Binnaz Abla

Yorumcularin bukadar ilahlastirildigini görünce ben korkuyorum.
tabi ki ilahlastirilmasi falcinin yanlis. Kesin cikar ve cikacak gozuyle bakmamak gerekiyor benim icin acikcasi gelecegi bilmesinin onemi yok, hatta olumsuz da olunca bazen bilmemek daha iyi oluyor. Onemli olan tavri, su andaki karsi tarafin dusuncelerini ve genel halini bilmesi. Zaten gelecegi bir kac sey disinda cok bilebileceklerini zannetmiyorum arada bir de tamamen cikabilir o da bir enerji. Binnaz'da bir kac falci disinda o fiyatlari kesinlikle haketmiyor falcilar. Dusunun ki unlulerin gittigi o sayili falcilarin bile gelecegi bilme orani en fazla %60-70 civaridir yani her 3 soylediklerinden birinde yaniliyorlar mutlaka o yuzden falcinin dedigine kesinlikle inanip olumsuzluga kapilmak ve hayati zindan etmek de sacma cok umutlanmak da.

Kesinlikle katılıyorum iki yılımı bu falcılarla geçirdim artık midem kalktı bende bunca saçma sapan fal arasında bir iki yorumcu dışında asla baktırmam diyordum ama son dönemlerdeki fiyat artışıda benimde frene basmama neden oldu.

Burda dönem dönem hep birileri övülüyor herkes o falcıya hücum ediyor sonra. Bende çok ters etki yaratıyor bu zaten bana her şeyi bilmiş enerjimin tuttuğu falciyi özellikle övmem ısrarla. Memnun kaldim der geçerim fikir vermek icin. niye fiyatını arttirayim sira bekleyeyim ki? Cok övülenlerden uzak duruyorum artık. Başta sezgiye falan bu kadar lafı geçtiğine göre bir şey var deyip atmıştım ne anda ne gelecekte hicbir şeyi çıkmadı. Ondan sonra da gaza gelmemeye başladım, akıllandım. 80 - 90 lira az para değil yazik yani

Sezgi bende de hic bilememisti ne ani ne de gelecegi bir ters cevap vermisti soyledim ya falda gibilerinden hic memnun kalmadim bir o bir Huma Bal neden bu kadar ovuluyor cozemedim Huma hele bir tek sey bile mi bilemez bir falci o derece atmis.

Ben de oyle dusunuyorum soylemesem mi sonra cok yogun oluyorlar diye ama oyle olunca hem falciya ve emegine hem de fal baktirmak icin yorum bekleyen insanlara haksizlik olacagini dusunuyorum ve oneriyorum cok begendigimi. Simdiye kadar en cok icimden gelerek Elfin'i ovdum cunku hem online hem yuzyuze anlik durumu benden bile iyi anlatan sadece Elfin oldu garip, demek ki enerjimiz cok tuttu bizim.

Elfin'i beğenirim. Daha önce de yazmıştım. Fiyatı yükselince tekrar atmadım.
Ama Elfin'in buradan biri mi yoksa başka sitede fal bakarken mi Binnaz'a geçtiği düşüncesi bende de var.
Yani bir nevi portföydeyiz. Bence bu yüzden yeni geçtiği sitede yeni isim ve profil ile bakınca ilk yorumlarında "aaaa bildi" oluyoruz.
3. ve sonraki yorumlara bakmak lazım.
Kendimden tespit ettiğim şey şu ki ; en çok konuşulan yorumcular için bile durum ;
ilk falı çok iyi, 2. ehhh, 3. olmadı...

bence begenince heyecanlanip hemen 2.yi attigimiz icin oyle oluyor bir falciya 3 ayda bir danismak lazim en erken.

dönüp dolasıp aynı kisilere fal atmaktan yoruldum bende, geysu sezgi nakta artık soracak şeyim kalmadı dön dolas hep aynı eski sevgilim ve yeni sevgilisi ne alemdeler diye sorup duruyorum.. Başka bir falcı lazım ama benim ilişkim yok suan katina atsam elfine ne cıkacak ki* Ayrıca hemen doluyormus fal sınırı sanırım nasıl yetisicem baktırıcam bilemedim..
Gercekten değer mi o fiyata kızlar

