birde kızlar ben şimdiye kadar sadece madamsaluya yıldızname attım. orda da pekbişey yoktu.
bi falcı aynı paraya hem kahve hem tarot hem yıldızname baksa hangisini baktırırsınız.en detaylısı yıldıznamemidir? adam gibi bi yıldıznamede ne çıkar? fal gibi sorduklarıma yanıt verebilirler mi? mitatlan evlenicem mi babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
ayy yaktım motoru
Evet canım adam gibi yıldîznamede herşey çıkar,adam gibi tarottada herşey çıkar,kahvede de.Yani iş adam gibi bakanı bulabilmekte.birde kızlar ben şimdiye kadar sadece madamsaluya yıldızname attım. orda da pekbişey yoktu.
bi falcı aynı paraya hem kahve hem tarot hem yıldızname baksa hangisini baktırırsınız.en detaylısı yıldıznamemidir? adam gibi bi yıldıznamede ne çıkar? fal gibi sorduklarıma yanıt verebilirler mi? mitatlan evlenicem mi babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
ayy yaktım motoru
yavrum hakkaten senın motor ıyıce yanmıs madem crimsonlady yı merak edıyosun onu bekle yoksa baskasına baktırırsan gene aklında kalıcak ve sonrasında gene kredı yuklemek zorunda kalıcaksın
ya bi gazla yükledimde geldim baktım durumunu uzakta yapmış.bilgisayarım patladı ev havaya uçtu bişeyler yazmış anlaşılan yine kaybolacak.e o kadar kredi varken ben bir iki saatten fazla da duramamyıldızname merakım başladı şimdi de adam gibi yıldızname diğer fallardan iyi midir ki?
ya ben ıyı yıldızname bakanın telwede falan işinin olacagını dusunmuyorum acıkcası yıldızname gızlı ılımler alemı kıtabından arapcayla bakılır yanı oyle her yıgıdın harcı dııl bence:26:
kizlaar biri beni tokatlasin bağlasın bişeyler yapsın ben yine crimsonlady merakına tellweye kredi yükledim:d3.oluyor bu ama 3tür baktıramıyorum ona..
crimsonu mı beklesem gaiptenhabere 30krediye kahve+esinceye yıldızname mi atsam ne yapsam
kizlaar biri beni tokatlasin bağlasın bişeyler yapsın ben yine crimsonlady merakına tellweye kredi yükledim:d3.oluyor bu ama 3tür baktıramıyorum ona..
crimsonu mı beklesem gaiptenhabere 30krediye kahve+esinceye yıldızname mi atsam ne yapsam
kızlar ne yaparsan yap hıcbısey olmıycagını bılmek ne kadar kotu bısey hep canım daha fazla yanıyo ne kadar fal baktırırsam baktırıyım hepsı mutlu sonn hanı nerde karşımdakı ınsan o kadar bencılkı erıdım bıttım artık ne fala ınancım ne kendıme guvenım kaldı(
Ayni durumdayim.allah inancim dahil herseyimi kaybettim
Yillar once birdaha yasamistim bunu.ne kadar dua ettim.vermedi allah.baskasina verdi.hayirlisidir dediler hayirlisidir dedim.sinavdir daha guzel bi iliskin olur dediler olur dedim oldu.ondan sonra hep hayirisini ver diye istedim.bu cikti karsima hic olmadik sekilde.cok guzeldi hersey hep sukrettim.sadece onu istedim.evlenme kararini aldik hep eskisi geldi aklima bak gercekten hayirlisiymis dedim.
E smdi ne oldu? Yine benden aldiii baskasina verdi.hani onceki sinavdi da bu sabrin oduluydu? Hani o kadar dua bosa gitmezdi? O zamandan daha cogunu smdikinden ayrilinca ettim..hic olmazsa benden sevgisini amadan baskasiyla gosterme dedim.o bile olmadi kizlar..
Yine benden aldiii yine baskasina verdi.ne duamin kiymeti var ne aglamanin yalvarmanin.
Inanin hayatta hic baska istegim olmamisti boylesine..
Sunu ogrndim kizlar..hicbir dua cezasiz kalmaz..
Neyse fala bakalim:) bu hiper pembeci mi kizlar bana oyle geliyor.sanki herkese olumlu konusuyor
nalan abla pembeci değildi....acaba baktı olmuyor oda mı pembeci oldu...dün fal gönderdim inanılmaz güzel yorum yapmış çoğu şeyide yine bilmiş beni çok şaşırttı..üzerimde taşıdığım duayı bile bilmiş....yalnız o kadar çok isim saydıkı çoğunu tanımıyorum yaaa
nalan abla pembeci değildi....acaba baktı olmuyor oda mı pembeci oldu...dün fal gönderdim inanılmaz güzel yorum yapmış çoğu şeyide yine bilmiş beni çok şaşırttı..üzerimde taşıdığım duayı bile bilmiş....yalnız o kadar çok isim saydıkı çoğunu tanımıyorum yaaa
palamutcuğm yapma lütfen umudunu kaybetme....her şer gördüğünüzde bi hayır vardır der rabbim... vardır elbet bizim göremediğimiz bi hayır....çok iyi anlıyorum seni ama ne yapalım bizimde kaderimiz böyleymiş bebeğm
Canim bunlar beni avutamiyor artik.dinin bir laf cambazligi oldugunu dusunuyorum.ben sevdigim adam yillar once baskasiyla beni aldatinca daha aldattigini bilmeden cok dua ettim.bana geri versin diye.hayirlisini iste dediler oyle istedim.bak o seni aldatmis hayirli degilmis dediler.
