çok haklısınız. binlerce insan ve ben gibi sizler hepiniz tonla uygulama kullanıyor site kullanıyorsunuz. Benim ayda bir girip iki yorum yazdığım siteden harika karım olur çok akıllıca bir fikir. Siz gerçekten artniyetli insanlarsınız. YAzdığım yorum son derece fiyat uygulamasını görüp bizzat sorup öğrenip buraya yazmak adına girip yazılmıs bir yorum. Ama inanın çok isterdim burada attıgınız iftirayı en azından hakedip üçbeş kuruş kazanmak isterdim gerçekten.. Allaha havale ediyorum bu kadarınada pes ne diyim.. Yazdıklarınızın mantıksızlığı beni hayretlere düşürüyor herkes gibi deneyim deneyimleyip yorum yapıyorum. Bu neyin psikolojisi bence önce bir özeleştiri yapın. Eğer gerçek bir reklam hesabıysamda buna admin karar verir, ki bu konuda kendimi ispatladığımda ortada. İsterseniz güzel gönlünüz rahatlayacaksa mesajlarımı inceleyin buyrun mesaj bölümüne bekliyorum sizi şifremi vereceğim. Onlarca mesaja sırf siz gibiler yüzünden dönmüyorum. yazık günah allah baska türlü cıkarmasın karsınıza bu iftiraları baska bisey demiyorum.Falkutusundan fazla kazanamadınız sanırım, binnazın bu uygulaması "arkadaşınızın ablası" (!) 'nın işine yarayacak...
Daha önce falkutusu başlığında aynı konu fazlasıyla konuşulduğundan hiç uzatmayacağım. Açıkca belli olmuştu o siteyle olan bağın ve o bağ üzerine arkadaşının ablası hikayesi bana gülünç geldi.. Bu sitede bir Elifsude vardı oda kendini çok savundu böyle upuzun yazılar ve suçlamalarla.. Alıştık yani.çok haklısınız. binlerce insan ve ben gibi sizler hepiniz tonla uygulama kullanıyor site kullanıyorsunuz. Benim ayda bir girip iki yorum yazdığım siteden harika karım olur çok akıllıca bir fikir. Siz gerçekten artniyetli insanlarsınız. YAzdığım yorum son derece fiyat uygulamasını görüp bizzat sorup öğrenip buraya yazmak adına girip yazılmıs bir yorum. Ama inanın çok isterdim burada attıgınız iftirayı en azından hakedip üçbeş kuruş kazanmak isterdim gerçekten.. Allaha havale ediyorum bu kadarınada pes ne diyim.. Yazdıklarınızın mantıksızlığı beni hayretlere düşürüyor herkes gibi deneyim deneyimleyip yorum yapıyorum. Bu neyin psikolojisi bence önce bir özeleştiri yapın. Eğer gerçek bir reklam hesabıysamda buna admin karar verir, ki bu konuda kendimi ispatladığımda ortada. İsterseniz güzel gönlünüz rahatlayacaksa mesajlarımı inceleyin buyrun mesaj bölümüne bekliyorum sizi şifremi vereceğim. Onlarca mesaja sırf siz gibiler yüzünden dönmüyorum. yazık günah allah baska türlü cıkarmasın karsınıza bu iftiraları baska bisey demiyorum.
Daha önce falkutusu başlığında aynı konu fazlasıyla konuşulduğundan hiç uzatmayacağım. Açıkca belli olmuştu o siteyle olan bağın ve o bağ üzerine arkadaşının ablası hikayesi bana gülünç geldi.. Bu sitede bir Elifsude vardı oda kendini çok savundu böyle upuzun yazılar ve suçlamalarla.. Alıştık yani.
Ayrıca "Allah başka türlü çıkarmasın" diyecek kadar hırsınızda garip. Allah başka türlü çıkarmaz, güvenim tam.
Birisi bana falcı iması yapsa değilim der geçerim ne hesap özetime kadar gösteririm ne de hakaret ederim. Ayrıca hayatımı yaşantımı bilmeden fallara sardığımdan nasıl emin olabilirsiniz? ayda 1 2 tane ancak baktırıyorum topiği okumayı sevmem, takip etmem fala sarmış olmam anlamına gelmiyor düz mantık olmamayı öneririm.. Bundan sonra benden size cevap yok gerçekten hakaret boyutuna geçtiği için uğraşmayacağım, ciddiye almayacağım.size cevabım çok açık ve net ekteki fotoğraflarda. Benim size tavsiyem falla uğraşmak yerine ciddi anlamda paranoya desteği almanız. Hiçbir zaman hiçbir şekilde Fal kutusu veya herhangi bir fal uygulamasıyla herhangi bir bağım olmadı. Fal kutusu uygulaması adına acılmıs hiçbir konu baslıgı olmadıgından ilk deneyimlemeyi ben yaptım. Ki hala baktırıyorum :)) Adminler gerekli incelemeyi bu paranoyak tavırlar üstüne yaptı ve gerekli kanaate varıldı gördüğünüz üzere buradayım. siz konuyu bi yerden sonra kaçırmışsınız belliki.
