Binnaz Abla

Yani iki ay once atmistin dennise ve dedigi gbi 2 ay sonra ekim ayinda adimi oldu
hayir ekim basinda attim ekim ayinda adim atar dedi, soru cevap kisminda dedi. ama tam anlamiyla sizin duzelmeniz 2 ya sonra yani aralik da olur dedi. o kismi beklemedeyiz :)) simdi konusyoruz ancak ben yine kizdirdim, o yuzden hafif bozustuk. tam duzeldik diyemem :))

bu hafta guzel.seyler.olur ins hepimiz icin :))

Insallah ya arkadasimm

Ben de zaman zaman dusunuyorum ne yalan soyleym

aslında benim amacım acımı azaltsın ve ben adım atmayayım diye kendimi avutmaktı ama acınacak durumdaymısım gibi hissettim bu falla. surekli ozur diliyor bakan kişi ama ilk faldan sonra konuyu bilip otomatiğe bağlıyorlar galiba ki bu konuyu karıştırdı.

Ben de sana daha once soyledigim gibi ayni insan olmalarina ihtimal vermedigimi yinelemek istedim. Ama tellwe coklu profil konusunda sabikali, ve fallarini atarken dikkat ediyorlarsa ayni kisi cikabilirler. Ve sasirmam tabi. Banu nun vadesi dolmadi bende. Byzmelek doldu. Hatta maddi manevi vadesi coktan doldu byzmelek'in bende :))
Yine de hala fallari cok farkli yaa, sanki byzmelek istese de banu gibi yazamaz dusuncesi olusturdu bende... Baskalari da kiyaslasin cok merak ettim, ben hepinize gore yeni sayilirim ne de olsa.

Sana katılıyorum BYZMELEK Banu Yılmaz olamaz, yazı olsun üslup olsun çok farklı. Grenway ise kesinlikle Banu Yılmaz bence, eminim diyebilirim. Falları bıraktın biliyorum ama Grenway'e hiç baktırmamıştın değil mi? Demek istediğim baktırsaydın bariz anlardın.

O zamna bu banunun binnazda da hesabi vardir kesin. Binnazda kim acaba

Merhaba ben yeni uyeyim, online cok fal baktirdim daha sonra az da olsa cikanlari da yazarim ama en son Elfin Demet'e baktirdim biraz olumsuzdu ani cok iyi saymis. Gelecek cikan var mi soyledikleri?

Falsepetinde profili olup,aynı zamanda binnaz ablada da profili olan falcılarda var farklı isimle bakıyorlar dikkat etmek lazım.

Merhaba ben yeni uyeyim, online cok fal baktirdim daha sonra az da olsa cikanlari da yazarim ama en son Elfin Demet'e baktirdim biraz olumsuzdu ani cok iyi saymis. Gelecek cikan var mi soyledikleri?

Bana birden fazla vade vermişti Elfin aşamalı olarak hem olumsuz hem olumlu yönde. Vadelerin biri biraz sarktı biri vadesinden önce oldu, diğerleri için vade var daha ama şimdilik olaylar tamamen onun söylediği şekilde ilerliyor..

Evet yener isik biri tarfindan bana da onerilmisti ve iki aydir da favorilerimdeydi. Ancak hic girmedi. Ve dunde baktim artik ismi yok birakmis binnazi merak ediorum acikcasi keske ona ulasabilsemm

Yaa cidden bana da bildirim gelmediğinden hiç bakmıyordum. Gercekten yok. Facebookta ki sayfadan mesaj attım umarım cevap alabilirim.