Cok canim yandi.o kadar duam hatrina bana birdaha bu uzuntuyu yasatma diye dua ettim.hayirlisini cikar karsima dedim
Bir insanin duasi bu kadar mi kiymetsiz olur..senelerimi verdim evlenelim derken gitti yine baskasina..hani hayirliyi isteyince oluyordu
Bana biri sinadigim biri bu kadar yalvarsa ayni seyi birdaha yasatmazdim.butun gencligini sevdirip sevdirip baskalrina vermekle cop edip harcatmazdim.enazindan ikinciye yine bunu yasattigim biri karar senin vermeyeceksen en azindan ben unutana kadar baskasiyla gisterme dedikten iki gun sonra gozune gozune sokmazdim.dusman olsam yarattigima yapma dediklerini ertesi gun basina vermezdim.bir kulum her basina kotuluk geldiginde ba a yalvariyorsa aylarca her gece yataginda aglayarak uyuyorsa en azindan ona haksizlik edeni o gulene kadar durdururdum.ya da her gece onu bana vermeyeceksen ondan aldigin gibi benden de al kurtulayim diyen birini daha da beter edip ustune digerinin mutlulugunu gozzune sokmazdimbiz anne oLlim istiyoruz.allah anadan bile merhametlidir derler ya hani.ben ana olmadan hissediyorum cocugum aylarca aglasa yillari boyle heba olsa ya karsisindakini dayanamaz parcalardiim ya yuregindekini sokup almaya calisirdim.yok arkadas.oyle adaleti istemem ben.ben sevdim baskasi aldi..allaha yalvardim vermedi.karsima birdahakini hayirlisi cikar dedim.beraberken hep onu istedim.yine baskasina gitti..ne o zamanki gizyaslarimi dualarimi goren duyan olmus demek ne smdikini..smdiden sonra gelse ne olur? Neden ben sevdigimi hep baskasiyla paylasmak zorundayim? Ustelik su hayata dair tek buyuk duam dilegim suphesiz bir sevgi temiz bir askken..
Canim bunlar beni avutamiyor artik.dinin bir laf cambazligi oldugunu dusunuyorum.ben sevdigim adam yillar once baskasiyla beni aldatinca daha aldattigini bilmeden cok dua ettim.bana geri versin diye.hayirlisini iste dediler oyle istedim.bak o seni aldatmis hayirli degilmis dediler.
Cok canim yandi.o kadar duam hatrina bana birdaha bu uzuntuyu yasatma diye dua ettim.hayirlisini cikar karsima dedim
Bir insanin duasi bu kadar mi kiymetsiz olur..senelerimi verdim evlenelim derken gitti yine baskasina..hani hayirliyi isteyince oluyordu
Bana biri sinadigim biri bu kadar yalvarsa ayni seyi birdaha yasatmazdim.butun gencligini sevdirip sevdirip baskalrina vermekle cop edip harcatmazdim.enazindan ikinciye yine bunu yasattigim biri karar senin vermeyeceksen en azindan ben unutana kadar baskasiyla gisterme dedikten iki gun sonra gozune gozune sokmazdim.dusman olsam yarattigima yapma dediklerini ertesi gun basina vermezdim.bir kulum her basina kotuluk geldiginde ba a yalvariyorsa aylarca her gece yataginda aglayarak uyuyorsa en azindan ona haksizlik edeni o gulene kadar durdururdum.ya da her gece onu bana vermeyeceksen ondan aldigin gibi benden de al kurtulayim diyen birini daha da beter edip ustune digerinin mutlulugunu gozzune sokmazdimbiz anne oLlim istiyoruz.allah anadan bile merhametlidir derler ya hani.ben ana olmadan hissediyorum cocugum aylarca aglasa yillari boyle heba olsa ya karsisindakini dayanamaz parcalardiim ya yuregindekini sokup almaya calisirdim.yok arkadas.oyle adaleti istemem ben.ben sevdim baskasi aldi..allaha yalvardim vermedi.karsima birdahakini hayirlisi cikar dedim.beraberken hep onu istedim.yine baskasina gitti..ne o zamanki gizyaslarimi dualarimi goren duyan olmus demek ne smdikini..smdiden sonra gelse ne olur? Neden ben sevdigimi hep baskasiyla paylasmak zorundayim? Ustelik su hayata dair tek buyuk duam dilegim suphesiz bir sevgi temiz bir askken..
yasadiklarin seni cok umitsiz yapmis haklisin ancak benim sevdigim bir laf vardir son gulen iyi guler.Hepimizin derin acilari oldu,ben ilahi adalete inaniyorum ve Rabbimin bizi cok sevdigine de..Isyan edersen imtihani bitiremezsin tabi bu benim fikrim..Insan en cok istedigi yada sevdigi ile imtihan edilir,peygamberimiz bile bunu yasamistir..anne,baba ve torun acisi.
Benim hic inancim da istegim de kalmadi..sinav hayirli kader vs cok yordu bu kelimeler beni.ne yapayim iki kere hayat kurup yikmayi kaldiramadi sinavsa da benim bunyem.inancim da sarsildi sinavlara eyvallah deyip en azindan sabir isteyip goremeyince.
O insanlarin hayatlarina bakiyorum da sinav hep bana.. cok yoruldum cok.keske tas yureklilerden olsaydim bu kadar aidiyet kurmasaydim bagli olmasaydim.okuldan cevreden sevgilisini sallamayan ayrilinca iki gun icip unutan kizlari goruyorum.hepsi patir patir istedikeleriyle evlendi..
Biz cezasini cekiyoruzgercekten sevmenin.
Bundan sonra ne allahtan ne baskasindan kimseden medet ummam.
Kimseden kimeye hayir yok. Sinavsa da kaldim artik yapacak bisey yok.anlatmadigi yerden sordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?