Binnaz Abla

sanemcee önerdiğin isimlere baktırıp baktırmadığımı sormuştun tellwe topic te. Baktıramadım henüz. Haftaiçi yoğun geçti. Haftasonu da cuma indirdim uygulamayı ve dün Berrak online olmuş ama ben geç farkettim. Bugün de Şennur olmuş ama ben dışarıdaydım. Benimle aynı anda online olan yorumcu yakalarsam baktıracağım, yani umarım olur. Bu duruma tellwe üyesi olarak alışmam biraz zaman alacak gibi :)
Bu arada asıl bomba tellwe Grenway'in Banu Yılmaz oldugunu düşünüyorum, 99% olasılık veriyorum. Bunu birçok doneye dayanarak söylüyorum.

Canim bu isimler telwe degil binnazda. Ve banu ile grenwaya fal attim ben ayni zaman. Banunun falini iade istedim. Ama grenwayin cok fazla nokta atisi olmustu. Ben ayni kisi olduklarini dusunmuyorum

Merhaba bende binnazda birkaç kişiye baktırdım;
Yener ışık; imkansız olmaz dediğim herşey birbir çıktı. Hatta kendisine de cevap olarak yazmıştım bu durumu. Hiç Online olmuyor uzun zamandır.
Zeynep sabah; falları begenilmiyormuş başlarken öyle söyleyip iyi bir puan ve yorum istedi. Neden beğenilmediğini anlamış oldum.
Efsun Yıldız; hayatımın 1353248. Hatasını önerisini dinleyip yaptım.

Herkesin tabi enerjisi başkadır bunlar benim tecrübelerim.

Benim icin de oyle. Evet zaten sizin onerinizle ben nezaket kara ya baktirdim. Nokta atislari oldu yalan yok. Analizleri iyiydi ancak pembeci olup olmamasini da merak ettim. Olumsuz seyleri de soyler mi yani. Bende olumsuz tek bir yorumu yoktu cunku

Evet yener isik biri tarfindan bana da onerilmisti ve iki aydir da favorilerimdeydi. Ancak hic girmedi. Ve dunde baktim artik ismi yok birakmis binnazi merak ediorum acikcasi keske ona ulasabilsemm

Canim bu isimler telwe degil binnazda. Ve banu ile grenwaya fal attim ben ayni zaman. Banunun falini iade istedim. Ama grenwayin cok fazla nokta atisi olmustu. Ben ayni kisi olduklarini dusunmuyorum
Cnm Doruk, Berrak ve Şennur bana önerdiğin isimlerdi Binnaz'dan. Dediğim gibi Binnaz uygulamasını indirdim Cuma günü ve online olduklarında bilgi veren bir sekme var o sekmeyi açık yaparsan mail geliyor gelen kutusunun diğer bölümünde istediğin falcı çevrimiçi olduğunda. Yani tabii ki ne yazdığımın, ne yaptığımın farkındayım :)
Banu Yılmaz konusuna gelirsek senin durumun benimkiyle zıt çünkü kendisinin bana her falda önemli önemsiz nokta atışı olmuştur. Ben memnunum ve en az 6-7 fal attım senenin ilk aylarından bu yana ama ara ara farklı falcılar da deniyorum tabii ve Grenway e farklı hesaptan fal attığımda aynı birebir uslüp aynı verdiği vadeye kadar. Hani herkesin kendine özgü kullandığı bazı kelimeler ve tarz vardır o yani. Çok şaşırdım yorumu aldığımda. Senin bu iki falcı deneyimini okuyunca ben de kendi deneyimimi paylaşmak istedim. Bir de Grenway e fal attığım hesap yeni ve oradan Banu'ya hiç fal atmadım. Ne düşüneceğimi bilmiyorum ama kendi adıma bana çok ilginç geldi. Banu ya tekrar fal attığımda soracağım açık açık, bakalım ne diyecek söyler söylemez bilemiyorum ama paylaşırım.

Belki de dedigin gibi ayni kisilerdir ben kesinlik veremiyorum:)

Yener Işığı bende merak ediyorum keşke bulabilsek. Zamanında bir fal atmıştım ona adam resmen bana o kişiyi dinleme diye yalvarır gibi konusmus ve varsın ben kotu olayım demiş. İlerleyen zaman da baktım ki herşey dediği gibiymiş. Bu arada Aybüke Cana da atmışım aynı konuyu pembiş pembiş şeyler yazmış.

Off yener isik burayi okuosan lutfen sana ulasmamizi saglaa((

Benim icin de oyle. Evet zaten sizin onerinizle ben nezaket kara ya baktirdim. Nokta atislari oldu yalan yok. Analizleri iyiydi ancak pembeci olup olmamasini da merak ettim. Olumsuz seyleri de soyler mi yani. Bende olumsuz tek bir yorumu yoktu cunku
Tekrar merhaba:) pembeci olup olmadığını zaman gösterecek.ama şunu söyleyebilirim karşılaşacığım zorluklardan bahsetmiş ve muhtemel olabilecek ve karşılaşabileceğim sıkıntılar.sonu olumlu fakat süreç uzun.başka nasıl yardımcı olabilirim size belki baktıran başka biri vardır bize yardımcı olur:)) çünkğ benim diyeceklerim bu kadar falınız çok mu pembe belkide hayatın size güzel bir süprizi olacak pembe yaşayacaksınız bilemedim o yüzden.d beyen var mıdır nezaket karayı?

Yıllardır fal baktıran biri olarak aynı şeyi ben de fark ettm. Hatta cok kesin olarak sunu da söyleyebilirm ki tellwe BYZMELEK, Banu Yılmaz, Grenway ve U21 AYNI KİŞİLER....

Burda @Leyla_74 ile konuşmuştuk BYZMELEK ile Banu Yılmaz aynı kişi olabilir mi diye.Çünku Banu'yu merak ettgmde fark ettim ki benzer zamanlarda online oluyorlar....Sırada hiç falları olmasada surekli "falda" görunuyorlardı. Sırada hiç falları olmadığını nerden mi bılıyorum.....3 saat boyunca falda görunmelerıne ragmen sayfalarındakı baktıkları fal sayısının HIC ARTMAMASINDAN.

BYZMELEK'e 2 yıl önce birkaç defa fal attm,anda iyiydi gelecek çıkmadı ama o dönemde yine özelden @Cesi87 ile konuşurken (ah zeki kız) fark etmiştik diyecegım ama beni de o uyandırmıştı: BYZMELEK, BYV'daki AYLİN yoksa FAMA mı demelydm veya SEMA:) Bu arada evet BYZMELEK buyuk harf Banu Yılmaz kuçuk harf kullanıyor,ilkının Türkçesi daha kırık diğeri daha düzgün AMA Aylin ile Fama gibi farkları:)

Sana attigi fal duruosa ozelden atarmisin

Ya niye boyle seylere basvuruolarki. Komikler gercekten

kızlar ya dennis in falları iyi mi cidden ona göre atıcam da?
online ençok kimi tavsiye edersiniz?

merhaba ben de baktirdim. bana vade kisa verdi 1 ay duzelicek dedi. genel de cocugu falim ile ayni dogrultuda. cok nokta atisi vardir diyemem ama cok kotu degildi. dilerseniz falimi atabilirim karsilastirmak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…