- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Cirkeflesmeyin dostlar.. polemiğe grmicem girdim çıkıyorum.. başka yerde boş altın enerjinizi..
Ben sadece binnazda baktırdım şimdiye kadar.fakat dediğiniz gibi bir durum yaşamadım yani bilemeyecem.çünkü birbirinden alakasız yorumlarda aldım aynı şeyleri farklı şekilde söyleyen yorumlarda aldım.belkide vardırben fark etmemişimdir çoklu profil yada bilgi paylaşımı.Ben Binnaz da yeniyim. Siz pro kullanıcılara ya da altın üyelik mi vardı yani site deneyimi çok olan kullanıcı arkadaşlara bir sorum var: Binnaz da farklı falcılar arasında bilgi paylaşıldığından şüphe duydunuz mu hiç? Tellwe de bu gibi durumlardan şüphe ettiğimiz şaibeli falcılar oldu. Bunun yanısıra çoklu profil ve/veya gruplar var. Bu konuda deneyimlerden sonra çok yazılıp çizildi. Ben Binnaz da bir kişiye baktırdım ve soru kısmında yazdığım açıklamaların bir kısmını bir sonraki yorumcu sesli falında kullanmış gibi hissettim. Bunu yaşayan oldu mu ya da bu topic te konuşuldu mu?
Yorum yapmak ta dövize endeksliyse...Fiyatlar uçmuş
eskiden aldıkları puanlara göre fiyatlandırılıyorlardı şimdi %93 puanı olan Esen Mermer bile 70 yapmış demek ki falcı kendi belirliyor artık fiytları gelsin 100 ler 150 ler
Bana en çok çıkan fallar yüzyüze olanlar online olana verilecek taş çatlasın 25 - 30 belki enerjimizin uyduğu hep tutturan bir yorumcu buluruz 40, 50 belki.
Binnazda costu bacim sanki nostrodamuslar :))).Inanilmaz uctu fiyatlar.binnaza zam mı gelmiş ya
Cok tatli birisi bence bende fal baktirdim nokta atislari vardi cikar mi bilmiyorum ama özenli bakmisti gecmis yasananlari bilmistiKızlar selamlar, binnazda eyup deniz var, ona baktiranlarin yorumunu merak ediyorum. Cuma gunu kendisine is için baktirdim. Cok net konustu olmazsa gel beni bul dedi. Sali gunu neticelenecek, insallah cikar, cok stres yaptim. Ve simdi 70tl olmus inanılır gibi degil. Sali gunu fal cikarsa yazacağım :)
Canım sen Elfini hiç denedinmi?ben biliyorsun binnazı baştan aşağı yoklamadan geçirdim ama bu kadın bende iyidi.yoksa binnazı toptan hayatımdan çıkarmayı düşünüyordum.Vallahi hiç anlamıyorum binnazdaki bi sürü falcı diye geçinen hepsi aynı durumda...
Sesli güldüm sen hislerime tercüman oluyorsun.bunca olayın üstüne gelmiş gene Hüma diyor ya çıldıracam.enson bukızın falcı olduğuçıkmadımı yeni gelenleri kandırır ancakmilenart 1 defa elifsude dedin, elifsude geldi. Ki eleştirdiğin halde geldi. 3 defa eski sevgili desek gelir mi :))) Pusuda bekleyen birileri mi var??? 13 ayda adam evlendi boşandı geri geldi. Vay be. @LoveMeKyrenia
Acaba Hüma mı? Ne dersin?:))Sesli güldüm sen hislerime tercüman oluyorsun.bunca olayın üstüne gelmiş gene Hüma diyor ya çıldıracam.enson bukızın falcı olduğuçıkmadımı yeni gelenleri kandırır ancak
orada asiye bana ilk falda bildi sonrasinda da kotu degildi paralel seyler soyledi yani o olabilir diyorum digerleri bir bildi bir bilmedi orada ayni falci yani, bir olacak diyor bir olmayacak.arkadaşlar byv de kimi önerir siniz?
