Binnaz Abla

anladım teşekkür ederim bilmediğim için tuhaf geldi biraz çıktığı oldu mu peki genel olarak anda iyiydi bende yakın bir tarih de verdi bakalım
dennisin gelecek tutar mı bilmem ama an ve gecmiş zaman tespitleri çok iyi ve kimseden ondan aldığım enrjiyi alamadım. tatlı bi insan kendisi

en son elfin demet ten yorum aldım geçen hafta oda bende bir müddet baktırmayacağım ne fal baktırasım var ne fal okuyasım .. o güzel bakanlar kimler acaba ? :))

bir yıl önce aktif baktırıyordum. yazın biraz baktırdım.şimdi inceleyince;
gizem sitare ve çağla bilge iyi baya, ikisi de tutturmuş bazı şeyleri.
ada soylu olmamış gibi, dediklerimden yürümüş kadın, netleşir o da birkaç aya

arnisa'ya gönderdim bu arada, analizleri baya baya iyiydi, geleceği göreceğiz.

melisa yılmaz katina baktiran var mi acaba çıkan falı bugün baktirdim fena değildi

49 kredi olanlardan kimi önerirsiniz?

bunlar içinde birtek gizem sitare yi denedim ondan en son yorum alınca tüm enerjimi götürmüştü kendimi toparlayamadım iyi kadın fakat bende enerji bitimi yaşattı yorumu kötü bi yorumda değildi lakin öyle oldu.. arnisayı merakediyorum ama denemekte tereddüt ettim yakın vademi verdi arnisa?

ben bundan 3-4 sene önce arnisa'yi denemistim, ozamanlar güncel olan bay x'im icin kart acmistim ama genel sormustum. sonra beni uyardi net soru sormam gerektigini belirtti ve kartlari yinede yorumladi ve nokta atislari vardi falda. fakat sonuc onun dedigi gibi olmadi. net soru sormadigim icin acaba simdiki mevzu icin mi söyledi zaman gösterecek, cünkü benzer durumlar yasiyorum, kadersiz ben :)).. bir sinav sonucum icin de ayri ona sormustum, zira onun dedigi gibi ikinci denemede gecmistim sinavi.. bos bir falci degil ben acikcasi cok begenmistim.

bende 2014 te ondan yorum aldım ve o dönemde öngörülerini bende yaşadım sonra bi iki sefer daha yorum aldım ama en son falında enerjim yok oldu resmen ya bende o gün bişey vardı ya onda :) gizem sitare için yorumum

arnisa yengeç burcuymuş ben ondan dolayı tereddütte kaldım bende yengeç burcuyum iyi gelirmi gelmezmi bilemedim :))

Kızlar selamlar :)
Bayadır fal baktırmıyorum ama siteye bir bakayım dedim de yeni gelen falcılar gördüm merak ediyorum. Tellwe'de Falcı elvin diye biri var baktıran var mı hiç?

birde bende şöyle bir sorun var tarot kartları bana hiç iyi gelmiyor o yüzden katina tercih ediyorum nadirde olsa kahve deniyorum

arnisa yengeç burcuymuş ben ondan dolayı tereddütte kaldım bende yengeç burcuyum iyi gelirmi gelmezmi bilemedim :))

yengec burcu kisilerin kalpleri cok temiz oldugu icin bence güven.. hisleri de kuvvetli, tabi yönlendirmek istemiyorum, ama madem kredin var dene :))) gercekten iyi analizleri vardi hatirladigim kadariyla.. cuk oturmustu. yine de tabii sen bilirsin canim. ic sesini dinle :)

ben de o dönem baktirmistim :)) döndüm dolastim yine ayni sorunlari yasiyorum

geçen hafta elfinden yorum aldım şuan elfin dennis ve ester in dediği şekilde ilerliyor olay kasım ayına kadar erteledim kendimi yorum alma konusunda kasım ayında deneyebilirim arnisa yı ..

geçen hafta elfinden yorum aldım şuan elfin dennis ve ester in dediği şekilde ilerliyor olay kasım ayına kadar erteledim kendimi yorum alma konusunda kasım ayında deneyebilirim arnisa yı ..

beklemekte hep fayda var.. bana da kasim/aralik vadesi verdiler.. bakalim bekleyip görecegiz. güzel haberlerle dönüs yapariz ins

Kızçelerrrr. Fal sepetini deneyecğim ilk defa. Dennis mi yoksa Alex mi baktıranlar seçebilir mi???? Bu arada bu hafta sıkıntıdan biraz fal atayım dedim. Eyüp Deniz ve Firuze Çetin'e telefonda baktırdım binnazda. İkiside nokta atışıylı ikiside gelecekle ilgili aynı şeyleri söyledi. Birisi eskisi için daha kısa bi süre verdi hatta çok kısa. Şuan ki durum için ise Eyüp Deniz 1 haftalık bi süreç söylemişti sanırım onun dediği gibi gidiyor şuan. Kredileri düşük deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…