- 18 Haziran 2017
- 88
- 38
- 3
- 35
Canım merhaba Elfine üç fal attım üçte üç tuttu.bilmek istersin belki.bu çok zor rastlanılacak bir ihtimal.sadece Şubat ayı için birşey vermiş onu bekliyorum.buda tutarsa pes diyecem.bence bu kadın inanılmaz iyi.ben sürekli fallarımın çıkmamasından şikayet ederkene hayatımın yorumcusunu buldum.tamamen enerji işi diyelim.benim enerjimin yüzde yüz tuttuğu tek yorumcu.ayrıca bana çoook uzun yazıyor henüz binnazda ve diğer yerlerde bukadar uzun yorum görmedim ki iki yılım fallarla geçti.çok şaşırdım sana kısa yazmış olmasına.[/Q merhaba bende elfin hanımdan memnun kadım asıl mevzu çıkmadı hemüz daha vakit vermişti biraz uzar diye zaten.sizde hep asıl mevzuları yaşadınızmı? Birde ben hani asıl mevzuyu anlatırken şöyle bir şey yaşarsın böyle olur dediğişeyleri yaşadım dediğim gibi biraz daha zaman var benimde.merak ettiğim tam tarihinde mi çıktı?
evet hatta daha erken oldu o yüzden önerebilirim..fiyatı uygun zaten.Falda söylediklerinden gerçekleşen birşey oldu mu ?
Canım merhaba Elfine üç fal attım üçte üç tuttu.bilmek istersin belki.bu çok zor rastlanılacak bir ihtimal.sadece Şubat ayı için birşey vermiş onu bekliyorum.buda tutarsa pes diyecem.bence bu kadın inanılmaz iyi.ben sürekli fallarımın çıkmamasından şikayet ederkene hayatımın yorumcusunu buldum.tamamen enerji işi diyelim.benim enerjimin yüzde yüz tuttuğu tek yorumcu.ayrıca bana çoook uzun yazıyor henüz binnazda ve diğer yerlerde bukadar uzun yorum görmedim ki iki yılım fallarla geçti.çok şaşırdım sana kısa yazmış olmasına.
Bütün fallarım patladı arkadaşlar.Uzun süredir baktırmıyorum zaten ve baktırmayı da düşünmüyorum. Sonucu bekliyordum sadece ve sonucu belli oldu.En çok güvendiğim yeşilçingene,geysu,ecem23,falınustası,nehir vs. hepsi patladı. Anlık durumu bile bilememişler.
evet patladıNaktaya baktirdin mi
Ben de ilk kez baktırdım iskambil falı Deniz kara yada o yüzden merak ettim teşekkürlerevet hatta daha erken oldu o yüzden önerebilirim..fiyatı uygun zaten.
canım istersen sana falı atayım sen de bir bak. hani ben mi abarttım aslında kısa değil mi diye düşünüyorum ama 72,5 tlye göre gerçekten kısa bir faldı benceCanım merhaba Elfine üç fal attım üçte üç tuttu.bilmek istersin belki.bu çok zor rastlanılacak bir ihtimal.sadece Şubat ayı için birşey vermiş onu bekliyorum.buda tutarsa pes diyecem.bence bu kadın inanılmaz iyi.ben sürekli fallarımın çıkmamasından şikayet ederkene hayatımın yorumcusunu buldum.tamamen enerji işi diyelim.benim enerjimin yüzde yüz tuttuğu tek yorumcu.ayrıca bana çoook uzun yazıyor henüz binnazda ve diğer yerlerde bukadar uzun yorum görmedim ki iki yılım fallarla geçti.çok şaşırdım sana kısa yazmış olmasına.
beğendiniz mi sizde?Ben de ilk kez baktırdım iskambil falı Deniz kara yada o yüzden merak ettim teşekkürler
Kesinlikle evet.sadece son birşey kaldı oda şubat ayı belli olacak.ben söylediği birşeye inanmadım oda şaşırdı çünkü seninle enerjimiz tuttu demişti önceki falı birebir tarihiyle tutmuştu.falı iade et dedi birhafta sonra gene bakalım dedi. Dijital ortamın azizliği olmuş olabilir söyledi.ben iade aldım ve birhafta sonra tekrar attım gene buna benzer şeyler söyledi.durum biranda seyirini değiştirdi ve Elfinin söyledikleri oldu.ben boşuna iade almışım anlayacağınız.yok böyle bir durum.ben şoklardayım.yani ilkez paragöz olmayan biriyle karşılaştım.söylediği her kelimeyi fazlasıyla yaşıyorum inanın abartmıyorum ki burda yeni üyede değilim.Hümaya 22 kere danışıp eli boş dönmüş biriyim.enerjim tuttu diyeyim.bir başkasının belki tutmaz.Elfin hanımın fallarını tam tarihiyle mi yaşadınız? Merak ediyorum bir çok yorumcu tarih verirve tutmaz ya ondansordum.
Olur yollasana özelden bana.benim fallarım çok uzundu öyle böyle değil.bırak cevap bölümüde fal kadar uzundu.belki enerji tutmamıştır oda kısa tutmuşta olabilir.bana çünkü enerjimizin tuttuğunu söyledi.ben zaten Elfinin her satırını yaşıyorumcanım istersen sana falı atayım sen de bir bak. hani ben mi abarttım aslında kısa değil mi diye düşünüyorum ama 72,5 tlye göre gerçekten kısa bir faldı bence
evet patladı
Bazıları aşk bazıları iş konusunda patladı. Geri dönecek dedikleri adam başkasıyla ilişki durumu yapmış. İş durumu içinse benim aklımda kendi yerimi açmak vardı. Eylül ayında açacaksın dediler. Hatta planım bu yöndeydi ve bildiler diye düşündüm ama o iş olmadı .Çok küçük ihtimal var. Hepsi sadece aklımı okumuş . Başka yaptıkları bir şey yok.Ne oldu panpacım hepsi birden nasıl patladı? Kimse bir şey bilemiyor zaten hiç şaşırmadım.
