Binnaz Abla

Baktirdim canim da pembeci mi acaba diye dusundm. Ben oldukca karamsar hale girdim de olunlu seyler utopya gibi gelio
Gizem hatun anda iyi evet..gelecek bende çok olumsuzdu ama çıkmadı.pembeci değil de diyebiliriz, gelecek çıkma ihtimali düşük de diyebiliriz. An ve karşı taraf düşüncesi için gidilebilir. Daha önce yine yazmıştım tekrar söyleyeyim. Gizem hatun bence Geysu.. topikte aratirsaniz geçmiş yorumları bulursunuz...

Cok sevindim canim

evet dün arattım. öyle diolar ama kesinlik yok tabi.. ben geysuyu da denememiştim. gizem hatunun anlık tesptleir çok iyi geldi bana

Fiyatlar uçmuş
eskiden aldıkları puanlara göre fiyatlandırılıyorlardı şimdi %93 puanı olan Esen Mermer bile 70 yapmış demek ki falcı kendi belirliyor artık fiytları gelsin 100 ler 150 ler
Bana en çok çıkan fallar yüzyüze olanlar online olana verilecek taş çatlasın 25 - 30 belki enerjimizin uyduğu hep tutturan bir yorumcu buluruz 40, 50 belki.

arkadaşlar binnaz'da fiyatlar ne olmuş öyle? rabia barika 250 lira olmuş ne diyeceğimi bilemedim kusura bakmayın. şikayet mesajı attım, zaten en pahalı fal sitesiyken indirim yapacağınıza zam yapmışsınız dedim. bu fiyatlarla ölsem fal baktırmam. binnaz bir zahmet falcılardan daha az kesinti yapsın zam yapacağına.

Daha önce fal alemdeyken baktırdığım ( ucuz diye) binnaza geçen yorumcular olmuş. Bu adam eli kulağında dönecek ( bir sene geçmeden başkasıyla evlendi) diyen haleh çetiner 70 olmuş. Bu adamla asla olmaz ( şu an evliyiz) diyen ufuk kutluk 90 lira istiyor. Banu behram da aynı şekilde tek kelimesi çıkmayan biri.

Uydurmasyon, basma kalıp herkese uyan fallar gönderip bu kadar ücret istemek tek kelimeyle hırsızlık!! İlla vereceksem Gidip her şeyi isim ve tarih vererek bilen yüz yüze bakan falcıya 50 lira veririm, bu hırsızlara paramı kaptırmam.

Binnaz sitesi şaşırmış artık saçmalık 1 yıl fal baktırdım kimse geleceği bilemedi.Çok meth edilen Asenat bile geleceği bilemedi..Ayda yılda bir giderim yüzyüze baktırırım daha iyi...Fal zaten bir zihin oyunu olumsuz düşünürsek olumsuz olumlıu düşünürsek olumlu cevaplar alıyoruz ister kart falı ister kahve falı zihin resmen geçiyor...Kısacası kimse binnazdaki falcılara o parayı vermesin asla hiç biri değmez yazık paranıza gerçekten... gidin bi tarot bi katina destesi alın kendiniz bakın iyi kötü anlamları çıkar ,o da anlık sonuçlar veriyor zaten gelecek yok...

Merhaba sitesinde yakın bir arkadaşım doğum haritası üzerinden yorumlar yapıyor. İlk 20 dk sı ücretsiz olması için hediye promosyon kodu var. Siteden kendisine ulaşıp promosyon kodunu alabilirsiniz. Linkini aşağıda iletiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ne yaa.250 lira yuhhhh aetik.iyice abartmış saçmalamışlar....

Bu ne yaa.250 lira yuhhhh aetik.iyice abartmış saçmalamışlar....
Yüzde 30 unu falcılar alıyor ya bakalım günde kaç fal bakıcaklar falcılar... bu sistem çöker tutmaz binnazda. bi fala 70 ten fazla vermedim oda indirimdeyken aldığım kredilerle baktırmışımdır..Bu fiyatlarla Asla !!!Tellwede baktırırım merakım gider hiç değilse...

Aynen.70 bile çok geliyordu ki sadece elfin e verirdim onu da...şimdi ise...zor b innaza yatırmaya niyetim yok maaşını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…