki ama uzak gelecek beklentim Yok anlık ve karşı taraf düşüncelerinde iyi birini önerebilirmisiniz telwe de bir de yorumu 3-5gün bekletmeyen biri olsun

Super ne guzel, guzel seyler ciktiysa. Gel sen de zirvedeyken birak o zaman. Buralar cok guzel :))

Bu sefer de daha fazlasını öğrenmek istiyorum işte:) çok korkunç farkındayım umarım bir gün tamamen bırakırım

Esas konu nasıl bir şey peki? ama tabi benim için de bir falcının her falı tamamen çıktı diyemem çünkü abartıp fazla baktırdım mesela geysu ve selena çok uzun geleceği görüyorlar bence artık böyle düşünüyorum yaşadıklarımdan yola çıkarak

Az önce birkerebirin fallarını okudum ya bu kadın neden sisteme girmiyor 7 ay ve 9 ay önce sorduğum konu tam olarak çıktığını fark ettim ve baya motive edem bir falmış o ara depresyondayken Anlamıyordum ama baktığımda o yaşadığım sürecin geçtiğini görünce gerçekten şaşırdım

Marimar fal cafede baktırdığınız faldan memnun kaldınız mı?başka baktıran var mı acaba Manisa marimar cafede?
mar

Marimar fal cafede baktırdığınız faldan memnun kaldınız mı?başka baktıran var mı acaba Manisa marimar cafede?

mar
Ben memnun kalmıştım ama gelecek için söylediği tutar mı tutmaz mı bilmiyorum, baya uzun bir vade verdi çünkü. Onun dışında an ve geçmişte iyiydi. Ama pahalı...

Şubat 2016 dan temmuz 2016 ya kadar """"54 fal """""baktırdım """"elif Hanzade""""" ye kendisi Binnaz abla da adam sana duygularını açacak dedi.evleneceksiniz dedi.adam işyerini değiştirdi yok seni aratacak falan dedi yıl oldu 2017 hatta bitmek üzere hiç bir dediği çıkmadı ben de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…