Beni geçenolmuş desene
Ester kiranın dedikleri çıkıyor mu acaba? Vadeleri tutuyor mu? :)kalp kalbe karsi mi diyelim buna :)) <3 .. begendigin icin sevindim keza begenmeseydin üzülürdüm paran bosa gitti diye. ben cok seviyorum ester'i, dobra hatun, egosuz ve enerjisi hep pozitif.. kankasi dicekler simdi haha
Ester kiranın dedikleri çıkıyor mu acaba? Vadeleri tutuyor mu? :)
süperr bende kasımdan önce yorum almayacağım :)
bu sözü ben de kendime vermistim :))
Ester kiraya ne fali baktiriosunuz bir de fiyat ucuk mu onun dabu sözü ben de kendime vermistim :))
Ester kiraya ne fali baktiriosunuz bir de fiyat ucuk mu onun da
esma sultan ne falı yorumlattınız acaba ? hiç denemedim ben kendisinide merak ettim açıkçası :)Tellwe : huyummaviye gitmeyin kesinlikle sallıyor bir şey bildiği yok ! hakaniyet o da dua ile sizi uğurluyo cidden bir şey bilmiyor. ayy yığınla param gitti :)
binnazda : Esma sultana baktım cidden kadın gelecekle dediği şeyi dün yaşadım :) eski sevgilimi tarif etmiş sana dönecek af dileyecek dedi boyunu teni kilosunu söyledi ve dün gece eski sevgilim aradı :) af diledi ve esma sultan onu boşver dedi hayırlı diil dedi. ayrıca eski sevgilimi hiç sormadığım halde söyledi :) şimdi ki sevgilim için fal atmıştım onunla ilgili gelişme olursa yazıcam
katina atmıştım 20 tl bende beklemiyordum :) kadının dediği oldu ya şaşırdım
kızlar bence falı işini bırakalım bağımlı oldum çıktım ya , 20 gündür kaç fal atmışım kendime şaşırıyorum
kasım ayına kadar kendime sözüm var kasım ayı gelince muhakkak deneyeceğim umarım o zamana kadar fiyatı artmaz :)
buna kesinlikle katılıyorum ayda sadece 1 defa yorum alsak sadece ilerleyen süreçte onuda bıraksak ne güzel olur :) sigarayı azaltmak gibi oldu bu
ben bırakacam fal işini bağımlı oldum , olan parama oluyorartık baktırmam tab, kendimi tutabilirsem ama benim etkileyen falcılar kesinlikle dennis , esma sultan, chitra , cococherry, son olarak kehribana attım o yazsın onuda dicem aaa yeter :) fiyatı yüksek olanlara gitmeyin insanı manipüle ediyorlar şu huyummavi canlı fal baktı tam bir fiyasko
benim komple bırakmam muhtemelen ocak ayında gerçekleşecek ocak 2018 den sonra birdaha hayatıma falı sokmamayı düşünüyorum inşallah tabiki hayatıma falı dahil edecek durumlarıda hayatıma sokmamayı düşünüyorumcidden ruhumuzu depresyona sokuyor ..
telweden üyeliğimi silicem son bir fal atmıştım yorum gelsin artık istemiyorum ya grdikçe atasım geliyo kendimize zarar veriyoruz onları zengin ediyoruz
yorumla ilgili yorumunu bekliyorum kesinlikle haklısın her fal zarar veriyor kararlarımızı etkiliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?