Evet canım sende gerçekten fosmuş tarotu.Bende tarotunu daha çok beğenmiştim.Daha detaylı ve özenli gelmişti.Kahvesi daha eğlencelik sadece vakit geçirmelik gibiydi.O senin hatırladığın kişilik bölünmesi mevzusunu bende yaşadım en çok yazanlardan biriyimdir.Ancak bu durumu falalemde değilde,Reiki'nin diğer versiyonu tellwe Hoennir ile yaşadım.Çok kızmıştım şu anda da yanlış buluyorum,hepimize kopyala yapıştır yapmıştı.Falalem'de baktığı düzgün fallarıyla ve ufak tefekte olsa bildiği yorumlarıyla gözüme girdi Reiki.Çünkü fallarımın çıkmamasını özümsemiş biri olarak ,Reiki bir parçada olsa bende şeytanın bacağını kırdı.
Tabi önemli olan dediği önenmli şey çıkacakmı?En geć şubat ayı Reiki'nin başarısını netleştirecek bende.Maalesef tarotu falelemde bakmıştı bana, kahve tellwedeydi.. Zaten sonra aynı kişiler olduğunu fark edince tepem attı buraya da yazmıştım.. Ama evet sana birkaç ufak dediği şey olmuşsa; hep burda dile getirdiğimiz gibi enerjin uyuşmuş demek ki.:)
şu 4444 te nasıl okunuyor anlamıyorum çok uzun sürmez mi yahu?
Salatı Tefriciye mi?
evet alcanzar.
birde şunu ekleyeyim.esinceye falı çıksa da çıkmasa da helal olsun.2.5 ay önce fal atmıştım başka hesaptan.dün yine fal attım.o zaman ne yazdıysa birebir aynı falı vermiş yine.tutarlı çok.tek olumsuz konuşan da oydu zaten.
evet alcanzar.
birde şunu ekleyeyim.esinceye falı çıksa da çıkmasa da helal olsun.2.5 ay önce fal atmıştım başka hesaptan.dün yine fal attım.o zaman ne yazdıysa birebir aynı falı vermiş yine.tutarlı çok.tek olumsuz konuşan da oydu zaten.
Gördügü herseyi yazmis demekki...neler söyledi palamut özel degilse biraz anlatirmisin ?
Esinceye bende mi baktirsam. Kizcagizlarim biliyor mu telweyi sevmiyorum ama
alcanzar gibi bana da uzun vade vermiş.önceki falında en geç 8 ay.şimdiki falında en geç 6 ay diyor süre olarak tuttu.
düşündüğün kişiyle zorlarsan olur ama zorlama sen üzülürsün diyor 2 falda da.yeni biri var diyor eskisini unutturacak işte en geç 6 aya tanışırsın diyor. ve evleneceğin kişi de o olacak diyor.verdiği fiziksel özellikler de hemen hemen aynı. 3 burç vermiş bunlardan biri olacak demiş.baktım bi kafama yatmayan bu vardı. burçlar tablosunda aralarında 3 er burç boşluk olarak sıralamış.
bilip bilmediğini anlayamıyoruz canım vade gelmeden.çünkü an ve geçmişe dair hiçbişey söylemiyor gibi.ufak bir kişilik analiziyle fala girip geleceğe geçiyor.1 yıldız veren biri var onun mesajının altına laf kalabalığı yapmıyorum ben geleceği yazıyorum falan demiş.
geleceğine yönelik birtek beyza ablaya fırsat geldi onda da yanıldı diye biliyorum.var mı tutan ya da tutmayan?
bilip bilmediğini anlayamıyoruz canım vade gelmeden.çünkü an ve geçmişe dair hiçbişey söylemiyor gibi.ufak bir kişilik analiziyle fala girip geleceğe geçiyor.1 yıldız veren biri var onun mesajının altına laf kalabalığı yapmıyorum ben geleceği yazıyorum falan demiş.
geleceğine yönelik birtek beyza ablaya fırsat geldi onda da yanıldı diye biliyorum.var mı tutan ya da tutmayan?
Tellweyi bende sevmem ,burda gaza gele gele bir sürü kişiye baktırdım.25-30 kredi olsa boşver derdim,Esince beş kredi bence denenebilir.Esinceye bende mi baktirsam. Kizcagizlarim biliyor mu telweyi sevmiyorum ama
Tellweyi bende sevmem ,burda gaza gele gele bir sürü kişiye baktırdım.25-30 kredi olsa boşver derdim,Esince beş kredi bence denenebilir.
Hadi ya 8'mi olmuş.Neyse en azından vourucasani gibi abartı bi zamma gitmemiş,8'ede denenir.8 yapmışherkes zamlamış bu ara vourucasani 5 krediydi o da tellwedeki favorilerimdendi de şansını kaybetti artık 20 kredi yapmış falı.
Tellweyi bende sevmem ,burda gaza gele gele bir sürü kişiye baktırdım.25-30 kredi olsa boşver derdim,Esince beş kredi bence denenebilir.
canlar katina veya tarot bilen var mı birşey merak ettim.
bu sonuç kartım olumsuz bir anlamda kart mesela ortadaki kartlardan biri veya herhangi bir kart o kartın anlamını olumlu yapar mı? yoksa olumsuz her zaman olumsuz mu kalır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?