Binnaz Abla

şu cumleyı acıklarmısın yanı en olmadık seylerı ıstesek bıle verebılırmı demeye calıstın acaba canm?:26:

Hiper an itibariyle çok küçük detayları bilip beni şaşırtmıştı ,ama evet sonuç olumluydu ve olacağını hiç zannetmiyorum ve şu an o sorduğum şeyi zaten artık istemiyorum.

bebeğim inanki anlıyorum seni...çok derin acılar yaşadım bende inanki içinden çıkamadığım hatta ruh sağlığımın bozulduğu bile oldu...2 yıl öncesine kadar ciddi tedaviler gördüm ama hep dedimki rabbim beni sınıyor bitecek sabrımı ölçüyr dedim 2 yıl geçti birini çok sevdim aramızda hiç engel yoktu çok mutluydum adeta hayalimdeki mutluuktu ama olmadı gitti..yine derin acılara düştüm ama bu defa tecrübeliydim acı konusunda hemen kendimi toparlamaya çalıştım ve dedimki onu benden alacaktın niye verdin...2 yıl önceki acıları tekrar tekrar yaşatıyorsun dedim..ama asla duayı bırakmadım isyan etmedim....arkadaşlarımın çoğu ölüyorum bitiyorum dedikleri adamları aldatttıklarına şahit oldum...ayrılıktan 2 gün sonra başkasınn kollarına koşan insanları gördüm ve bu insanlar sevdiklerine yalan söyleyen,aldatan kişilerdi ama ilişkilerinde mutlulardı... defalarca sorguladım bana göre mutluluğu ben hakediyordum bırak başka bi adamı gözümle bile aldatmadım..halada öyle...ama ben inanıyorum ki mutlaka karşılığını alacağız yeterki inancını duayı bırakma...lütfen maneviyatını kaybetme eninde sonunda bizimde mutlu olacağımız bir zaman var.

şu cumleyı acıklarmısın yanı en olmadık seylerı ıstesek bıle verebılırmı demeye calıstın acaba canm?:26:
Tolinim aynen öyle ,örnek olarakta "ayakkabınızın bağını bile benden isteyin " demiş Rabbim.Mustafa Karataş'ın uçuk kaçık duaya örneği"Allah'ım beni uzaya gönder"ve açıklamasıda şu,bu evet bize imkânsız ama Allah yaratmaya kâdirdir.İsterse o seni uzaya gö derecek sebepleride yaratır.Sen kendini saraya lâyık görüyorsan o şekilde dua eder,sarayda da yaşarsın.Kuyuya düşen bir çocukken Mısır'a Sultan olan Hz Yusuf bunun örneğidir.Yani sadece mantıklı olanı istemek söz konusu değil.Elimizin uzanabildiğine değilde uzanamadığınada dua edebiliriz.Hatta az önecede yazdım canım olmayacak uçuk kaçık yada imkânsîz dua daha mâkbulmüş.Gerçek Allah dostu böyle dua eder çünkü olacağını bilirmiş.Ve Mustafa Karataş'ın son söyledikleri;Kaderimiz ettiğimiz dua kadardır,Dua kaderi değiştirir.Bence çook derin,hayata bağımızı artıracak ve en önemlisi gerçek iki cümle.

Son düzenleme:

gayet mantıklı geldiii bana:))) hemen dua tarzımı değiştiriyorum...

gayet mantıklı geldiii bana:))) hemen dua tarzımı değiştiriyorum...

Tabiki canım kaynak Allah olunca herşey mantıklı,güvenilir.Ne güzel bi duygu ama olacağından emin , istersen dünyanın öbür ucunu,istersen dağları tepeleri,maddi manevi herşeyin kaderinde olması.Allah'ıma gönülden şükürler olsun,şu an bunu tam hissettiğim için.

