Seni o kadar iyi anlıyorum ki,ama inanki hiçbirimizin hayatı toz pembe değil.Yalnız lütfen Allah inancını kaybetme.Şu an sana ne söylesem yalan gelicek farkındayım ama bu gerçekten sana bir sınav olabilir.Bugün Mustafa Karataş bir söz söyledi ve çok etkilendim."Kaderimiz ettiğimiz dua kadardır.""En uçuk kaçık duaları eden Allah 'a en yakın dostudur,çünkü o Yaratmaya Kâdirdir."Canım lütfen Allah tarafından sabrın sınanıyor olabilir.Ben nelere nelere sabrettim.Bazen çok zor biliyorum ama Ya Sabır canım.
Hiper an itibariyle çok küçük detayları bilip beni şaşırtmıştı ,ama evet sonuç olumluydu ve olacağını hiç zannetmiyorum ve şu an o sorduğum şeyi zaten artık istemiyorum.Ayni durumdayim.allah inancim dahil herseyimi kaybettim
Yillar once birdaha yasamistim bunu.ne kadar dua ettim.vermedi allah.baskasina verdi.hayirlisidir dediler hayirlisidir dedim.sinavdir daha guzel bi iliskin olur dediler olur dedim oldu.ondan sonra hep hayirisini ver diye istedim.bu cikti karsima hic olmadik sekilde.cok guzeldi hersey hep sukrettim.sadece onu istedim.evlenme kararini aldik hep eskisi geldi aklima bak gercekten hayirlisiymis dedim.
E smdi ne oldu? Yine benden aldiii baskasina verdi.hani onceki sinavdi da bu sabrin oduluydu? Hani o kadar dua bosa gitmezdi? O zamandan daha cogunu smdikinden ayrilinca ettim..hic olmazsa benden sevgisini amadan baskasiyla gosterme dedim.o bile olmadi kizlar..
Yine benden aldiii yine baskasina verdi.ne duamin kiymeti var ne aglamanin yalvarmanin.
Inanin hayatta hic baska istegim olmamisti boylesine..
Sunu ogrndim kizlar..hicbir dua cezasiz kalmaz..
Neyse fala bakalim:) bu hiper pembeci mi kizlar bana oyle geliyor.sanki herkese olumlu konusuyor
Canim bunlar beni avutamiyor artik.dinin bir laf cambazligi oldugunu dusunuyorum.ben sevdigim adam yillar once baskasiyla beni aldatinca daha aldattigini bilmeden cok dua ettim.bana geri versin diye.hayirlisini iste dediler oyle istedim.bak o seni aldatmis hayirli degilmis dediler.
Cok canim yandi.o kadar duam hatrina bana birdaha bu uzuntuyu yasatma diye dua ettim.hayirlisini cikar karsima dedim
Bir insanin duasi bu kadar mi kiymetsiz olur..senelerimi verdim evlenelim derken gitti yine baskasina..hani hayirliyi isteyince oluyordu
Bana biri sinadigim biri bu kadar yalvarsa ayni seyi birdaha yasatmazdim.butun gencligini sevdirip sevdirip baskalrina vermekle cop edip harcatmazdim.enazindan ikinciye yine bunu yasattigim biri karar senin vermeyeceksen en azindan ben unutana kadar baskasiyla gisterme dedikten iki gun sonra gozune gozune sokmazdim.dusman olsam yarattigima yapma dediklerini ertesi gun basina vermezdim.bir kulum her basina kotuluk geldiginde ba a yalvariyorsa aylarca her gece yataginda aglayarak uyuyorsa en azindan ona haksizlik edeni o gulene kadar durdururdum.ya da her gece onu bana vermeyeceksen ondan aldigin gibi benden de al kurtulayim diyen birini daha da beter edip ustune digerinin mutlulugunu gozzune sokmazdimbiz anne oLlim istiyoruz.allah anadan bile merhametlidir derler ya hani.ben ana olmadan hissediyorum cocugum aylarca aglasa yillari boyle heba olsa ya karsisindakini dayanamaz parcalardiim ya yuregindekini sokup almaya calisirdim.yok arkadas.oyle adaleti istemem ben.ben sevdim baskasi aldi..allaha yalvardim vermedi.karsima birdahakini hayirlisi cikar dedim.beraberken hep onu istedim.yine baskasina gitti..ne o zamanki gizyaslarimi dualarimi goren duyan olmus demek ne smdikini..smdiden sonra gelse ne olur? Neden ben sevdigimi hep baskasiyla paylasmak zorundayim? Ustelik su hayata dair tek buyuk duam dilegim suphesiz bir sevgi temiz bir askken..
