hayir ekim basinda attim ekim ayinda adim atar dedi, soru cevap kisminda dedi. ama tam anlamiyla sizin duzelmeniz 2 ya sonra yani aralik da olur dedi. o kismi beklemedeyiz :)) simdi konusyoruz ancak ben yine kizdirdim, o yuzden hafif bozustuk. tam duzeldik diyemem :))Yani iki ay once atmistin dennise ve dedigi gbi 2 ay sonra ekim ayinda adimi oldu
Insallah ya arkadasimmhayir ekim basinda attim ekim ayinda adim atar dedi, soru cevap kisminda dedi. ama tam anlamiyla sizin duzelmeniz 2 ya sonra yani aralik da olur dedi. o kismi beklemedeyiz :)) simdi konusyoruz ancak ben yine kizdirdim, o yuzden hafif bozustuk. tam duzeldik diyemem :))
bu hafta guzel.seyler.olur ins hepimiz icin :))
Ben de zaman zaman dusunuyorum ne yalan soyleymArkadaslar acaba fal atarken kendimizi komik duruma mı düşürüyoruz. Şu an bunu düşünüyorum. Az önce bir fal attım ve merakla beklerken bana 10 küsür dakikalık evli bir adamla olan aşk hayatım atıldıyanlış anlamayın kimseyi ayıplamam ama bana çok ters bu evli adam durumu. kişiye yazdım faldaki durumumun başkasıyla karıştıgını soyledi ama ben falın akışını dinlediğim zaman tamamen bu yönde devam ettiğini gördüm ve ne yalan söyliyim buz gibi hissettim. Bizlerin özel durumlarından tamamen yararlanıldığını düşünüyorum şu an. çünkü fal bakılmamış o kişi oldugum sanılıp yorum atılmıştı.
Ben de sana daha once soyledigim gibi ayni insan olmalarina ihtimal vermedigimi yinelemek istedim. Ama tellwe coklu profil konusunda sabikali, ve fallarini atarken dikkat ediyorlarsa ayni kisi cikabilirler. Ve sasirmam tabi. Banu nun vadesi dolmadi bende. Byzmelek doldu. Hatta maddi manevi vadesi coktan doldu byzmelek'in bende :))Yıllardır fal baktıran biri olarak aynı şeyi ben de fark ettm. Hatta cok kesin olarak sunu da söyleyebilirm ki tellwe BYZMELEK, Banu Yılmaz, Grenway ve U21 AYNI KİŞİLER....
Burda @Leyla_74 ile konuşmuştuk BYZMELEK ile Banu Yılmaz aynı kişi olabilir mi diye.Çünku Banu'yu merak ettgmde fark ettim ki benzer zamanlarda online oluyorlar....Sırada hiç falları olmasada surekli "falda" görunuyorlardı. Sırada hiç falları olmadığını nerden mi bılıyorum.....3 saat boyunca falda görunmelerıne ragmen sayfalarındakı baktıkları fal sayısının HIC ARTMAMASINDAN.
BYZMELEK'e 2 yıl önce birkaç defa fal attm,anda iyiydi gelecek çıkmadı ama o dönemde yine özelden @Cesi87 ile konuşurken (ah zeki kız) fark etmiştik diyecegım ama beni de o uyandırmıştı: BYZMELEK, BYV'daki AYLİN yoksa FAMA mı demelydm veya SEMA:) Bu arada evet BYZMELEK buyuk harf Banu Yılmaz kuçuk harf kullanıyor,ilkının Türkçesi daha kırık diğeri daha düzgün AMA Aylin ile Fama gibi farkları:)
Sana katılıyorum BYZMELEK Banu Yılmaz olamaz, yazı olsun üslup olsun çok farklı. Grenway ise kesinlikle Banu Yılmaz bence, eminim diyebilirim. Falları bıraktın biliyorum ama Grenway'e hiç baktırmamıştın değil mi? Demek istediğim baktırsaydın bariz anlardın.Ben de sana daha once soyledigim gibi ayni insan olmalarina ihtimal vermedigimi yinelemek istedim. Ama tellwe coklu profil konusunda sabikali, ve fallarini atarken dikkat ediyorlarsa ayni kisi cikabilirler. Ve sasirmam tabi. Banu nun vadesi dolmadi bende. Byzmelek doldu. Hatta maddi manevi vadesi coktan doldu byzmelek'in bende :))
Yine de hala fallari cok farkli yaa, sanki byzmelek istese de banu gibi yazamaz dusuncesi olusturdu bende... Baskalari da kiyaslasin cok merak ettim, ben hepinize gore yeni sayilirim ne de olsa.
O zamna bu banunun binnazda da hesabi vardir kesin. Binnazda kim acabaSana katılıyorum BYZMELEK Banu Yılmaz olamaz, yazı olsun üslup olsun çok farklı. Grenway ise kesinlikle Banu Yılmaz bence, eminim diyebilirim. Falları bıraktın biliyorum ama Grenway'e hiç baktırmamıştın değil mi? Demek istediğim baktırsaydın bariz anlardın.
Merhaba ben yeni uyeyim, online cok fal baktirdim daha sonra az da olsa cikanlari da yazarim ama en son Elfin Demet'e baktirdim biraz olumsuzdu ani cok iyi saymis.Gelecek cikan var mi soyledikleri?
Evet yener isik biri tarfindan bana da onerilmisti ve iki aydir da favorilerimdeydi. Ancak hic girmedi. Ve dunde baktim artik ismi yok birakmis binnazi merak ediorum acikcasi keske ona ulasabilsemm
Elfinin vadesi ne kadar sarktı mesela?Bana birden fazla vade vermişti Elfin aşamalı olarak hem olumsuz hem olumlu yönde. Vadelerin biri biraz sarktı biri vadesinden önce oldu, diğerleri için vade var daha ama şimdilik olaylar tamamen onun söylediği şekilde ilerliyor..
Anladim, ani gercekten cok iyi bu kadar iyi goren birine baktiriyorum onlineda o yuzden merak ettim tabi gelecek cikmayadabilir ama cou kisiye az da olsa cikmis.Bana birden fazla vade vermişti Elfin aşamalı olarak hem olumsuz hem olumlu yönde. Vadelerin biri biraz sarktı biri vadesinden önce oldu, diğerleri için vade var daha ama şimdilik olaylar tamamen onun söylediği şekilde ilerliyor..
2-3 hafta kadar sarktı ama açıkçası ben ilk dinlediğimde imkansız demiştim soru kısmına da yazdım hatta bu konuda hiç umudum yok benim diye o da umudunu kaybetme demişti ve dediği şekilde oldu ikinci vade de 10 gün erken gerçekleşti.Elfinin vadesi ne kadar sarktı mesela?
Anladim teşekkürler.bana da ekim 2.haftası demişti ama olmadı henüz.o yüzden sordummm...2-3 hafta kadar sarktı ama açıkçası ben ilk dinlediğimde imkansız demiştim soru kısmına da yazdım hatta bu konuda hiç umudum yok benim diye o da umudunu kaybetme demişti ve dediği şekilde oldu ikinci vade de 10 gün erken gerçekleşti.
Rica ederim ben temmuzda baktırmıştım Ağustos'un 2.haftasıyla birlikte demişti eylül başında oldu..Anladim teşekkürler.bana da ekim 2.haftası demişti ama olmadı henüz.o yüzden sordummm...
Hayirlısı canm çok sevindim adiniza.insallah istediginiz beklediginiz bişeydi...Rica ederim ben temmuzda baktırmıştım Ağustos'un 2.haftasıyla birlikte demişti eylül başında oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?