Binnaz Abla

Aynen

Bende istiyoruuum :))

Ohannes pisipisi dehşet bakmışsın!
Valla parayla bakanların hepsinden iyisin

Yani kısmet olsun tabi de önemli olan hayırlı kısmet olması :) O herifin de yüzüne tükürüp geçerim bana kalsa ona da tenezzül etmem ya. Evlenmeyi en çok düğün fotolarımı postalayıp o herifi çatlatmak için istiyorum. Ne dersin işe yarar malzeme çıkar mı, bu sezon evlenecek miyim?

Bilge hanım dediğiniz pelin bilge özdogruysa eğer bende kendisi patladı ve bana sadece kart okuyucusu gibi geldi

Gibi gelmesin zaten öyle :)

Kendi topiğime 7643257kez yazdım bilge özdoğru falcı değil mabza göre şerbet veriyor diye. Kesira, Bilge, Açelya vb hepsi aynı ağızları iyi laf yapıyor o kadar falcı değiller bir hissiyat yok.

Resmen guru olmussun e tabi tecrube :))).Hep soylerim online tirt beklentisiz atmali.

Kızçelerim güzellerim kahveyi şöyle doğru dürüst çat çat bakan kim var
Binnaz da Natali derinsu var.bana olmaz dediği şeyler olmadı. Asıl önemlisi olur dedikleri çıkan falcı bulmak...ama yine de diğerleri hepten tırt

Yağmur tekin 85 TL yazıyor parana yazık
Kemal devrim 100 TL olmuş duruma göre önce ak dediğine sonra kara diyen biri o zaman öyleydi şimdi böyle diyor bir de isimlerin sonuna can eklemez mi
Serkan aslan 100tl hayretler içerisindeyim inan hiç dediği cikmayanlardan ama özgüven tavan telefonda
Dilek Zeynel de sallıyor

Son düzenleme:
Arkadaar falimizii sildigimizde falcilarin hesabindan da siliniomu acaabba fallarimiz bilen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…