yanlış yönlendirmeye gitmekmi suanda tek seceneğiniz? haşa asla hakaret yok. paranoyaklık bir hakaret değil, bir problemdir. haddime bile değil uslup bozmak.insanidir herkeste olabilir. bendede vardır baska konularda her insanda vardır. Fakat fazlası karşınızdaki insana iftira boyutunda hissettiriyor olabilirmi hiç düşündünüzmü? burada sizin bana karşı ithamınız bir insanı yok yere binlerce insan içinde zan altında bırakmak değilde nedir? konuyu bilmeyen herhangi bir insan kullanıcı adımı gördüğünde benim birey olarak kullandığım profilimi yok sayar. siz burda benim kulllanıcı hakkımı bu sekilde gasp ettiğinizden dolayı ve yanlıs yönlendirmenizden dolayı ben kendimi açıklama gereği duyarım ki noktayı koyayım bu sekilde.defalarca kez değilim deyip geçtim farkında mısınız? ama bakın işe yaramamışki bilip bilmeden yeniden en ufak yorumumda aldıgım tepkiye ilk örneksiniz. kesinlikle cevap verilecek bir durum kalmadığını düşünüyorum bende. iyi gecelerBirisi bana falcı iması yapsa değilim der geçerim ne hesap özetime kadar gösteririm ne de hakaret ederim. Ayrıca hayatımı yaşantımı bilmeden fallara sardığımdan nasıl emin olabilirsiniz? ayda 1 2 tane ancak baktırıyorum topiği okumayı sevmem, takip etmem fala sarmış olmam anlamına gelmiyor düz mantık olmamayı öneririm.. Bundan sonra benden size cevap yok gerçekten hakaret boyutuna geçtiği için uğraşmayacağım, ciddiye almayacağım.
Fali karsilastiran sistem sadece birebir oldugunda bu uyariyi veriyordur. Kopyala yapistirin pek cok cesidi var. Hafif degisiklikler yapmalari gerekiyor demek. Onemli olan niyet meselesi yine. Kaziklamak isteyen bir yolunu bulacaktir. Hep de bulmustur zaten. Kac kisi gercekten hissi ve vicdaniyla bakiyor, emek karsiligi kazaniyor tartisilir bence. Sozum sadece binnaz'a degil butun sitelere. Binnaz'da falim cok az zaten. 3 kez baktirmistim.yazdıklarıma reklam denmesinden amaçlı artık hiçbir sekilde falcı önermiyor ve mesajlara dönmüyorum. fakat tutamadım kendimi bir arkadaşımın ablası binnazda fal bakan bir bayan (etik kuralları gereği isim vermiyorum) fiyatların yükselmesiyle alakalı konustum kendsiyle nedeni şuymuş; puanlama üzerinden fiyatları yükseliyormus yorumcuların. Fakat puanlamanın yükselmesi 10 kişi 5 puan versede ortalamaya bir iki sayıyla yansırken, sorunlu bir müşteri bir anda 1 puan verirse haksız yere puan düşmesi yaşanıyor olmasıymış. yani arz talep meselesi dedi. fiyatları artık kendileri belirliyorlarmış. ve bizzat kullandığı fal profilini kendim gördüm. kopyala yapıştır fal atamıyorlar, sistem direk fal özgün değildir diye uyarı veriyor dolayısıyla bizzat emek veriyoruz dedi. Bu puanlama sisteminide yurtdısı fal sitelerini baz alarak kaldırmışlar. Yazık günah paraya 100 lira barajları var gördüğüm kadarıyla fakat 10 kiside toplayacakları kazancı artık 2 kiside alabilecek olması anca sitenin isine yarar. sanmam ki sistem değişsin. Heleki bazı falcılar zerre haketmiyor bence
Ve zamanında iki farklı mail ile fal atmıştım.puanı çok düşüktü.iki falımda söyledikleri birbirinden çok farklıydı ki keza ikiside çıkmamıştı.nasıl olurda bugün bu kişinin puanı bukadar yüksek olur anlamış değilim.gördükçe üzüldüğüm durumlardan biridir.Bizim insanımıza herşey müstehak Mert Göktürk 100 tl ve sırada 2 kişi var ben ne diyim ki :)))
Ben begenmistim kesinlikle hisleri varkızlar berrak okur nasıldı?
Vallahi hiç anlamıyorum binnazdaki bi sürü falcı diye geçinen hepsi aynı durumda...Ve zamanında iki farklı mail ile fal atmıştım.puanı çok düşüktü.iki falımda söyledikleri birbirinden çok farklıydı ki keza ikiside çıkmamıştı.nasıl olurda bugün bu kişinin puanı bukadar yüksek olur anlamış değilim.gördükçe üzüldüğüm durumlardan biridir.
Evet ya artık çok sacmalamışlar.dalga geçer gibiKemal Devrim de 100 tl olmuş şok şok şok...20 tl ancak verilir ben baksam daha iyi bakarım
Bence kimse fal atmasın binnaza protesto olsun....Evet ya artık çok sacmalamışlar.dalga geçer gibi
Yüzyüze fal baktırırız üstünede alışveriş yapar kuaföre gideriz hanımlarBunlar iyice sapıttılar bu fiyatlar nedir böyle? O kadar para vereceğime gider yüzyüze uzun uzun baktırırım zaten. Binnaz a her para harcadığımda pişman oldum ama bu kadar para verenlere hayret ediyorum doğrusu...
Binnaz fiyatlarindan sikayet ediyosunuz ama hal fal atmaya devam. Atmayin ki fiyatlari indirsinler. Zaten dedikleri cikmiyor hem paranizdan oluyorsunuz hem de bosuna ümitleniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?