Binnaz Abla

ben 15 lirayken denemiştim temmuz ayında. şu anki fiyatı çok uçuk bana eylem de elfin de net tarih vermediler...
Boşver canım net tarih verselerde çıkmıyo.ona takiliyo insan.eniyisi fali dinleyip unutmak.eylem in öngörusu için daha vade var bana fakat şuan tüm öngörüler bana ütopik maalesef....

İnsanın sinirlerini bozuyor bu tur tavırlar.belki de denenmişleri denemek gerekiyo da bilemiyoruz işte belli olmuyo ki.
ya bende alttaki yorumlara aldandım. ee haliyle ahmak çok toplumumuzda hemen iki güzel yoruma aa dio bildi herşeyi. çünkü duymak istediğini duyuyo ya. ben gerçekten bir süre frenlemek istiorum kendimi aralarında gerçekten çok iyiler var ancak böyleleri de çok fazla.

canım geysuya kıac kere baktırdın sanki telwedeki falcılar sadece ilk 2 falda iyiler gibi geliyor bana üst üste baktırınca önceki fallarından yürüyüp gidiyorlar hikaye yazıyorlar gibi geldi, elfini yakalamak cok mu zor binnazda

Elfin online olduguna dair mail gelince anında tıkladıgimda bile mesgule düşüyor.bir keresinde 10 gün sonra ancak yakalayabildim.

Geysuya iki kere baktım ikisindede gelecek patladı ama ilk falı son dk ya kadar söylediği gibi ilerledi hakkını yemeyeyim.anda iyi ama gelecek patlıyor.geysuyu ben üç kere denedim üçündede yakaladım zorlanmadım hiç.fal alımı yapınca birsüre sonra gene yapıyor hemen.

geysuyla artık ben kankaya bağladım ya fal sorularında hal hatır ediyoruz birbirimize hahaha bayılıyorum kendisine geleceği patlasa da

Birkaç falımı daha yazayım.
Hazal Çakır: kesinlikle hisse sahip değil. Bana erkek arkadaşınla engellerin var dedi. Biz de küs ve inatçı olunca evet dedim. yani evli dedi. hayır deyince pişkince o zaman aşılabilir engelmiş dedi. Birkaç birşey daha dedi ama falını yarıda kestim cunku tamamen sıfır.
Özge gezici: tek yazdıgım ask hayatıma bakar mısınız? Özge hanım cidden yaşadığımı anlattı diyebilirim tabi sonucu bilemem.
Elfin Demet: o da aynen beni ve olayları bildi. sonucu bekleyeceğim.
Eyüp Deniz: Ben bu adamı hisli sandım çünkü ağzı iyi laf yapıyor ama kesinlikle hisli değil. ilk falında iyi gibi ama sureler caktırmadan soyle veriliyor erkek arkadaşının burcunu soruyor. o burcun son gunune kadar sure veriyor en geç. neden? e eşşek değilsin ya doğum gununde barısabilirsin. Cidden paranoya değil bu adamla ilgili ilginç bişey yaşamasam yazmam kesinlikle puanları agzının iyi laf yapmasından.
güneş eryavuz: bu bayan yeni ama cidden hisli biri bende dedikleri doğruydu.
görkem tezcan: kısa ama iyiydi. tarih verdi tutarsa yazarım.
şimdilik bu kadar. iyi geceler:)

Kızlar hiç umudum yok binnazdakileri beğenmiyorum ama binnazda kredim var kahvede kimi önerirsiniz

selamlarr, Haleh Çetiner 'den yorum alan varmı arkadaşlar ben hiç denemedimde kendisini sizce nasıldır?

Naiaddd , Allah senden razı olsun kuzum. Gecen yıl benimle tellweden medyumzagnos'un bır falını paylasmıştn ama o bir daha sisteme girmemişti. Hatırlarmısın tellwe yönetımıne yazmıştık,maille ulasabılırmısınız dıye.....O paylastıgın fal sana cıktı mı bilmem ama okudugmda cok begenmiştm.Sistemde yenıden gorunce fal attm,olumsuzdu ama ayna gıbı herseyı anlattı.Gelecek öngörüsü de Banu Yılmaz ile aynı.

Sagolasın güzel Naiaddd

arkadaşlar gizem hatuna baktıran var mı? pembeci midir? çıktığı fallar var mı????

Dennis e ve Alex e baktırdım sordugum soru üzerinden yapılmış yorumlardı hele Alex resmen içimi kararttı tamam falda dobralıktan yanayım ama bu kadarı da biraz fazla negatifti doğruyu Allah bilir illa ki açıkçası fal sepetine bir daha fal yollayacagımı sanmıyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…