Binnaz Abla

iyi bir falcı kişi kaç tane fal baktırmış olursa olsun bundan etkilenmediğini söyleyebilirim. çok fal baktırmak sadece kişiyi beklentiye sokar

Astroloji deneyen var mı. Binnaz ablada .Kenan falan var..doğum yeri saati falan olunca histen ziyade bilimsel mi..

Binnaz da astroloji baktiran??
Ben baktirdim Kenan Sahin e çok tatlı ve pozitif bir insan 2 yıl önce de baktirdim.En son 3 ay öncede hatta telefonda 2 saat kadar konuştuk.Sonuca gelirsek 200 tl ye değmez :) Astro ya da tarot baktircaksanz Bilge hanım diyorum. Iyi kötü her şeyi söyleyecektır.

face de buldum sayfasını mesaj gönderdim çıkmadığına dair falinin cevaben bana zaman da uzama olabilir ama illa ki çıkar dedi birde eğer fazla fal baktiriyorsan falı bloke etmiş olursunuz diye bir cevap verdi benzer durumları bloke tabiri değil de üst uste baktirinca geciktirme durumu oluyor diye daha önce duymuştum bilemem tabi ne kadar dogru yanlış

Sevgili luciferr bu konuda konuşmuştuk evet enerji karışmaması muhabbeti doğrudur ama bloke etmek tabirini ilk defa duydum yani aslında söylenenler olacaktı ama çok baktırılınca olmadı gibi bi şey değil mi bu anlamı çıkardım ben.

Aynen bende bloke tabirini duyunca şaşırdım yoksa enerji karışması yada işte vade sarkması gibi durumlar olabileceğine bende inanıyorum.

yanlış kelime kullanmış :) olacakları engelleme geciktirme manasında kullanmaya çalışmış sanırım ben hüma dan sonra hiç bir yorumcunun söylediği kelimeleri çok dikkate almıyorum açıkçası size öyle bir yanıt vereceğine açıklayıcı bir şey söylese falın çıkmamasını kimse sorun etmez ama habire kendilerini haklı konuma sokmaya çaışıyorlar işte fallardan niye soğuduk bu tarz durumlardan ötürü diye düşünüyorum..

ben yorum alırken hep şuna dikkat ediyorum artık yorumcu beni kötü etkiliyorsa iyi hissedeceğim birisinden yorum alıp 15-20 gün bekliyorum en az veyahut yorum aldıktan sonra yorum iyiyse bir başka yorumcudan yorum almak için en az 10 gün bekliyorum aynı yorumcudan yorum almak içinse en az 30-40 gün bekliyorum sanki bana bu şekilde iyi geldi gibi aldığım yorumlardanda bahsettikleri süreci yaşıyorum açıkçası şu dönemde ..

fazla iddali konusmus bence. Bir falcinin her falinin cikacagina asla inanmam. Söyle söyleyeyim dedigi birseyin tersi oldu ve gidisat onun dedigi gibi illerlemiyor ama an konusunda iyiydi o konuda dedikleri dogru.

Elfin kim ki ? Ne demek "Benim falim illaki cikar"? Aman siz inanin bana güvenin yeterki bana paraciklar gelsin kafasi. Nuh degil Peygamber degil.. korkarim kendinden haddinden fazla emin insanlardan.. Firuze Aydin, Hüma kafasi var onda anlasilan.. Belki de ayni cetenin üyesidir.. Ay yok bloke ediyormusuz fali okudukca, okumayacakmisim/dinlemeyecekmisim? Ee ne ise yaradi o verdigim para? Ukala..