baktırmaya değmez yani öyle aman aman diyebileceğiniz biri yok mu?orada asiye bana ilk falda bildi sonrasinda da kotu degildi paralel seyler soyledi yani o olabilir diyorum digerleri bir bildi bir bilmedi orada ayni falci yani, bir olacak diyor bir olmayacak.
milenart 1 defa elifsude dedin, elifsude geldi. Ki eleştirdiğin halde geldi. 3 defa eski sevgili desek gelir mi :))) Pusuda bekleyen birileri mi var??? 13 ayda adam evlendi boşandı geri geldi. Vay be. @LoveMeKyrenia
beni sok eden biri olmadi ama kredin varsa Asiye derim. ilk falini okudum aylar sonra baya bilmis detaylari cok genel sormustum ustelik. Gelecek kisinin ne zaman gelecegini, dusuncelerini, benim duygu durumumu, hic sormadigim hayatimla ilgili seyleri bilmis sonra soruma cevapta olumsuz gordugu bir sey gercekten de olmadi ki cogu falci ollacak demisti. Yani deneyebilirsin ama memnun kalir misin emin olamam, birine tutarken digerine olmayabiliyor. Nurbanu'nun da hisleri kotu degil ama gelecek baziseyleri tuttu bazilari tutmadi. Mesela Medyum Cem gic bilememis simdi onu okudum alakasiz ilerledi ki onu cok ovmuslerdi.baktırmaya değmez yani öyle aman aman diyebileceğiniz biri yok mu?
Ay çok güldüm bunazaten hep gereksiz yere gitsin söylediğim olabilecek şeyler hayattaki şansım bu
Ben Elifsude'ye falcı mısın dediğimde profil fotosu katina kartlarından bir kadındı değiştirdi, hüma bu kadar basit düşünmez bence değilDiğer falcı dediğim kişide reklamdan banlanmış boşu boşuna suçlamam yani...
Hümaaa buradaysan bir şey diyeceğim "çok kızsal bir bakış açısı biten giden bir şey yok ben buna mesafe girmesi diyorum" diye ye hepimizi kandırdın cümlelerini değiştir
Allah iyliğini versin Hümanın falları biran aklıma geldi hepimize kurduğu cümlelere bugün gülüp geçiyoruz oysaki zamanında bu kendini tekrar eden fallara neçok umut bağlamıştık...Acaba Hüma mı? Ne dersin?:))
ilkayı denedin mi peki?beni sok eden biri olmadi ama kredin varsa Asiye derim. ilk falini okudum aylar sonra baya bilmis detaylari cok genel sormustum ustelik. Gelecek kisinin ne zaman gelecegini, dusuncelerini, benim duygu durumumu, hic sormadigim hayatimla ilgili seyleri bilmis sonra soruma cevapta olumsuz gordugu bir sey gercekten de olmadi ki cogu falci ollacak demisti. Yani deneyebilirsin ama memnun kalir misin emin olamam, birine tutarken digerine olmayabiliyor. Nurbanu'nun da hisleri kotu degil ama gelecek baziseyleri tuttu bazilari tutmadi. Mesela Medyum Cem gic bilememis simdi onu okudum alakasiz ilerledi ki onu cok ovmuslerdi.
ilkaya 2 sene once atmistim, dinlerken sikildim o derece negatifti ve bende hic bir sey bilemedi, yorumdan cok soyle yap boyledir hayat gibi ders verici sekilde konusmus, gelecege yonelik olumsuz dedigi seyler de gayet guzel oldu sonradan ben hic ama hic memnun kalmamistim. Zaten artik cok da bekletiyormus herkesi.ilkayı denedin mi peki?
ayy çok teşekkür ederim sevindim valla onu çok övmüşler burada fal orucumu onla bozacaktım dayanamayıp şimdi sen böyle yazınca vazgectimilkaya 2 sene once atmistim, dinlerken sikildim o derece negatifti ve bende hic bir sey bilemedi, yorumdan cok soyle yap boyledir hayat gibi ders verici sekilde konusmus, gelecege yonelik olumsuz dedigi seyler de gayet guzel oldu sonradan ben hic ama hic memnun kalmamistim. Zaten artik cok da bekletiyormus herkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?