Binnaz Abla

hep olumlu mu konuştu peki sana?

peki sorunu çok mu açık sormuştun? yani sorudan gitmedi dimi?

sorumu çok açık detaylı sormadım tabiki soruma göre yanıt verdi ama tüm yorumu soruyla bir bütün değildi soruma göre yorum yapsa daha farklı bir yorum alırdım.. size sorunuza göremi yanıt verdi yorumunu beğenmediniz mi benim tüm yorumcularla enerjim tutmaz lakin dennis ile enerjim tuttu ..

Bana hiç kimse çıkmadı binnazda belki 100 falım vardır binler harcadim salak gibi. . Açelya tuğra, elif ışık , eylül acar, şevval, elif hanzade , karaca duran , selma aydın, kemal devrim aklınıza gelebilecek ve fiyatını son zamanlarda baya arttırmış hepsine çok önceden baktırdım vadeler geçeli çok oldu ama hiç birinin dediği olmadı. Hep 2 ay sonrasına ötelediler zamanlari ama dediklerinin tersi oldu. Psikolojim bozuldu resmen bir yalan peşinde aylarca sürükledim.. Asla ve asla bulaşmayın paranıza yazık gidin birine verin ihtiyacı olan bağışlayın en azından içiniz ferahlar, belki sevindirdiguniz kişinin hayır duasıyla yeni kapılar güzellikler açılır önünüze. Tek söyleyeceğim bu

Banu bahram ı gordum de o fal alemde ve sepetinde es zamanlı 2 ayrı isimle bakan baska bir kadındı ısım degıstırıp site site dolaşıyorlar profil resminden tanıdım

yanlış hatırlamıyorsam binnazda da var o bilmeyerek atmıştım sesinden tanıdım

Binnazda 2 kez deniz karaya İskambil baktırdım.Ben memnun kaldım.Denenebilir fiyatı da çok uygun...

birde ben ilk defa binnaz dışında br dennise birde ester kira dan yorum aldım bugüne kadara 300 fal yorumu aldıysam bunun 295 i binnazdan almışımdır..
yok ben de dennisden çok memnun kalmıştım ve benim de şaşırcağım detayı bilmişti. o yüzden başkalarının düşüncelerini de merak ediorum dennisle ilgili.. peki başka kimi öneririsin?

yok ben de dennisden çok memnun kalmıştım ve benim de şaşırcağım detayı bilmişti. o yüzden başkalarının düşüncelerini de merak ediorum dennisle ilgili.. peki başka kimi öneririsin?

aslında öyle çok önerebileceğim birisi yok sadece benim beğendiğim bi kaç yorumcu var ben yorumcudan öyle muhteşem derecede geleceği bilmesini çok bekleyerek yorum almıyorum bi nevi aşık olup aklımı kaybedip sonra sıkıntı sürecinde delirme noktasına gelip aklımı geri kazanırken bi nevi destek olarak yorum alıyorum yorumlarda 3 aylık süreci tahmin edebilen yorumcularda bence öngörülü yorumcu bunlar arasında yorumunu sevdiğim bi kaç kişi var inci turan elfin demet şevdar avaz dennis ve ester kira bunların yorumlayışlarını beğeniyorum muhteşemler diyemem lakin bana iyi geliyorlar seninde memnun olduğun yorumcular kimler acaba bende yeni deneyimlere açığım :)) birde eskisi kadar sık yorum almıyorum aralıklarla olunca falda akışımda rahat ediyor açıkçası bende rahat ediyorum

çok haklısın aslında. inanki ben de dennisden b tek memnun kaldım diyebilirim. bir de binnazda 49 krediye doruk bala baktırmıştım tarot. öylesine atmıştım kredim vardı dedim değerlendireyim. o da şaşırtıcı yorumlar yapmıştı. onu bi deneyebilirsin hem kredisi de düşük. ben yüksek kredililere gtmeyi tercih etmiorum. sonuçta enerji tutmayadabilio sonra verdiğim 70 liraya üzülmek istemiorum.

Canım merhaba Elfine üç fal attım üçte üç tuttu.bilmek istersin belki.bu çok zor rastlanılacak bir ihtimal.sadece Şubat ayı için birşey vermiş onu bekliyorum.buda tutarsa pes diyecem.bence bu kadın inanılmaz iyi.ben sürekli fallarımın çıkmamasından şikayet ederkene hayatımın yorumcusunu buldum.tamamen enerji işi diyelim.benim enerjimin yüzde yüz tuttuğu tek yorumcu.ayrıca bana çoook uzun yazıyor henüz binnazda ve diğer yerlerde bukadar uzun yorum görmedim ki iki yılım fallarla geçti.çok şaşırdım sana kısa yazmış olmasına.

Aynen...Serkan,yağmur, kemal bunlarda benim için fiyasko bende çok gittim zamanında bunlara fakat söylenilenin tam tersini yaşadım

Bütün fallarım patladı arkadaşlar.Uzun süredir baktırmıyorum zaten ve baktırmayı da düşünmüyorum. Sonucu bekliyordum sadece ve sonucu belli oldu.En çok güvendiğim yeşilçingene,geysu,ecem23,falınustası,nehir vs. hepsi patladı. Anlık durumu bile bilememişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…