günaydınlar hepinize, bende elfin e 2 ay önce baktirdigim da iki hafta içinde çok güzel ve çok hızlı bir şekilde olaylar gelişecek demişti tam tersi oldu sorduğumda da çıkar illa ki zaman uzamistir falan dedi ama bişey olmadı fakat çıkan fallari çok var okudugum bu da güzel bir olay sanırım elektrik meselesi. birde çok fal baktiriyorsan bloke etmissindir falini dedi bana. sonrası melisa yılmaz ve eylem tüzün e baktirdim ikiside daha hisli geldi bana elfini baktirdigim da beğenmiştim sonrası çıkmadı ama diğer iki yorumcu sanki daha başarılı gibi gerçi beklentim de kalmadı artık akışına bıraktım
Ben baktirdim Kenan Sahin e çok tatlı ve pozitif bir insan 2 yıl önce de baktirdim.En son 3 ay öncede hatta telefonda 2 saat kadar konuştuk.Sonuca gelirsek 200 tl ye değmez :) Astro ya da tarot baktircaksanz Bilge hanım diyorum. Iyi kötü her şeyi söyleyecektır.Astroloji deneyen var mı. Binnaz ablada .Kenan falan var..doğum yeri saati falan olunca histen ziyade bilimsel mi..
Binnaz da astroloji baktiran??
face de buldum sayfasını mesaj gönderdim çıkmadığına dair falinin cevaben bana zaman da uzama olabilir ama illa ki çıkar dedi birde eğer fazla fal baktiriyorsan falı bloke etmiş olursunuz diye bir cevap verdi benzer durumları bloke tabiri değil de üst uste baktirinca geciktirme durumu oluyor diye daha önce duymuştum bilemem tabi ne kadar dogru yanlışYa çok fal baktırınca bloke mi etmiş oluyoruz.yani ondan mı çıkmıyor fallar bazen. Ben burada okumuştum bakılan fallarınızı tekrar açıp okumayın yada dinlemeyin denilmişti hani ötlenmesin diye.hani süre uzar falanda bloke olmak tabirini ilk defa duydum
SevgiliK Kloroplast sürekli ara vermeden farklı kişilerden yorum almak hem psikolojik olarak bizleri yoruyor hemde yorum adlığımız kişilerin enerjilerini kendimize çekiyoruz ben enerji olayına inanıyorum ve hayatımdaki gidişatı arkadaşlarımla dahi paylaşmıyorum..
Aynen bende bloke tabirini duyunca şaşırdımface de buldum sayfasını mesaj gönderdim çıkmadığına dair falinin cevaben bana zaman da uzama olabilir ama illa ki çıkar dedi birde eğer fazla fal baktiriyorsan falı bloke etmiş olursunuz diye bir cevap verdi benzer durumları bloke tabiri değil de üst uste baktirinca geciktirme durumu oluyor diye daha önce duymuştum bilemem tabi ne kadar dogru yanlış
Sevgililuciferr bu konuda konuşmuştuk evet enerji karışmaması muhabbeti doğrudur ama bloke etmek tabirini ilk defa duydum yani aslında söylenenler olacaktı ama çok baktırılınca olmadı gibi bi şey değil mi bu anlamı çıkardım ben.
Elfin benim fallarım muhakkak çıkar demişti bana. Bir iki kişi çıkmadı diye gelmiştir, zaman sarkıp olduktan sonra benden özür dilemişlerdir, demişti. Ben de ona geçtiğimiz Temmuz'da baktırmıştım. Henüz bir gelişme olmadı...
Her ne kadar falciya gidecek ucretin dusuk oldugunu bilsem de, 100TL sonucta keseden cikiyor. Yurtdisi olanlara da 100dolar ustelik!!!
Leyla sana fal açtım ; hislerime güveniyorum
Aniden sevdiğin kişi ile bir buluşma , görüşme olucak. Bu buluşma da her şey belki yolunda gitmeyecek sorunlar devam edecek ama artık tecrübeli olduğun için seni yaralamayacak , hatta aile içinde kavgalara tartışmalara sebep olucak. Buluşmanı hayırlı görünüyor sonradan bir karar alacaksın sevdiğin kişi ile bir yola çıkacaksınız. Yepyeni bir başlangıç söz konusu. Sana düşen zamanın ne zaman olacağını sorgulamayı bırakman, hayatını yaşa akışta kal , yüzünü güldüren şeylere ağırlık ver göreceksin mutluluk pek yakında seninle olucak.
Ay cok tesekkur ederim canim yaa... Bana bunu okumak ne iyi geldi bir bilsen. Simdi senin hislerine ben de guveniyorum (kalp)Leyla sana fal açtım ; hislerime güveniyorum
Aniden sevdiğin kişi ile bir buluşma , görüşme olucak. Bu buluşma da her şey belki yolunda gitmeyecek sorunlar devam edecek ama artık tecrübeli olduğun için seni yaralamayacak , hatta aile içinde kavgalara tartışmalara sebep olucak. Buluşmanı hayırlı görünüyor sonradan bir karar alacaksın sevdiğin kişi ile bir yola çıkacaksınız. Yepyeni bir başlangıç söz konusu. Sana düşen zamanın ne zaman olacağını sorgulamayı bırakman, hayatını yaşa akışta kal , yüzünü güldüren şeylere ağırlık ver göreceksin mutluluk pek yakında seninle olucak.
Bana da açmak ister misin panpaaaaa
Ay cok tesekkur ederim canim yaa... Bana bunu okumak ne iyi geldi bir bilsen. Simdi senin hislerine ben de guveniyorum (kalp)
Hepimize guzel gunler gelsin insallah.
rica ederim :) mutlu olmana sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?