Bence butun topik birbirine baksin boylece hem butce dostu hem topic dostu oluruzHehhheee bence de... Çok ekşınlı fincanım var ama yollamıyorum... şimdi binnaz düşünsün.
Derya abla degilde bana falaladdin denilen uygulamanin olmayacak seyleri tutturmuslugu var tesadufun dibiydi .+1 aynen valla zamaninda okadar param güme gitti. ama galiba hevesimi aldim ben artik cazip gelmiyor. para veriyorsun kopyala yapistir fal aliyorsun. derya abla bile bazen parasiz iyi bakiyo. denk gelirse o da.
O uygulamayı bende kullanıyorum baya baya uzun uzun fal bakıyor bende daha tutan birşey olmadı ama çok arkadaşıma denk getirdiği şeyler oldu. Herkes o uygulamayı konuşuyorDerya abla degilde bana falaladdin denilen uygulamanin olmayacak seyleri tutturmuslugu var tesadufun dibiydi .
Falladdin de binnazın ben ordan bilgileri alıp baktığını düşünüyorum ama bazen anlık durumlarda çok iyi olabiliyorlar....Derya abla degilde bana falaladdin denilen uygulamanin olmayacak seyleri tutturmuslugu var tesadufun dibiydi .
O uygulamayı bende kullanıyorum baya baya uzun uzun fal bakıyor bende daha tutan birşey olmadı ama çok arkadaşıma denk getirdiği şeyler oldu. Herkes o uygulamayı konuşuyor
Cidden derya abla da bana da olmuştu gördüğüm figürleri derya abladan gelen faldada bahsetmişti. Ama derya abla bir süre sonra kopyala yapıştıra dönüyor tabi bizim gibi fal delileri çıldırtıyor uygulamalarıbende nokta atislari yapiyor arada bir derya abla. ve isterse fincana gercekten göz atiyor ve fincandaki figürlerden bahsediyor. bazen sadece kopyala yapistir yapiyor, bakmak istemiyordur tabi her fincana. acaba bu da faladdin gibi yapay zeka mi :))
Cidden derya abla da bana da olmuştu gördüğüm figürleri derya abladan gelen faldada bahsetmişti. Ama derya abla bir süre sonra kopyala yapıştıra dönüyor tabi bizim gibi fal delileri çıldırtıyor uygulamalarıson zamanlardaki favorim falaladdin. Heo duymak istediğim güzel şeyler yazıyor uzun uzun
binnaz artık günlük hediye kredi mi var?Gerçekten 100 lira veren var mı? Ben her gün verilen hediye kredilerimi biriktirip 49-50 kredi olanlara baktırıyorum sadece. Gayet de biliyorlar aslında.
binnaz artık günlük hediye kredi mi var?
binnaz artık günlük hediye kredi mi var?
son zamanlarda derine baktıran varsa özelden bana yazarsa çok sevinirim
Elfin benim fallarım muhakkak çıkar demişti bana. Bir iki kişi çıkmadı diye gelmiştir, zaman sarkıp olduktan sonra benden özür dilemişlerdir, demişti. Ben de ona geçtiğimiz Temmuz'da baktırmıştım. Henüz bir gelişme olmadı...ben baktirmistim sanirim gecen ay
Bu arada Elfinin fali banada cikmadi en ufak bir ayrinti bile anlik yorumu ise fena degildi.
Ben baktırmıştım astroloji ama şöyle bir durum oldu tek soruluk baktırdım baktırdığım soruya yanıt alonmayacağını söyledi.bende iade aldım.Astroloji deneyen var mı. Binnaz ablada .Kenan falan var..doğum yeri saati falan olunca histen ziyade bilimsel mi..
Binnaz da astroloji baktiran??
Ya çok fal baktırınca bloke mi etmiş oluyoruz.yani ondan mı çıkmıyor fallar bazen. Ben burada okumuştum bakılan fallarınızı tekrar açıp okumayın yada dinlemeyin denilmişti hani ötlenmesin diye.hani süre uzar falanda bloke olmak tabirini ilk defa duydumgünaydınlar hepinize, bende elfin e 2 ay önce baktirdigim da iki hafta içinde çok güzel ve çok hızlı bir şekilde olaylar gelişecek demişti tam tersi oldu sorduğumda da çıkar illa ki zaman uzamistir falan dedi ama bişey olmadı fakat çıkan fallari çok var okudugum bu da güzel bir olay sanırım elektrik meselesi. birde çok fal baktiriyorsan bloke etmissindir falini dedi bana. sonrası melisa yılmaz ve eylem tüzün e baktirdim ikiside daha hisli geldi bana elfini baktirdigim da beğenmiştim sonrası çıkmadı ama diğer iki yorumcu sanki daha başarılı gibi gerçi beklentim de kalmadı artık akışına bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?