Çok doğru söylüyorsun bitanem..Sorunlar,Dertler bitmedikçe biz bu iş den zor kurtuluruz
Yok dedikçe Fal baktırıyorum ne iş anlamadım..Ters yapıyor bende...ama Haleh Hanım sağolsun Depreştirdi fal aşkımıBeni çok şaşırttı..İleriye dönük öyle böyle değil bayağı bir sallamış onu anladım dünkü faldan sonra..
Ha bu arada Kahve içtim Rezzan peşindeyim
Aaa ben kaçırmışım demek ki o kısmııhalehden de mi memnun kalmadın sen??? Rezzan abla demeyin bana noolluurrr acaip özledim ben onuuu :)
Canım Ben Haziranda Baktırdığımda Temmuz da o olucak,şu olucak bir sürü öngörüsü vardı..Hiç biri tutmadıDün kendisine söyledim de Talihsizlikler olmuş.şansızlıklar olmuş ,süre sarkmış lablablab konuşmuş..Ve ağız değiştirmiş..Yok başka biri oluçak,seçim senin demiş .Kestirip atmış Anı,durumu inanılmaz şekilde yorumluyor ama ileri dönük sallıyor gibi geldi bana
Hay Allah yaaa üzüldüm şimdi canım benimbu fal işi belki de gerçekten enerji işidir.. Nesibeyi de beğenmemiştin sen ama bir dediği bana çıktı.. İnşallah bundan sonraki baktırdığın fallar hep enerjin tutanlarla olur..
kızlar çok sıra vardı 5 ten beri bekliyorum son iki kişi kaldı bekleyiiinnn
Ay ne güzel hep böyle iyi haberle gel sen İnşallah..
Benim hiç de hiç üzülme sen,ben işin gırgırındayım zaten :)Şükür aşılmıyacak sıkıntılar değil benimkiler..
ama Ya Lütfen Nesibe bana tutturmasın birşey Hep sizlere söylediği güzel şeyler tutar İnşallah....Şimdi genelde bende an ve geçmişi güzel tutturanlar geleceği tutturamıyorlar..Nesibe de tersi olmasınya olmasın ama..
Nesibe tatilde şu an 11 ağustosta dönecek.. Bilmeyenlere duyurmuş olayım :)senınle beraber bende heycanla beklıyorum :) bakalım bılebılıcekmı yağmur geldıgınden berı nesıbe pek onlıne olmuyo o dıkkatımı cektı :S 11 kısı var baktırmadıgıma demın pışman oldum bakalımmm sendekı yorumlara gore bende baktırıım :))
Bu Yağmur Hanım'ın profilini inceledim ve bayağı şaşırdım..Şimdi Ben de merakla geliçek yorumu beklemeye karar verdim :)
Bi yağmur furyasının ayak seslerini duyuyorum sankiii :))
Sorma birde Yağmur çıktı başımıza
nesibeden sonra ilk kez bi kıza tatlı diyorum :)
çok sempatik bıcır bıcır , yanlış bi tespit yok hepsi doğru fakat fazla akıl vermiş sıkıldım biraz, hayal kırıklığına uğramadım çok şükür beğendim .
dedikleride çıkar tez zamanda inşallah :)
Ay ne güzel hep böyle iyi haberle gel sen İnşallah..
Benim hiç de hiç üzülme sen,ben işin gırgırındayım zaten :)Şükür aşılmıyacak sıkıntılar değil benimkiler..
ama Ya Lütfen Nesibe bana tutturmasın birşey Hep sizlere söylediği güzel şeyler tutar İnşallah....Şimdi genelde bende an ve geçmişi güzel tutturanlar geleceği tutturamıyorlar..Nesibe de tersi olmasınya olmasın ama..
tarih verdi mi yagmur? Bu arada begenmene sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?