Olacak olan zaten olur, sadece o söyledi ve atti tuttu/tutmadi diye degil. Gittikce iyiki soguyorum ve gelecegi bu tür yorumcularin tahminlerinden duymak istemiyorum. Fal olayini iyice bilime cevirmeye basladik. Artik zevki bile kalmadi. Iyice ticarete döktüler bu isi.. 100 Euro, hadi Lira olsun nedemek yalan uyduruk bir tahmin icin.. 5-10 Liradan fazla verilmez bu fal isine..

ben hala elfinin bu kadar övülmesini anlayabilmiş değilim. bu elfin sizde anda neyi bildi? birini sevdiğinizi ve unutamadığınızı mı:) yani bana söyledikleri o kadar genel şeylerdi ki gerçekten anı bildi dedikleriniz beni şaşırtıyor. bir de şöyle bişey var ben bu fal olayına 2 aydır bulaşmış bir vaziyetteyim. 2 ay önce baktırdığım her fal beni şaşırtmıştı. şuan onlar karşıma çıktığında aslında çok genel şeyler olduğunu farkettim, acemilik böyle birşey sanırım şimdi geçmişe dönüp baktığımda gerçekten anlık tespitleri iyiymiş diyebileceğim eylem tüzün, dennis, gizem hatun, doruk bal, asude ışık, nezahat kara var. Şennur Yıldırım ve Ada Soylu'nun da hakkını yemeyeyim onların da güzel analizleri vardı. ama gelecek olarak hepsinin vaadesi var. vaadeleri beklemiorum açıkçası inanmıyorum da falcıların gelecekle ilgili öngörülerine. ben şimdiyi ve karşı tarafın hislerini öğrenmek adına baktırmıştım. zaten elfinin muhteşem BAKAMAYIŞININ ardından da son verdim. :) enerji doluyum bir haftadır

Her ne kadar falciya gidecek ucretin dusuk oldugunu bilsem de, 100TL sonucta keseden cikiyor. Yurtdisi olanlara da 100dolar ustelik!!!

Leyla sana fal açtım ; hislerime güveniyorum

Aniden sevdiğin kişi ile bir buluşma , görüşme olucak. Bu buluşma da her şey belki yolunda gitmeyecek sorunlar devam edecek ama artık tecrübeli olduğun için seni yaralamayacak , hatta aile içinde kavgalara tartışmalara sebep olucak. Buluşmanı hayırlı görünüyor sonradan bir karar alacaksın sevdiğin kişi ile bir yola çıkacaksınız. Yepyeni bir başlangıç söz konusu. Sana düşen zamanın ne zaman olacağını sorgulamayı bırakman, hayatını yaşa akışta kal , yüzünü güldüren şeylere ağırlık ver göreceksin mutluluk pek yakında seninle olucak.

Bana da açmak ister misin panpaaaaa

Ay cok tesekkur ederim canim yaa... Bana bunu okumak ne iyi geldi bir bilsen. Simdi senin hislerine ben de guveniyorum (kalp)
Hepimize guzel gunler gelsin insallah.

Bana da açmak ister misin panpaaaaa

Açtım bile ; canım sana eskiden sevdiğin bir kişi geri dönüş yapıyor. Bazı gerçekleri öğreneceksin bir arkadaşın veya dostun sayesinde, önce gerçekler seni üzecek zamanla aslında öğrendiğin gerçekler senin yararına olduğunu anlayacaksın.
Bu aralar etrafını erkekler sarıcak veya sarıyor çünkü çekiciliğin bu dönemde zirvede :)
İçinde bulunduğun ruhsal ve fiziksel hastalık görünüyor onlar son bulacak , aslında ruhsal anlamda güçlü çıkmışsın , bir çok sorunun üstesinden gelmişsin ve önüne ne çıkarsa çıksın yıkılmıyacaksın. Bir konu hakkında çok kararsız kalmışsın doluya koyuyorsun olmuyor boşa koyuyosun olmuyor çatışma halin mevcut, aniden kararlar alma bu dönem. özetle amacına ulaşmak için acele etme soğukkanlı ol iyice düşün taşın izle ve ona göre hareket et. Gördüklerim hissettiklerim bunlar :)

rica ederim :) mutlu olmana sevindim

Yaa siz ne iyi kadınsınız. :)

Bu arada kızlar 5 liralıklara baktırıyorum ben burada artık kredi biriktirip. Meltem Yıldırım sanırım o fena değil gibi, yani biraz genel konuşuyor ama gideceğim eğitimleri, içinde bulunduğum süreci falan bilmiş. 20 liraya falan baktırdıklarımdan daha iyi yorum yaptı, baktırabilirsiniz yani fiyatı uçmadan. :) Başka 5 liraya bakan falcı önerileriniz varsa alırım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…