Merhaba falına nasıl geldi memnun kaldınız miVe falsepetinde dennise yolladım fal az önce ondan memnun olanlar var mı bakalım neler diyecek merakla bekliyorum :)
Peki binnazda ya da diger platformda kimleri onerirsiniz cok ucra fiyatlarda olmayanBYV'deki bütün falcıları tek bir kişi gibi düşünün bence... Kime attığınız fark etmez... Havuza düşer... Biri yorumlar öteki soruya cevap verir... Bir daha atarsanız başkası yorumlar, başkası cevaplar vs...
Bence atmayın.
Orada bir tek havuzdan bağımsız yorumu ilkay'dan alırsınız. Onu da son dönem çok başarılı bulmuyorum..
Yarı yarıya ancak. Ve bence yine değmez. Yine de siz bilirsiniz.
Fama diye topikte aratın isterseniz.
An ve gecmis iyiydi dennis de yalniz kisa bakar. Ama öz. Gelecek ise beklemede dahaDennisi bende merak ediyorum , dennise baktıranlar yazabilir mi ?
An ve gecmis iyiydi dennis de yalniz kisa bakar. Ama öz. Gelecek ise beklemede daha
Bildigi seyler oldu mu sende sasirdginBende baktırdım beğendim benimde gelecek beklemede :) baktıranlar yorum yapabilir mi ?
Bildigi seyler oldu mu sende sasirdgin
sadece yazılı yorumu açmıştı. ve gerçekten kısacık bakmış…Elfin sesli bakmıyor muydu ? Keşke sesli baktırsaydın.. 14 dk'lık dolu dolu bir yorum gelmişti bana..
Siteye yazmalısın bence... Tekrar detaylı bakıversin. Az para mı ?
Ben Dennis e geçen sene baktırdım ama ses kaydı silinmiş bulamıyorum sadece soru kısmında yazdıklarımdan hatırladığım kadarıyla bende çok birşey bilemedi. Yani ayrılık sebebi incir çekirdeğini doldurmaayacak bir sebep demişti. Halbuki ortada hazmetmesi çok çok zor ciddi bir durum vardı gelecek içün dönecek dedi döndü ama zaten iki ihtimal vr gelecek veya gelmeyecek
Evet ama şöyle ki ben 9 ekimde baktırdım geçen yıl. Bana Ekim sonu Ocak arası demiş Şubat Mart ciddi adımlar evlilik konusunda demişti. verdiği vadelerde döndü ama detay hatırlamıyorumpeki dediği tarihlerde mi döndü
Bana ozelden ulasir misinşaşırdığım nokta olmadı ama karşımda ki kişinin ruh halini çok güzel analiz etti aynen dediği gibiydi. İşte bekleme kısmı sıkıntı :) Sanırım akışa müdahale ediyoruz
Evet ama şöyle ki ben 9 ekimde baktırdım geçen yıl. Bana Ekim sonu Ocak arası demiş Şubat Mart ciddi adımlar evlilik konusunda demişti. verdiği vadelerde döndü ama detay hatırlamıyorum
Bana ozelden ulasir misin
En cok Serkana baktirmistim orada 2 sene icinde 6_7 fal atmisimdir sana donucek hersey sahane dedigi adam baskasiyla evlenmek uzere ben o sevdadan vazgeceli 7_8 ay olduBYV'deki bütün falcıları tek bir kişi gibi düşünün bence... Kime attığınız fark etmez... Havuza düşer... Biri yorumlar öteki soruya cevap verir... Bir daha atarsanız başkası yorumlar, başkası cevaplar vs...
Bence atmayın.
Orada bir tek havuzdan bağımsız yorumu ilkay'dan alırsınız. Onu da son dönem çok başarılı bulmuyorum..
Yarı yarıya ancak. Ve bence yine değmez. Yine de siz bilirsiniz.
Fama diye topikte aratın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?