Binnaz Abla

beklemekte hep fayda var.. bana da kasim/aralik vadesi verdiler.. bakalim bekleyip görecegiz. güzel haberlerle dönüs yapariz ins

inşallah ya bu sayfalarda artık güzel olumlu olan bişiler paylaşmak gerçekten güzel olur :)) benimde kasım ilk vadem bakalım :)

Son falımı baktırıcam uzun bi sürelik lütfen baktıranlar bişey desin alex mi dennis mi

Teşekkür ederim zaman geçti mi peki

ben teşekkür ederim yok daha bende ekim ayında yeni baktırdım yani o yüzden net bişey diyemedim ama dennisden ve alex ten yorum alan diğer arkadaşlar birazdan görürler ve düşüncelerini paylaşırlar inşallah :)

Alex'in ilk falları iyiydi fakat çok tutarsız konuşmaya başladı bir fal da çok olumlu konuşurken bir ay sonra çok olumsuza bağlıyor sonra tekrar gayet olumlu oluyor ben anlamadım alex iama ilk falları iyiydi baya çok sık gitmemek gerekiyor sanırım

Valla kış dedi olumlu olumsuz anlattı. Arkadaşımda attı. Onada kış dedi onun falının ilk yarısı ezber gibiydi benimkine benzer bir an yoksa?? dedik ama ikinci kısmı dinleyince tarzından ödün vermediğini anladık konuşma olarak. Arkadaşımın falının ikinci kısmı baya nokta atışlı ilginç şeyler dedi ona da. Çıkarsa yazarım.

inşallah yorumların tüm güzel bölümlerini yaşarsınız :))

inşallah yorumların tüm güzel bölümlerini yaşarsınız :))
İnşallah canım çok olumsuz değil ama pembe tablo çizmedi nötr bakıyor o bakımdan

Bu arada falcı ile olan uyum bakımımdan burçtan ziyade cinsiyeti ben gözlemledim. Erkek falcılarla enerjim tutmuyor. Bir basirly can ve beşiktaş kuzey fena değildi onların dışında eril enerji çalışmıyor bende. Ondan erkek falcılara baktırmamaya çalışıyorum. Sanırım yeşil çingene erkek onunla tutmamıştı enerjim.

Kızlar binnaz'da eski yorumcuların çoğuna baktırdım ama hiçbiri çıkmadı yeni yorumculardan baktırıp memnun kaldıklarınız var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…