Binnaz Abla

Maalesef tarotu falelemde bakmıştı bana, kahve tellwedeydi.. Zaten sonra aynı kişiler olduğunu fark edince tepem attı buraya da yazmıştım.. Ama evet sana birkaç ufak dediği şey olmuşsa; hep burda dile getirdiğimiz gibi enerjin uyuşmuş demek ki.:)

Son düzenleme:
Tabi önemli olan dediği önenmli şey çıkacakmı?En geć şubat ayı Reiki'nin başarısını netleştirecek bende.

Bencede Esince iyi ,bana herkes bir iki ay zaman verirken o altı ay dedi.Dediği çıktı diyemem altı ay olmadı çünkü,ama gerçekten bu süre zarfında da hiçbir gelişme olmadı yani sonu tutarmı bilmem ama söylediği gibi ilerledi.Salatı Tefriciye bir tek kişi değilde,küçük bir gurup toplanıp okuyabiliyor bir niyet bir kişi için.Yani ben çevremde hep böyle gördüm duydum.Bir kişi için sayısı çok ağır gerçekten.

Gördügü herseyi yazmis demekki...neler söyledi palamut özel degilse biraz anlatirmisin ?

Gördügü herseyi yazmis demekki...neler söyledi palamut özel degilse biraz anlatirmisin ?

alcanzar gibi bana da uzun vade vermiş.önceki falında en geç 8 ay.şimdiki falında en geç 6 ay diyor süre olarak tuttu.
düşündüğün kişiyle zorlarsan olur ama zorlama sen üzülürsün diyor 2 falda da.yeni biri var diyor eskisini unutturacak işte en geç 6 aya tanışırsın diyor. ve evleneceğin kişi de o olacak diyor.verdiği fiziksel özellikler de hemen hemen aynı. 3 burç vermiş bunlardan biri olacak demiş.baktım bi kafama yatmayan bu vardı. burçlar tablosunda aralarında 3 er burç boşluk olarak sıralamış.

Esinceye bende mi baktirsam. Kizcagizlarim biliyor mu telweyi sevmiyorum ama

bilip bilmediğini anlayamıyoruz canım vade gelmeden.çünkü an ve geçmişe dair hiçbişey söylemiyor gibi.ufak bir kişilik analiziyle fala girip geleceğe geçiyor.1 yıldız veren biri var onun mesajının altına laf kalabalığı yapmıyorum ben geleceği yazıyorum falan demiş.

geleceğine yönelik birtek beyza ablaya fırsat geldi onda da yanıldı diye biliyorum.var mı tutan ya da tutmayan?

hakkinda hayirlisi canim biraz uzun olacak ama tam olacaktir belki ins bekledigine deger biri cikar verdigi burclar genelde gruplardandir ates,su,toprak, veya havadir o grupardan birinin burclarini saymistir ..

Biir de hemen olsun istiyoruz fal baktirma merakida eklenince bir sürü fal birikiyor kafa karisiyor. Olabilcek herseyin belli bir zamani var bazen yakin bazen uzak..

Bende parca parca tutan seyler oldu milyon kez söyleyebilirim bu yüzden esince benim tellwedeki tek favorim

Anladim tatlim tsk ederm

Tellweyi bende sevmem ,burda gaza gele gele bir sürü kişiye baktırdım.25-30 kredi olsa boşver derdim,Esince beş kredi bence denenebilir.

Tellweyi bende sevmem ,burda gaza gele gele bir sürü kişiye baktırdım.25-30 kredi olsa boşver derdim,Esince beş kredi bence denenebilir.

8 yapmış herkes zamlamış bu ara vourucasani 5 krediydi o da tellwedeki favorilerimdendi de şansını kaybetti artık 20 kredi yapmış falı.

8 yapmış herkes zamlamış bu ara vourucasani 5 krediydi o da tellwedeki favorilerimdendi de şansını kaybetti artık 20 kredi yapmış falı.
Hadi ya 8'mi olmuş.Neyse en azından vourucasani gibi abartı bi zamma gitmemiş,8'ede denenir.

kızlar falalem clairdelune ısmınde yenı bı falcı gelmıs 15 tl ve 2 yıldızla sıteye gırıs yapmıs varmı baktıran acep?????yoksa bınnaz abladan transfer olmasın?

canlar katina veya tarot bilen var mı birşey merak ettim.
bu sonuç kartım olumsuz bir anlamda kart mesela ortadaki kartlardan biri veya herhangi bir kart o kartın anlamını olumlu yapar mı? yoksa olumsuz her zaman olumsuz mu kalır?

sonuç kartı olumusuz ama cevresın dekı kartlar olumluysa o olumusulugun etkısını azaltır ancak kartlar genel bı butunluk olusturmuyosa sonuc kartı ortaya alınarak tekrar bı acılım daha yapılır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…