Tolinim aynen öyle ,örnek olarakta "ayakkabınızın bağını bile benden isteyin " demiş Rabbim.Mustafa Karataş'ın uçuk kaçık duaya örneği"Allah'ım beni uzaya gönder"ve açıklamasıda şu,bu evet bize imkânsız ama Allah yaratmaya kâdirdir.İsterse o seni uzaya gö derecek sebepleride yaratır.Sen kendini saraya lâyık görüyorsan o şekilde dua eder,sarayda da yaşarsın.Kuyuya düşen bir çocukken Mısır'a Sultan olan Hz Yusuf bunun örneğidir.Yani sadece mantıklı olanı istemek söz konusu değil.Elimizin uzanabildiğine değilde uzanamadığınada dua edebiliriz.Hatta az önecede yazdım canım olmayacak uçuk kaçık yada imkânsîz dua daha mâkbulmüş.Gerçek Allah dostu böyle dua eder çünkü olacağını bilirmiş.Ve Mustafa Karataş'ın son söyledikleri;Kaderimiz ettiğimiz dua kadardır,Dua kaderi değiştirir.Bence çook derin,hayata bağımızı artıracak ve en önemlisi gerçek iki cümle.şu cumleyı acıklarmısın yanı en olmadık seylerı ıstesek bıle verebılırmı demeye calıstın acaba canm?:26:
Tolinim aynen öyle ,örnek olarakta "ayakkabınızın bağını bile benden isteyin " demiş Rabbim.Mustafa Karataş'ın uçuk kaçık duaya örneği"Allah'ım beni uzaya gönder"ve açıklamasıda şu,bu evet bize imkânsız ama Allah yaratmaya kâdirdir.İsterse o seni uzaya gö derecek sebepleride yaratır.Sen kendini saraya lâyık görüyorsan o şekilde dua eder,sarayda da yaşarsın.Yani sadece mantıklı olanı istemek söz konusu değil.Elimizin uzanabildiğine değilde uzanamadığınada dua edebiliriz.Hatta az önecede yazdım canım olmayacak uçuk kaçık yada imkânsîz dua daha mâkbulmüş.Gerçek Allah dostu böyle dua eder çünkü olacağını bilirmiş.Ve Mustafa Karataş'ın son söyledikleri;Kaderimiz ettiğimiz dua kadardır,Dua kaderi değiştirir.Bence çook derin,hayata bağımızı artıracak ve en önemlisi gerçek iki cümle.
gayet mantıklı geldiii bana:))) hemen dua tarzımı değiştiriyorum...
Tabiki canım kaynak Allah olunca herşey mantıklı,güvenilir.Ne güzel bi duygu ama olacağından emin , istersen dünyanın öbür ucunu,istersen dağları tepeleri,maddi manevi herşeyin kaderinde olması.Allah'ıma gönülden şükürler olsun,şu an bunu tam hissettiğim için.
Tolinim aynen öyle ,örnek olarakta "ayakkabınızın bağını bile benden isteyin " demiş Rabbim.Mustafa Karataş'ın uçuk kaçık duaya örneği"Allah'ım beni uzaya gönder"ve açıklamasıda şu,bu evet bize imkânsız ama Allah yaratmaya kâdirdir.İsterse o seni uzaya gö derecek sebepleride yaratır.Sen kendini saraya lâyık görüyorsan o şekilde dua eder,sarayda da yaşarsın.Kuyuya düşen bir çocukken Mısır'a Sultan olan Hz Yusuf bunun örneğidir.Yani sadece mantıklı olanı istemek söz konusu değil.Elimizin uzanabildiğine değilde uzanamadığınada dua edebiliriz.Hatta az önecede yazdım canım olmayacak uçuk kaçık yada imkânsîz dua daha mâkbulmüş.Gerçek Allah dostu böyle dua eder çünkü olacağını bilirmiş.Ve Mustafa Karataş'ın son söyledikleri;Kaderimiz ettiğimiz dua kadardır,Dua kaderi değiştirir.Bence çook derin,hayata bağımızı artıracak ve en önemlisi gerçek iki cümle.
