Binnaz Abla

Hadi ya Elfin mi dedi bunu?baktığının doğru olmadığını vs söylemiş olman gerek soru kısmında? Yanıtı neoldu? Merak ettim şimdi

Ya şimdi kafam karıştı.bu iki mesajın çok farklı.birinde ayrılık acısı yaşamışcasına zerzeniş var sanki diğerinde 6 yıl ilişkim hiç olmadı diyorsun. Ben Yüzlerce fal attım.tek bir falım bugüne dek adam akıllı çıkmadı.lakin Elfin cidden üç falımdada herşeyi bildi.belkide enerjimiz tuttu ama benim bunca falımın arasında sadece bir kişiyle enerjimin tutmasıda ilginç.

Ben ayrılık acısı yaşadım ve bunun üzerine ilişkim yüzünden fal baktırdım demedim ki...ilk yorumda dikkat olmayacak kişiler yüzünden dedim.yani beğendiğim hoşlandığım insanlar oldu ve onların en ufacık gayri ihtiyari yaptığı davranışları hep farklı algıladım. Fallarin da bunda etkisi çok. Evet o kişi de senden hoşlanıyor şöyle adım atacak böyle açılacak sana diye diye koruklediler ..bu 6 yıllık süreçte de 4 kişi oldu beğendiğim.ama normal muhabbetimin ötesine geçemedi.

Kendi adıma anladığım tek şey şu oldu sonuçta fal baktırmak Allah in hoşuna gidecek bir şey degil ve

"""""Allah in hoşuna gitmeyen bir seyin de bana hayrı olmuyor"""

online falcilik basladiktan sonra zaten zararli hale geldi. ücret aldiklari icin dogal olarak beklenti icine giriyoruz, ki bu hakkimiz. para ödüyoruz, karsiligini bekliyoruz, söylenenler dogru olsun ve ciksin istiyoruz ama hava oluyor cogunlukla o yorumlar. elimize hic birsey gecmiyor. baktirip yoruma inanmayacaksam ne ise yariyor ki? onlarin hislerini teyit ediyoruz ya da etmiyoruz bukadar.
beklenti icine girmemek gerekiyo iste. bazen uyarici yorumlar yapiyorlar ki sadece bunun faydasi oluyor bize. ben hala hem nefret ediyorum hem de seviyorum. fala inanma falsiz da kalma, ama cok para da ödeme .

Eee işte Elfin doğru bilmiş bu anlattıkların doğrultusunda geçmiş durumlar tutarsız vs demiş senin yaşadıklarında bence böyle canım.

online faldan sıkılmış pek çok yorumcuyu denemiş birisi olarak elfin'i ayrı bir yere koyuyorum. iki kez kendi adıma bir kez de kuzenim için yorum aldık. hepsi de oldukça tutarlı ve isabetliydi. hakkını yemek istemem. ancak elfin'de 80 lira olmuş ne kadar isabetli olursa olsun online falda hiçkimseye o kadar para veremem.

Eee işte Elfin doğru bilmiş bu anlattıkların doğrultusunda geçmiş durumlar tutarsız vs demiş senin yaşadıklarında bence böyle canım.
Yok geçmiş durumlar tutarsız demedi.ilişkilerinde devamlılık olmamış diyor ya da uyuşmazlık yaşanmış halbuki ilişkim olmadı bile

Peki yakın - uzak gelecekte elfinin dedikleri çıkıyor mu? Geçmiş sayfalarda @seka_ elfinin bir kişi olduğunu yazmış, sekanın yorumu kafa mı karıştırdı Sürekli fal yolluyoruz totalde daha çok para kaybediyoruz , minik minik cebimizden çıkıyor fakat toplamına bakınca elfine verilecek paranın 3-5 katını geçiyor en azından benim için öyle ama elfinde beni rahatsız eden bir şey var! Bilemiyorum @seka_ nın yorumlarına da güveniyorum ayy ne bilim elfinle ilgili fal bakanlar yazarsa çok sevinicem

elfin'in bana söylediği vade gelmedi ama kuzenime işle ilgili söylediği her şey gerçekleşti. benim için yaptığı yorumlar tutar mı bilmiyorum ama yorumları çok isabetliydi. umarım öngörüleri gerçekleşir.

