Binnaz Abla

Falkutusundan fazla kazanamadınız sanırım, binnazın bu uygulaması "arkadaşınızın ablası" (!) 'nın işine yarayacak...
çok haklısınız. binlerce insan ve ben gibi sizler hepiniz tonla uygulama kullanıyor site kullanıyorsunuz. Benim ayda bir girip iki yorum yazdığım siteden harika karım olur çok akıllıca bir fikir. Siz gerçekten artniyetli insanlarsınız. YAzdığım yorum son derece fiyat uygulamasını görüp bizzat sorup öğrenip buraya yazmak adına girip yazılmıs bir yorum. Ama inanın çok isterdim burada attıgınız iftirayı en azından hakedip üçbeş kuruş kazanmak isterdim gerçekten.. Allaha havale ediyorum bu kadarınada pes ne diyim.. Yazdıklarınızın mantıksızlığı beni hayretlere düşürüyor herkes gibi deneyim deneyimleyip yorum yapıyorum. Bu neyin psikolojisi bence önce bir özeleştiri yapın. Eğer gerçek bir reklam hesabıysamda buna admin karar verir, ki bu konuda kendimi ispatladığımda ortada. İsterseniz güzel gönlünüz rahatlayacaksa mesajlarımı inceleyin buyrun mesaj bölümüne bekliyorum sizi şifremi vereceğim. Onlarca mesaja sırf siz gibiler yüzünden dönmüyorum. yazık günah allah baska türlü cıkarmasın karsınıza bu iftiraları baska bisey demiyorum.

Daha önce falkutusu başlığında aynı konu fazlasıyla konuşulduğundan hiç uzatmayacağım. Açıkca belli olmuştu o siteyle olan bağın ve o bağ üzerine arkadaşının ablası hikayesi bana gülünç geldi.. Bu sitede bir Elifsude vardı oda kendini çok savundu böyle upuzun yazılar ve suçlamalarla.. Alıştık yani.
Ayrıca "Allah başka türlü çıkarmasın" diyecek kadar hırsınızda garip. Allah başka türlü çıkarmaz, güvenim tam.

size cevabım çok açık ve net ekteki fotoğraflarda. Benim size tavsiyem falla uğraşmak yerine ciddi anlamda paranoya desteği almanız. Hiçbir zaman hiçbir şekilde Fal kutusu veya herhangi bir fal uygulamasıyla herhangi bir bağım olmadı. Fal kutusu uygulaması adına acılmıs hiçbir konu baslıgı olmadıgından ilk deneyimlemeyi ben yaptım. Ki hala baktırıyorum :)) Adminler gerekli incelemeyi bu paranoyak tavırlar üstüne yaptı ve gerekli kanaate varıldı gördüğünüz üzere buradayım. siz konuyu bi yerden sonra kaçırmışsınız belliki.

Eklentiler

• FC4665E3-A4C8-46D0-B081-0ABB9F84145B.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 77
  • 9A31D1CB-0561-440D-A43D-56F6E17CC67D.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 79
  • 6E2A96FE-C0DA-4BEF-B5DE-EFFD70BB7B08.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 74
Birisi bana falcı iması yapsa değilim der geçerim ne hesap özetime kadar gösteririm ne de hakaret ederim. Ayrıca hayatımı yaşantımı bilmeden fallara sardığımdan nasıl emin olabilirsiniz? ayda 1 2 tane ancak baktırıyorum topiği okumayı sevmem, takip etmem fala sarmış olmam anlamına gelmiyor düz mantık olmamayı öneririm.. Bundan sonra benden size cevap yok gerçekten hakaret boyutuna geçtiği için uğraşmayacağım, ciddiye almayacağım.

yanlış yönlendirmeye gitmekmi suanda tek seceneğiniz? haşa asla hakaret yok. paranoyaklık bir hakaret değil, bir problemdir. haddime bile değil uslup bozmak.insanidir herkeste olabilir. bendede vardır baska konularda her insanda vardır. Fakat fazlası karşınızdaki insana iftira boyutunda hissettiriyor olabilirmi hiç düşündünüzmü? burada sizin bana karşı ithamınız bir insanı yok yere binlerce insan içinde zan altında bırakmak değilde nedir? konuyu bilmeyen herhangi bir insan kullanıcı adımı gördüğünde benim birey olarak kullandığım profilimi yok sayar. siz burda benim kulllanıcı hakkımı bu sekilde gasp ettiğinizden dolayı ve yanlıs yönlendirmenizden dolayı ben kendimi açıklama gereği duyarım ki noktayı koyayım bu sekilde.defalarca kez değilim deyip geçtim farkında mısınız? ama bakın işe yaramamışki bilip bilmeden yeniden en ufak yorumumda aldıgım tepkiye ilk örneksiniz. kesinlikle cevap verilecek bir durum kalmadığını düşünüyorum bende. iyi geceler

Fali karsilastiran sistem sadece birebir oldugunda bu uyariyi veriyordur. Kopyala yapistirin pek cok cesidi var. Hafif degisiklikler yapmalari gerekiyor demek. Onemli olan niyet meselesi yine. Kaziklamak isteyen bir yolunu bulacaktir. Hep de bulmustur zaten. Kac kisi gercekten hissi ve vicdaniyla bakiyor, emek karsiligi kazaniyor tartisilir bence. Sozum sadece binnaz'a degil butun sitelere. Binnaz'da falim cok az zaten. 3 kez baktirmistim.

Bizim insanımıza herşey müstehak Mert Göktürk 100 tl ve sırada 2 kişi var ben ne diyim ki :)))
Ve zamanında iki farklı mail ile fal atmıştım.puanı çok düşüktü.iki falımda söyledikleri birbirinden çok farklıydı ki keza ikiside çıkmamıştı.nasıl olurda bugün bu kişinin puanı bukadar yüksek olur anlamış değilim.gördükçe üzüldüğüm durumlardan biridir.

Vallahi hiç anlamıyorum binnazdaki bi sürü falcı diye geçinen hepsi aynı durumda...

Yüzyüze fal baktırırız üstünede alışveriş yapar kuaföre gideriz hanımlar

Vadesi dolsun diye bekleyip öyle buraya yazayım diye bir fal vardı. Hatta vadesinden üstünden haftalar geçti. Ne benimle görüşmek istemeyen kişi geri döndü ne de yeni kişiyle tanıştım. Bir de üstüne su an 100 TL ye bakiyor

DESTİNA EREN malesef çıkmadı dedikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…