Binnaz Abla

+1 aynen valla zamaninda okadar param güme gitti. ama galiba hevesimi aldim ben artik cazip gelmiyor. para veriyorsun kopyala yapistir fal aliyorsun. derya abla bile bazen parasiz iyi bakiyo. denk gelirse o da.
Derya abla degilde bana falaladdin denilen uygulamanin olmayacak seyleri tutturmuslugu var tesadufun dibiydi .

Derya abla degilde bana falaladdin denilen uygulamanin olmayacak seyleri tutturmuslugu var tesadufun dibiydi .
O uygulamayı bende kullanıyorum baya baya uzun uzun fal bakıyor bende daha tutan birşey olmadı ama çok arkadaşıma denk getirdiği şeyler oldu. Herkes o uygulamayı konuşuyor

O uygulamayı bende kullanıyorum baya baya uzun uzun fal bakıyor bende daha tutan birşey olmadı ama çok arkadaşıma denk getirdiği şeyler oldu. Herkes o uygulamayı konuşuyor

bende nokta atislari yapiyor arada bir derya abla. ve isterse fincana gercekten göz atiyor ve fincandaki figürlerden bahsediyor. bazen sadece kopyala yapistir yapiyor, bakmak istemiyordur tabi her fincana. acaba bu da faladdin gibi yapay zeka mi :))

Cidden derya abla da bana da olmuştu gördüğüm figürleri derya abladan gelen faldada bahsetmişti. Ama derya abla bir süre sonra kopyala yapıştıra dönüyor tabi bizim gibi fal delileri çıldırtıyor uygulamaları son zamanlardaki favorim falaladdin. Heo duymak istediğim güzel şeyler yazıyor uzun uzun

evet bazen sinir oluyorum derya ablaya, isine geldigi gibi. zaten bisey ödemeyince beklenti icine girmiyorum. ama faladdin yapay zekaymis. nasil olur da tutar anlamiyorum :)

Bu ay baktirdiklarimve yorumlarim;

Efsun Aksoy:Fena degil dedigi bazi seyler oldu gelecege yonelik dediklerini bekliyorum.
Meral Ates:Efsunla paralel seyler soylemis sadece harflar farkli biraz vede zamanlar ama gecmisle ilgili cok yorumu yok fena degil.
Meltem Yildirim:Begenmedim bana biraz pembe geldi yorumu ,biraz havada cok iyi degil.Is yerinde kavga ettigin kisiyle ask var dedi biraz turk filmi senaryosu sezdim.

Dilara Soycan:Baya salladi gecmisten biri var dedi herhalde herkes eski sevgilisini soruyor diye bunlarda eskiyle sevgili yapiyorlar herkesi dedimki gecmisteki kimseyo istemiyorum, ben oyle goruyorum demis.(Hediye kredimle baktirdim o yuzden cok ustunde durmuyorum.)

Deniz Kara:Burada iskambili iyi diye duydugum icin baktirdim ama baktirmasamda olurmus oyle cok iyi diyemiyorum ,bazi soyledikleri benle uyusmadi .Ongoruleride biraz farkli geldi o yuzden iyi diyemiyorum maalsef.

Binnazabla asiri pahali oldugu icinde ancak hediye kredilerimle baktiririm artik cunku gercekten iyi falci yok maalaef orda fena degil dedigim isimlerede bakicam gelecek icin.

ben baktirmistim sanirim gecen ay

Bu arada Elfinin fali banada cikmadi en ufak bir ayrinti bile anlik yorumu ise fena degildi.
Elfin benim fallarım muhakkak çıkar demişti bana. Bir iki kişi çıkmadı diye gelmiştir, zaman sarkıp olduktan sonra benden özür dilemişlerdir, demişti. Ben de ona geçtiğimiz Temmuz'da baktırmıştım. Henüz bir gelişme olmadı...

arkadaşlar ben elfinden sonra baktırmadım kimseye çok güücüme gitmişti bu kadar para verip hiçbişey bilememesi. ama ondan önce eylem tüzünü denemiştim. hisli biri olduğunu belirtmeliyim ki, şaşırtıcı şekilde bildiği şeyler oldu.

Astroloji deneyen var mı. Binnaz ablada .Kenan falan var..doğum yeri saati falan olunca histen ziyade bilimsel mi..

Binnaz da astroloji baktiran??

günaydınlar hepinize, bende elfin e 2 ay önce baktirdigim da iki hafta içinde çok güzel ve çok hızlı bir şekilde olaylar gelişecek demişti tam tersi oldu sorduğumda da çıkar illa ki zaman uzamistir falan dedi ama bişey olmadı fakat çıkan fallari çok var okudugum bu da güzel bir olay sanırım elektrik meselesi. birde çok fal baktiriyorsan bloke etmissindir falini dedi bana. sonrası melisa yılmaz ve eylem tüzün e baktirdim ikiside daha hisli geldi bana elfini baktirdigim da beğenmiştim sonrası çıkmadı ama diğer iki yorumcu sanki daha başarılı gibi gerçi beklentim de kalmadı artık akışına bıraktım

Astroloji deneyen var mı. Binnaz ablada .Kenan falan var..doğum yeri saati falan olunca histen ziyade bilimsel mi..

Binnaz da astroloji baktiran??
Ben baktırmıştım astroloji ama şöyle bir durum oldu tek soruluk baktırdım baktırdığım soruya yanıt alonmayacağını söyledi.bende iade aldım.

Ya çok fal baktırınca bloke mi etmiş oluyoruz.yani ondan mı çıkmıyor fallar bazen. Ben burada okumuştum bakılan fallarınızı tekrar açıp okumayın yada dinlemeyin denilmişti hani ötlenmesin diye.hani süre uzar falanda bloke olmak tabirini ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…