önemli olanda bu işte canım....çok şükür rabbimin nasip ettiği hergüne

pekı o zaman sana sunu sorıyım ben gecen haftaya kadar 4444 tefrıcıye okuyodum bu cocukla evlenebılmek ıcın 140 tane falan kalmıstı ve ben bunun baskasıyla beraber oldugunu ogrendım ve allah bana hayırsız oldugun gosterıyo galıba dedım ve bıraktım sence kalanına devam edıyımmı?:26:

Bence kesinlikle tamamlamalısın.Sen sanki çocuğun evlilik haberini almış gibi kesmişsin duayı.Duayı keserek olmayacağınıda kabullenmişsin.İşte aslında hatalarımız çok bizimde.Sonra Allah vermiyor diyoruz,biz olumsuza razıysak duayı kesiyosak Allah ne yapsın?Kesinlikle bitir canım.Allah duanı inşallah hayırlısıyla kabul etsin.

dua kabul olmuyor diye bir sey yoktur.Biz sinirli bilgimizle kendimize neyin hayirli olacagini,dunya ve ahiret icin bilemeyiz.Bu yuzden her dua kabul olur ancak bizim icin en hayirli olacak sekilde..

dua kabul olmuyor diye bir sey yoktur.Biz sinirli bilgimizle kendimize neyin hayirli olacagini,dunya ve ahiret icin bilemeyiz.Bu yuzden her dua kabul olur ancak bizim icin en hayirli olacak sekilde..

Evet canım Allah hepimize hayırlısını versin.

Binnaz'daki Deniz Görür olmuş Deniz Devrim.Bismillah;zaman içinde soyadı da değişiyor demek.

Binnaz'daki Deniz Görür olmuş Deniz Devrim.Bismillah;zaman içinde soyadı da değişiyor demek.

Baktıklarım için vasat olanlardan, tarottan harf vermeler (nasıl oluyor hala anlamıyorum), dört yıl sonrası için evlilik var demeler (uzun vade tabii sallayayım mantığı).. Zaten kısa vadede dediği de çıkmadı. Neyse adı geçmişken yorum yapayım dedim.

ayca ceylanda ayca seckin olmus foto degismis

İyi ettin canım yorumunla fikrim oldu,banada verdiği süre ocak sonu,bakalım ama zannetmiyorum.Şöyle bi düşündüm de;ufak tefek gelişmelerle birlikte bana en çok tutturan bu kadar zaman içinde Reiki olmuş.

İyi ettin canım yorumunla fikrim oldu,banada verdiği süre ocak sonu,bakalım ama zannetmiyorum.Şöyle bi düşündüm de;ufak tefek gelişmelerle birlikte bana en çok tutturan bu kadar zaman içinde Reiki olmuş.

Ben Reiki'ye hem tarot hem kahve baktırmıştım. Burdaki yorumları okuyunca açıkçası güvenim zedelendi. Mesela sanırım çoğu kişiye "kişiliğin bölünmüş" diye yorum yapmış, ki zaten evet şu modern dünyada herkesin kişiliği iş yerinde, evde, sosyal yaşantısında farklıdır.. Bu sanki fal olarak değil de sadece uzakdoğu felsefesi yorumu yapıp fal süresini doldurmak gibi geldi.. Sonra yine hastalık olarak bi şeylerden bahsetmiş çoğu kişiye bana da mide üşütmesi dedi, ki mevsim geçişlerinde çoğu kişide olan bir durum.:/ Neyse bunlar dışında fal olarak bahsettiği şeyler var, ama süre vermedi.. Bu arada tarotundansa kahvesi daha güzel gibiydi. Tarotu kartları yorumlamaktı sadece his yoktu " dünyayı elinde tutan adam kartı var yurtdışı olacak, üç değnek var üç dersten başarısıız oalcaksınız (olmadım şükür ki) vs.. O yüzden tarotunu beğenmedim açıkçası.

Evet canım sende gerçekten fosmuş tarotu.Bende tarotunu daha çok beğenmiştim.Daha detaylı ve özenli gelmişti.Kahvesi daha eğlencelik sadece vakit geçirmelik gibiydi.O senin hatırladığın kişilik bölünmesi mevzusunu bende yaşadım en çok yazanlardan biriyimdir.Ancak bu durumu falalemde değilde,Reiki'nin diğer versiyonu tellwe Hoennir ile yaşadım.Çok kızmıştım şu anda da yanlış buluyorum,hepimize kopyala yapıştır yapmıştı.Falalem'de baktığı düzgün fallarıyla ve ufak tefekte olsa bildiği yorumlarıyla gözüme girdi Reiki.Çünkü fallarımın çıkmamasını özümsemiş biri olarak ,Reiki bir parçada olsa bende şeytanın bacağını kırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…