Valla ben Elfini önerdim çünkü Hümaya bile 22 fal atıp hiç memnun kalmamışsam gerisini siz düşünün.bari değecek yorumculara insanlar danışsın.sayfalar dolusu yorumcuyu eleştirmişimdir geçmişe bakarsanız.burda benim durumu bilen bilir..ençok canı yananlardan biriyim.bir yıl nişanlı kaldım ve kimse dönüpte buiş olmaz demedi ki sıkıntılar dizboyudu. Aylar yıllar sonra Sadece Elfinin gelecek üç yorumuda bende çıktı.beş ayda üç fal attım kendisine.aralarda farklı yeni yorumcularıda denemedim değil.ama eskilerden elimi eteğimi çektim.ayrıca burayı okudukça memnun kalanları gördükçe yazmak istedim.madem övülüyor bende deneyimimi paylaşayım dedim. Ayrıca burada yeni üye değilim.yeri geldi çok iyi denilen yorumcuları eleştirerek topun ağzına girdim.isteyen danışır istemeyen danışmaz.Hümaya kimse bana demedi git 22 kere danış diye ki onunda o şartlarda fiyatı diğer yorumculara göre çok fazlaydı.yaşayarak öğrendim iyiyi kötüyü.

canım sezgiye binnazdan mı baktırdın sezgi mail üzerinden bakıyor 35 liraya, yazık olmus..

Deger, cevap kismi bile fal kadar uzun oluyor. aksam 7 de sayfasini ac bekle surekli refresh yap 7:30-8 e kadar girmezse genelde girmiyor aksamlari bu saatlerde sayfasinda olup surekli refresh yapmadan yakalaman zor.

su an elfin mesgul 1 fali var simdi bekle sayfasinda istersen bitirince yine online olabilir.

bence begenince heyecanlanip hemen 2.yi attigimiz icin oyle oluyor bir falciya 3 ayda bir danismak lazim en erken.
Sık yorum almak iyi değil belki ama bu durum benim için geçerli değil. Aynı yorumcudan en erken 2,5-3 ayda bir yorum alan biriyim.
Keza son yorum aldığım kişiden en son 1 yıl önce yorum almışım...
Yani 3-4 yorumdan sonra zaten yorumcunun da bize söyleyebileceği pek bir şey kalmıyor fikrimce. Olay ya nasihate dönüyor ya da uydurmacaya... O yüzden değil mi aynı dönemde atılan fallara hemen hemen aynı vadelerin verilmesi ?
O kadar ezbere döndü ki yorumlar artık cidden az yorum aldığım halde sıtkım sıyrıldı benim de. Fiyatların yükselmesine o yüzden de tepkisizim.. Caydırıcı olması bakımından...
Örnek : Son aldığım yorum ;
Ne soru okumuş ne doğru düzgün profile bakmış kadın.
İlişkim var seçeneği işaretli falımda.... İlk cümlede eskisi çok özlüyor, çok pişman bık bık diye başlamış...
Ki sorum tamamen aşk-ilişki dışı bir şeydi..
Sayesinde para kazandıkları insanları küçümsemenin, hafife almanın dik alasıdır bu...
Ne sallasam gider kafası...
Bende ne dolmuşum yahu

canım peki gelişme oldu mu eski nişanlınla ilgili , Allah gönlüne göre versin inşallah buradaki herkesle konusa konusa artık tanımasam bile aile gibi hisseder oldum..

Yanlizim ne gecmisten birine duygum kaldi ne de yeni birine alisabilirim gibi geliyor .Duygularim koreldi galiba artik birine birsey hissedemem gibi oluyor .Ama acayip huzurluyum fal atsam kim icin aticam diyorum yeni biri varmi diyorum herkes sallayip duruyor cok komik.Tam nadas donemindeyim hayirlisi :)))).

ncarenot ellfine fal atarken katina kartlarını cok cabuk secip gönderiyorsun o zaman öyle mi doğru mu anladım :)

öyle deme işte... zamanı var de :))
Ve o zaman geldiğinde dünya yeniden yaşanacak bir yer oluyor
İnan bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…