Binnaz Abla

rabia barika kendini sanırım müthiş hissetmiştir 250 tl yazmış tarota ki bence 25 yazacaktı. elini bol alıştırmak iyidir iyi sallar sinirlerim bozuldu iyice

Aynen.70 bile çok geliyordu ki sadece elfin e verirdim onu da...şimdi ise...zor b innaza yatırmaya niyetim yok maaşını.
Hiçbir falcı kahin değil zaten ki iyi falcı olsalar üç beş kuruşa sitelerde fal bakmazlar boş yani eğlencelik baktırıyordum artık oda yüzyüze giderim çok daha iyi hiç değilse bahaneyle alışveriş yaparım:))Daha iyi gelir:)))

Sizde yine iyi.. yurtdisindan bakanlarda ayni fiyatlarin euro‘su yaziyor. 75 tl ise 75 euro mesela

Bundan sonra binnaz no go benim icin

kızlar binnaz sitesine herkes fiyatlar hakkında mail atsın yoksa 2ay sonra falı 500yapcaklar iyice şaşırdılar bunlar saçmaladılar herkes tabi 72.50 bile herkes fal atarsa onlarda haklı ben 50tl den 1 kuruş yukarı vermem oda belirli falcılarım dışında

Kizlar son zamanlarda baktirdiklarim;
Selin imer : artik nabza gore serbet verdigini hissediyorum. Iyi gunundeyse, nokta atislari cok oluyor ama gecen sene daha memnumdum.
Elif hanzade : verdigim paraya cok uzuldum. O parayla kendime bir seyler alirdim. Ilk ve son defa baktirdim kendisine. Nabza gore serbet, karakter analizinde iyi ama fiyatina gore kesinlikle tercih etmeyecegim.
Izlem baktiroglu : anlik analizleri cok iyi, sadece sordugum soru ile ilgili degil, is hayatimla ilgili bir sey de belirtmis, ki bu da dogruydu. Gelecek ile ilgili yorumlarini da bekleyip gorecegim, yazarim buraya.
Gunes eryavuz : anlik analizler oldukca basarili. Gercek ne ise onu belirtmis, daha sonra yine fal gonderebilirim diye dusunuorm.
Banu bahram : karsi tarafin dusunceleri ve anlik durumu iyi bildi. Neyse onu soyluyor ama biraz laf kalabaligi yapmis,
Ecem ozgur : aralarinda ilk defa baktirip en memnun kaldigim kisi oldu. Enerjisini ve detayli & uzun yorumunu sevdim, ciddiye almis isini. Gelecekle ilgili en farkli ve en uzun yorumu o yapti. Yasayip gorecegiz..

Umarim birilerine faydam dokunmustur, bundan sonra falda macera aramayacagim. Cogundan memnun kalmiorm cunku, yukarida saydiklarimdan tercih edeceklerim; exem ozgur ve gunes eryavuz olur buyuk ihtimalle.

Kızlar bende fiyatlarla ilgiku binnaz sikâyet formu yazdım bu kadar olmaz 92 puanla 250 tl
Falla ilgisi yok ama sana ne zamandir soylemeyi unutuyorum. Ben ismimdeki negatifi kaldirdim ya, sen de yap iyi gelecek. Happy35 yapsana :) yazdikca iyi gelir foruma girerken. Ya da happy to be yap yaa en azindan :))

Sizde yine iyi.. yurtdisindan bakanlarda ayni fiyatlarin euro‘su yaziyor. 75 tl ise 75 euro mesela

Bundan sonra binnaz no go benim icin
Ayni sekilde dusunuyorum. Var olan kredimi bitiririm bir ara aklimda. Tabi ben baktiracagim zamana kadar o kredi fala yetmez duruma gelirse bilemem. Ama artik fal baktirsam bile binnaz yok yani... Kur cevirisi yapmamalari cok sacma zaten. TL esittir dolar veya euro, saka gibi.

Binnaz icin soylediklerine katiliyorum ben 3 seneden beri ara ara bir suru insan denemisim gelecegi bilen hic olmamis belki bir kac detay onlarda tesaduf .Yanliz yazmayi unuttum bugun okudum bana tellwe naktanin falinin yarisi cikmis hemde 5 ay once soyledigi birsey cikti olumsuz bir konuydu aynen dedigi gibi oldu ama o zaman oyle bir durum yoktu.Diger yarisi da cikarsa bekliyorum yazarim.

yazdıklarıma reklam denmesinden amaçlı artık hiçbir sekilde falcı önermiyor ve mesajlara dönmüyorum. fakat tutamadım kendimi bir arkadaşımın ablası binnazda fal bakan bir bayan (etik kuralları gereği isim vermiyorum) fiyatların yükselmesiyle alakalı konustum kendsiyle nedeni şuymuş; puanlama üzerinden fiyatları yükseliyormus yorumcuların. Fakat puanlamanın yükselmesi 10 kişi 5 puan versede ortalamaya bir iki sayıyla yansırken, sorunlu bir müşteri bir anda 1 puan verirse haksız yere puan düşmesi yaşanıyor olmasıymış. yani arz talep meselesi dedi. fiyatları artık kendileri belirliyorlarmış. ve bizzat kullandığı fal profilini kendim gördüm. kopyala yapıştır fal atamıyorlar, sistem direk fal özgün değildir diye uyarı veriyor dolayısıyla bizzat emek veriyoruz dedi. Bu puanlama sisteminide yurtdısı fal sitelerini baz alarak kaldırmışlar. Yazık günah paraya 100 lira barajları var gördüğüm kadarıyla fakat 10 kiside toplayacakları kazancı artık 2 kiside alabilecek olması anca sitenin isine yarar. sanmam ki sistem değişsin. Heleki bazı falcılar zerre haketmiyor bence

Falkutusundan fazla kazanamadınız sanırım, binnazın bu uygulaması "arkadaşınızın ablası" (!) 'nın işine yarayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…