ben 15 lirayken denemiştim temmuz ayında. şu anki fiyatı çok uçukBana kimsenin falı cıkmıyo çıkmadi tam olarak henüz.elfinin dedigi zaman biraz gecti ama olmadı tam dediği gibi.elfinin enerjisini çok seviyorum.
kahve falı baktı. düşük kredili zaten.Yaşam mı? Hiç karşılaşmadım tarot mu baktı..
Boşver canım net tarih verselerde çıkmıyo.ona takiliyo insan.eniyisi fali dinleyip unutmak.eylem in öngörusu için daha vade var bana fakat şuan tüm öngörüler bana ütopik maalesef....ben 15 lirayken denemiştim temmuz ayında. şu anki fiyatı çok uçukbana eylem de elfin de net tarih vermediler...
İnsanın sinirlerini bozuyor bu tur tavırlar.belki de denenmişleri denemek gerekiyo da bilemiyoruz işte belli olmuyo ki.kahve falı baktı. düşük kredili zaten.
ya bende alttaki yorumlara aldandım. ee haliyle ahmak çok toplumumuzda hemen iki güzel yoruma aa dio bildi herşeyi. çünkü duymak istediğini duyuyo ya. ben gerçekten bir süre frenlemek istiorum kendimi aralarında gerçekten çok iyiler var ancak böyleleri de çok fazla.İnsanın sinirlerini bozuyor bu tur tavırlar.belki de denenmişleri denemek gerekiyo da bilemiyoruz işte belli olmuyo ki.
Benimde zamanında çokça danışıpta hiçbirşeyi bilemiyen yorumcular bunlar arasında:
Elif hanzade, Kemal, Maya, Serkan Ceren Ezgi,Yağmur tekin... Binnazda daha sayamayacağım onlarca yorumcu var.bunların şuan hepsi 72.5 değerinde . Pelin,Ufuk,Açelya bunlarada birkez danışmıştım bilemedim ucu açık fallardı.
Onca para döktüm birbuçuk yıl boyunca boşu boşuna.(not: ceren ezgi, Elif hanzade bunları farklı maillerden denedim falları bence Hüma gibi kopyala yapıştır)hani bu iş enerji olayınıda geçti.bunlar hiçbirşey bilmedikleri gibi boş umut dağıtıyorlar.
Şu ana kadar binnazda sadece memnun kaldığım tek yorumcuda Elfindir.bir iki yorumcu daha var Fena olmayan...bunlar; Kesira,Selin kozan,Nehir,efsun,gizem.ama ben tekrar danışırmıyım asla hayır.şuan tek bir yorumcuyla yoladevam ediyorum ayda bir ihtiyacım olursa belki.diğer sitelere bulaşmıyorum.önceden Geysu vardı anda ve geçmişte çok iyi oda gelecekte patladığı için bıraktım.
Elfin online olduguna dair mail gelince anında tıkladıgimda bile mesgule düşüyor.bir keresinde 10 gün sonra ancak yakalayabildim.canım geysuya kıac kere baktırdın sanki telwedeki falcılar sadece ilk 2 falda iyiler gibi geliyor bana üst üste baktırınca önceki fallarından yürüyüp gidiyorlar hikaye yazıyorlar gibi geldi, elfini yakalamak cok mu zor binnazda
Geysuya iki kere baktım ikisindede gelecek patladı ama ilk falı son dk ya kadar söylediği gibi ilerledi hakkını yemeyeyim.anda iyi ama gelecek patlıyor.geysuyu ben üç kere denedim üçündede yakaladım zorlanmadım hiç.fal alımı yapınca birsüre sonra gene yapıyor hemen.canım geysuya kıac kere baktırdın sanki telwedeki falcılar sadece ilk 2 falda iyiler gibi geliyor bana üst üste baktırınca önceki fallarından yürüyüp gidiyorlar hikaye yazıyorlar gibi geldi, elfini yakalamak cok mu zor binnazda
geysuyla artık ben kankaya bağladım ya fal sorularında hal hatır ediyoruz birbirimize hahaha bayılıyorum kendisine geleceği patlasa daGeysuya iki kere baktım ikisindede gelecek patladı ama ilk falı son dk ya kadar söylediği gibi ilerledi hakkını yemeyeyim.anda iyi ama gelecek patlıyor.geysuyu ben üç kere denedim üçündede yakaladım zorlanmadım hiç.fal alımı yapınca birsüre sonra gene yapıyor hemen.
berrak okurKızlar hiç umudum yok binnazdakileri beğenmiyorum ama binnazda kredim var kahvede kimi önerirsiniz
anda cok iyidir gizem hatun geleceği patladıarkadaşlar gizem hatuna baktıran var mı? pembeci midir? çıktığı fallar var mı????
i karşı tarafın hislerini doğru mu analiz eder. bir de gelecek ile ilgili vaadesi ne zamana vermişti yani yakın zamana mı?anda cok iyidir gizem hatun geleceği patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?