Binnaz Abla

Canım durum gizlilik alanında sadece onu seç ona özel at bakacak mı. Somut şeyler varken fal sadece ütopik olur en son ona çare vur
Aa ona özel olarak attığımı anlamaz mı peki? Garip olur eğer anlarsa.
Bir de şöyle bir şey var. Bende ekli olanların durumunu bile açıp izlemediğim oluyor benim. Yani silmemişse bile duruma bakmama ihtimali var.

Neyse kızlar benim sorunumla meşgul ettim sayfayı kusura bakmayın, er geç öğrenilir veya orada kalır.

Canım bak bir kişinin durumun görmek için ve ya onun senin paylaştığını görmesi için kesinlikle sizin birbirinize de kayıtlı olması gerekiyor. Ona özel olarak paylaştığında anlamaz herkes görüyor zanneder ama ortak arkadaşınıza sorup, ortak arkadaşınız ben de durumu gözükmüyor derse fena ama olsun bundan da seni merak ediyor unutmamışı anlarız. Sevmenin ayıbı yok bence dene belki bi faldan daha umutlu olur

Hmm o zaman güzel yöntemmiş. Ama durum ona gitse bile açıp bakmama ihtimali de var, o zaman yine anlayamam? Çok teşekkür ederim canım iyi oldu öğrendiğim cesaret gelince deneyeceğim

Bak canım kayıtlıysan ve seni merak ediyorsa paylaştığına elbet bakar.
Ha bi başka yöntemde şu. Ortak arkadaşınıza sor hiç durum paylaşıyor mu diye. Evet paylaştı derse ve sen görmüyorsan seni silmiş demektir. Bunu erteleme bence. Belki bunu öğrendikten sonra yarının daha umutlu olur

O hiç durum paylaşmaz canım yani bu özelliği hiç kullanmamıştı çıktığından beri, ben de kullanmadım. Arkadaşlarından birine profil fotosunu görüyor musun diye sorabilirim görüyorsa silmiş demektir herhalde ama arkadaşlarıyla da yakın değilimDurumu deneyeceğim çok ertelemeden.

Bence ya öğrenmelisin ya da durumu yapmalısın. Canım inan falda bile duymak istediklerini söylüyorlar

arkadaşlar gizem hatuna baktıran var mı? pembeci midir? çıktığı fallar var mı????
Gizem'e 3 fal attım hepsinde anda iyi, ilk falı hepsi çıktı söylediklerinin. Sormadan söylediği şeyler de vardı, sonrakilerde çok gelecek söylememiş ama bir iş olacak demişti o olmadı ikinci falındaki. İlk baktıracaksan baktır derim.

Lizyaa teşekkür ederim çıkan fal haberlerine ihtiyacım vardı :) bi umut bakıyorum belki yazar birisi diye..

Arnisa nin dedikleri bana cikmaya basladi, Elfinide cok begeniyorum, o da acayip biliyor ama ufak tefek olmayan seylerde oldu dediklerinden

Baktirdim canim da pembeci mi acaba diye dusundm. Ben oldukca karamsar hale girdim de olunlu seyler utopya gibi gelio

Lizyaa elfin i bende beğendim verdiği vadeye var daha ama süreç onun dediği gibi gidiyor .. @selena80 arnisa binnazda dimi iyimiydi yorumu denesemmi birde ne yorumu aldınız?

Lizyaa elfin i bende beğendim verdiği vadeye var daha ama süreç onun dediği gibi gidiyor .. @selena80 arnisa binnazda dimi iyimiydi yorumu denesemmi birde ne yorumu aldınız?

Evet binnazda, sadece tarot bakiyor zaten, birde iliski icinse iliski acilimi istiyor. Kartlari yorumluyormus gibiydi ama kesinlikle hisleri var, cok iyi yorumlamis, o zaman ihtimal vermedigim seyler soylemisti, oluyor.Nehir atesoglu da cok iyi ve hemen hemen ayni sayleri soyledi. Benim cikanlar hep Binnazdan, Arnisa, Nehir atesoglu, nil gunes ve elfin biliyorlar kesinlikle

Baktirdim canim da pembeci mi acaba diye dusundm. Ben oldukca karamsar hale girdim de olunlu seyler utopya gibi gelio
Pembeci degil bence ama olumsuzu yumusatarak soyluyor cok olumsuz seyler cikmamisti bende ama bazi seylere zamani var demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…