Yardimci olmasi acisindan su ana kadar baktirdigim fallari ve cikma durumlarini yaziuorum
Falalem
Rezzan Abla:
simdi geriye donup baktigimda hic bir seyi bilemedigini goruyorum, anlik durumda da pek tutturamamisti kahve fali bakan komsudan daha fazla bir sey bilemedi acikcasi zaten cok ongorusu de yoktu.
Meryem: sorum kariyerle ilgiliydi zamani bilememis soyledigi tarihten cok sonra oldu ama neresi olacagini gormus, bir gicik kadinla cok ugrasacaksin diye atmis tutmamis yani iyi degildi cok nokta atisi yoktu, sonra tekrar baktirmisim bu sefer hic bir sey tutmamis.
Medyum Fatima: Okuyunca simdi bilmis, soyledigi dogrultuda olan seyler olmus ama cok nokta atisi yok genel bakmis.
Gizem Hatun: 3-4 defa baktirdim hem uzun,guzel bakiyor hem de hisleri oldugunu dusunuyorum. Ilk fali ozellikle sasirtici derecede nokta atisli tamamen tutmus, isimdeki 3 harfi bile bilmis. sonrasinda baktirdigim fallarda tutmayan seyler var ani biraz bilmis ama ilki gibi degil.
Binnaz
Sezgi Candan: Cok genel bakmis hic nokta atisi yok cok da tutmamis zaten sadece bir kisinin 1-2 harfini soylemis o tutmus.
Serra Gungoren: Hisleri var, benimle ilgili karakterimle vs sormadigim detaylari bilmis ve beni anlatmis, gecmisi cok iyi bilmis gelecekle ilgili cok bir sey soylememi.
Nehir Atesoglu: Fali begenmedigim icin soru bile sormamisim, hic cikmamis.
Elfin Demet: Buradaki tavsiyelere uyarak baktirdim ve sok oldum. Cok iyi, ani okumus resmen ama gelecek icin biraz olumsuzdu acikcasi, ani bildigi icin gelecek de cikar mi bilemiyorum ama cok iyi hisleri var bence.

Selin Imer: Ilki cok pozitif oldugu icin 2-3 defa baktirmisim o da benim sorum dogrultusunda gitmis hep hic kendiliginden bir sey belirtmemis, bir yerden para gelecek, bir ziyaretcin var gibi is yerinde arkadasim baksa soyleyecek seyler soylemis zaten cikacak bir sey de soylememis, kotu.
Humeyra Taspinar: Ilk baktirdigimda kotu demistim sonra okuyunca tutturmus bazi seyleri,kotu degil.
Esin Guven: Tamamen pembeci, onun da cok hislerinin oldugunu sanmiyorum sohbet havasinda bakmis.
Sedef Celik: Ona da 3-4 defa baktirdim ilk falinda soylediklerinin cogu oldu, baya bildi ama sonraki fallari cok duz ruhsuzdu ve soyledikleri olmadi.
Huma Bal: O kadar begeneninin olmasina cok sasirdim, ben uc defa baktirdim bir tek bir sey bilememis hic bir sey tutmuyor ne an ne de gelecek olumlu ve olumsuz soyledigi hic bir sey olmadi.
Bir Yolun Var
Ilkah Gur:
Falcidan cok psikolog gibi konusuyor ama iyi anlamda degil mantikli ve cok olumsu. soyledigi hic bir sey cikmadi zaten sadece akil vermis.
Fama: Cok karistik bir gun olacak bir gun olmayacak diyor, bir iki fali baya cikmis bildigi seyler cok var cok baktirmisim ona da cikinca ama 3-4 fali da tamamen alakasiz.
Asiye: Ilk falinda bilmis bence hisleri var sormadigin seyleri de soyluyor ama sonraki fallari cikmadi.
Serkan Tek: Cok bir sey soylemedigi ve soruya gore cevap verip kisa baktigi icin tam anlayamadim, yani bazilari tutmus bazilari tutmamais ama yuzde elli sans var zaten soruya gore olacak veya olmayacak dedigi icin.
Falsepeti
Nesibe:
Benimle alakasiz bir fal hic bir soyledigi cikmadi.

Elfinin vadesi ne kadar sarktı mesela?

Anladim, ani gercekten cok iyi bu kadar iyi goren birine baktiriyorum onlineda o yuzden merak ettim tabi gelecek cikmayadabilir ama cou kisiye az da olsa cikmis.

Elfinin vadesi ne kadar sarktı mesela?
2-3 hafta kadar sarktı ama açıkçası ben ilk dinlediğimde imkansız demiştim soru kısmına da yazdım hatta bu konuda hiç umudum yok benim diye o da umudunu kaybetme demişti ve dediği şekilde oldu ikinci vade de 10 gün erken gerçekleşti.

Anladim teşekkürler.bana da ekim 2.haftası demişti ama olmadı henüz.o yüzden sordummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…