- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Canım durum gizlilik alanında sadece onu seç ona özel at bakacak mı. Somut şeyler varken fal sadece ütopik olur en son ona çare vur
Üzüldüm haline ya bizim de yaşadığımız şeyler. Bence denemeli.Çok fenasınkafa zehir gibi
Aa ona özel olarak attığımı anlamaz mı peki? Garip olur eğer anlarsa.Canım durum gizlilik alanında sadece onu seç ona özel at bakacak mı. Somut şeyler varken fal sadece ütopik olur en son ona çare vur
Canım bak bir kişinin durumun görmek için ve ya onun senin paylaştığını görmesi için kesinlikle sizin birbirinize de kayıtlı olması gerekiyor. Ona özel olarak paylaştığında anlamaz herkes görüyor zanneder ama ortak arkadaşınıza sorup, ortak arkadaşınız ben de durumu gözükmüyor derse fenaAa ona özel olarak attığımı anlamaz mı peki? Garip olur eğer anlarsa.
Bir de şöyle bir şey var. Bende ekli olanların durumunu bile açıp izlemediğim oluyor benim. Yani silmemişse bile duruma bakmama ihtimali var.
Hmm o zaman güzel yöntemmiş. Ama durum ona gitse bile açıp bakmama ihtimali de var, o zaman yine anlayamam?Canım bak bir kişinin durumun görmek için ve ya onun senin paylaştığını görmesi için kesinlikle sizin birbirinize de kayıtlı olması gerekiyor. Ona özel olarak paylaştığında anlamaz herkes görüyor zanneder ama ortak arkadaşınıza sorup, ortak arkadaşınız ben de durumu gözükmüyor derse fenaama olsun bundan da seni merak ediyor unutmamışı anlarız. Sevmenin ayıbı yok bence dene belki bi faldan daha umutlu olur
O hiç durum paylaşmaz canım yani bu özelliği hiç kullanmamıştı çıktığından beri, ben de kullanmadım. Arkadaşlarından birine profil fotosunu görüyor musun diye sorabilirim görüyorsa silmiş demektir herhalde ama arkadaşlarıyla da yakın değilimBak canım kayıtlıysan ve seni merak ediyorsa paylaştığına elbet bakar.
Ha bi başka yöntemde şu. Ortak arkadaşınıza sor hiç durum paylaşıyor mu diye. Evet paylaştı derse ve sen görmüyorsan seni silmiş demektir. Bunu erteleme bence. Belki bunu öğrendikten sonra yarının daha umutlu olur
Bence ya öğrenmelisin ya da durumu yapmalısın. Canım inan falda bile duymak istediklerini söylüyorlarO hiç durum paylaşmaz canım yani bu özelliği hiç kullanmamıştı çıktığından beri, ben de kullanmadım. Arkadaşlarından birine profil fotosunu görüyor musun diye sorabilirim görüyorsa silmiş demektir herhalde ama arkadaşlarıyla da yakın değilimDurumu deneyeceğim çok ertelemeden.
Gizem'e 3 fal attım hepsinde anda iyi, ilk falı hepsi çıktı söylediklerinin. Sormadan söylediği şeyler de vardı, sonrakilerde çok gelecek söylememiş ama bir iş olacak demişti o olmadı ikinci falındaki. İlk baktıracaksan baktır derim.arkadaşlar gizem hatuna baktıran var mı? pembeci midir? çıktığı fallar var mı????
Benim sedef çelik ilk falı çıktı söyledikleri sonrasında baktıkları tutmadı ama.Binnazda dedikleri çıktı diyebileceğiniz bir falcı var mı kızlar ? Varsa ltfen yazın ona yollayayım
En iyisi elfin demet ama anda özellikle mükemmel geleceğini bekliyorum şu anda :)Lizyaa teşekkür ederim çıkan fal haberlerine ihtiyacım vardı :) bi umut bakıyorum belki yazar birisi diye..
Baktirdim canim da pembeci mi acaba diye dusundm. Ben oldukca karamsar hale girdim de olunlu seyler utopya gibi gelioGizem'e 3 fal attım hepsinde anda iyi, ilk falı hepsi çıktı söylediklerinin. Sormadan söylediği şeyler de vardı, sonrakilerde çok gelecek söylememiş ama bir iş olacak demişti o olmadı ikinci falındaki. İlk baktıracaksan baktır derim.
Pembeci degil bence ama olumsuzu yumusatarak soyluyor cok olumsuz seyler cikmamisti bende ama bazi seylere zamani var demistiBaktirdim canim da pembeci mi acaba diye dusundm. Ben oldukca karamsar hale girdim de olunlu seyler utopya gibi gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?