Binnaz Abla

merhab arakdaşlar aranızda esma sultan'a ya da ceren ezgi ve sedef çelik e fal baktıran var mı? bu isimlerden kimi öneririsiniz?
Ceren ezgi kötü hiç çıkmadı oyalayıp durdu beni..ha bugün ha yarın diye diye sedef çelik de kötü Esma Sultan a da baktırdım çıkmadı. Binnaz da o kadar çok kişiye baktırdım ki

Ceren ezgi kötü hiç çıkmadı oyalayıp durdu beni..ha bugün ha yarın diye diye sedef çelik de kötü Esma Sultan a da baktırdım çıkmadı. Binnaz da o kadar çok kişiye baktırdım ki
Peki iyi hisleri var dedigin biei var mi

Merhaba , Meral Ateş bende patladı yorumu tutmadı .. Elfin Gayet iyiydi bende en son ona baktırdım siz memnun kaldınızmı ?
Geçmisi cok iyi okudu sevdigim adamin karekterini davranislarini tamamen bildi anlik durumuda cok cok iyiydi. Gelecek icim dedikleri tutarmi bilemem ama bende memnun kaldım. Dedikleri çikarsa burdan yazarim :)

sanırım bana çıkmadı elfin demet bir, çıkan çok arkadaş var okudugum dan anladığım bu fal işleri elektrik olayı sanırım bazen tutmaya biliyor çıkanlar adına memnun oldum o ayrı durum tabi fazla takilmamak gerekiyor anladığım beklememek lazım

bana da sadece yesilcinege çıkmıştı aylardır baktirdim fallarda 5 kere baktirdim ama son baktirdigim fal o da çıkmadı o yüzden fazla da takılmiyorum artık olacağı varsa oluyor diye düşünüyorum

elfin banaa tuttu diyemem daha vadeye var lakin süreç onun dediği gibi ilerlemede bakalım çıkacakmı öngörüsü..

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır onlineden uzaktım fal baktırmak istiyorum tellwe den biryolunvar dan yada fal sepetinden önerebileceğiniz falcı var mı? hem kahve hemde el falı

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır onlineden uzaktım fal baktırmak istiyorum tellwe den biryolunvar dan yada fal sepetinden önerebileceğiniz falcı var mı? hem kahve hemde el falı
Biryolunvar'da bana Asiye ilk fali cok iyiydi, nurbanu da fena degil. Telwe'de yesil cingeneyi begenen cok var.

Yok canım bana da çıkmadı elfin henüz.vadesi geçtı ama ondan ziyade hiç bir gelişme yok.hiç dediği geleceğe dair tutmadı ben de fakat anlık durum geçmiş benden bile iyi anlattı..

Yok canım bana da çıkmadı elfin henüz.vadesi geçtı ama ondan ziyade hiç bir gelişme yok.hiç dediği geleceğe dair tutmadı ben de fakat anlık durum geçmiş benden bile iyi anlattı..
peki bu elfin karşı tarafın hislerini iyi analiz edio mu?

tamam denicem onu da bir gün:)
Parasini en hakeden falci emin ol anda mukemmel, bilemeyecegi, tahmin edemeyecehi detaylarimi bilmis sok oldum. Cok uzun bakiyor ayrica soru cevap kismi neredeyse diger falcilarin yorumu kadar uzun ve her soruya ayrintisiyla cevap veriyor.

Parasini en hakeden falci emin ol anda mukemmel, bilemeyecegi, tahmin edemeyecehi detaylarimi bilmis sok oldum. Cok uzun bakiyor ayrica soru cevap kismi neredeyse diger falcilarin yorumu kadar uzun ve her soruya ayrintisiyla cevap veriyor.
ona atabilmem için öbür ayı bekliorum. bu ay kredi almayacağım için kendime söz verdim çünkü. ve şuan 200 kredim var. 200 kredilik önerebileceğiniz biri var mı?

Kesinlikle tüm sorulara ayrıntılı önemseyerek cevap veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…