- 24 Nisan 2012
- 60
- 29
- 88
- 32
teşekkürler bi bakayım ona ama 49 kredi olanlar çok zor yakalamasıDouk bal var tarot 49 krediydi sanirim cok iyiydi sasirmistim baya
binnazda kredi almamak için sabahtan beri direndim :)) ama bende kredi aldım fakat fal baktırasım hiçç yok umarım bi kaç haftada hiç fal baktırasım gelmez..
aslıhan yılmaz dan daha önce yorum aldım fakat beğenmedim açıkçası yani beni bana bile anlatamadı..
arnisa bahadır dan hiç yorum almadım
elfin demet ten şuana kadar 2 defa yorum aldım yorumunu beğeniyorum gidişat onun dediği şekilde ilerliyor lakin daha vadem dolmadı
inci turan tatlı hisli bir bayan daha önce yani 2015 te baktırdığım bir yorumunda 2016 şubatı için vade vermişti ve ciddi bişeydi tuttu daha sonrada kendisinde yorum aldım naif bir yorumcu
elif ışık oda açık sözlü bir insan olumlamalar üzerine yönlendirmeleri felan oldu
gonca polat yorumu yaparken böyle sanki kötü haber verecekmiş hissine kapılıyor insan lakin ne hissediyorsa söyler yorumlarını yaşadım diyemeyeceğim çünkü öyle yaşayacağım şekilde bir yorum almadım
binnazda artık çok sık fal baktırmamayı tercih ediyorum krediyide olası bi fal durumu için aldım açıkçası..
bu yorumcularla ilgili benim nacizane fikirlerim yüksek ücretli bi yorum alacakmışsınız o yüzden iyice düşünüp öyle yorum almak daha sağlıklı ..
Anlamadm suan indirim mi var ben goremiorum indirim oldugunuBen temizim aylardır kriz geldi gitsin kriz diye binnaza girdim (ibretlik) indirime denk geldim bu kadar oluryoksa 40 liradan fazla vermiyorum, ayda yılda bir artık. Daha düşük fiyat güzel bakan varda attım onlara haziranda ama önerilere açığım
Bitti galiba dündü indirimAnlamadm suan indirim mi var ben goremiorum indirim oldugunu
Hadi yaa kacirmisimmBitti galiba dündü indirim
Su fali icin suda sekillerin belirmesini bekliyorum demis olabilir. Yname zaten detayli ve zaman alan bir bakim turu. Cabuk bakilamaz. Cabuk geldiyse cevap bakmamistir bence ynameye.fal sepeti dennis'e katina attım ne kadar çabuk yorumladı öyle şok oldumbaktığı fal bana hitap ediyordu beğendim ama şaşırdım herkese mi böyle bakıyor? bir de fala bakarken yıldızname ve suya bakıyorum açılması için biraz bekleticem dedi anlamadım
Sizden gmrüp baktırdım doruk bal a kötü diyemem ama öyle hayrete düşğrecek kadar bi fal değil di benimkisi.geçmişe dair falan söylediği bi şey olmadı gekecek odaklı konuşmul bekeleyecem tabiki ve soruma da cevap vermedi sizdede gecikti mi sorunuza cevabı?Arkadaslar ben de bi kac aydir fal bagimlisi oldum. Size tecrubelerimi yazayim.
Binnaz abla:
Berrak Okur : kredisi az olmasina ragmen baya nokta atislari oldu. Gelecek icin beklemedeyim. Denenebilir.
Hanzade Yildiz : tamamen pembeci. Fali canim cicimle tamamliyor. Iyi seyler duyayim gercek olmasa da olur diyorsaniz baktirin.
Ufuk Kutluk: tutturdugu bisey vardi ama genel olarak cok iyiydi diyemem. O da pembeci bence.
Ada Soylu: bu kadin da fena degil. Dusuk kredilerde birini ariyorsaniz deneyin hisleri var bence.
