Güzel bir eşy sanırım çook sevindim:)
Gizem hatun anda iyi evet..gelecek bende çok olumsuzdu ama çıkmadı.pembeci değil de diyebiliriz, gelecek çıkma ihtimali düşük de diyebiliriz. An ve karşı taraf düşüncesi için gidilebilir. Daha önce yine yazmıştım tekrar söyleyeyim. Gizem hatun bence Geysu.. topikte aratirsaniz geçmiş yorumları bulursunuz...Baktirdim canim da pembeci mi acaba diye dusundm. Ben oldukca karamsar hale girdim de olunlu seyler utopya gibi gelio
bana da hep olumlu konuştu. anda da gelecekte dePembeci degil bence ama olumsuzu yumusatarak soyluyor cok olumsuz seyler cikmamisti bende ama bazi seylere zamani var demisti
evet dün arattım. öyle diolar ama kesinlik yok tabi.. ben geysuyu da denememiştim. gizem hatunun anlık tesptleir çok iyi geldi banaGizem hatun anda iyi evet..gelecek bende çok olumsuzdu ama çıkmadı.pembeci değil de diyebiliriz, gelecek çıkma ihtimali düşük de diyebiliriz. An ve karşı taraf düşüncesi için gidilebilir. Daha önce yine yazmıştım tekrar söyleyeyim. Gizem hatun bence Geysu.. topikte aratirsaniz geçmiş yorumları bulursunuz...
Hayırlısı ile gönlünden geçen olsun inşallah arkadaşımevet dün arattım. öyle diolar ama kesinlik yok tabi.. ben geysuyu da denememiştim. gizem hatunun anlık tesptleir çok iyi geldi bana
hepimizin arkadaşım (L)Hayırlısı ile gönlünden geçen olsun inşallah arkadaşım
binnaz ablada katina falı tarot falı 90 tl olmuş şaka gibi
Ben 2-3 tane 250 tl gördüm şimdibinnaz ablada katina falı tarot falı 90 tl olmuş şaka gibi
Bu ne yaa.250 lira yuhhhh aetik.iyice abartmış saçmalamışlar....Binnaz sitesi şaşırmış artık saçmalık 1 yıl fal baktırdım kimse geleceği bilemedi.Çok meth edilen Asenat bile geleceği bilemedi..Ayda yılda bir giderim yüzyüze baktırırım daha iyi...Fal zaten bir zihin oyunu olumsuz düşünürsek olumsuz olumlıu düşünürsek olumlu cevaplar alıyoruz ister kart falı ister kahve falı zihin resmen geçiyor...Kısacası kimse binnazdaki falcılara o parayı vermesin asla hiç biri değmez yazık paranıza gerçekten... gidin bi tarot bi katina destesi alın kendiniz bakın iyi kötü anlamları çıkar ,o da anlık sonuçlar veriyor zaten gelecek yok...
Yüzde 30 unu falcılar alıyor ya bakalım günde kaç fal bakıcaklar falcılar... bu sistem çöker tutmaz binnazda. bi fala 70 ten fazla vermedim oda indirimdeyken aldığım kredilerle baktırmışımdır..Bu fiyatlarla Asla !!!Tellwede baktırırım merakım gider hiç değilse...Bu ne yaa.250 lira yuhhhh aetik.iyice abartmış saçmalamışlar....
Aynen.70 bile çok geliyordu ki sadece elfin e verirdim onu da...şimdi ise...zor b innaza yatırmaya niyetim yok maaşını.Yüzde 30 unu falcılar alıyor ya bakalım günde kaç fal bakıcaklar falcılar... bu sistem çöker tutmaz binnazda. bi fala 70 ten fazla vermedim oda indirimdeyken aldığım kredilerle baktırmışımdır..Bu fiyatlarla Asla !!!Tellwede baktırırım merakım gider hiç değilse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?