Binnaz Abla

kızlar binnazdan falcı fiyatlandırmasıyla ilgili mail gelmiş gördünüz mü sizde acıklama yapmıslar naptınız dün aksam hepiniz sikayet et butonuna mı yüklendiniz haha mükemmeliz
Aciklama yok ki aslinda. Arz talep demisler iste. Talep oldukca arz devam edecek :)
100tl ye atan varsa hala tebrik ederim!

fallara degil de dünyaya yönelince degisimler oluyor.. teyit edebilirim

Arkadaslar suan o kadar mahcup bir hissiyatla yaziorum ki buraya anlatamam sizlere mahcuplugumu. Berrak okuru bi kac kisiye onermistim burda ancak buradan bi arakadasim attigi yorumu bana atti ki iki pargrafimizi tipa tip ayni. O rezil insani burada ifsa ediorum herkes gorsun ve ne odlugunu bilsin nasil insanlar bunlar ya Fincanına baktığımda içinin sıkıldığını ve kafanın çok karışık olduğunu görüyorum duygusal ve hassas bir yapın var bu yüzden de yaşadığın durum seni duygusal anlamda çok etkilemiş

Sevdiğin adam sen den biraz daha uzun boylu koyu kumral geniş omuzlu adında yada soyadında E yada N harfi olan dürüst iyi niyetli çalışkan biraz kıskanç biraz inatçı ve ketum bir adam.

Aynen bu bu iki paragraf bana ve bir arakadasa atilmis haberiniz olsun.

G Gevezeyiz arkadasım özelden sana bişey yazdım. bu arada eyüple ilgili yazmıstım ben guven vermiyor diye gecen gun izledim 4 falı vardı ve sanırım birine bakıp diğerine bakabiliyorlar 1 dakikada 3 fal boslugu oldu. bana gelen son falı da benle alakasızdı ve bana o ilk basıdır devam et senle ilgiliydi dedi ve ilk basın bir onceki fal atanın durumuyla alaka oldugunu belirtti sanırım sadece ses yorumunu bile kırpıyor haberiniz olsun.

Berrak okura bende fal atmıştım :) kopyala yapıştır yapıyo ve 30 tl aldı şarlatan diyorum kendisine, kızlar bu ay cidden çok fal baktırdım vadeler dolunca çıkan ve patlayan falları yazıcam.

Çok sıkıldım ona buna para kaptırmaktan, deste katina sipariş ettim. Bugün itibari ile elime ulaştı size naçizane tavsiyem sizde alın , nasıl bakılıcağına dair kitapçıkla geliyor ve siteler var oradan öğrenebiliyoruz. Enerjiniz yüksek ise uyum sağlaması kolay oluyor. Ben artık ona buna fal baktırıp; para kaptırmak istemiyorum. Elfine atıcam dedim ama o kadına fal atmam , ona karşı içimde garip bir his var ne bilim 100 tl etmez yani...

Kızlar bu binnazdaki yeni durum nedir bilgisi olan söyleyebilir mi ? Her falci kendi baktigi fala goremi fiyat biçecekmiş?

Topik olarak hepimiz aynı özelliklere sahibiz ve aynı tipte adamlara aşığız zaten ::))))
Ayrıca mahçup olacak bir durum yok.
Çatır çatır burada gelip kendilerini öven yorumcular utanmazken üstelik...
Gün itibari ile Elfin'den de irrite oldum.

Sunu da belirtmeliyim ki elfini denedim bugun ve bu mu dedim ovdugunuz elfin. Bir tane nokta atisi yok ve suan ayrilik yasayan hangi birinize gondersem uyacaktir emin olun. Asıl konuyu bilemedi ki orada o kadar cok bilen kisi olmusken.Cok cok pismanim ciddi anlamda kapattim burada fal defterini.

canım peki gelişme oldu mu eski nişanlınla ilgili , Allah gönlüne göre versin inşallah buradaki herkesle konusa konusa artık tanımasam bile aile gibi hisseder oldum..
canım benim aynen biz koca bir aile olduk. şuan hayatımda yeni biri var. çok şükür her şey yolunda. bu nedenle geçmiş geçti bitti çok şükür. zaten dönmek istese bile birini bulamayacağını biliyor. yani anlayacağın yüzlerce falcının falı fos çıktı

Evet ELFİN DEMET ben de de ne şimdiyi ne geçmişi bildi.burada ovulunce ben de merak ettim ama malesef

Ayni paragraftan bende de var :))

ayni paragraftan bende yok ama cok berbat bir faldi benle zerre ilgisi yoktu. aile durumlarimin kotulugunden dolayi evden bir sureligine ayrildim ancak ailemde hersey mukemmel gidiyormus ona gore :) ask hayatimla ilgili de gecmisle ilgili tek tutan bir yer yokm oy verip yorum yapmadim ama kendisine mesajla benle hic ilgisi olmadigini begenmedigimi belirttim. BENIM FALLARIM ILLA KI CIKAR dedi :) ustelemedim ben de

Bazı falcılardaki bu özgüven nerden geliyorsa ...benim fallarım çıkar da neymiş.sanki Allah la anlaşması mı var tövbe hâşaaa....

Az önce binnazda çok konuşulan fiyatlara bir göz atayım dedim, uçmuş resmen. Ve işin garibi fal ücreti 100tl olan bir falcıda sırada 3 kişi vardı. Ciddi ciddi fala 100 lira verenler var mı
Her ne kadar falciya gidecek ucretin dusuk oldugunu bilsem de, 100TL sonucta keseden cikiyor. Yurtdisi olanlara da 100dolar ustelik!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…