tek sormuşum evet ama başka bir kaç sey daha söylemişti.iskambilde tek soru mu soruyorsunuz?
öneriyorsun yaniitek sormuşum evet ama başka bir kaç sey daha söylemişti.
Ben beğendim... Beğendiğim falcıları söylerim sadece.. Karar sizin.öneriyorsun yanii
peki senin binnazda kimlerle enerjin uyuştu?Ben beğendim... Beğendiğim falcıları söylerim sadece.. Karar sizin.
Ama bazı durumlar bilirim ki bana %80 bilen yorumcu, arkadaşıma hiç birşey bilememiş.
Demem o ki, enerji meselesi..
Kesinlikle evet.sadece son birşey kaldı oda şubat ayı belli olacak.ben söylediği birşeye inanmadım oda şaşırdı çünkü seninle enerjimiz tuttu demişti önceki falı birebir tarihiyle tutmuştu.falı iade et dedi birhafta sonra gene bakalım dedi. Dijital ortamın azizliği olmuş olabilir söyledi.ben iade aldım ve birhafta sonra tekrar attım gene buna benzer şeyler söyledi.durum biranda seyirini değiştirdi ve Elfinin söyledikleri oldu.ben boşuna iade almışım anlayacağınız.yok böyle bir durum.ben şoklardayım.yani ilkez paragöz olmayan biriyle karşılaştım.söylediği her kelimeyi fazlasıyla yaşıyorum inanın abartmıyorum ki burda yeni üyede değilim.Hümaya 22 kere danışıp eli boş dönmüş biriyim.enerjim tuttu diyeyim.bir başkasının belki tutmaz.
mesajını okuyunca birden merak sardı ve hümaya çok danışmış birisi olarak bende oturdum sayabildiğim kadarı ile 50 fal gördümelfini bende sevdim ama elfinde akıllı davranıyorum ilk elfine ağustos başında baktırdım sonra 2.falımda 2 ay sonra yani geçen hafta baktırdım bendede şuan için elfinin dediği gibi ilerliyor ..
arkadaslar biraz konu disi olacak. kahvemi ictikten sonra bazen ne sekiller olusmus diye kendimce bakarim falima.. en son kapattigimda fincan tabaktan ayrilmadi, en az bir dakka falan bekledim yok acilmadi. dilegimin kabul olduguna dair birseyler okudum böyle durumlarda. aranizdan bunun baska bir anlami oldugunu bilen/düsünen varmi? bilimsel aciklama olmasin ama :))
ah su elfin 70 lira istemeseydi cok merak ettim varya okadar övdünüz
biraz önce ester kiranın falını tekrar dinledim ve bana önerdiğin için sana içimden teşekkür ettim o anda güncelleme geldi sayfaya :)))) evet ya elfin çok ciddi rakamda binnazın hepsi çok ciddi rakamlarda
niyetini temizce düşünerek açılmayan fincanın içine bakmadan suya tut fincanını :)) anlamı güzel hoş fincanda arama yanıtları sana isteklerin gelecek gibi bişey diyebilirim..
Hadi ya 50 falmı?mesajını okuyunca birden merak sardı ve hümaya çok danışmış birisi olarak bende oturdum sayabildiğim kadarı ile 50 fal gördümelfini bende sevdim ama elfinde akıllı davranıyorum ilk elfine ağustos başında baktırdım sonra 2.falımda 2 ay sonra yani geçen hafta baktırdım bendede şuan için elfinin dediği gibi ilerliyor ..
teşekkür ederim evvett demek enerji dedikleri bu düşünüyorun denk geliyorkalp kalbe karsi mi diyelim buna :)) <3 .. begendigin icin sevindim keza begenmeseydin üzülürdüm paran gitti diye. ben cok seviyorum ester'i, dobra hatun, enerjisi hep pozitif.. kankasi dicekler simdi haha
Hadi ya 50 falmı?
teşekkür ederim evvett demek enerji dedikleri bu düşünüyorun denk geliyorbeğenmesemde giderse gitsin para sonuçta deneyerek fikir sahibi oluyoruz fal yorumlatarak zaten o paranın çıkacağını biliyoruzki :)) cidden şu dönem 3 yorumcu beğendiğim biri elfin demet diğeri dennis ve bir diğeride ester kira bakalım ilerleyen süreç için daha iyi yorum yapabilirim..
Beni geçenolmuş deseneüzülerek söylüyorum sadece hümanın kileri saydım birde
evet ben de vadesini bekliyorum, paylasacagim burada cikan/cikmayan fallari, fakat en son falimi bir ay önce baktirmisim, kendimle gurur duymaya devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?