Binnaz Abla

Peki iyi hisleri var dedigin biei var mi
Karşı tarafın ne hissettiğini sana söyleyecek kişiler var ama şu an ne hissettiğini söyleyebilir fakat ben hiç şu yorumunun dediği çıktı diyemiyorum.Binnaz da 72 5 lira olan bütün falcıları denedim ama kesinlikle biri bile tutmadı
Elif hanzade
Ceren ezgi
Pelin ozdogru
Ufuk kutlu
Deniz devrim
Anna vedaya
Açelya tuğra
Natalie derinse
Yağmur tekin
Maya demir
Kemal devrim
Serkan arslan

Gelecekle ilgili hiçbir şey tutmaDi

Kendisini merak ediyorum siz attıysanız memnun kaldınız mı? geçmiş an vs iyi mi
ben dün baktirdim, sifir bilgiyle uzun süredir tanistigimizi, aslinda arkadas oldugumuzu vs gibi seyler dördü. Kahve fali attim baya sasirtti beni

ben dün baktirdim, sifir bilgiyle uzun süredir tanistigimizi, aslinda arkadas oldugumuzu vs gibi seyler dördü. Kahve fali attim baya sasirtti beni
Ben hiç memnun kalmadım. Hatta binnazda bir çok kes fal gönderdim bugüne kadar bir tane tutturan olmadı.

Kızlar bişi sormam ben 2 gün önce kahve içip niyet edip fotolaronı çekiyorum fincanın sonra 2 gün sonra online falcıya gönderiyorum oluyor mu öyle sonuçta niyet önemli

Kızlar bişi sormam ben 2 gün önce kahve içip niyet edip fotolaronı çekiyorum fincanın sonra 2 gün sonra online falcıya gönderiyorum oluyor mu öyle sonuçta niyet önemli

Ben katina atmıştım henüz vadesine var öngörülerinin ama bazı nokta atışları oldu ki şaşırdım.17.5 falı.bence 72 lik bi çok falcıdan daha iyi ...

Benimde zamanında çokça danışıpta hiçbirşeyi bilemiyen yorumcular bunlar arasında:
Elif hanzade, Kemal, Maya, Serkan Ceren Ezgi,Yağmur tekin... Binnazda daha sayamayacağım onlarca yorumcu var.bunların şuan hepsi 72.5 değerinde . Pelin,Ufuk,Açelya bunlarada birkez danışmıştım bilemedim ucu açık fallardı.
Onca para döktüm birbuçuk yıl boyunca boşu boşuna.(not: ceren ezgi, Elif hanzade bunları farklı maillerden denedim falları bence Hüma gibi kopyala yapıştır)hani bu iş enerji olayınıda geçti.bunlar hiçbirşey bilmedikleri gibi boş umut dağıtıyorlar.
Şu ana kadar binnazda sadece memnun kaldığım tek yorumcuda Elfindir.bir iki yorumcu daha var Fena olmayan...bunlar; Kesira,Selin kozan,Nehir,efsun,gizem.ama ben tekrar danışırmıyım asla hayır.şuan tek bir yorumcuyla yoladevam ediyorum ayda bir ihtiyacım olursa belki.diğer sitelere bulaşmıyorum.önceden Geysu vardı anda ve geçmişte çok iyi oda gelecekte patladığı için bıraktım.

binnazda yaşam diye bir kadın var sakın baktırmayın. son kredimi ona harcadım çok pişmanım. attığı falı herkese yollayabilir. herkese uyacak türden bir fal. sizi de uyarmk istedim. seviosun sevio, özlüosun özlüo.... hanginiz hatalıysa o adım atsın:) komik kadın ama aklımı başıma getirdi sildim binnaz ı artık da atmayı düşünmüorum. belki ileriki zamanda elfini denerim...

Yaşam mı? Hiç karşılaşmadım tarot mu baktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…