Binnaz Abla

kızlar ya dennis in falları iyi mi cidden ona göre atıcam da?
online ençok kimi tavsiye edersiniz?

fali kotu degil de ama boyle cok detayli acilayici bir fal diyemem. benim durumunda duzelme oldu o yzuden en azindan adamin hisleri hakkinda dedikleri dogru diyebilirim ama netlik olmadigi icinde birsey diyemiyorum.

naktanin bana adim atmaz dedigi kisi gecen hafta adim atti, aramizin duzelmesi icin. hislerini anlik dusunculeri biraz bildi(eksik noktalari da var) ama isim verdi su arkadasina anlatmis falan dedi ancak oyle bir isim de arkadasi yok. (cok bulunan bir isim ustelik). Gelecek de karsilasacagim kisiyi her falinda farkli farkli tanimladi. gelecek degisebilir bizim attigimiz adimlara gore ama kaderindeki kisi su deyip farkli tanimlamak ne kadar dogru.

merhaba ben de baktirdim. bana vade kisa verdi 1 ay duzelicek dedi. genel de cocugu falim ile ayni dogrultuda. cok nokta atisi vardir diyemem ama cok kotu degildi. dilerseniz falimi atabilirim karsilastirmak icin.
Sanırım başka bir arkadaş istiyor falın atılmasını bana sordu benim falım durmuyor malesef yardımcı olmak amacıyla isterseniz siz atın demiştim.ben sizide aydınlatmak adına nokta atışları olduğunu söyleyebilirim yani.şunu hissediyorum böyle olduğunu bence böyle olmuştur tarzında cümleler vardı ve hissediyorum dediği şey de doğruydu:) gene atmak isterseniz tabiki benzerlikleri olup olmadığını söylerim ha güzeldi yorumu beğendim ama daha çok beğendiğim de var

tesekkurler yorum icin :)) guzel faldi ins cikar biz de yazariz cikti diye :)) herkese mutlu haftalar olsun :)))

capella79 Tellwe topic te birden çok hesapları olan yorumcular konuşulmuştu ama belirlediğimiz gruplar arasında Banu Yılmaz ve Grenway yoktu. Kendi geçmiş fallarıma baktığımda BYZMELEK yakın gelecekte bildiği bir iki konu olmuş ama asıl konuda patlamış. Sadece bir kez baktırmışım gecen yıl sonu. Banu Yılmaz ilk falında karşı tarafı benle birlikte yaşamış gibi ben hiçbir şey demeden hiç detay vermeden dehşet bilip anlatmıştı şok geçirmiştim ve yolunu uzun süre gözledim ardından, sitede çok yeniydi o sıra ve seyrek giriyordu. Başka ana hesabı vardı ise ve ağırlıklı ona giriyordu ise bilemem yalnız şu an Grenway aynı sekilde seyrek giriyor ve aylar sonra tekrar aktif olmaya başladı. BYZMELEK e baktırdığımda hayatımda Banu'nun detaylı durum analizi yaptığı o kişi yoktu dolayısıyla falda özel hayatla ilgili bir şey de yoktu. Yani bilgi paylaşımı olamaz bu anlamda ve dediğin gibi büyük harf küçük harf bir yana üslup farkı da var. U21 ise efendim efenim diye yazan bir grup var onlardan biri ve Notte nin ta kendisi. Fakat bunlar ayrı ayrı gruplar diye düşünüyorum. Emin olduğum tek şey var o da Grenway in Banu Yılmaz olduğu...

Son düzenleme:
merhaba ben de baktirdim. bana vade kisa verdi 1 ay duzelicek dedi. genel de cocugu falim ile ayni dogrultuda. cok nokta atisi vardir diyemem ama cok kotu degildi. dilerseniz falimi atabilirim karsilastirmak icin.
Bana af
tabilir misiniz ozeldenn

fali kotu degil de ama boyle cok detayli acilayici bir fal diyemem. benim durumunda duzelme oldu o yzuden en azindan adamin hisleri hakkinda dedikleri dogru diyebilirim ama netlik olmadigi icinde birsey diyemiyorum.
Cikti mi yani dennisin verdigi vaadeler

Ben baktirdigim fali siliyorum aninda. Cunku surekli okuyuo ya da dinleyip vaadeyi bekliorum.

Ben baktirdigim fali siliyorum aninda. Cunku surekli okuyuo ya da dinleyip vaadeyi bekliorum.
Birde bi ara burda okudum yorumlanan fala bir daha bakmamak gerekiyormuş sanırım tekrar okumamak tekrar dinlememek ben silmiyorum normalde ve sürekli açıp bakan bir insanım dediğim gibi telefonun azizliği normalde silmezdim yani.

Bahsettgzmız bu grup aslında "an'ı" çok iyi gören bir falcı. Aylin-Fama-Byzmelek vd. 2 yıl önce fala 5 yıl ara verdikten sonra farklı hesaplarla baktrdgm dolayısıyla "bilgi almaya" ihtiyacı olmayan biri. Ben çoklu hesap işini bilgi toplamak için yaptıgını düşünmüyorum çünkü ihtıyacı yok çünkü cok ıyı bır durugörüsü var ama ANDA. Bence bu çoklu hesap işini bir biçimde paraya ihtıyacı oldugu için yapıyor. Tek hesap 50 tl yerıne cok hesap onar tl yıldızname vs. daha pahalı gibi. Küçük bir dipnotFama da yıldıznameye fal gibi bakar

Cikti mi yani dennisin verdigi vaadeler

dennis hic ayrildik gibi konusmadi, bu iliski bitmemis dedi. ama tam anlamiyla oturmasi icin 2 ay ongordu. ben soru olarak ayriyiz adim atar mi dedim. o da ekim ayinda evet demisti. biz karsilastik oyle adim atti yoksa arama olmadi. tabi tam anlamiyla duzeldi diyemem ama adamin bana karsi olan hislerini teyit ettim. umarim daha iyi olur iliskimiz :))
oteki fali aticam size birazdan.

yani karşı tarafın hislerini iyi biliyo diyebiliyor musunuz?
tşk ederm

yani karşı tarafın hislerini iyi biliyo diyebiliyor musunuz?
tşk ederm
ilgisi sevgisi oldugunu bildi. biraz sabir goster o duzeltir dedi. ama cok ayrintili diyemem. benim bazi harekelerime kiziyor, iste su harketlerine kiziyor demedi.

Yani iki ay once atmistin dennise ve dedigi gbi 2 ay sonra ekim ayinda adimi oldu

Arkadaslar acaba fal atarken kendimizi komik duruma mı düşürüyoruz. Şu an bunu düşünüyorum. Az önce bir fal attım ve merakla beklerken bana 10 küsür dakikalık evli bir adamla olan aşk hayatım atıldı yanlış anlamayın kimseyi ayıplamam ama bana çok ters bu evli adam durumu. kişiye yazdım faldaki durumumun başkasıyla karıştıgını soyledi ama ben falın akışını dinlediğim zaman tamamen bu yönde devam ettiğini gördüm ve ne yalan söyliyim buz gibi hissettim. Bizlerin özel durumlarından tamamen yararlanıldığını düşünüyorum şu an. çünkü fal bakılmamış o kişi oldugum sanılıp yorum atılmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…