Bir buçuk yılda belli aralıklarla Binnaz abla da GONCA POLAT a baktırdım. 15 fal.ilkin o adam geri dönecek diyordu sonra aylar geçti sen boşver bu adamı bekleme.en başta niye öyle diyordun.sonra temmuz ayında işte şöyle biri çıkacak karşına böyle güzel iliskin olacak dedi ama malesef olmadi
dennis iyi arkadaşım boş değil. ben de en çok dennisden memnun kaldım.Arkadaşlar ben falsepetin de Derin Hisleree kahve falı atmıştım güzel kişilik analizi yapıp mevcut durumumu yorumlamıştı tabii bazı şeyleri tekrarlıyordu ama olsun işini severek yaptığı ve kibar biri olduğu belliydi. Bana 1 ay içerisinde adım atacak demişti ama bugün tam 1 ay oldu olmadı öyle bişey:)))
Falsepetin de Demir Beye de baktırdım maalesef güzel şeyler söylese de analizler tersti bence bir de vade verdi. Ocak 2. Haftası ama nedense ütopik geliyor.
Bir de kendisini fal deryasında ve Binnaz ablada da gördüm. Fal deryasında kendisi ne atılan bir yorum fal sepetinde ki deniseee atılan yorumla aynıydı kelimesi kelimesine copy paste mi yapıyor ne çünkü hep aynı kişiler yorum yapıp övüyor. Bu derece stalker olmuşum: D
Deniss online olursa ona baktırıcam günlerdir bekliyorum.
Bi de fal sepetinde fal baktırmaya rağmen Emre Dinç ve Umudu samimi buluyorum rant kaygısından çok emekçi oldukları belli sanki.
bir de deniseee baktıralar yorum yapabilir mi
Canım online olmuyor ne zaman olur. Başka ulaştılacak medyası var mı? Bi de ses kaydı kaç dakika sürüyordennis iyi arkadaşım boş değil. ben de en çok dennisden memnun kaldım.
valla canım ben akşam atmıştım o zaman online dı ara ara yokla bence. başka hesabını bilmiorum. ama hergün girio bildiğim kadarıylaCanım online olmuyor ne zaman olur. Başka ulaştılacak medyası var mı? Bi de ses kaydı kaç dakika sürüyor
aynen kısa. ya kısa olursa olsun uzun uzun konuşup boş konuşmak yerine kısa ve öz olması daha iyiMadilik34 merhaba bende dennis'in yorumundan memnun kalan birisiyim fakat bazı arkadaşlarımız çok kısa olarak nitelendirdi evet kısa bakıyor çok uzun değil 5-7 dakika felan sanırım..
Anlık durumda ve yakın gelecekte iyi ama kesinlikle olumsuza da açığım derseniz pembeci değil 2 kez baktırdım memnunum ben deniz karadan.Merhaba kızlar :) deniz kara'ya fal baktıran var mı, iskambil? Dedikleri çıkan oldu mu? Vadeleri tutuyor mu? Ben az önce baktırdım, doğru gibi söyledikleri ama hepsi teyit edebileceğim şeyler değildi, bi de biraz kısaydı ama özdü. Siz ne düşünüyorsunuz? :)
o nerde kaç krediAnlık durumda ve yakın gelecekte iyi ama kesinlikle olumsuza da açığım derseniz pembeci değil 2 kez baktırdım memnunum ben deniz karadan.
Arkadaşlar ben falsepetin de Derin Hisleree kahve falı atmıştım güzel kişilik analizi yapıp mevcut durumumu yorumlamıştı tabii bazı şeyleri tekrarlıyordu ama olsun işini severek yaptığı ve kibar biri olduğu belliydi. Bana 1 ay içerisinde adım atacak demişti ama bugün tam 1 ay oldu olmadı öyle bişey:)))
Falsepetin de Demir Beye de baktırdım maalesef güzel şeyler söylese de analizler tersti bence bir de vade verdi. Ocak 2. Haftası ama nedense ütopik geliyor.
Bir de kendisini fal deryasında ve Binnaz ablada da gördüm. Fal deryasında kendisi ne atılan bir yorum fal sepetinde ki deniseee atılan yorumla aynıydı kelimesi kelimesine copy paste mi yapıyor ne çünkü hep aynı kişiler yorum yapıp övüyor. Bu derece stalker olmuşum: D
Deniss online olursa ona baktırıcam günlerdir bekliyorum.
Bi de fal sepetinde fal baktırmaya rağmen Emre Dinç ve Umudu samimi buluyorum rant kaygısından çok emekçi oldukları belli sanki.
bir de deniseee baktıralar yorum yapabilir mi
Bana Deniz karanın gelecek patladı falını okudum siz bahsedince Eylül’de yeni biriyle tanışma ve ilişki görmüş ama olmadı öyle bir durum malesef. Sorumdan yürüdüğü bir fal gibiydi falı zaten.Merhaba kızlar :) deniz kara'ya fal baktıran var mı, iskambil? Dedikleri çıkan oldu mu? Vadeleri tutuyor mu? Ben az önce baktırdım, doğru gibi söyledikleri ama hepsi teyit edebileceğim şeyler değildi, bi de biraz kısaydı ama özdü. Siz ne düşünüyorsunuz? :)
Anlık durumda ve yakın gelecekte iyi ama kesinlikle olumsuza da açığım derseniz pembeci değil 2 kez baktırdım memnunum ben deniz karadan.
Bana Deniz karanın gelecek patladı falını okudum siz bahsedince Eylül’de yeni biriyle tanışma ve ilişki görmüş ama olmadı öyle bir durum malesef. Sorumdan yürüdüğü bir fal gibiydi falı zaten.
Canım 2 gündür benden ötürü mü ne online olmuyor: DDemir e bende baktirmistim hic memnun kalmadim promosyon fal bundan iuidir yani..
Dennis iyi onlein olursa cok kisa surede bakiyor bakimi 5..6 dk ben falsepetinde ayrica nesibeyi. melihi begeniyorum ..emre dinc e de baktirdim oda enerjisel bakiuor aradaki cekim uyum sevgi varmi kisilik guzel oda..
Ya 5-7dk da iyi. Yazıyla yazanlara uzun ama boş yazıyor. Canım 2 gündür hiç girmedi sürekli takipteyim ama yok şansım mı yok bi de kahve baktırıcam iyi bakıyor mu[/QUOTE]Madilik34 merhaba bende dennis'in yorumundan memnun kalan birisiyim fakat bazı arkadaşlarımız çok kısa olarak nitelendirdi evet kısa bakıyor çok uzun değil 5-7 dakika felan sanırım..
Yok canım dennis dışında baktırsam şu anYa 5-7dk da iyi. Yazıyla yazanlara uzun ama boş yazıyor. Canım 2 gündür hiç girmedi sürekli takipteyim ama yok şansım mı yok bi de kahve baktırıcam iyi bakıyor mu
[/QUOTE]Yok canım dennis dışında baktırsam şu aniyi bi stalkerim kimin para avcısı olduğunu hayal sattığını tahmin edebiliyorum ya firuzen ve Zeus hiç samimi gelmiyor. Emre dinç samimi geliyor hiç fal baktırmadım bunlara ama işte 6. His benimde ya bu dennis bence online olmaz ya 2 gün oldu
online olur meraketme falı gönderdikten sonra en fazla 2-3 saate yorumun geliyor zaten hem biraz diğer fallarla arasına mesafe koymuş oluyorsun ne güzel :) birde ben katina baktırmıştım kahve hiç denemedim denniste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?