Esma sultan in tellwede de bir profili vardi. Unuttum hangisiydi acaba tellwedekine baktirmis miydiniz. Oradan mi bildi acaba diye sorasim var cunku.esma sultan ne falı yorumlattınız acaba ? hiç denemedim ben kendisinide merak ettim açıkçası :)
Hahahaa buna çok güldümfal gercekten bagimlilik yapiyor.. birileri faldan kurtulma merkezi acarsa hic sasirmam"fal-tedavi-merkezi"
hahah msj demişim mesela yorumuvalla arkadaşlar evet paramız gidio falan ben de öyle düşünüorum üzülüorum ama bir yandan da diorumki demekki suan beni bu motive ediyor sonuçta suan mutlu olmam gerek ve böyle mutlu olcaksam da param gidecekse gitsin diorum napıım. evet o paralarla kendime kıyafet alırım. kendime bakarım ama şuan bunları yapmak mutlu etmiyor. bu yüzden kendimizi suçlamayalım. napalım yani bizi bu duruma sokan herifler utansın. ben bir yandan da diorumki yinede yüksek kredililere baktırmayım. erneji uyuşmaz filan en azından 70 liram çöpe gitmesin. o zaman işte daha çok üzülürüm. ben hep düşük kredilileri deniorum ve içlerinde gerçekten iyi olan var. doruk bal ve berrak okur beni gerçekten tatmin etmişti. gelecek cıkarmı bilmiorum çünkü vaade var daha ama an ve gecmişi bilmeleri sallamasyon fal bakmadıklarını gösterdi bana. böyle duurmda diorumki geçmişi bildi neden bittiğini cart curt. adamın karakterini de bildi. o zaaman kalbinde hala sen varsın dedikleri anlık yorumu da doğrdur diorum yani böyle teselli ediorum kendimi. geleceğe çok fazla takılmıorum inanınki . bence geleceğimizi biz de değiştirebiliriz. o adam sana 2 ay sonra gelcek diolar mesela. ee sen gidip yarın biriyle evlenirsen o nasıl gelsin. böyle bişey yani. bilmiorum ne kadar anlatabildim yeni uyandım gaza gelip yazdım bu msjı
Esma sultan in tellwede de bir profili vardi. Unuttum hangisiydi acaba tellwedekine baktirmis miydiniz. Oradan mi bildi acaba diye sorasim var cunku.
Yanlis alintilamisim @gelpisipisipisii
canım fal iadesi istetellwede cherrycocoya fal attım cok haklı hayatımın en sıradışı falıydı. Ben kendimi tanımıyormuşum sayesinde tanıdımdusuk puan verdim ama kabul olmuyor nasıl bir olaysa...
hmmm bilseydim yapardım sinirimden falı sildim . kendimi enayi gibi hissettim çünkü. Bir ifadesini yazıyorum aynen şöyleydi '1,5 yıl sonra evleneceksin ne kadar çabuk değil mi? ne kadar şaşırdım değil mi?' içimdeki ses: he şaşırdım. 35 yaşındayım yaklasık 37 de evleneceğim çok çabuk bir evlilik haklısın...
banada etmedi falcı . yönetime 30 kere msj attım. dedim bırakcam sizi iade etmezseniz filan. sonra iade ettilerkötü yorum yap iade ederler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?