pekı o zaman sana sunu sorıyım ben gecen haftaya kadar 4444 tefrıcıye okuyodum bu cocukla evlenebılmek ıcın 140 tane falan kalmıstı ve ben bunun baskasıyla beraber oldugunu ogrendım ve allah bana hayırsız oldugun gosterıyo galıba dedım ve bıraktım sence kalanına devam edıyımmı?:26:
önemli olanda bu işte canım....çok şükür rabbimin nasip ettiği hergüne
Bence kesinlikle tamamlamalısın.Sen sanki çocuğun evlilik haberini almış gibi kesmişsin duayı.Duayı keserek olmayacağınıda kabullenmişsin.İşte aslında hatalarımız çok bizimde.Sonra Allah vermiyor diyoruz,biz olumsuza razıysak duayı kesiyosak Allah ne yapsın?Kesinlikle bitir canım.Allah duanı inşallah hayırlısıyla kabul etsin.
dua kabul olmuyor diye bir sey yoktur.Biz sinirli bilgimizle kendimize neyin hayirli olacagini,dunya ve ahiret icin bilemeyiz.Bu yuzden her dua kabul olur ancak bizim icin en hayirli olacak sekilde..
Binnaz'daki Deniz Görür olmuş Deniz Devrim.Bismillah;zaman içinde soyadı da değişiyor demek.
Baktıklarım için vasat olanlardan, tarottan harf vermeler (nasıl oluyor hala anlamıyorum), dört yıl sonrası için evlilik var demeler (uzun vade tabii sallayayım mantığı).. Zaten kısa vadede dediği de çıkmadı. Neyse adı geçmişken yorum yapayım dedim.
İyi ettin canım yorumunla fikrim oldu,banada verdiği süre ocak sonu,bakalım ama zannetmiyorum.Şöyle bi düşündüm de;ufak tefek gelişmelerle birlikte bana en çok tutturan bu kadar zaman içinde Reiki olmuş.Baktıklarım için vasat olanlardan, tarottan harf vermeler (nasıl oluyor hala anlamıyorum), dört yıl sonrası için evlilik var demeler (uzun vade tabii sallayayım mantığı).. Zaten kısa vadede dediği de çıkmadı. Neyse adı geçmişken yorum yapayım dedim.
ayca ceylanda ayca seckin olmus foto degismis
İyi ettin canım yorumunla fikrim oldu,banada verdiği süre ocak sonu,bakalım ama zannetmiyorum.Şöyle bi düşündüm de;ufak tefek gelişmelerle birlikte bana en çok tutturan bu kadar zaman içinde Reiki olmuş.
Evet canım sende gerçekten fosmuş tarotu.Bende tarotunu daha çok beğenmiştim.Daha detaylı ve özenli gelmişti.Kahvesi daha eğlencelik sadece vakit geçirmelik gibiydi.O senin hatırladığın kişilik bölünmesi mevzusunu bende yaşadım en çok yazanlardan biriyimdir.Ancak bu durumu falalemde değilde,Reiki'nin diğer versiyonu tellwe Hoennir ile yaşadım.Çok kızmıştım şu anda da yanlış buluyorum,hepimize kopyala yapıştır yapmıştı.Falalem'de baktığı düzgün fallarıyla ve ufak tefekte olsa bildiği yorumlarıyla gözüme girdi Reiki.Çünkü fallarımın çıkmamasını özümsemiş biri olarak ,Reiki bir parçada olsa bende şeytanın bacağını kırdı.Ben Reiki'ye hem tarot hem kahve baktırmıştım. Burdaki yorumları okuyunca açıkçası güvenim zedelendi. Mesela sanırım çoğu kişiye "kişiliğin bölünmüş" diye yorum yapmış, ki zaten evet şu modern dünyada herkesin kişiliği iş yerinde, evde, sosyal yaşantısında farklıdır.. Bu sanki fal olarak değil de sadece uzakdoğu felsefesi yorumu yapıp fal süresini doldurmak gibi geldi.. Sonra yine hastalık olarak bi şeylerden bahsetmiş çoğu kişiye bana da mide üşütmesi dedi, ki mevsim geçişlerinde çoğu kişide olan bir durum.:/ Neyse bunlar dışında fal olarak bahsettiği şeyler var, ama süre vermedi.. Bu arada tarotundansa kahvesi daha güzel gibiydi. Tarotu kartları yorumlamaktı sadece his yoktu " dünyayı elinde tutan adam kartı var yurtdışı olacak, üç değnek var üç dersten başarısıız oalcaksınız (olmadım şükür ki) vs.. O yüzden tarotunu beğenmedim açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?