Binnaz Abla

ya bu binnazda sosyal medyada filan paylaşınca neden kredi gelmiyor

Ben beğendim... Beğendiğim falcıları söylerim sadece.. Karar sizin.
Ama bazı durumlar bilirim ki bana %80 bilen yorumcu, arkadaşıma hiç birşey bilememiş.
Demem o ki, enerji meselesi..
peki senin binnazda kimlerle enerjin uyuştu?

Ben de tecrübelerimi aktarayım, henüz yeni sayılırım ancak şimdiden bazı fikirlerim oluştu.
Binnaz
Esma Sultan> tatlı dilli, uzun uzun yazan bir falcı ancak aşırı pembe bir tablo çizdi bana. bu yüzden beğenmedim.
Yağız Er> tamamen yazdığınız şey üzerinden gidiyor, hissiyat falan yok. hiç beğenmedim.
Yıldız Yetkin> ortalama bir falcı, durum tespitleri iyi.
Elif Naz> Beni asıl şaşırtan kişi bu oldu. fiyatı sadece 4.99 olmasına rağmen nokta atışı bildi resmen bazı şeyleri. hatta ben bu kişinin falını yok artık diyerek sildim ancak dün tam olarak söylediği şey gerçekleşti. birkaç şey daha var vadesini beklediğim, bakalım ne olacak.

Bir yolun var
Falcı Aylin> tatlı dilli biri ama memnun kalmadım.
Falcı Sema> sivri dilli, dobra biri anladığım kadarıyla. anlık tespitleri iyiydi ancak gelecek konusunda vadeyi çok uzun tuttu. ortalama diyebilirim.

mesajını okuyunca birden merak sardı ve hümaya çok danışmış birisi olarak bende oturdum sayabildiğim kadarı ile 50 fal gördüm elfini bende sevdim ama elfinde akıllı davranıyorum ilk elfine ağustos başında baktırdım sonra 2.falımda 2 ay sonra yani geçen hafta baktırdım bendede şuan için elfinin dediği gibi ilerliyor ..

arkadaslar biraz konu disi olacak. kahvemi ictikten sonra bazen ne sekiller olusmus diye kendimce bakarim falima.. en son kapattigimda fincan tabaktan ayrilmadi, en az bir dakka falan bekledim yok acilmadi. dilegimin kabul olduguna dair birseyler okudum böyle durumlarda. aranizdan bunun baska bir anlami oldugunu bilen/düsünen varmi? bilimsel aciklama olmasin ama :))

ah su elfin 70 lira istemeseydi cok merak ettim varya okadar övdünüz

niyetini temizce düşünerek açılmayan fincanın içine bakmadan suya tut fincanını :)) anlamı güzel hoş fincanda arama yanıtları sana isteklerin gelecek gibi bişey diyebilirim..

ah su elfin 70 lira istemeseydi cok merak ettim varya okadar övdünüz

biraz önce ester kiranın falını tekrar dinledim ve bana önerdiğin için sana içimden teşekkür ettim o anda güncelleme geldi sayfaya :)))) evet ya elfin çok ciddi rakamda binnazın hepsi çok ciddi rakamlarda

biraz önce ester kiranın falını tekrar dinledim ve bana önerdiğin için sana içimden teşekkür ettim o anda güncelleme geldi sayfaya :)))) evet ya elfin çok ciddi rakamda binnazın hepsi çok ciddi rakamlarda

kalp kalbe karsi mi diyelim buna :)) <3 .. begendigin icin sevindim keza begenmeseydin üzülürdüm paran bosa gitti diye. ben cok seviyorum ester'i, dobra hatun, egosuz ve enerjisi hep pozitif.. kankasi dicekler simdi haha

niyetini temizce düşünerek açılmayan fincanın içine bakmadan suya tut fincanını :)) anlamı güzel hoş fincanda arama yanıtları sana isteklerin gelecek gibi bişey diyebilirim..

iste öyle yaptim hemen yikadim, bir göz attim fincana fakat hic bisey yoktu :))

Hadi ya 50 falmı?

kalp kalbe karsi mi diyelim buna :)) <3 .. begendigin icin sevindim keza begenmeseydin üzülürdüm paran gitti diye. ben cok seviyorum ester'i, dobra hatun, enerjisi hep pozitif.. kankasi dicekler simdi haha
teşekkür ederim evvett demek enerji dedikleri bu düşünüyorun denk geliyor beğenmesemde giderse gitsin para sonuçta deneyerek fikir sahibi oluyoruz fal yorumlatarak zaten o paranın çıkacağını biliyoruzki :)) cidden şu dönem 3 yorumcu beğendiğim biri elfin demet diğeri dennis ve bir diğeride ester kira bakalım ilerleyen süreç için daha iyi yorum yapabilirim..

evet ben de vadesini bekliyorum, paylasacagim burada cikan/cikmayan fallari, fakat en son falimi bir ay önce baktirmisim, kendimle gurur duymaya devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…