Binnaz Abla

Aaa ben kaçırmışım demek ki o kısmıı halehden de mi memnun kalmadın sen??? Rezzan abla demeyin bana noolluurrr acaip özledim ben onuuu :)

Aaa ben kaçırmışım demek ki o kısmıı halehden de mi memnun kalmadın sen??? Rezzan abla demeyin bana noolluurrr acaip özledim ben onuuu :)

Canım Ben Haziranda Baktırdığımda Temmuz da o olucak,şu olucak bir sürü öngörüsü vardı..Hiç biri tutmadı Dün kendisine söyledim de Talihsizlikler olmuş.şansızlıklar olmuş ,süre sarkmış lablablab konuşmuş..Ve ağız değiştirmiş..Yok başka biri oluçak,seçim senin demiş .Kestirip atmış Anı,durumu inanılmaz şekilde yorumluyor ama ileri dönük sallıyor gibi geldi bana

Hay Allah yaaa üzüldüm şimdi canım benim bu fal işi belki de gerçekten enerji işidir.. Nesibeyi de beğenmemiştin sen ama bir dediği bana çıktı.. İnşallah bundan sonraki baktırdığın fallar hep enerjin tutanlarla olur..

kızlar çok sıra vardı 5 ten beri bekliyorum son iki kişi kaldı bekleyiiinnn

Ay ne güzel hep böyle iyi haberle gel sen İnşallah..
Benim hiç de hiç üzülme sen,ben işin gırgırındayım zaten :)Şükür aşılmıyacak sıkıntılar değil benimkiler..
ama Ya Lütfen Nesibe bana tutturmasın birşey Hep sizlere söylediği güzel şeyler tutar İnşallah....Şimdi genelde bende an ve geçmişi güzel tutturanlar geleceği tutturamıyorlar..Nesibe de tersi olmasın ya olmasın ama..

kızlar çok sıra vardı 5 ten beri bekliyorum son iki kişi kaldı bekleyiiinnn

senınle beraber bende heycanla beklıyorum :) bakalım bılebılıcekmı yağmur geldıgınden berı nesıbe pek onlıne olmuyo o dıkkatımı cektı :S 11 kısı var baktırmadıgıma demın pışman oldum bakalımmm sendekı yorumlara gore bende baktırıım :))

:) çok saol canım.. Bana nesibe 1 ay sonra eşin sana ulaşacak demişti biri 27 haziranda biri de 9 ağustosta. 28 haziranda eşim bana ulaştı gerçekten de ama çocuklarla ilgili bişey söylemek için şimdi 9 ağustosu bekliyorum belki döner diye :) nesibe kötü söylediyse gelecekle ilgili inşallah çıkmaz, inşallah yanılmış olur.. Güzel söylenen herşey inşallah hepimize çıksın zamanından önce :)

Nesibe tatilde şu an 11 ağustosta dönecek.. Bilmeyenlere duyurmuş olayım :)

Bu Yağmur Hanım'ın profilini inceledim ve bayağı şaşırdım..Şimdi Ben de merakla geliçek yorumu beklemeye karar verdim :)

nesibeden sonra ilk kez bi kıza tatlı diyorum :)

çok sempatik bıcır bıcır , yanlış bi tespit yok hepsi doğru fakat fazla akıl vermiş sıkıldım biraz, hayal kırıklığına uğramadım çok şükür beğendim .

dedikleride çıkar tez zamanda inşallah :)

tarih verdi mi yagmur? Bu arada begenmene sevindim :)

Şekerim Nesibe benim de içimi okudu ama gelecekle ilgili dediği olumlu-olumsuz hiçbir şey çıkmadı , gaybı Allahtan başkası bilemez zaten. Sen içini ferah tut, bolca dua et, istediklerini Allahtan iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…