Binnaz Abla

anladım teşekkür ederim bilmediğim için tuhaf geldi biraz çıktığı oldu mu peki genel olarak anda iyiydi bende yakın bir tarih de verdi bakalım

Evet ama tarihlere cok takiki kalmamak gerekiyor yoksa oteleniyor zaman fallari bile durekli acip dinlemenek lazimmis huma bal in tavsiyesiymis hatta okuyun dinleyin rafa kaldirin gerceklesmesi icin

Binnaz melek yıldız ne kadar az çevrim içi oluyor kadını bir türlü yakalayamıyorum

kızlar merhaba. elfin demet’ten yorum aldım.
fiyatına göre çok kısa yorumladı. 725 puana o kadar az yazı yazılması hoş değil. hoş, 72,5 tlye fal baktırmak da akıl karı değil de binnazdaki %50 indirimi görünce baktırdım işte. ama ona bile pişman oldum. yine de vadesi yakındı, yaklaşık 1-1,5 aylık bi zamanı var. çıkarsa yazarım tekrar.

zeynep sabah’a baktırdım bir de. burda hep “kart yorumcusu” diye yorumlar yazılmıştı. ben de fazlasını söyleyemem. eh işte. sesi, konuşması vs çok tatlı bir abla ama.

Zeynep Sabah'a ben de iki kere baktirmistim.
Olumlu yorumladigi durumda hic bir gelisme olmadi.

Olumsuz diye gördügü olay da olumlu ilerledi..

Fikrimce Zeynep Sabah sadece anlik durumdan yola cikarak kendine göre sonuc tahmin ediyor..

Zeynep Sabah'a ben de iki kere baktirmistim.
Olumlu yorumladigi durumda hic bir gelisme olmadi.

Olumsuz diye gördügü olay da olumlu ilerledi..

Fikrimce Zeynep Sabah sadece anlik durumdan yola cikarak kendine göre sonuc tahmin ediyor..
Aynen canlarim.zeynep sabah bana yorumunda mantikla yaklaştı mesela verdiğim bi bilgiden yola çıkarak.his vs değil yani.hiç bi dedigi de cıkmadı...

Aynen canlarim.zeynep sabah bana yorumunda mantikla yaklaştı mesela verdiğim bi bilgiden yola çıkarak.his vs değil yani.hiç bi dedigi de cıkmadı...

bildigin kötü tahmin ediyor sonuclari ablamiz. he birde esma önerileri vardi, sanki biz bilmiyoruz

Hiç mi 49 kredililere baktıran yok aranızda? :)

benim de hediye kredim var birtürlü yakalayamiyorum 49 luklari. para yatirmiyorum artik binnaza.

Ben de fazla para vermek istemiyorum, zaten bugüne kadar yeteri kadar para harcadım bunlara geçen gün Deniz Şeref'e baktırdım ama iyi midir değil midir bilmiyorum, diğerlerini de yakalayamıyorum bi türlü

iskambilde benay beşir e baktirdim kişi analizi oldukça iyiydi sonuç ne olur bilmiyorum tabi de baktiran var mı hiç yorum yapabilecek

Binnaz Melek Yıldıza ilk kez fal baktırdım.Uzun süredir baktırdığım en iyi faldı.Tek cümle soru sordum ne isim ne doğum tarihi hiç bişey yok beni karşı tarafı direk karakter olarak anlattı birçok detayı bildi.Gelecek hakkında söyledikleride çıkar inşallah.

arkadaşlar bana şöyle tespitleri hisleri kuvvetli olan falcıları öneriri misiniz?

arkadaşlar bir yolun var fama nasıl
ben nisan ayında baktırmistim ayrıldığım kişinin hayatında biri var ama sana geri dönecek pişman olup demişti. biri olduğu doğru çıktı ama gerisi çıkmadı diğer arkadaşlara nasıl dir bilemem tabi enerji meselesi birazda

arkadaşlar bir yolun var fama nasıl
BYV'deki bütün falcıları tek bir kişi gibi düşünün bence... Kime attığınız fark etmez... Havuza düşer... Biri yorumlar öteki soruya cevap verir... Bir daha atarsanız başkası yorumlar, başkası cevaplar vs...
Bence atmayın.
Orada bir tek havuzdan bağımsız yorumu ilkay'dan alırsınız. Onu da son dönem çok başarılı bulmuyorum..
Yarı yarıya ancak. Ve bence yine değmez. Yine de siz bilirsiniz.
Fama diye topikte aratın isterseniz.

Elfin sesli bakmıyor muydu ? Keşke sesli baktırsaydın.. 14 dk'lık dolu dolu bir yorum gelmişti bana..
Siteye yazmalısın bence... Tekrar detaylı bakıversin. Az para mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…