Binnaz Abla

Hayirlısı canm çok sevindim adiniza.insallah istediginiz beklediginiz bişeydi...
teşekkür ederim inşallah sizin de beklediğiniz olur hayırlısıyla asıl beklediğim için daha 2 aylık vadem var bu ufak bir olaydı ama yine de mutlu etti tabii )

Elfin dun bana dedi ki kart falları verilen surenin sarkmasına neden olabileceğinden sık baktırılmamalıymıs. Haberiniz olsun..

Meral Ates baktirmis olan var mi?Ciktimi?
Ben baktirmiştım meral atese tamamen olumsuzlarla dolu bir faldı. Ekimde biriyle tanisacagimi ekimde is sahibi olucagimi ve sevdigim cocugun hayatinda baskasi oldugunu kasimda ayrilacagini ve sorf gecmisini unutmak icin bana dönücegini söylemisti. Sonra bikaç hafta sonra baska hesap acip tekrar yolladigimda sevdigin cocugun hayatinda kimse yok sadece kuruntu yapiyorsun sen demisti. Zaten ekimin sonuna yaklastik kimseyle tanismadim iste bulamadim :) sana olumlumu konustu olumsuz mu ?

Farkli hesaplardan farkli bilgilerle atmak falcinin gorusunu karistirmak olmuyor mu? Kahve icin neyse ama isim ve dogumtarihi veya baska bir kisisel ozellik istendiginde o bilgileri degistirmek fali yanlis yonlendirmek oluyor bence. Ben anne adina kadar sorulmasa da soyledigim icin yani oyle dusunuyorum :)

Kahve baktirmistim ben bide herseyimi dogru yazip yollamistim isim yas burc dogum tarihi sorumda hemen hemen ayniydi. Ama enerji meselesi denilen sey olabilir. Tutmamista olabilir . Yorumlarinda vardi cıktı falan diye. Ama 2. Yorumu aldiktan sonra süpe ettim

Valla ben yeni biri varmi diye sordum hayatimda kimse yok o yuzden ,gecmisi de sildim,olumluya yakin bir faldi gecmisten biri donecek kabul etme hayirsiz demis bir tek.Cikan birsey oldu mu peki hic sana?

Kizlar iyi ruya yorumu yapan kim var ?Cok degisik sembolik bir ruya gordum.Aramizda yorum yapan var mi?

Valla ben yeni biri varmi diye sordum hayatimda kimse yok o yuzden ,gecmisi de sildim,olumluya yakin bir faldi gecmisten biri donecek kabul etme hayirsiz demis bir tek.Cikan birsey oldu mu peki hic sana?
Bana ekimde yeni biriyle tanisacaksin. Ekim ayinda ise baslamis olacaksin dedi. Ama su anda birsey yok ekimin sonuna geldik. sevdigin adam kasimda donucek bir ayrilik sonrasi dedi sana karsi hissi falan yok dedi. sen iki kisi arasinda kalicaksın dedi.Sonrada attigim falda hayatinda kimsenin olmadigini kuruntu yaptigimi soyledi. Cikarmi bilemedim pek güvenmedim. Yani sayfasinda cikti falan yazmislar ama. En son elfin demete atmıştım fal. Zaten son falimdı bir daha baktirmadim kimseye

Merhaba , Meral Ateş bende patladı yorumu tutmadı .. Elfin Gayet iyiydi bende en son ona baktırdım siz memnun kaldınızmı ?

merhab arakdaşlar aranızda esma sultan'a ya da ceren ezgi ve sedef çelik e fal baktıran var mı? bu isimlerden kimi öneririsiniz?

merhab arakdaşlar aranızda esma sultan'a ya da ceren ezgi ve sedef çelik e fal baktıran var mı? bu isimlerden kimi öneririsiniz?
Esma Sultan'ın tellwe deki Zamazon olduğunu yazmıştı Leyla_74 . Ben Zamazon a baktırmıştım ve falın benle alakası yoktu.

Esma Sultan'ın tellwe deki Zamazon olduğunu yazmıştı Leyla_74 . Ben Zamazon a baktırmıştım ve falın benle alakası yoktu.
Evet canim ben de oyle hatirliyorum dedigini. Hatta sonra bidaha baktirip atmisti bana arkadas fali. Ve ilk faliyla alakasi yoktu. Peki sen kimi oneririsin binnazda dusuk kredili olarak.??

Evet canim ben de oyle hatirliyorum dedigini. Hatta sonra bidaha baktirip atmisti bana arkadas fali. Ve ilk faliyla alakasi yoktu. Peki sen kimi oneririsin binnazda dusuk kredili olarak.??
Cnm hatırlarsan ben Binnaz'da yeniyim ve ben de tavsiyelere bakıyorum şu ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…