- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
Zamaninda cok fal baktirdim ve cok sükür o bagimliligimdan bir nevi kurtuldum. Kendi kendime savas actim bu fal isine. Artik bilmeyen de yok bu sitede ^^ Bu yüzden cok laf da yedim bu sitede bazi fala ya da falcilara odaklanmis ve baglanmis kisiler yüzünden.. ellerinden gelse "kibarca" linc edeceklerdi.. simdi okuyorum da onlar da uzaklasmanin faydali oldugunu ögrenmisler ^^ her neyse..
Tamamen biraktim mi? Birakmadim. Herseyin fazlasi zarar oldugunu artik hayat felsefesi haline getirdim.. ben de ögrendim hata yaparak.. Arkadaslarimla kahve icince de bazen fallasiyoruz icimizden gelirse, fakat cok nadir ve sadece maksat muhabbet olsun diye. Orada kaliyor zaten söylenenler ve kimse bel baglamiyor. Bir iki ayda bir rüya yorumlatiyorum ya da derdimi paylasiyorum sevdigim ve beni anlayabilen sabit iki üc yorumcuyla ve verdigim ücret de makul ücret, ve onlara asla 70 lira vermiyorum tek bir hizmet icin. Maximum 30 lira, o bile cok yani. Ve sanirim zamanla tamamen uzaklasacagim bu ücretli fal isinden. Zamaninda verdim mi verdim bukadar para fakat yasadiklarimi paylasmayi bir borc bilirim. Binnaz bu ücretleri yurt disindaki kisilerden sürekli aliyordu ben de bir süre önce yurt disinda yasiyordum, ortalama 15-20 küsür euro istiyorlardi bir yorum icin. Daha sonra daha uygun fallar baktirdim. 6-12 dakika ya da bir kac satir icin de bu kadar para vermeyi mantikli bulmuyorum. Verdigim o paralara cok yazik gercekten. O an belki iyi geliyordu, uzun vadede iyi gelmemeye basladi onlara bel bagladigim icin safligimdan.. zamana birakmayi ögrenbebilseydim ve bilseydim o sirada normal bir insan gibi teslim olmayi bilseydim o derdime, o paralarla suan neler alirdim neler..
Benim de her insan gibi ara ara duygusal cöküntülerim oluyor ve beni anlayan, ayni zamanda beni tanimayan ve önyargisi olmayan dertlesecek bir insana ihtiyacim oluyor, cünkü derdimizi icimizi actigimiz arkadaslarimiz bile bize karsi önyargili olabiliyorlar ve olaylarin ic yüzünü bilmiyorlar ve göremiyorlar. Bize söyledikleriyle iyi gelmiyorlar mesela bazen.
Duru görüsü kalp gözü acik olan kisler var olaylarin ic yüzünü görebilen kisiler, ve gercekten iyi yorumcular/falcilar var. Bu da bir gercek. Ama bu kisiler bizden ucuk fiyatlar istememeli. FAL oldugu icin. Hizmet olmadigi icin. Falcilik bir hizmet degildir. Hizmet haline getirtenler de biz baktiranlariz aslinda.
Bu Binnazabla sitesinin fiyatlarla ilgili yaptigi ayiptir, günahtir, sömürgedir, kurnazliktir ve sarlatanliktir. Insanlarin zayif noktalarini kullanarak, onlarin sirtindan gecinmeye calismaktir. Üfürükcü hocalar misali. Haramdir. Bir psikologa verecegim fiyat 400 tl, gider 60 dakika konusursun ve bize her sekilde yardimci olurlar ve bize gercekten yardim ederler uzun vadede, farkli düsünmeyi ögretirler cünkü hersey kafada bitiyor. Gercek bir hizmet verirler. Su olacak bu olacak diyip bizi kandirmazlar ve hüsrana ugratmazlar. Fal yüzünden bir cok kisinin yasadigi tükenmislik sendromunu da yasatmazlar. Verdigin ücret ve aldigin hizmet es orantilidir iyi bir psikologa denk geldiysen ^^.
