Binnaz Abla

kalp kalbe karsi mi diyelim buna :)) <3 .. begendigin icin sevindim keza begenmeseydin üzülürdüm paran bosa gitti diye. ben cok seviyorum ester'i, dobra hatun, egosuz ve enerjisi hep pozitif.. kankasi dicekler simdi haha
Ester kiranın dedikleri çıkıyor mu acaba? Vadeleri tutuyor mu? :)

Ester kiraya ne fali baktiriosunuz bir de fiyat ucuk mu onun da

ben daha uygun diye katina attim, o 30 tl, kahvesi 40 tl. ayrica rüya yorumunda da cok iyi.. rüya yorumunda söyledigi hersey cikti, sadece vadesi dolmasi gereken sey daha cikmadi ki o da evlilik onu da artik kader diyip kimsenin bilemeyecegini düsünüyorum

Tellwe : huyummaviye gitmeyin kesinlikle sallıyor bir şey bildiği yok ! hakaniyet o da dua ile sizi uğurluyo cidden bir şey bilmiyor. ayy yığınla param gitti :)

binnazda : Esma sultana baktım cidden kadın gelecekle dediği şeyi dün yaşadım :) eski sevgilimi tarif etmiş sana dönecek af dileyecek dedi boyunu teni kilosunu söyledi ve dün gece eski sevgilim aradı :) af diledi ve esma sultan onu boşver dedi hayırlı diil dedi. ayrıca eski sevgilimi hiç sormadığım halde söyledi :) şimdi ki sevgilim için fal atmıştım onunla ilgili gelişme olursa yazıcam

esma sultan ne falı yorumlattınız acaba ? hiç denemedim ben kendisinide merak ettim açıkçası :)

kasım ayına kadar kendime sözüm var kasım ayı gelince muhakkak deneyeceğim umarım o zamana kadar fiyatı artmaz :)

ben bırakacam fal işini bağımlı oldum , olan parama oluyor artık baktırmam tab, kendimi tutabilirsem ama benim etkileyen falcılar kesinlikle dennis , esma sultan, chitra , cococherry, son olarak kehribana attım o yazsın onuda dicem aaa yeter :) fiyatı yüksek olanlara gitmeyin insanı manipüle ediyorlar şu huyummavi canlı fal baktı tam bir fiyasko

benim komple bırakmam muhtemelen ocak ayında gerçekleşecek ocak 2018 den sonra birdaha hayatıma falı sokmamayı düşünüyorum inşallah tabiki hayatıma falı dahil edecek durumlarıda hayatıma sokmamayı düşünüyorum cidden ruhumuzu depresyona sokuyor ..

telweden üyeliğimi silicem son bir fal atmıştım yorum gelsin artık istemiyorum ya grdikçe atasım geliyo kendimize zarar veriyoruz onları zengin ediyoruz

yorumla ilgili yorumunu bekliyorum kesinlikle haklısın her fal zarar veriyor kararlarımızı etkiliyor ..

Ve dikkat edersen o kişileri daha çok düşünmemize sebep oluyo halbuki akışı etikiliyoruz , kızlar gelmek istiyen geliyo gelmek istemeyen gelmiyor :) boş verelim şu erkekleri acaba onlar fal atıyor mu bizim için çok merak ediyorum

fal gercekten bagimlilik yapiyor.. birileri faldan kurtulma merkezi acarsa hic sasirmam "fal-tedavi-merkezi"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…