Binnaz Abla

esma sultan ne falı yorumlattınız acaba ? hiç denemedim ben kendisinide merak ettim açıkçası :)
Esma sultan in tellwede de bir profili vardi. Unuttum hangisiydi acaba tellwedekine baktirmis miydiniz. Oradan mi bildi acaba diye sorasim var cunku.
Yanlis alintilamisim @gelpisipisipisii

Vadesi dolsun diye bekleyip yüksek fiyatlı çıkmayan fal Binnaz abla DESTİNA EREN
malesef

Binnaz abla da MERAL SAYDAM şubat 2016 da o adam geri gelecek evleneceksiniz derken eylül 2017 de yok o adamla görüşsen bile olmaz bir şey dedi ki kendisi çok yüksek kredi ile fala bakıyor 70 lira civari

valla arkadaşlar evet paramız gidio falan ben de öyle düşünüorum üzülüorum ama bir yandan da diorumki demekki suan beni bu motive ediyor sonuçta suan mutlu olmam gerek ve böyle mutlu olcaksam da param gidecekse gitsin diorum napıım. evet o paralarla kendime kıyafet alırım. kendime bakarım ama şuan bunları yapmak mutlu etmiyor. bu yüzden kendimizi suçlamayalım. napalım yani bizi bu duruma sokan herifler utansın. ben bir yandan da diorumki yinede yüksek kredililere baktırmayım. erneji uyuşmaz filan en azından 70 liram çöpe gitmesin. o zaman işte daha çok üzülürüm. ben hep düşük kredilileri deniorum ve içlerinde gerçekten iyi olan var. doruk bal ve berrak okur beni gerçekten tatmin etmişti. gelecek cıkarmı bilmiorum çünkü vaade var daha ama an ve gecmişi bilmeleri sallamasyon fal bakmadıklarını gösterdi bana. böyle duurmda diorumki geçmişi bildi neden bittiğini cart curt. adamın karakterini de bildi. o zaaman kalbinde hala sen varsın dedikleri anlık yorumu da doğrdur diorum yani böyle teselli ediorum kendimi. geleceğe çok fazla takılmıorum inanınki . bence geleceğimizi biz de değiştirebiliriz. o adam sana 2 ay sonra gelcek diolar mesela. ee sen gidip yarın biriyle evlenirsen o nasıl gelsin. böyle bişey yani. bilmiorum ne kadar anlatabildim yeni uyandım gaza gelip yazdım bu msjı

hahah msj demişim mesela yorumu

Esma sultan in tellwede de bir profili vardi. Unuttum hangisiydi acaba tellwedekine baktirmis miydiniz. Oradan mi bildi acaba diye sorasim var cunku.
Yanlis alintilamisim @gelpisipisipisii

tellewede baktırmadan ilk binnaza fal attım sonradan esmaya attım , profil bilgilerim farklı canım 6 aydır fal atmıyordum. Buradan binnazı okuyunca bu kez binnazdan bakıyım dedim :)

hmmm bilseydim yapardım sinirimden falı sildim . kendimi enayi gibi hissettim çünkü. Bir ifadesini yazıyorum aynen şöyleydi '1,5 yıl sonra evleneceksin ne kadar çabuk değil mi? ne kadar şaşırdım değil mi?' içimdeki ses: he şaşırdım. 35 yaşındayım yaklasık 37 de evleneceğim çok çabuk bir evlilik haklısın...

ayy çok tatlısın sabah sabah sesli güldüm

Binnaz abla da DİLŞAH FÜSUN var şimdi eski bir falini okudum.verdiği vadenin üstünden çok vakit geçmiş hiç tutturamamiş haberiniz olsun

Binnaz abla da CIVAN ILHAN mayıs ve haziran ayında altı fal baktirmistim ve hiçbir dediği çıkmadığını şimdi fark ediyorum.neyse ki o zaman fiyatı bu kadar yüksek değil Di şu an 72,5 TL olmuş fal ücreti yazık bence

Binnaz abla da SİNEM ÇİÇEK var.sorduğum adam için o iş olmaz demişti gerçekten olmadı. Ama yeni birı olacak deyip buna dair öngörüleri çıkmadı

Binnaz abla da ANNA VEDUNYA var.fallarda oldum olasi soru şeklini beğenmez. Bu şekilde sorulmalı diyerek en baştan yeniden tercih edersin kartları. Nisan ve temmuz ayları aralığında 27 fal baktırdım ki 72,5 TL falları simdi bakiyorum da sonuç kocaman bir hiç.

Bir buçuk yılda belli aralıklarla Binnaz abla da GONCA POLAT a baktırdım. 15 fal.ilkin o adam geri dönecek diyordu sonra aylar geçti sen boşver bu adamı bekleme.en başta niye öyle diyordun.sonra temmuz ayında işte şöyle biri çıkacak karşına böyle güzel iliskin olacak dedi ama malesef olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…