Anlik krizinizi gidermenin baska türlü yollari da var mesela kendinizi disariya atin, parkta ormanda yürüyüsler yapin, kosu yapin, güzel ciciler alin kendinize, gidin bir kafede kek pasta yiyin, tiyatroya sinemaya gidin, disarida aktivite yapin, sevdiginiz her seyi yapin... ve o kriz aninda cok aglayin ve zamana birakin bu en iyi ilac, bu gercekten ise yariyor. Bos durmayin ve kendinizi oyalayin fakat asla bukadar para vermeyin fallara, hatta hic vermemeye calisin. Baktirirsaniz da en en ucuzuna baktirin ve krizinizi giderin.. BEN biliyorum diyen yorumcudan da korkun ve uzaklasin. Herseyi zamana birakin ve dua edin, pozitif enerji üretin dua ederek. O en güzel ilac. Ben de herseyi sonradan ve hata yaparak ögrendim ve paylasmak istedim.
Yanlış hatırlamıyorsam karşı taraf nişanlanmış mıydı sanki öyle hatırlıyorum, yanlışsa düzelt lütfen. Nasıl olduu?Çıkan fal -bayya gec cikti yalniz-haberiyle geldim ..2016 mayıs ayından beri kafamı meşgul eden konu 31 ağustos ta sonuca ulaştı.. pişman şekilde geri dönüş aldım.o dönem ilk huma ile başlamıştı.. 2016 Mayis ta bakmıştı temmuzda geri dönüş var dedi cikmis sayiliyo mi bilmem ama 13 ay sonra oldu o dönüş.. elif hanzade de aynı şekilde dönüş var kasım 2016 da dedi... zaman bakımından baya gec oldu.. öyle..elif in anlık durumdaki tespitlerini ciddi anlamda karşıdan da teyit ettim.. anı iyi çıktı çok spesifik bir şey çıktı... ben aynı yerde mym hayır tabiki de zaaf m yok artk ona karşı.. karşıma hep çıkan şeytan kartı ters döndü artk bağımlılık zaaf oldu ben de zincirlerimi kırmism yani özgürüm artık.. tabiki de donmedm.. her şey zamanda gizli.. zaman gerek bazı şeylerin bitmesine olmasina.. bu kadar ...
BosandiYanlış hatırlamıyorsam karşı taraf nişanlanmış mıydı sanki öyle hatırlıyorum, yanlışsa düzelt lütfen. Nasıl olduu?
Sevgilin donmucek.
dönmeyecek sana senin gbi cirkef ve çirkin bi kıza dönmeyecek.. onu tercih etti ... tek sıkıntın bu çünkü.. bunları yapmanın sebebi bu işte bu saldırgan halinin sebebi bu .. açık açık konuşalım... yillardr bekliyosun olmadı kaybettin ..selenayi çağır 3 kere belki halleder
Binnaz kesinlikle indirim yapmali yariya dusurmeli 70 tl ler 100 tl ler ne bu yaa bir fal 35 tl yi gecmemeli sokaktami kazaniyoruz bu paralari ,cok fazla zaten cogu yorumcuda pembeci cok fazla gereksiz kimse atmazsa indirirler .Binnaz fiyatlarindan sikayet ediyosunuz ama hal fal atmaya devam. Atmayin ki fiyatlari indirsinler. Zaten dedikleri cikmiyor hem paranizdan oluyorsunuz hem de bosuna ümitleniyorsunuz
Hadi sayfalarca polemik yapalım canım sıkılıyor zaten fallar da çıkmıyor bari burada sıkıntı mi atiym boşaltym mreaji yazmissn kemik kardeş.. kemik..milenart 1 defa elifsude dedin, elifsude geldi. Ki eleştirdiğin halde geldi. 3 defa eski sevgili desek gelir mi :))) Pusuda bekleyen birileri mi var??? 13 ayda adam evlendi boşandı geri geldi. Vay be. LoveMeKyrenia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?