teşekkür ederim inşallah sizin de beklediğiniz olur hayırlısıylaHayirlısı canm çok sevindim adiniza.insallah istediginiz beklediginiz bişeydi...
cevap aldığında bilgilendirir misin.?Yaa cidden bana da bildirim gelmediğinden hiç bakmıyordum. Gercekten yok. Facebookta ki sayfadan mesaj attım umarım cevap alabilirim.
cevap aldığında bilgilendirir misin.?
elfin demet sadece katina mı bakıyorElfin dun bana dedi ki kart falları verilen surenin sarkmasına neden olabileceğinden sık baktırılmamalıymıs. Haberiniz olsun..
Ben baktirmiştım meral atese tamamen olumsuzlarla dolu bir faldı. Ekimde biriyle tanisacagimi ekimde is sahibi olucagimi ve sevdigim cocugun hayatinda baskasi oldugunu kasimda ayrilacagini ve sorf gecmisini unutmak icin bana dönücegini söylemisti. Sonra bikaç hafta sonra baska hesap acip tekrar yolladigimda sevdigin cocugun hayatinda kimse yok sadece kuruntu yapiyorsun sen demisti. Zaten ekimin sonuna yaklastik kimseyle tanismadim iste bulamadim :) sana olumlumu konustu olumsuz mu ?Meral Ates baktirmis olan var mi?Ciktimi?
Kahve baktirmistim ben bide herseyimi dogru yazip yollamistim isim yas burc dogum tarihi sorumda hemen hemen ayniydi. Ama enerji meselesi denilen sey olabilir. Tutmamista olabilir . Yorumlarinda vardi cıktı falan diye. Ama 2. Yorumu aldiktan sonra süpe ettimFarkli hesaplardan farkli bilgilerle atmak falcinin gorusunu karistirmak olmuyor mu? Kahve icin neyse ama isim ve dogumtarihi veya baska bir kisisel ozellik istendiginde o bilgileri degistirmek fali yanlis yonlendirmek oluyor bence. Ben anne adina kadar sorulmasa da soyledigim icin yani oyle dusunuyorum :)
Valla ben yeni biri varmi diye sordum hayatimda kimse yok o yuzden ,gecmisi de sildim,olumluya yakin bir faldi gecmisten biri donecek kabul etme hayirsiz demis bir tek.Cikan birsey oldu mu peki hic sana?Ben baktirmiştım meral atese tamamen olumsuzlarla dolu bir faldı. Ekimde biriyle tanisacagimi ekimde is sahibi olucagimi ve sevdigim cocugun hayatinda baskasi oldugunu kasimda ayrilacagini ve sorf gecmisini unutmak icin bana dönücegini söylemisti. Sonra bikaç hafta sonra baska hesap acip tekrar yolladigimda sevdigin cocugun hayatinda kimse yok sadece kuruntu yapiyorsun sen demisti. Zaten ekimin sonuna yaklastik kimseyle tanismadim iste bulamadim :) sana olumlumu konustu olumsuz mu ?
Bana ekimde yeni biriyle tanisacaksin. Ekim ayinda ise baslamis olacaksin dedi. Ama su anda birsey yok ekimin sonuna geldik. sevdigin adam kasimda donucek bir ayrilik sonrasi dedi sana karsi hissi falan yok dedi. sen iki kisi arasinda kalicaksın dedi.Sonrada attigim falda hayatinda kimsenin olmadigini kuruntu yaptigimi soyledi. Cikarmi bilemedim pek güvenmedim. Yani sayfasinda cikti falan yazmislar ama. En son elfin demete atmıştım fal. Zaten son falimdı bir daha baktirmadim kimseyeValla ben yeni biri varmi diye sordum hayatimda kimse yok o yuzden ,gecmisi de sildim,olumluya yakin bir faldi gecmisten biri donecek kabul etme hayirsiz demis bir tek.Cikan birsey oldu mu peki hic sana?
Bana ekimde yeni biriyle tanisacaksin. Ekim ayinda ise baslamis olacaksin dedi. Ama su anda birsey yok ekimin sonuna geldik. sevdigin adam kasimda donucek bir ayrilik sonrasi dedi sana karsi hissi falan yok dedi. sen iki kisi arasinda kalicaksın dedi.Sonrada attigim falda hayatinda kimsenin olmadigini kuruntu yaptigimi soyledi. Cikarmi bilemedim pek güvenmedim. Yani sayfasinda cikti falan yazmislar ama. En son elfin demete atmıştım fal. Zaten son falimdı bir daha baktirmadim kimseye
Esma Sultan'ın tellwe deki Zamazon olduğunu yazmıştımerhab arakdaşlar aranızda esma sultan'a ya da ceren ezgi ve sedef çelik e fal baktıran var mı? bu isimlerden kimi öneririsiniz?
Evet canim ben de oyle hatirliyorum dedigini. Hatta sonra bidaha baktirip atmisti bana arkadas fali. Ve ilk faliyla alakasi yoktu. Peki sen kimi oneririsin binnazda dusuk kredili olarak.??Esma Sultan'ın tellwe deki Zamazon olduğunu yazmıştıLeyla_74 . Ben Zamazon a baktırmıştım ve falın benle alakası yoktu.
Cnm hatırlarsan ben Binnaz'da yeniyim ve ben de tavsiyelere bakıyorum şu ara.Evet canim ben de oyle hatirliyorum dedigini. Hatta sonra bidaha baktirip atmisti bana arkadas fali. Ve ilk faliyla alakasi yoktu. Peki sen kimi oneririsin binnazda dusuk kredili olarak.??
sedef çelik bende çıkmadı bi kaç ay önce baktirdim digelerine baktirmadimmerhab arakdaşlar aranızda esma sultan'a ya da ceren ezgi ve sedef çelik e fal baktıran var mı? bu isimlerden kimi öneririsiniz?
Anda nasildi pekisedef çelik bende çıkmadı bi kaç ay önce baktirdim digelerine baktirmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?