- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Rica ederim:)Ben artık gelecek odaklı fal baktırmıyorum canım.Zaten çıkmıyor gelecek kısmı:)Çook teşekkür ederim ikinize de:)) bana olumlu görmüş, pembeci değilse sevindim. Bende tutturduğu şeyler var, hatta nokta atışı da yapmış bi yerde, sorumdan yürümemiş ama gelecek tutacak mı bilmiyorum tabii bakalım bekliyorum vadesi var:) çook sağolun
Binnaz deniz kara iskambil 17.5 tl olması lazım canımo nerde kaç kredi
Bir buçuk yıldır fal baktırıyorum hiç kimsenin geleceği tutturduğunu görmedim .Dilşah Füsundan memnunum ben fiyatı artmadan baktırılacak yorumcu yan geçmiş ve anda iyi tabii enerji uyuşması sorunu olabilir.Ama fiyatı uygunken denenebilir.Öneririm kendisini..Binnaz abla da DİLŞAH FÜSUN var şimdi eski bir falini okudum.verdiği vadenin üstünden çok vakit geçmiş hiç tutturamamiş haberiniz olsun
Sürekli bakıyorum ama gelmiyor ya. Bide katina baktıracam da destelleriin anlamına baktım. Çok negatif ya ben nasıl dayanırım olumsuzluğa :))) sana çok olumsuz yorum yaptı mı umut veriyor mu
Sence hangisini baktırayım canım hep kahve baktırmışımdır. Detaylı bakmasın ve karşı cins hakkında yorum yapmasını istiyorum ve hala online değil ben ne yapçmmm yakatina evet ağır bi deste ben uzun zamandır katina baktırırım tarot bana iyi gelmiyor kahve denerim arada seni hangi fal daha mutlu hissettiriyorsa onu tercih et bence :) sana hangisi iyi geliyorsa o önemli çünkü onunla bile enerji uyuşması oluyor
Dennis burayi okuyorsan lutfen online ol arkadas agac dikti kok saldı :))Sence hangisini baktırayım canım hep kahve baktırmışımdır. Detaylı bakmasın ve karşı cins hakkında yorum yapmasını istiyorum ve hala online değil ben ne yapçmmm ya
Sence hangisini baktırayım canım hep kahve baktırmışımdır. Detaylı bakmasın ve karşı cins hakkında yorum yapmasını istiyorum ve hala online değil ben ne yapçmmm ya
Sürekli bakıyorum ama gelmiyor ya. Bide katina baktıracam da destelleriin anlamına baktım. Çok negatif ya ben nasıl dayanırım olumsuzluğa :))) sana çok olumsuz yorum yaptı mı umut veriyor mu
Dennis çok ahım şahım bir falcı değil arkadaşım, bu kadar stres yaptığına değmez inanSence hangisini baktırayım canım hep kahve baktırmışımdır. Detaylı bakmasın ve karşı cins hakkında yorum yapmasını istiyorum ve hala online değil ben ne yapçmmm ya
Dennis burayi okuyorsan lutfen online ol arkadas agac dikti kok saldı :))
Kıızzzz kalp kalbe karşı ben de mail attım yarın online olacakmış sonunda sağol canımmsenin için yönetime mail atıp sordum şansımı denedim yani onlarda yanıt verdiler yarın online olacakmış :))
Katinaya yürek dayanmaz ben yollicam. Yıdıznameli ve su kahvede de geçeli di mi canım. İnşa değer yaaaGelir sabret ..farketmiyo senin ne gonderdigin ister katina ister kahve hic farketmez bizim gpnderdigimize degil kendi acilim yapiyor yildiznameli kart ve suya bakiyor
Yaa öyle deme çok methettiler 2 gündürde bekliyorum profilini yalayıp yuttum resmen. İyi falcı var mı başka kiDennis çok ahım şahım bir falcı değil arkadaşım, bu kadar stres yaptığına değmez inan
Ayyy canım sorma her Saniye başı bakıyorum online mi diye yok anam valla.. Değer mi beklediğime
Kıızzzz kalp kalbe karşı ben de mail attım yarın online olacakmış sonunda sağol canımm
Katinaya yürek dayanmaz ben yollicam. Yıdıznameli ve su kahvede de geçeli di mi canım. İnşa değer yaaa
Yaa öyle deme çok methettiler 2 gündürde bekliyorum profilini yalayıp yuttum resmen. İyi falcı var mı başka ki
Merhaba kızlar :) deniz kara'ya fal baktıran var mı, iskambil? Dedikleri çıkan oldu mu? Vadeleri tutuyor mu? Ben az önce baktırdım, doğru gibi söyledikleri ama hepsi teyit edebileceğim şeyler değildi, bi de biraz kısaydı ama özdü. Siz ne düşünüyorsunuz? :)
Falci bile degil bence o kisi utanmadan dalga geciyor bir de terbiyesizhmmm bilseydim yapardım sinirimden falı sildim . kendimi enayi gibi hissettim çünkü. Bir ifadesini yazıyorum aynen şöyleydi '1,5 yıl sonra evleneceksin ne kadar çabuk değil mi? ne kadar şaşırdım değil mi?' içimdeki ses: he şaşırdım. 35 yaşındayım yaklasık 37 de evleneceğim çok çabuk bir evlilik haklısın...
Cherrycoco mu bahsedilen? Ben de kesinlikle hisli olmadigina inaniyorum. Nasil oldu bilmem ilk uye oldugumda tellwe basliginda hep ovulen mesajlara denk gelmis ve ona atmistim. Aslinda hedefim selena idi ama sirada cok bekledim vazgectim. Sonra cherry e attim. Ya 3 ya da 4 kez. Acemiligimden de inanmistim hisli olduguna, ta ki tecrube kazanip sorum uzerine yorum yaptigini anlayana dek. Terbiyesiz diyemem asla, ama iyi bir falci degil benim icin.Falci bile degil bence o kisi utanmadan dalga geciyor bir de terbiyesiz
Ben hic atmadim o kisiye fakat arkadasa yapilan yoruma bana yapilmis kadar sinir oldum yaş olarak orada bakipta cabuk evlenirsin diye dalga gecer gibi bir uslup kullanilmis bence terbiyesizlik 1 puan verseymis keskeCherrycoco mu bahsedilen? Ben de kesinlikle hisli olmadigina inaniyorum. Nasil oldu bilmem ilk uye oldugumda tellwe basliginda hep ovulen mesajlara denk gelmis ve ona atmistim. Aslinda hedefim selena idi ama sirada cok bekledim vazgectim. Sonra cherry e attim. Ya 3 ya da 4 kez. Acemiligimden de inanmistim hisli olduguna, ta ki tecrube kazanip sorum uzerine yorum yaptigini anlayana dek. Terbiyesiz diyemem asla, ama iyi bir falci degil benim icin.
Ben baktırmıştım ve memnun kaldığımı yazmıştım buraya.geçmişi bilen yorumcunun geleceğe yönelik yorumları daha güvenilir gelir bana geçmişte yaşadıklarımı bildi gelecek için beklemedeyimYok mu ya nezaket karaya baktiran dah aonce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?