beklemekte hep fayda var.. bana da kasim/aralik vadesi verdiler.. bakalim bekleyip görecegiz. güzel haberlerle dönüs yapariz ins
Bana da kasım vadesi verdilerinşallah ya bu sayfalarda artık güzel olumlu olan bişiler paylaşmak gerçekten güzel olur :)) benimde kasım ilk vadem bakalım :)
ben dennis den yorum aldım beğendim kısa öz bakıyor diyebilirim lakin söylediği şeyler için daha bi gelişme yok alex i hiç bilmem ..Son falımı baktırıcam uzun bi sürelik lütfen baktıranlar bişey desin alex mi dennis mi
Teşekkür ederim zaman geçti mi pekiben dennis den yorum aldım beğendim kısa öz bakıyor diyebilirim lakin söylediği şeyler için daha bi gelişme yok alex i hiç bilmem ..
Bana da kasım vadesi verdiler
Teşekkür ederim zaman geçti mi peki
Umarım hepimiz için :)hadi hayırlısı bakalım hepimizin umarım güneşli bir kasım ayı olur :))
Ben begendim ya olumlu olumsuz ne varsa soyledi. Bide tespitler de iyiydi..Bugün sabah cevap verdi mesajıma siz ne dersiniz doruk bak için?
Denniss :)))Son falımı baktırıcam uzun bi sürelik lütfen baktıranlar bişey desin alex mi dennis mi
bunlar içinde birtek gizem sitare yi denedim ondan en son yorum alınca tüm enerjimi götürmüştü kendimi toparlayamadım iyi kadın fakat bende enerji bitimi yaşattı yorumu kötü bi yorumda değildi lakin öyle oldu.. arnisayı merakediyorum ama denemekte tereddüt ettim yakın vademi verdi arnisa?
Valla kış dedi olumlu olumsuz anlattı. Arkadaşımda attı. Onada kış dedionun falının ilk yarısı ezber gibiydi benimkine benzer bir an yoksa?? dedik ama ikinci kısmı dinleyince tarzından ödün vermediğini anladık konuşma olarak. Arkadaşımın falının ikinci kısmı baya nokta atışlı ilginç şeyler dedi ona da. Çıkarsa yazarım.
İnşallah canım çok olumsuz değil ama pembe tablo çizmedi nötr bakıyor o bakımdaninşallah yorumların tüm güzel bölümlerini yaşarsınız :))
Ben hep ask kartlari baktiriyorum. Sesli. Karsi taraf odakli sorular soruyorum. Goz rengi ve dogumgunu her iki tarafin da belirtilmesi lazim.Naktaya ne baktırmak lazım? Hangi türde iyi? Sesli mi yazılı mı bakar?
Evet ben yenilerden baktırdım daha önce paylaşmıştım burda.bir daha paylaşabilirim iaterseniz?Kızlar binnaz'da eski yorumcuların çoğuna baktırdım ama hiçbiri çıkmadı yeni yorumculardan baktırıp memnun kaldıklarınız var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?