Bana vade verdiği için beklemedeyim. Fakat duruma göre şerbet vermediğini düşünüyorum pembe tablocu değil. Ben iki yıldır fal baktırmıyordum. İki yıl önce telwe de baktırmıştım 4-5 kişiye. Geçen gün okudum hepsi patlamış :) son günlerde de Binnaz da baktırdım 3-4 kişiye hepsi vade verdiği için beklemedeyim. Bir müddet ara vermeyi düşünüyorum yalnız gidiyor çünkü paracıklar:)))beğendiniz mi sizde?
Bana vade verdiği için beklemedeyim. Fakat duruma göre şerbet vermediğini düşünüyorum pembe tablocu değil. Ben iki yıldır fal baktırmıyordum. İki yıl önce telwe de baktırmıştım 4-5 kişiye. Geçen gün okudum hepsi patlamış :) son günlerde de Binnaz da baktırdım 3-4 kişiye hepsi vade verdiği için beklemedeyim. Bir müddet ara vermeyi düşünüyorum yalnız gidiyor çünkü paracıklar:)))beğendiniz mi sizde?
Gidişatın istediğiniz gibi olmasına çok mutlu oldum inanın çok sevindim adınıza:) umarım bana söylediğide gerçekleşir.bir kez daha baktırmak şsterim kendisine fakat yakalamam okadar zor ki online olduğuna dair bildirim gelir gelmez açıyorum meşgule düşüyor hemenKesinlikle evet.sadece son birşey kaldı oda şubat ayı belli olacak.ben söylediği birşeye inanmadım oda şaşırdı çünkü seninle enerjimiz tuttu demişti önceki falı birebir tarihiyle tutmuştu.falı iade et dedi birhafta sonra gene bakalım dedi. Dijital ortamın azizliği olmuş olabilir söyledi.ben iade aldım ve birhafta sonra tekrar attım gene buna benzer şeyler söyledi.durum biranda seyirini değiştirdi ve Elfinin söyledikleri oldu.ben boşuna iade almışım anlayacağınız.yok böyle bir durum.ben şoklardayım.yani ilkez paragöz olmayan biriyle karşılaştım.söylediği her kelimeyi fazlasıyla yaşıyorum inanın abartmıyorum ki burda yeni üyede değilim.Hümaya 22 kere danışıp eli boş dönmüş biriyim.enerjim tuttu diyeyim.bir başkasının belki tutmaz.
Teşekkürler inşallah sizinde dilediğiniz gibi gerçekleşir.ben çok ilginçtir ki bir yorumcuyu yakalamak istediğimde hemencecik yakalıyorum.çünkü okadar çok fal baktırdım ki artık yorumcuların giriş çıkış saatlerini ezberledim.ama artık sadece ayda bir Elfinle yola devamGidişatın istediğiniz gibi olmasına çok mutlu oldum inanın çok sevindim adınıza:) umarım bana söylediğide gerçekleşir.bir kez daha baktırmak şsterim kendisine fakat yakalamam okadar zor ki online olduğuna dair bildirim gelir gelmez açıyorum meşgule düşüyor hemenumarım bir kez daha yakalama fırsatı bulurum.bana da elfin hanımın dediği gibi ilerliyor gidişatta söylediği diğer şeyleri yaşadım tabi biraz daha zaman var bekliyorum.ama inşallah birdaha baktırabilirim:)
Pembeci değil kesinlikle katılıyorum.o yönden beğenip yazdım zaten.Bende uzun aralıklarla atıyorum artık..Bana vade verdiği için beklemedeyim. Fakat duruma göre şerbet vermediğini düşünüyorum pembe tablocu değil. Ben iki yıldır fal baktırmıyordum. İki yıl önce telwe de baktırmıştım 4-5 kişiye. Geçen gün okudum hepsi patlamış :) son günlerde de Binnaz da baktırdım 3-4 kişiye hepsi vade verdiği için beklemedeyim. Bir müddet ara vermeyi düşünüyorum yalnız gidiyor çünkü paracıklar:)))
Aslında bir kaç gün önce bende öyle bir karar almıştım fakat yakalayamadığım için dayanamayıp başka birine attımTeşekkürler inşallah sizinde dilediğiniz gibi gerçekleşir.ben çok ilginçtir ki bir yorumcuyu yakalamak istediğimde hemencecik yakalıyorum.çünkü okadar çok fal baktırdım ki artık yorumcuların giriş çıkış saatlerini ezberledim.ama artık sadece ayda bir Elfinle yola devam
Deniz Kara değil mi bahsi geçen yorumcu ?Bana vade verdiği için beklemedeyim. Fakat duruma göre şerbet vermediğini düşünüyorum pembe tablocu değil. Ben iki yıldır fal baktırmıyordum. İki yıl önce telwe de baktırmıştım 4-5 kişiye. Geçen gün okudum hepsi patlamış :) son günlerde de Binnaz da baktırdım 3-4 kişiye hepsi vade verdiği için beklemedeyim. Bir müddet ara vermeyi düşünüyorum yalnız gidiyor çünkü paracıklar:)))
iskambilde tek soru mu soruyorsunuz?Deniz Kara değil mi bahsi geçen yorumcu ?
İskambili iyidir. Ben çok beğenmiştim ve de çıktı zaten. Ama kahve de iskambil kadar başarılı bulmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?