Yaa cansucum walla ben bişi yapmıorum kendileri yapıoo :)) güvenin ne kadar sıklıkla girdiğini bilmiyorum ama yakalarsan baktırabilirsin.. Bak ona fos demiorum gördün müüü demek ki neymiişşşş?? ben gerçekten bişi yapmıomuşumm :))
yarın diyorumki falsepetindki yagmra bktrym acaip m.ediyorum
Bak işte onu ben de merak ediyorum :)) burdan biri baktırmış sanırım beğenmişti öle hatırlıyorum.. Sen bi baktır da sonra da söle bize ona göre baktıralım olur mu? :)
sizimi kırcam hadi
birde kapalı bir bayan var hülya abla ona baktırdınız mı onu da merak ettim aslında
eevett ve yağmura nihayet yolladım bakalım bekliyorum yorumlasın hemen yazacagım.
Tutankhamun
Bizim seninle fal frekansımız bire bir uyuyor :)))
Haleh Çetiner
Deniz Görür
Kesira Sirel
Nesibe Tekbaşer
Bu 4 kişi Hakkındaki Yorumlarına bire bir katılıyorum..Güzel analiz yapmışsın..Bende zaten birtek bunlara baktırdım..Bir tek Falalem Rezzan var..Sanırım ona baktırmadın..Kahve de gayet iyi..En azından falı süsleyip,püsleyip satmıyor..Çok gerçekci..Dedikleri de olabilecek şeyler...
Yok canım ona da baktırdım ama unutmuşum yazmayı evet Rezzan da kahvede çok başarılı hisleri kuvvetli genel fal bakmıyor benim yaşadığım durumu birebir tarif etti artı o zaman küstük haziranda tekrar aranız düzelecek dedi gerçekten düzeldi adamın ruh halini ve çevresini birebir anlattı bence gayet başarılı
Yok ben bu Fal olayından Kurtulamıyacağım
Arnisa hanım'ı deneyeceğim bayramda..Kahve falını..10tl.pek birşey değil..Bayram Şekeri olur bana :))
Benna yada Katina istiyom..O falı da merak ediyordum çok..Bu 2 isim de hep takılıyordum zaten :)
Faldan kurtulmak o kadar kolay mı canım benim? İşledi bi kere içimize.. Dertlerden kurtulmadan faldan da kurtulmak zor biraz :)
arnisaya 2 kere tarot baktırdım ben. Zaman konusunda tutarlıydı. Genel olarak memnun kaldım. Kahve falı nasıldır bilemem..
Bennaya da tarot baktırdım. Fena değil diyebilirim ancak.. Çoğu bana bekle derken o adım atmazsan olmayacak dedi tıpkı İlkay gibi.. Karar senin tabi yine de :)
çok sevgilerrr :)
eevett ve yağmura nihayet yolladım bakalım bekliyorum yorumlasın hemen yazacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?