Benimde dikkatimi çekti.mert göktürk ,taygun bile 100 yapmış vay bee.hele ki pelin bilge ye bakıyorum hatunun 80 lira ve hep meşgul görünüyo.demek ki baktıran var 500 lira da olsa baktıran olacak demekki,,,Az önce binnazda çok konuşulan fiyatlara bir göz atayım dedim, uçmuş resmen. Ve işin garibi fal ücreti 100tl olan bir falcıda sırada 3 kişi vardı. Ciddi ciddi fala 100 lira verenler var mı
arkadaslar 5 liralik falcinin bile fali cikiyor...
o falcı nerede :) bugün fal baktırasım var ama içimdende gelmiyor .. çıkan fal haberlerine ihtiyaç var
tek soru ile gelin diyen yorumculardan uzak durmak gerekiyor galiba.. ne görüyorlarsa onu söylesinler mesela Meltem Yildirim gibi. Tam kahve fali tadi. Cok ucuzken deneyebilirsin beklenti olmadan. Yeni tanisacagim ve hayatima girecek olan kisiyi, mekani ve nasil tanisacagimizi nokta atisiyla bildi hatun ya
bu akşam o zaman kahvemi içip hayatıma odaklı bi yorum alayım meltem yıldırım çevirimiçi olursa .. diğer konumla ilgili yine başka bi yorumcudan kart falı baktırayım 1 günde iki farklı fal olur sanırım
5 lira dokunmuyo fal cikmasa bile
aslında binnaz dakilere kızıyorum hem rakamlar yüksek hemde astroloji üzerinden gidiyorlar .. haklısın 5 tl gayet uygun umarım yakalarım :) ..
Her ne kadar falciya gidecek ucretin dusuk oldugunu bilsem de, 100TL sonucta keseden cikiyor. Yurtdisi olanlara da 100dolar ustelik!!!
Benimde dikkatimi çekti.mert göktürk ,taygun bile 100 yapmış vay bee.hele ki pelin bilge ye bakıyorum hatunun 80 lira ve hep meşgul görünüyo.demek ki baktıran var 500 lira da olsa baktıran olacak demekki,,,
İki tane tahmin duymak için 100tl gerçekten çok uçuk bir ücret. Ben bi kere 50 liraya baktırmıştım günlerce içim acıdı resmen fala o kadar para verdim diye
Aldi da degisen birsey yok.Binnaz Serbest Fiyat Politikası adı altında duyurusunu yapmış ;
yorumcular 4,99-100 tl arasında kendileri belirleyecekmiş.
herkese bildiri yolladığına göre çok şikayet almış olsa gerek ...
Binnaz Serbest Fiyat Politikası adı altında duyurusunu yapmış ;
yorumcular 4,99-100 tl arasında kendileri belirleyecekmiş.
herkese bildiri yolladığına göre çok şikayet almış olsa gerek ...
Hehhheee bence de... Çok ekşınlı fincanım var ama yollamıyorum... şimdi binnaz düşünsün.Daha kötü olmuş bence en uyduruk falcı bile 100 lira yapmış baktıracak falcı kalmamış ehehe. Daha farklı bir sistem getirmeliler bence böyle olmaz.
Gerçekten 100 lira veren var mı? Ben her gün verilen hediye kredilerimi biriktirip 49-50 kredi olanlara baktırıyorum sadece. Gayet de biliyorlar aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?