Doruk Bal :ya bu adam beni cok sasirtti. Cok cok az kredisi var ama yani baktgi falda soylediklerini ben kendimi ve erkek arkadasimi bildigim halde boyle guzel tanimlayamazdim. Mutlaka deneyin . Sizinde yorumlarinizi merak ediorum bu kisi hakkinda. Hatta beni tanidigini bile dusundum. O kadar nokta atisi vardi:)
Zeynep Sabah:teyze senin ne isin var orda ya:)
Fal sepeti:
Dennis: arkadaslar fal baktirmaya basladigim ilk zamanlar acemiligimin verdigi durumla kredisi az olanlara yoneldim. Bir de altindaki yorumlara kandim. Hep binnaz abladan gittim daha sonra bu sitede fal sepetini duydum ve ilk acilisimi dennisle yaptim. Ve aralarinda en iyisi oydu. ses tonu enerji veriyor. Sempatik birisi. Ayrilik nedenimizi bilmisti. Ki bu sallayip tutacagi yonden birsey degildi. Bunun gibi gecmis ve suanki durum analizleri cok iyi. Gelecek icin olumluydu gorecegiz vaade var.
Muhtemelen başka bir profilinden size daha evvel fal bakmış biridir. Konuyu oradan biliyorsa işte anlayın. Telwe aynı falcının 99 profili olması hususunda çok başarılı bir sitedir. Birkaç yorumcu dışındakilere hiç itibar etmiyorum orada...Arkadaslar simdi 5 krediye grenway baktirdim telwe valal sasirdm baya nokta atisi var. Daha once deneyen oldu mu
fal sepeti dennis'e katina attım ne kadar çabuk yorumladı öyle şok oldumbaktığı fal bana hitap ediyordu beğendim ama şaşırdım herkese mi böyle bakıyor? bir de fala bakarken yıldızname ve suya bakıyorum açılması için biraz bekleticem dedi anlamadım
anladım teşekkür ederim bilmediğim için tuhaf geldi birazAynen dennis cok hizli donus yapar bekletmez fali ve o an bakar bakarkende suyada yilname kartlari var kendinin onlarla bakiyor..ben seviyorum bakimini
Cevapda beklememistim fazla bi kac saat belki. Belki enerjin uyusmamistir. Ne atmistin ben tarot baktirdim. Ben sasirmistim baya oyle sallayip tutamayacagi duzeyde bi detayi bilmisti.ve pembecide degildiSizden gmrüp baktırdım doruk bal a kötü diyemem ama öyle hayrete düşğrecek kadar bi fal değil di benimkisi.geçmişe dair falan söylediği bi şey olmadı gekecek odaklı konuşmul bekeleyecem tabiki ve soruma da cevap vermedi sizdede gecikti mi sorunuza cevabı?
Haklisiniz ancak benim telwede ikinci falimdi bu arkadas. Diger falimi okusa da analyacagi bir duurm yoktu o yuzden sasirdim ben de zatenMuhtemelen başka bir profilinden size daha evvel fal bakmış biridir. Konuyu oradan biliyorsa işte anlayın. Telwe aynı falcının 99 profili olması hususunda çok başarılı bir sitedir. Birkaç yorumcu dışındakilere hiç itibar etmiyorum orada...
Fal yorumu hemen geldi.ama soruma 4 saat oldu hala cevap yok.katina attım.hayor falda enerjin çok güzel çok iyi hissettim falan demişti hatta şaşırdım.kötü demiyorum ama ayrıntı yada bokta atılı diyebileceğim bi şey yok hatta bazı falcılara göre çok iyi yaniCevapda beklememistim fazla bi kac saat belki. Belki enerjin uyusmamistir. Ne atmistin ben tarot baktirdim. Ben sasirmistim baya oyle sallayip tutamayacagi duzeyde bi detayi bilmisti.ve pembecide degildi
Ben temizim aylardır kriz geldi gitsin kriz diye binnaza girdim (ibretlik) indirime denk geldim bu kadar oluryoksa 40 liradan fazla vermiyorum, ayda yılda bir artık. Daha düşük fiyat güzel bakan varda attım onlara haziranda ama önerilere açığım
cevrim dışıysa görmemiştir. gördüğünde yazar mutlaka.Fal yorumu hemen geldi.ama soruma 4 saat oldu hala cevap yok.katina attım.hayor falda enerjin çok güzel çok iyi hissettim falan demişti hatta şaşırdım.kötü demiyorum ama ayrıntı yada bokta atılı diyebileceğim bi şey yok hatta bazı falcılara göre çok iyi yaniama sorumacevao vermemesi değşik oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?