Binnaz Abla

Fotoları çektim hazır bekletiyorum 15 liralık yollucam ama yorumcuda karar veremedim Meryem Sarar a yapılan yorumlar güzelmiş ona baktıran var mı kızlar? Güzel bakıyor mu ki param yanmasın -_-

Ben temizim aylardır kriz geldi gitsin kriz diye binnaza girdim (ibretlik) indirime denk geldim bu kadar olur yoksa 40 liradan fazla vermiyorum, ayda yılda bir artık. Daha düşük fiyat güzel bakan varda attım onlara haziranda ama önerilere açığım

Anlamadm suan indirim mi var ben goremiorum indirim oldugunu

Arkadaslar simdi 5 krediye grenway baktirdim telwe valal sasirdm baya nokta atisi var. Daha once deneyen oldu mu

Su fali icin suda sekillerin belirmesini bekliyorum demis olabilir. Yname zaten detayli ve zaman alan bir bakim turu. Cabuk bakilamaz. Cabuk geldiyse cevap bakmamistir bence ynameye.

Sizden gmrüp baktırdım doruk bal a kötü diyemem ama öyle hayrete düşğrecek kadar bi fal değil di benimkisi.geçmişe dair falan söylediği bi şey olmadı gekecek odaklı konuşmul bekeleyecem tabiki ve soruma da cevap vermedi sizdede gecikti mi sorunuza cevabı?

Arkadaslar simdi 5 krediye grenway baktirdim telwe valal sasirdm baya nokta atisi var. Daha once deneyen oldu mu
Muhtemelen başka bir profilinden size daha evvel fal bakmış biridir. Konuyu oradan biliyorsa işte anlayın. Telwe aynı falcının 99 profili olması hususunda çok başarılı bir sitedir. Birkaç yorumcu dışındakilere hiç itibar etmiyorum orada...

Aynen dennis cok hizli donus yapar bekletmez fali ve o an bakar bakarkende suyada yilname kartlari var kendinin onlarla bakiyor..ben seviyorum bakimini

Aynen dennis cok hizli donus yapar bekletmez fali ve o an bakar bakarkende suyada yilname kartlari var kendinin onlarla bakiyor..ben seviyorum bakimini
anladım teşekkür ederim bilmediğim için tuhaf geldi biraz çıktığı oldu mu peki genel olarak anda iyiydi bende yakın bir tarih de verdi bakalım

Cevapda beklememistim fazla bi kac saat belki. Belki enerjin uyusmamistir. Ne atmistin ben tarot baktirdim. Ben sasirmistim baya oyle sallayip tutamayacagi duzeyde bi detayi bilmisti.ve pembecide degildi

Haklisiniz ancak benim telwede ikinci falimdi bu arkadas. Diger falimi okusa da analyacagi bir duurm yoktu o yuzden sasirdim ben de zaten

Cevapda beklememistim fazla bi kac saat belki. Belki enerjin uyusmamistir. Ne atmistin ben tarot baktirdim. Ben sasirmistim baya oyle sallayip tutamayacagi duzeyde bi detayi bilmisti.ve pembecide degildi
Fal yorumu hemen geldi.ama soruma 4 saat oldu hala cevap yok.katina attım.hayor falda enerjin çok güzel çok iyi hissettim falan demişti hatta şaşırdım.kötü demiyorum ama ayrıntı yada bokta atılı diyebileceğim bi şey yok hatta bazı falcılara göre çok iyi yani ama sorumacevao vermemesi değşik oldu.

en son elfin demet ten yorum aldım geçen hafta oda bende bir müddet baktırmayacağım ne fal baktırasım var ne fal okuyasım .. o güzel bakanlar kimler acaba ? :))

cevrim dışıysa görmemiştir. gördüğünde yazar mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…