bu arada 30 varsa 50 tl gerekiyor 80 tl fal ucreti cunkutek katina bakiyor
Amin insallah umarim tekrar asik olurum ama bu sefer sonu guzel olur .öyle deme işte... zamanı var de :))
Ve o zaman geldiğinde dünya yeniden yaşanacak bir yer oluyor
İnan bana...
Aciklama yok ki aslinda. Arz talep demisler iste. Talep oldukca arz devam edecek :)kızlar binnazdan falcı fiyatlandırmasıyla ilgili mail gelmiş gördünüz mü sizde acıklama yapmıslar naptınız dün aksam hepiniz sikayet et butonuna mı yüklendiniz haha mükemmeliz
Yanlizim ne gecmisten birine duygum kaldi ne de yeni birine alisabilirim gibi geliyor .Duygularim koreldi galiba artik birine birsey hissedemem gibi oluyor .Ama acayip huzurluyum fal atsam kim icin aticam diyorum yeni biri varmi diyorum herkes sallayip duruyor cok komik.Tam nadas donemindeyim hayirlisi :)))).
Su an huzurluyum ve fali oldukca azalttim forumuda oylesine takip ediyorum,tavsiyen icin cok tesekkur ederim.fallara degil de dünyaya yönelince degisimler oluyor.. teyit edebilirim
Topik olarak hepimiz aynı özelliklere sahibiz ve aynı tipte adamlara aşığız zaten ::))))Arkadaslar suan o kadar mahcup bir hissiyatla yaziorum ki buraya anlatamam sizlere mahcuplugumu. Berrak okuru bi kac kisiye onermistim burda ancak buradan bi arakadasim attigi yorumu bana atti ki iki pargrafimizi tipa tip ayni. O rezil insani burada ifsa ediorum herkes gorsun ve ne odlugunu bilsin nasil insanlar bunlar ya Fincanına baktığımda içinin sıkıldığını ve kafanın çok karışık olduğunu görüyorum duygusal ve hassas bir yapın var bu yüzden de yaşadığın durum seni duygusal anlamda çok etkilemiş
Sevdiğin adam sen den biraz daha uzun boylu koyu kumral geniş omuzlu adında yada soyadında E yada N harfi olan dürüst iyi niyetli çalışkan biraz kıskanç biraz inatçı ve ketum bir adam.
Aynen bu bu iki paragraf bana ve bir arakadasa atilmis haberiniz olsun.
Sunu da belirtmeliyim ki elfini denedim bugun ve bu mu dedim ovdugunuz elfin. Bir tane nokta atisi yok ve suan ayrilik yasayan hangi birinize gondersem uyacaktir emin olun. Asıl konuyu bilemedi ki orada o kadar cok bilen kisi olmusken.Cok cok pismanim ciddi anlamda kapattim burada fal defterini.Topik olarak hepimiz aynı özelliklere sahibiz ve aynı tipte adamlara aşığız zaten ::))))
Ayrıca mahçup olacak bir durum yok.
Çatır çatır burada gelip kendilerini öven yorumcular utanmazken üstelik...
Gün itibari ile Elfin'den de irrite oldum.
canım benim aynen biz koca bir aile olduk. şuan hayatımda yeni biri var. çok şükür her şey yolunda. bu nedenle geçmiş geçti bitti çok şükür. zaten dönmek istese bile birini bulamayacağını biliyor. yani anlayacağın yüzlerce falcının falı fos çıktıcanım peki gelişme oldu mu eski nişanlınla ilgili , Allah gönlüne göre versin inşallah buradaki herkesle konusa konusa artık tanımasam bile aile gibi hisseder oldum..
Evet ELFİN DEMET ben de de ne şimdiyi ne geçmişi bildi.burada ovulunce ben de merak ettim ama malesefSunu da belirtmeliyim ki elfini denedim bugun ve bu mu dedim ovdugunuz elfin. Bir tane nokta atisi yok ve suan ayrilik yasayan hangi birinize gondersem uyacaktir emin olun. Asıl konuyu bilemedi ki orada o kadar cok bilen kisi olmusken.Cok cok pismanim ciddi anlamda kapattim burada fal defterini.
Ayni paragraftan bende de var :))Arkadaslar suan o kadar mahcup bir hissiyatla yaziorum ki buraya anlatamam sizlere mahcuplugumu. Berrak okuru bi kac kisiye onermistim burda ancak buradan bi arakadasim attigi yorumu bana atti ki iki pargrafimizi tipa tip ayni. O rezil insani burada ifsa ediorum herkes gorsun ve ne odlugunu bilsin nasil insanlar bunlar ya Fincanına baktığımda içinin sıkıldığını ve kafanın çok karışık olduğunu görüyorum duygusal ve hassas bir yapın var bu yüzden de yaşadığın durum seni duygusal anlamda çok etkilemiş
Sevdiğin adam sen den biraz daha uzun boylu koyu kumral geniş omuzlu adında yada soyadında E yada N harfi olan dürüst iyi niyetli çalışkan biraz kıskanç biraz inatçı ve ketum bir adam.
ayni paragraftan bende yok ama cok berbat bir faldi benle zerre ilgisi yoktu. aile durumlarimin kotulugunden dolayi evden bir sureligine ayrildim ancak ailemde hersey mukemmel gidiyormus ona gore :) ask hayatimla ilgili de gecmisle ilgili tek tutan bir yer yokm oy verip yorum yapmadim ama kendisine mesajla benle hic ilgisi olmadigini begenmedigimi belirttim. BENIM FALLARIM ILLA KI CIKAR dedi :) ustelemedim ben deArkadaslar suan o kadar mahcup bir hissiyatla yaziorum ki buraya anlatamam sizlere mahcuplugumu. Berrak okuru bi kac kisiye onermistim burda ancak buradan bi arakadasim attigi yorumu bana atti ki iki pargrafimizi tipa tip ayni. O rezil insani burada ifsa ediorum herkes gorsun ve ne odlugunu bilsin nasil insanlar bunlar ya Fincanına baktığımda içinin sıkıldığını ve kafanın çok karışık olduğunu görüyorum duygusal ve hassas bir yapın var bu yüzden de yaşadığın durum seni duygusal anlamda çok etkilemiş
Bazı falcılardaki bu özgüven nerden geliyorsa ...benim fallarım çıkar da neymiş.sanki Allah la anlaşması mı var tövbe hâşaaa....ayni paragraftan bende yok ama cok berbat bir faldi benle zerre ilgisi yoktu. aile durumlarimin kotulugunden dolayi evden bir sureligine ayrildim ancak ailemde hersey mukemmel gidiyormus ona gore :) ask hayatimla ilgili de gecmisle ilgili tek tutan bir yer yokm oy verip yorum yapmadim ama kendisine mesajla benle hic ilgisi olmadigini begenmedigimi belirttim. BENIM FALLARIM ILLA KI CIKAR dedi :) ustelemedim ben de
Her ne kadar falciya gidecek ucretin dusuk oldugunu bilsem de, 100TL sonucta keseden cikiyor. Yurtdisi olanlara da 100dolar ustelik!!!Az önce binnazda çok konuşulan fiyatlara bir göz atayım dedim, uçmuş resmen. Ve işin garibi fal ücreti 100tl olan bir falcıda sırada 3 kişi vardı. Ciddi ciddi fala 100 lira verenler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?