Çıkan şeyler oldu evet ama sonuç beklemede. Gerçi ben büyük bir değişiklik yaparak tüm gidişatı değiştirdim sil baştan yeniden başlayacak sanırım ya da bitecek artık tamamen akışa bıraktım :)Elfin'in fali cikti mi sende? Bende anda iyiydi, vadesi beklemede cunku.
Senin icin en hayirlisi neyse o olsun :)Çıkan şeyler oldu evet ama sonuç beklemede. Gerçi ben büyük bir değişiklik yaparak tüm gidişatı değiştirdim sil baştan yeniden başlayacak sanırım ya da bitecek artık tamamen akışa bıraktım :)
Bende selin imeri denemeyi düşünüyordum iyi oldu bu bilgiBinnaz ablada kahve falında
DERİN AKARSU dediği çıkmadı
NAGEHAN BİLGE olmadı
HİLAL MUTLU ...ALEV TANSEL..YAĞIZ ER..SELİN İMER ki bu kadın burada ovulmus diye baktırdım ama nafile
NEHİR ATEŞOĞLU sitede o kadar ovulmus ki yani ne durumu bildi ne geleceği
ÖZDE SOYHAN iki fal baktı yok pozitif ol olacak dileğin dedi ama yok olmadı
SERKAN ASLAN YAĞMUR TEKİN ne durumu bildiler ne geleceği
35 kahve fali baktırdım diyebilirim ki hiç tutan olmadi
Bende selin imeri denemeyi düşünüyordum iyi oldu bu bilgiBinnaz ablada kahve falında
DERİN AKARSU dediği çıkmadı
NAGEHAN BİLGE olmadı
HİLAL MUTLU ...ALEV TANSEL..YAĞIZ ER..SELİN İMER ki bu kadın burada ovulmus diye baktırdım ama nafile
NEHİR ATEŞOĞLU sitede o kadar ovulmus ki yani ne durumu bildi ne geleceği
ÖZDE SOYHAN iki fal baktı yok pozitif ol olacak dileğin dedi ama yok olmadı
SERKAN ASLAN YAĞMUR TEKİN ne durumu bildiler ne geleceği
35 kahve fali baktırdım diyebilirim ki hiç tutan olmadi
Aralarından bir tek elfin demeti denedim daha önce beğendiğimi söylemiştim. Gonca polat ı deneyecektim denk gelememiştim online olmasınabinnaz'da %50 indirim varmış hemen yapıştırdım ve şimdi şu 70likleri deneyebilirim. aylar sonra ilk kez baktıracağım.
sesli sevdiğim için bu hanımları seçtim. adaylarımız;
arnisa bahadır, elfin demet, inci turan, elif ışık, aslıhan yılmaz ve gonca polat
hangisine göndereyim?
Natali ye iki defa baktırmıştım her baktırışımda öteledi vadeyi :-DBinnaz ablada kahve falında """ dilek Zeynel 3 fal baktırdım kemal devrim 5 fal baktırdım """ hiç bir dediği olmayan fallarDi. """Natali derinsu 4 fal baktırdım """her falda 2 ay oteliyor iki ay bitse yeniden 3 ay bekle olacak diyor .bekle dur hiçbir şey olmadı
binnaz'da %50 indirim varmış hemen yapıştırdım ve şimdi şu 70likleri deneyebilirim. aylar sonra ilk kez baktıracağım.
sesli sevdiğim için bu hanımları seçtim. adaylarımız;
arnisa bahadır, elfin demet, inci turan, elif ışık, aslıhan yılmaz ve gonca polat
hangisine göndereyim?
aylardır fal maceramda falı çıkan tek kisidir ben beğenirim ama size bilemem tabi çıkar mi baktirirsaniz umarım beğenirsiniz. bazen 2 gün beklediğim olmuşturArkadaslar tellwe yesil cingene nasil sizce ve fal yorumu ne kadar surede geliyor ona atmayi dusunuyorum da
Peki genelde hangi saatler bakiyor. Ya fazla beklemek istemiorum acikcasi. Gece online oluyor mu. Ayrica ilginize tesekkur ederim.aylardır fal maceramda falı çıkan tek kisidir ben beğenirim ama size bilemem tabi çıkar mi baktirirsaniz umarım beğenirsiniz. bazen 2 gün beklediğim olmuştur
akşamüstü giriyor ama rahatsızmış kendisi bazen bi kaç gün girmediği oluyor beklemek gerekiyor o zamanPeki genelde hangi saatler bakiyor. Ya fazla beklemek istemiorum acikcasi. Gece online oluyor mu. Ayrica ilginize tesekkur ederim.
Anladm cok tesekkurlerakşamüstü giriyor ama rahatsızmış kendisi bazen bi kaç gün girmediği oluyor beklemek gerekiyor o zaman
Douk bal var tarot 49 krediydi sanirim cok iyiydi sasirmistim bayaMerhaba arkadaşlar binnazda fal baktırmak istiyorum 15 liralık filan kimi önerirsiniz? Yeni yorumculardan iyi dediğiniz var mı 15 liraya bakanlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?