Binnaz Abla

Ben Binnaz da yeniyim. Siz pro kullanıcılara ya da altın üyelik mi vardı yani site deneyimi çok olan kullanıcı arkadaşlara bir sorum var: Binnaz da farklı falcılar arasında bilgi paylaşıldığından şüphe duydunuz mu hiç? Tellwe de bu gibi durumlardan şüphe ettiğimiz şaibeli falcılar oldu. Bunun yanısıra çoklu profil ve/veya gruplar var. Bu konuda deneyimlerden sonra çok yazılıp çizildi. Ben Binnaz da bir kişiye baktırdım ve soru kısmında yazdığım açıklamaların bir kısmını bir sonraki yorumcu sesli falında kullanmış gibi hissettim. Bunu yaşayan oldu mu ya da bu topic te konuşuldu mu?

Ben sadece binnazda baktırdım şimdiye kadar.fakat dediğiniz gibi bir durum yaşamadım yani bilemeyecem.çünkü birbirinden alakasız yorumlarda aldım aynı şeyleri farklı şekilde söyleyen yorumlarda aldım.belkide vardırben fark etmemişimdir çoklu profil yada bilgi paylaşımı.

Yorum yapmak ta dövize endeksliyse...
Traji komik bir durum. Bir kez daha obannes diyorum.

Kızlar selamlar, binnazda eyup deniz var, ona baktiranlarin yorumunu merak ediyorum. Cuma gunu kendisine is için baktirdim. Cok net konustu olmazsa gel beni bul dedi. Sali gunu neticelenecek, insallah cikar, cok stres yaptim. Ve simdi 70tl olmus inanılır gibi degil. Sali gunu fal cikarsa yazacağım :)

Cok tatli birisi bence bende fal baktirdim nokta atislari vardi cikar mi bilmiyorum ama özenli bakmisti gecmis yasananlari bilmisti

Vallahi hiç anlamıyorum binnazdaki bi sürü falcı diye geçinen hepsi aynı durumda...
Canım sen Elfini hiç denedinmi?ben biliyorsun binnazı baştan aşağı yoklamadan geçirdim ama bu kadın bende iyidi.yoksa binnazı toptan hayatımdan çıkarmayı düşünüyordum.

milenart 1 defa elifsude dedin, elifsude geldi. Ki eleştirdiğin halde geldi. 3 defa eski sevgili desek gelir mi :))) Pusuda bekleyen birileri mi var??? 13 ayda adam evlendi boşandı geri geldi. Vay be. @LoveMeKyrenia
Sesli güldüm sen hislerime tercüman oluyorsun.bunca olayın üstüne gelmiş gene Hüma diyor ya çıldıracam.enson bukızın falcı olduğuçıkmadımı yeni gelenleri kandırır ancak

orada asiye bana ilk falda bildi sonrasinda da kotu degildi paralel seyler soyledi yani o olabilir diyorum digerleri bir bildi bir bilmedi orada ayni falci yani, bir olacak diyor bir olmayacak.
baktırmaya değmez yani öyle aman aman diyebileceğiniz biri yok mu?

milenart 1 defa elifsude dedin, elifsude geldi. Ki eleştirdiğin halde geldi. 3 defa eski sevgili desek gelir mi :))) Pusuda bekleyen birileri mi var??? 13 ayda adam evlendi boşandı geri geldi. Vay be. @LoveMeKyrenia

Ay çok güldüm buna zaten hep gereksiz yere gitsin söylediğim olabilecek şeyler hayattaki şansım bu

Ben Elifsude'ye falcı mısın dediğimde profil fotosu katina kartlarından bir kadındı değiştirdi, hüma bu kadar basit düşünmez bence değil Diğer falcı dediğim kişide reklamdan banlanmış boşu boşuna suçlamam yani...

Hümaaa buradaysan bir şey diyeceğim "çok kızsal bir bakış açısı biten giden bir şey yok ben buna mesafe girmesi diyorum" diye ye hepimizi kandırdın cümlelerini değiştir

baktırmaya değmez yani öyle aman aman diyebileceğiniz biri yok mu?
beni sok eden biri olmadi ama kredin varsa Asiye derim. ilk falini okudum aylar sonra baya bilmis detaylari cok genel sormustum ustelik. Gelecek kisinin ne zaman gelecegini, dusuncelerini, benim duygu durumumu, hic sormadigim hayatimla ilgili seyleri bilmis sonra soruma cevapta olumsuz gordugu bir sey gercekten de olmadi ki cogu falci ollacak demisti. Yani deneyebilirsin ama memnun kalir misin emin olamam, birine tutarken digerine olmayabiliyor. Nurbanu'nun da hisleri kotu degil ama gelecek baziseyleri tuttu bazilari tutmadi. Mesela Medyum Cem gic bilememis simdi onu okudum alakasiz ilerledi ki onu cok ovmuslerdi.

Acaba Hüma mı? Ne dersin?:))
Allah iyliğini versin Hümanın falları biran aklıma geldi hepimize kurduğu cümlelere bugün gülüp geçiyoruz oysaki zamanında bu kendini tekrar eden fallara neçok umut bağlamıştık...
Bende Hüma olduğunu sanmıyorum milenart gereken açıklamayı yaptı

ilkayı denedin mi peki?

ilkayı denedin mi peki?
ilkaya 2 sene once atmistim, dinlerken sikildim o derece negatifti ve bende hic bir sey bilemedi, yorumdan cok soyle yap boyledir hayat gibi ders verici sekilde konusmus, gelecege yonelik olumsuz dedigi seyler de gayet guzel oldu sonradan ben hic ama hic memnun kalmamistim. Zaten artik cok da bekletiyormus herkesi.

ayy çok teşekkür ederim sevindim valla onu çok övmüşler burada fal orucumu onla bozacaktım dayanamayıp şimdi sen böyle yazınca vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…