Binnaz Abla

Elfin hanımın fallarını tam tarihiyle mi yaşadınız? Merak ediyorum bir çok yorumcu tarih verirve tutmaz ya ondansordum.

Naktaya baktirdin mi

canım istersen sana falı atayım sen de bir bak. hani ben mi abarttım aslında kısa değil mi diye düşünüyorum ama 72,5 tlye göre gerçekten kısa bir faldı bence

Elfin hanımın fallarını tam tarihiyle mi yaşadınız? Merak ediyorum bir çok yorumcu tarih verirve tutmaz ya ondansordum.
Kesinlikle evet.sadece son birşey kaldı oda şubat ayı belli olacak.ben söylediği birşeye inanmadım oda şaşırdı çünkü seninle enerjimiz tuttu demişti önceki falı birebir tarihiyle tutmuştu.falı iade et dedi birhafta sonra gene bakalım dedi. Dijital ortamın azizliği olmuş olabilir söyledi.ben iade aldım ve birhafta sonra tekrar attım gene buna benzer şeyler söyledi.durum biranda seyirini değiştirdi ve Elfinin söyledikleri oldu.ben boşuna iade almışım anlayacağınız.yok böyle bir durum.ben şoklardayım.yani ilkez paragöz olmayan biriyle karşılaştım.söylediği her kelimeyi fazlasıyla yaşıyorum inanın abartmıyorum ki burda yeni üyede değilim.Hümaya 22 kere danışıp eli boş dönmüş biriyim.enerjim tuttu diyeyim.bir başkasının belki tutmaz.

canım istersen sana falı atayım sen de bir bak. hani ben mi abarttım aslında kısa değil mi diye düşünüyorum ama 72,5 tlye göre gerçekten kısa bir faldı bence
Olur yollasana özelden bana.benim fallarım çok uzundu öyle böyle değil.bırak cevap bölümüde fal kadar uzundu.belki enerji tutmamıştır oda kısa tutmuşta olabilir.bana çünkü enerjimizin tuttuğunu söyledi.ben zaten Elfinin her satırını yaşıyorum

Ne oldu panpacım hepsi birden nasıl patladı? Kimse bir şey bilemiyor zaten hiç şaşırmadım.
Bazıları aşk bazıları iş konusunda patladı. Geri dönecek dedikleri adam başkasıyla ilişki durumu yapmış. İş durumu içinse benim aklımda kendi yerimi açmak vardı. Eylül ayında açacaksın dediler. Hatta planım bu yöndeydi ve bildiler diye düşündüm ama o iş olmadı .Çok küçük ihtimal var. Hepsi sadece aklımı okumuş . Başka yaptıkları bir şey yok.

beğendiniz mi sizde?
Bana vade verdiği için beklemedeyim. Fakat duruma göre şerbet vermediğini düşünüyorum pembe tablocu değil. Ben iki yıldır fal baktırmıyordum. İki yıl önce telwe de baktırmıştım 4-5 kişiye. Geçen gün okudum hepsi patlamış :) son günlerde de Binnaz da baktırdım 3-4 kişiye hepsi vade verdiği için beklemedeyim. Bir müddet ara vermeyi düşünüyorum yalnız gidiyor çünkü paracıklar:)))

beğendiniz mi sizde?
Bana vade verdiği için beklemedeyim. Fakat duruma göre şerbet vermediğini düşünüyorum pembe tablocu değil. Ben iki yıldır fal baktırmıyordum. İki yıl önce telwe de baktırmıştım 4-5 kişiye. Geçen gün okudum hepsi patlamış :) son günlerde de Binnaz da baktırdım 3-4 kişiye hepsi vade verdiği için beklemedeyim. Bir müddet ara vermeyi düşünüyorum yalnız gidiyor çünkü paracıklar:)))

Gidişatın istediğiniz gibi olmasına çok mutlu oldum inanın çok sevindim adınıza:) umarım bana söylediğide gerçekleşir.bir kez daha baktırmak şsterim kendisine fakat yakalamam okadar zor ki online olduğuna dair bildirim gelir gelmez açıyorum meşgule düşüyor hemen umarım bir kez daha yakalama fırsatı bulurum.bana da elfin hanımın dediği gibi ilerliyor gidişatta söylediği diğer şeyleri yaşadım tabi biraz daha zaman var bekliyorum.ama inşallah birdaha baktırabilirim:)

Teşekkürler inşallah sizinde dilediğiniz gibi gerçekleşir.ben çok ilginçtir ki bir yorumcuyu yakalamak istediğimde hemencecik yakalıyorum.çünkü okadar çok fal baktırdım ki artık yorumcuların giriş çıkış saatlerini ezberledim.ama artık sadece ayda bir Elfinle yola devam

Pembeci değil kesinlikle katılıyorum.o yönden beğenip yazdım zaten.Bende uzun aralıklarla atıyorum artık..

Aslında bir kaç gün önce bende öyle bir karar almıştım fakat yakalayamadığım için dayanamayıp başka birine attım amanundan sonra bende öyle yapacam bu sefer kesin bende giriş saatini aşşağı yukarı tahmin ediyorumda işte ben girene kadar siteye meşgule düşüyor

Deniz Kara değil mi bahsi geçen yorumcu ?
İskambili iyidir. Ben çok beğenmiştim ve de çıktı zaten. Ama kahve de iskambil kadar başarılı bulmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…