Binnaz Abla

Hayır Dennis olumsuz yorum yapmadı ama her ikisi için de boş diyebilirim sadece sordugum soruya yogunlaşıp aynı cumleleri döndürüp durdular genel güzel bi fal kesinlikle değildi tavsiye etmem.

Binnazda dedikleri çıktı diyebileceğiniz bir falcı var mı kızlar ? Varsa ltfen yazın ona yollayayım
Kesinlikle uzak dur ben o siteye 1,5 yıl boyunca çok fal baktırdım. Şu an 72 5 lira olan tüm falcılara baktırdım onlarca fal inan ki sadece umut tacirleri sayabilirim
Pelin ozdogru
Elif hanzade
Ceren ezgi
Yağmur tekin
Serkan arslan
Kesira sirel
Hülya demir
Açelya tuğra
Kemal devrim
Deniz devrim
Meral saydam
Selin kozan
Birçokları

Kızlar whatsappın hilesini falan bilen var mı? Adam 1 aydır whatsappı silmişti geçen hafta geri yüklemiş. şimdi profil fotosu hakkında kısmı gözükmüyor ama son görülmesini görebiliyorum. Rehberden mi sildi acaba yoksa gizli mi yaptı yine fala dadandım sırf bu yüzden

Dikkat çekmeye çalışıyor ve başarılıda olmuş

Dikkat çekmeye çalışıyor ve başarılıda olmuş
aslında biz ayrılalı çok uzun zaman oldu ama geçen haftaya kadar her şeyini görüyordum. rehberinden silmiş olabilir gibi ama son görülmesini niye görüyorum. sırf bu yüzden nasılsın diye yazasım var aylardır konuşmamış olmama rağmen ...

Adamın amacı bu merak edeceğini biliyor aslında nasılsın desen nolucak aslına bakarsan 2 günlük dünya içinden geliyorsa yaz baktın ,oralı olmuyor bir şey sanıyor kendini sende bir daha yazmazsın olur biter :)

benimki biraz karışık durumbildiğim kadarıyla yeni bir kız vardı hayatında o yüzden adım atmak istememe rağmen hiç yazmadım, karşılaştığımız zaman da sırf bunu bildiğimden uzak durmaya çalıştım vs. şimdi bunu görünce silinme ihtimalim epey sinir bozucu geldi.

Dennisin vadeleri çıkmadı mj

Yeni bir kız varsa hiç yazma onu takıntı yaptığını düşünecek sende onu sil gitsin veya başka bir telden bak , son görülmesini görebiliyor musun ?

Yeni bir kız varsa hiç yazma onu takıntı yaptığını düşünecek sende onu sil gitsin veya başka bir telden bak , son görülmesini görebiliyor musun ?
evet görülüyor sanırım son görülmesini herkese açık yapmış çünkü baktığım numara onda ekli değil. yeni kızı bildiğimi o bilmiyor bu arada. ben onu silemiyorum ya olmuyor maalesef.

evet görülüyor sanırım son görülmesini herkese açık yapmış çünkü baktığım numara onda ekli değil. yeni kızı bildiğimi o bilmiyor bu arada. ben onu silemiyorum ya olmuyor maalesef.

Canım bu adamı silmek ve önüne bakmak zorundasın hepimiz sevgilimizden ayrıldık fallara dadandık , herkesin öyküsü farklı ama orta başka bir kadın varsa kabullenip önümüze bakmak zorundayız... Sil onu önüne bak seni hak eden karşına ilaki çıkar.

Zaten bir şey yapmıyorum canım öylece durup fal atıyorum ben sadece

Silip silmediğiniz öğrenmek için watsapda durum paylaş bakalım bakacak mı
Hiç durum atmadım şimdiye kadar tuhaf geliyor o özellik bana. ortak ekli olan arkadaşlar da hep onun yakın arkadaşları. Bu bilgi bir sır olarak kalacak sanırım öğrenemiycem. silmiş mi diye fal atabilir miyim acaba hahah

Hahah öyle gerçekten ya 4 aydır baktırmıyordum ama en ufak gariplikte fala dadanılıyor. Bir de çıksalar

İyi falcı bulmak çok zor ya kopyala yapıştır olayı çok fazla canım , yüksek fiyatlılar çok fazla sallıyor ama bazı falcılar hakikaten hisli iyisini bulmak tecrübeyle oluyor

Canım durum gizlilik alanında sadece onu seç ona özel at bakacak mı. Somut şeyler varken fal sadece ütopik olur en son ona çare vur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…