Binnaz Abla

Falkutusunda da fallar havuza düsüyor bilginize.. kime denk gelirse o bakiyor fala.. bazen kötü yorumlar oluyor, bazen de iyi.. ayrica tavsiye etmedigim bir fal sitesi.. orada hatta Selma Aydin, Meral Saydam, Sevval Erdal gibi kisilerin de baktigini düsünüyorum.. Binnaz'a sardigim zamanlar belirli falcilarin yorum tarzlariyla örtüstügünü gördüm.. hatta cümlelerin.. Sevval Erdal'in kopyasi olan bir fal ile karsilasmistim..

Peki binnazda ya da diger platformda kimleri onerirsiniz cok ucra fiyatlarda olmayan

Ben Dennis e geçen sene baktırdım ama ses kaydı silinmiş bulamıyorum sadece soru kısmında yazdıklarımdan hatırladığım kadarıyla bende çok birşey bilemedi. Yani ayrılık sebebi incir çekirdeğini doldurmaayacak bir sebep demişti. Halbuki ortada hazmetmesi çok çok zor ciddi bir durum vardı gelecek içün dönecek dedi döndü ama zaten iki ihtimal vr gelecek veya gelmeyecek

Elfin sesli bakmıyor muydu ? Keşke sesli baktırsaydın.. 14 dk'lık dolu dolu bir yorum gelmişti bana..
Siteye yazmalısın bence... Tekrar detaylı bakıversin. Az para mı ?
sadece yazılı yorumu açmıştı. ve gerçekten kısacık bakmış…

peki dediği tarihlerde mi döndü

Yamiba da fal baktiraniniz var mı oranın en iyi falcisi hangisi kızlar?

selamlarr,
bende dennis den yorum aldım daha yeni sayılır 10 gün felan oldu vadeleri çıkarmı bilemiyorum lakin daha önce onunla ilgili yorumları okudum olumsuz bişey görünce söylüyormuş direk evet banada çok uzun bakmadı fakat ben beğendim yorumlayışını ve nezaketini vee katina baktırdım ve cidden bahsettiği şeyler sadece katinadan görülecek şeyler değildi doğruyduda gelecek için bakalım çıkacakmı bilemiyorum ilerleyen süreç gösterecek..

En cok Serkana baktirmistim orada 2 sene icinde 6_7 fal atmisimdir sana donucek hersey sahane dedigi adam baskasiyla evlenmek uzere ben o sevdadan vazgeceli 7_8 ay oldu.Byv de en dobra ilkay o da gunundeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…