Ben de buradaki yorumlara bakarak baktırdım geçmiş ve şu an ı bilemedi gelecek için vadesi var.

Ben elfinden vazgectim ya 80 lira ne ya gercekten su irademize sahip cikalim ya. Kimbilir belki sosyal medyadan bizi arastiiriolardir.burcumuzdan yola cikarak bizi tanimliolardir. Aslinda bana su fali bakanlar daha samimi gelio. Daha enerjisi varmis gibi geliyor. Kart falini cok fazla tercih etmemeye calisiorum online baktirinca.

Bana Elfin ilk falında girişte sizinle ilk falımız, yorumun sonunda uymadığını düşünüyorsanız çekinmeden iade talep edin yazmıştı.bunu söylemesi güzel, kibar bir bayan ve aynı şekilde karşılık bekliyor. Hiç uymadığını düşündüysen iade isteyebilirdin, fal enerji meselesi herkesle uymuyor.

Valla ben onu bunu bilmem Elfin bana geçmiş değil gelecek üç falındada çıktıysa yaslanır geriye keyfime bakarım.enerjim uyuştu Elfinle.ama ben Elfinin burdan ya da başka biryerden biri olduğunu düşünmüyorum.geleceği bilmek her yiğidin karı değil.hümanın burda fallarını paylaştığımda kopyala yapıştır olduğunu gösterdik.artık geçti o saf dönemlerimiz ben kolay kolay bir falcıya güvenmem zaten.sonuçta bu bir fal illaki herkesin falı çıkacak diyede bişey yok.birileri A şahsıyla devameder bir diğeri B şahsıyla sonuç kimin enerjisi kiminle uyuşuyorsa çokta sorgulamaya gerek yok.önemli olan kendimizi kiminle iyi hisettiğimiz.

Enerji uyusması önemli. Ben burda tecrübemi paylaşmak adına ve merak edip falcı hakkında fikir sahibi olmak için bu sayfayı okuyanlara tecrübeme dayanarak şunu söylüyorum

ELFİN DEMET malesef su anı bilemedi geçmiş analiz ve tespitleri ben de yanlis

İade alıyorsun bu seferde engelliyor hatun seni :)) Ne o düşman mı oldun iade aldık diye nedir yani Elfin Hn.

merhabalar. öncelikle foruma yeni üye oldum. takip ediyordum bazı konularda ama özellikle olmak istedim. Neden? Bilindiği üzere Binnazabla fal sayfası internet üzerinden fal bakan ilk sayfadır. biz kızlar biraz fal düşkünü birazda iyi şeyler duymaya ihtiyacımız olduğundan fal baktırmak isteriz. 15 20 tl neyse de son zamanlarda 100 tl olmuş fal fiyatları. uzun zamandır fal baktıran ve hemen hemen o bilmem kaç yıldızlı 90 100 Tl olan tüm falcıları denemiş biri olarak hiç birinin söylediği çıkmadı. tabi ki kimse Allah değil bizde biliyoruz. bide falcılar öyle diyor ya. bide yok enerjisi değişmiş bilmem ne diye diye 2. 3. fallar ardı arkası kesilmiyor. ha bide son zamanlarda falcıların bilgi kısmında 1 yıldız veren bana gelmesin bilmem ne diye yazıyor kısmen tehdit ediyor. bizde hadi çıkarsa bidaha kabul etmez diye 5 yıldız vermek zorunda kalıyoruz. sanırım psikolojik bu fal işi. sadece iyi şeyler duyma ihtiyacımızdan kaynaklanıyor. tabiki baktırabilirsiniz ama 100 tl yede değmez şimdi. vel hasıl işte olduğumdan dolayı kopuk yazdım biraz ama. arkadaşlar o fiyatlara fal baktırmayın hiç değmez. elektrik su faturasını fala harcayıpta benim gibi ay sonunu zor getirmeyin (artık öyle değilim tabi). son olarak paranızı daha güzel şeyler için harcayın. tabi siz bilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…