Binnaz Abla

Ben de Hüma olduğunu düşünmüyorum,o enerji bana da geçmedi:)

Hahaha enerji işi buişler tutmuyorsa tutmuyordur
Son zamanlar favorim Elfin . 15 lirayken keşfetmiştim o zaman da gayet iyi bakmıştı her falında çıkan şeyler oldu hatta o sıralar esas konuyla ilgili imkansız dediğim bi şey gerçekleşti,sonraki iki falında da yine süreç dediği gibi ilerledi. Ay da bir Elfine atıyorum artık ama son falında çok pembeydi çıkar mı bilmiyorum umarım çıkar diyorum. Zaten binnazın fiyatlarından sonra sağolsunlar faldan soğuduk:))

ilkayı denedin mi peki?
İlkayı ben denemiştim dönümp falıma soru bile göndermek istememiştim.Nasıl bir faldı onu henüz idrak etmiş değilim.çıkmıştı ama bazı yerleri.hemide olumlu söyledikleri.gerçi falı olumsuzda değildi ya işte börtü böcek anlarsınız.herkese uyan cinsten.tıpkı Nehir gibi topu atıyor ya tutarsa ya da ben öyle olduğunu düşünüyorum.nehire dört kere danıştım anca algılayabildim.ilkayı ilkinde terkettim.butarz fallar benim tarzım değil.

Aynen canım bendeki durumlarda böyle binnazda başka birine asla yollamam.ama fiyat artışı olunca bende çok soğudum.bence birsüre kimse atmamalı.gerçi fal bu derdi olanı çok pis çeker.Allah birdaha o deli gibi fal yolladığım zamanları yaşatmasın.

ayy çok teşekkür ederim sevindim valla onu çok övmüşler burada fal orucumu onla bozacaktım dayanamayıp şimdi sen böyle yazınca vazgectim
ben de saskinim bu kadar neden begeniliyor anlamadim, Nesibe cok ovulurdu o da hic bilemedi sonra Huma Bal o da gram bilememisti bana. Elfin iyi denedin mi? Binnaz'da, fiyati biraz pahali ama tek ona baktir yeter anda super.

Kızlar elfin çok övülüyor , cidden bende merak etmeye başladım, ona fal atıcam bir 15-20 gün sonra çok fal baktırdım şuan sakinim ilk bu kadına atıcam bakalım neler diyor

ben de saskinim bu kadar neden begeniliyor anlamadim, Nesibe cok ovulurdu o da hic bilemedi sonra Huma Bal o da gram bilememisti bana. Elfin iyi denedin mi? Binnaz'da, fiyati biraz pahali ama tek ona baktir yeter anda super.
denemedim yaa çok pahalı geldi

gerçi 4 -5 tane 200 kredilik falcıyım diye gecinenlere atacgıma bilene atmak daha tatmin edici. gerçekten çok mu nokta atışı oluo bu elfinin?bilgi verirken neleri belirtiyorsunuz?
yakın gelecek tutan var mı elfinin yani sadece anda mı iyi? ayrica yakalayabilmek mümkün mü onu hemen yükleniolar mı yoksa?

yakın gelecek tutan var mı elfinin yani sadece anda mı iyi? ayrica yakalayabilmek mümkün mü onu hemen yükleniolar mı yoksa?
Canım bende üçte üç tuttu yakın gelecek sadece uzak gelecek şubat ayı için birşey söyledi onu bekliyorum.zaten oda son nokta

Salı gunu bekledigim haber malesef bugun olumsuz olarak geldi eyup deniz gel beni bul demisti olmazsa o kadar kesin konusmustu ama olmadı fali da 70tl yapmis, 70tl verememsu anda oma sitem etmek icin. Umarim burayi okuyordur ve görür. sercenin_gozyasi

Olmayacak kişiler yüzünden fala cook para döktük ve falda sureklı bekle gelecek dönecek laflarıyla adamlar zihnimizde sürekli aktif oldu..unutamadik hep umut etmemize sebep oldular.adı sani hayatımızda kalmayacaktı bile..bu fal işi hayal dünyasında yaşatıyor insanı ve hayatımızdan çalıyorlar.giden gün ömürden oluyor boş yere beklediğimizle kaliyoruz

Maalesef bu dogru cekip gidenler veya bi sekilde ayrildigimiz insanlar bizi dusunseler yanimizda olurlar .. ne demeli bilemiyorum surekli uzuntu veren bir insan sonradan mutluluk veremiyor

Uzuldum.keske olumlu olsaydi umarim cok buyuk bi zarar yaşamamissindir..

denemedim yaa çok pahalı geldi
Binnaz'da ve diğer yerlerde çok baktırdım ki bazıları bazı şeyleri bildi ama elfin başka, hiç atma onu bekle aldığı ücrete çok değiyor. Gelecek daha çıkmadı ama çoğu kişiye çıkmış ama anda mükemmel, çok az sordum ama beni ve çevremi, baktırdığım kişiyi benden iyi anlatmış bana yaz deseler böyle kelimelerle ifade edemem hayatımı o derece nokta atışlı. Geleceği çıkmasa bile ki kimsenin çıkmıyor, uzun uzun bakıyor bütün sorulara hiç üşenmeden cevap veriyor neyse olumlu olumsuz söylüyor denemeni tavsiye ederim. Keşke herkes böyle baksa herkesi önersek övsek bu kadar ama çoğu falcı pembiş pembiş umutlandırıp hiç özensiz bakıp gönderiyor falları. Yakalamak çok zor genelde akşamları oluyor 7-8 gibi sürekli refresh yapıp bekle online olmasını yoksa dolar.

Çok üzüldüm canım en kötüsü bu eşkilde umutlandırmaları bir de sanki o kadar emin ki gel beni bul demiş, pes. Bence her şeyde hayır vardır, öyle şeyler var ki iyi ki olmamış sonra başka bir şeye vesile olmuş diyoruz ama zamanında üzülmüş oluyoruz. Hayırlısı olsun.

Burada o kadar ovulmus ki ELFIN DEMET günlerdir takip ettim çok çabuk meşgul e düşüyor.aslında Binnaz abla fos artık benim için. Ama ELFİN DEMET çok ovulünce merak ettim.bana geçmişteki ilişkilerimde istikrar olmamış dedi. Ben son 6 senedir bir ilişkim olmadı ki.geçmişten birini mi bekliyorsun diyor yani öyle biri yok bile..gelecekle ilgili dedikleri mayıs ayında diyor bakalım ama ne geçmişi tutturabildi bende ne şu an ki durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…