Ben belki baktirmissindir diye dusundum canimm haklisnCnm hatırlarsan ben Binnaz'da yeniyim ve ben de tavsiyelere bakıyorum şu ara.
Ceren ezgi kötü hiç çıkmadı oyalayıp durdu beni..ha bugün ha yarın diye diye sedef çelik de kötü Esma Sultan a da baktırdım çıkmadı. Binnaz da o kadar çok kişiye baktırdım kimerhab arakdaşlar aranızda esma sultan'a ya da ceren ezgi ve sedef çelik e fal baktıran var mı? bu isimlerden kimi öneririsiniz?
Peki iyi hisleri var dedigin biei var miCeren ezgi kötü hiç çıkmadı oyalayıp durdu beni..ha bugün ha yarın diye diye sedef çelik de kötü Esma Sultan a da baktırdım çıkmadı. Binnaz da o kadar çok kişiye baktırdım ki
yok canım an da da gelecekte de dedikleri bana çıkmadı ama bana çıkmadı çıkan arkadaşlar vardır yanlış bişey demek istememAnda nasildi peki
Coklu profil haricinde zamazon da buyuk harf yazan gruptan. Kendi adima, asla atmam o gruptan birine.Esma Sultan'ın tellwe deki Zamazon olduğunu yazmıştıLeyla_74 . Ben Zamazon a baktırmıştım ve falın benle alakası yoktu.
Geçmisi cok iyi okudu sevdigim adamin karekterini davranislarini tamamen bildi anlik durumuda cok cok iyiydi. Gelecek icim dedikleri tutarmi bilemem ama bende memnun kaldım. Dedikleri çikarsa burdan yazarim :)Merhaba , Meral Ateş bende patladı yorumu tutmadı .. Elfin Gayet iyiydi bende en son ona baktırdım siz memnun kaldınızmı ?
Biryolunvar'da bana Asiye ilk fali cok iyiydi, nurbanu da fena degil. Telwe'de yesil cingeneyi begenen cok var.Arkadaşlar merhaba uzun zamandır onlineden uzaktım fal baktırmak istiyorum tellwe den biryolunvar dan yada fal sepetinden önerebileceğiniz falcı var mı? hem kahve hemde el falı
Yok canım bana da çıkmadı elfin henüz.vadesi geçtı ama ondan ziyade hiç bir gelişme yok.hiç dediği geleceğe dair tutmadı ben de fakat anlık durum geçmiş benden bile iyi anlattı..sanırım bana çıkmadı elfin demet bir, çıkan çok arkadaş var okudugum dan anladığım bu fal işleri elektrik olayı sanırım bazen tutmaya biliyor çıkanlar adına memnun oldum o ayrı durum tabi fazla takilmamak gerekiyor anladığım beklememek lazım
peki bu elfin karşı tarafın hislerini iyi analiz edio mu?Yok canım bana da çıkmadı elfin henüz.vadesi geçtı ama ondan ziyade hiç bir gelişme yok.hiç dediği geleceğe dair tutmadı ben de fakat anlık durum geçmiş benden bile iyi anlattı..
benceee evet kesinlikle. ..peki bu elfin karşı tarafın hislerini iyi analiz edio mu?
ama çok pahalı yabenceee evet kesinlikle. ..
Evet ama binnazdaki diğer yüksek fiyatlı yorumculara göre iyi bence.yorum aldığına değer.hakkını veriyo özelikle sesli fal .ama çok pahalı ya
tamam denicem onu da bir gün:)Evet ama binnazdaki diğer yüksek fiyatlı yorumculara göre iyi bence.yorum aldığına değer.hakkını veriyo özelikle sesli fal .
Parasini en hakeden falci emin ol anda mukemmel, bilemeyecegi, tahmin edemeyecehi detaylarimi bilmis sok oldum. Cok uzun bakiyor ayrica soru cevap kismi neredeyse diger falcilarin yorumu kadar uzun ve her soruya ayrintisiyla cevap veriyor.tamam denicem onu da bir gün:)
ona atabilmem için öbür ayı bekliorum. bu ay kredi almayacağım için kendime söz verdim çünkü. ve şuan 200 kredim var. 200 kredilik önerebileceğiniz biri var mı?Parasini en hakeden falci emin ol anda mukemmel, bilemeyecegi, tahmin edemeyecehi detaylarimi bilmis sok oldum. Cok uzun bakiyor ayrica soru cevap kismi neredeyse diger falcilarin yorumu kadar uzun ve her soruya ayrintisiyla cevap veriyor.
Kesinlikle tüm sorulara ayrıntılı önemseyerek cevap veriyor.Parasini en hakeden falci emin ol anda mukemmel, bilemeyecegi, tahmin edemeyecehi detaylarimi bilmis sok oldum. Cok uzun bakiyor ayrica soru cevap kismi neredeyse diger falcilarin yorumu kadar uzun ve her soruya ayrintisiyla cevap veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?