Dıger falcılar gibi bir iki cümle ile değil.Kesinlikle tüm sorulara ayrıntılı önemseyerek cevap veriyor.
Eylem tüzün denediniz mi.ona atabilmem için öbür ayı bekliorum. bu ay kredi almayacağım için kendime söz verdim çünkü. ve şuan 200 kredim var. 200 kredilik önerebileceğiniz biri var mı?
Karşı tarafın ne hissettiğini sana söyleyecek kişiler var ama şu an ne hissettiğini söyleyebilir fakat ben hiç şu yorumunun dediği çıktı diyemiyorum.Binnaz da 72 5 lira olan bütün falcıları denedim ama kesinlikle biri bile tutmadıPeki iyi hisleri var dedigin biei var mi
Hayir iyi mi cikti miEylem tüzün denediniz mi.
Kendisini merak ediyorum siz attıysanız memnun kaldınız mı? geçmiş an vs iyi miEylem tüzün denediniz mi.
ben dün baktirdim, sifir bilgiyle uzun süredir tanistigimizi, aslinda arkadas oldugumuzu vs gibi seyler dördü. Kahve fali attim baya sasirtti beniKendisini merak ediyorum siz attıysanız memnun kaldınız mı? geçmiş an vs iyi mi
Ben hiç memnun kalmadım. Hatta binnazda bir çok kes fal gönderdim bugüne kadar bir tane tutturan olmadı.ben dün baktirdim, sifir bilgiyle uzun süredir tanistigimizi, aslinda arkadas oldugumuzu vs gibi seyler dördü. Kahve fali attim baya sasirtti beni
Ben katina atmıştım henüz vadesine var öngörülerinin ama bazı nokta atışları oldu ki şaşırdım.17.5 falı.bence 72 lik bi çok falcıdan daha iyi ...ben dün baktirdim, sifir bilgiyle uzun süredir tanistigimizi, aslinda arkadas oldugumuzu vs gibi seyler dördü. Kahve fali attim baya sasirtti beni
Denenebilir bence.ben katina atmıştım.Kendisini merak ediyorum siz attıysanız memnun kaldınız mı? geçmiş an vs iyi mi
Benimde zamanında çokça danışıpta hiçbirşeyi bilemiyen yorumcular bunlar arasında:Karşı tarafın ne hissettiğini sana söyleyecek kişiler var ama şu an ne hissettiğini söyleyebilir fakat ben hiç şu yorumunun dediği çıktı diyemiyorum.Binnaz da 72 5 lira olan bütün falcıları denedim ama kesinlikle biri bile tutmadı
Elif hanzade
Ceren ezgi
Pelin ozdogru
Ufuk kutlu
Deniz devrim
Anna vedaya
Açelya tuğra
Natalie derinse
Yağmur tekin
Maya demir
Kemal devrim
Serkan arslan
Gelecekle ilgili hiçbir şey tutmaDi
Gece ben de katina attım Eylem'e, çok gerçekçiydi beğendim pembe değil.Denenebilir bence.ben katina atmıştım.
Ben de öngörüleri henüz çıktı yada çıkmadı diyemicem ama başarılı buldum yorumcuyu.hiç bilgi vermediğim halde mevcut durumu söylemişti...Gece ben de katina attım Eylem'e, çok gerçekçiydi beğendim pembe değil.
Yaşam mı? Hiç karşılaşmadım tarot mu baktı..binnazda yaşam diye bir kadın var sakın baktırmayın. son kredimi ona harcadım çok pişmanım. attığı falı herkese yollayabilir. herkese uyacak türden bir fal. sizi de uyarmk istedim. seviosun sevio, özlüosun özlüo.... hanginiz hatalıysa o adım atsın:) komik kadınama aklımı başıma getirdi sildim binnaz ı artık da atmayı düşünmüorum. belki ileriki zamanda elfini denerim...
Elfin favorim benimde herşeye rağmen...Yaşam mı? Hiç karşılaşmadım tarot mu baktı..
Elfin size çıktı mı?Elfin favorim benimde herşeye rağmen...
Bana kimsenin falı cıkmıyo çıkmadi tam olarak henüz.elfinin dedigi zaman biraz gecti ama olmadı tam dediği gibi.elfinin enerjisini çok seviyorum.Elfin size çıktı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?