AynenElfin Demet'e birkaç ay önce fiyatı düşükken baktirmistim malesef verdiği tarih de hiç birşey gerçekleşmedi. Binnaz da kime baktırsam hiç biri çıkmadı bosuna paranızı harcamayin bende çok baktirdim hala da baktiriyorum ama 50 tl den yukarı değmiyor gerçekten
Açtım bile ; canım sana eskiden sevdiğin bir kişi geri dönüş yapıyor. Bazı gerçekleri öğreneceksin bir arkadaşın veya dostun sayesinde, önce gerçekler seni üzecek zamanla aslında öğrendiğin gerçekler senin yararına olduğunu anlayacaksın.
Bu aralar etrafını erkekler sarıcak veya sarıyor çünkü çekiciliğin bu dönemde zirvede :)
İçinde bulunduğun ruhsal ve fiziksel hastalık görünüyor onlar son bulacak , aslında ruhsal anlamda güçlü çıkmışsın , bir çok sorunun üstesinden gelmişsin ve önüne ne çıkarsa çıksın yıkılmıyacaksın. Bir konu hakkında çok kararsız kalmışsın doluya koyuyorsun olmuyor boşa koyuyosun olmuyor çatışma halin mevcut, aniden kararlar alma bu dönem. özetle amacına ulaşmak için acele etme soğukkanlı ol iyice düşün taşın izle ve ona göre hareket et. Gördüklerim hissettiklerim bunlar :)
Açtım bile ; canım sana eskiden sevdiğin bir kişi geri dönüş yapıyor. Bazı gerçekleri öğreneceksin bir arkadaşın veya dostun sayesinde, önce gerçekler seni üzecek zamanla aslında öğrendiğin gerçekler senin yararına olduğunu anlayacaksın.
Bu aralar etrafını erkekler sarıcak veya sarıyor çünkü çekiciliğin bu dönemde zirvede :)
İçinde bulunduğun ruhsal ve fiziksel hastalık görünüyor onlar son bulacak , aslında ruhsal anlamda güçlü çıkmışsın , bir çok sorunun üstesinden gelmişsin ve önüne ne çıkarsa çıksın yıkılmıyacaksın. Bir konu hakkında çok kararsız kalmışsın doluya koyuyorsun olmuyor boşa koyuyosun olmuyor çatışma halin mevcut, aniden kararlar alma bu dönem. özetle amacına ulaşmak için acele etme soğukkanlı ol iyice düşün taşın izle ve ona göre hareket et. Gördüklerim hissettiklerim bunlar :)
Bilge hanım dediğiniz pelin bilge özdogruysa eğer bende kendisi patladı ve bana sadece kart okuyucusu gibi geldiBilge Hanım dışında binnaz abladaki bütün falcilar zaman ve para kaybı
Bilge hanım dediğiniz pelin bilge özdogruysa eğer bende kendisi patladı ve bana sadece kart okuyucusu gibi geldi
Gibi gelmesin zaten öyle :)
Kendi topiğime 7643257kez yazdım bilge özdoğru falcı değil mabza göre şerbet veriyor diye. Kesira, Bilge, Açelya vb hepsi aynı ağızları iyi laf yapıyor o kadar falcı değiller bir hissiyat yok.
Topiğin ismini öğrenebilirmiyim?Gibi gelmesin zaten öyle :)
Kendi topiğime 7643257kez yazdım bilge özdoğru falcı değil mabza göre şerbet veriyor diye. Kesira, Bilge, Açelya vb hepsi aynı ağızları iyi laf yapıyor o kadar falcı değiller bir hissiyat yok.
Topiğin ismini öğrenebilirmiyim?
Kesinlikle doğruuuu....Gibi gelmesin zaten öyle :)
Elfin bu kadar iyi mi yavAynen.70 bile çok geliyordu ki sadece elfin e verirdim onu da...şimdi ise...zor b innaza yatırmaya niyetim yok maaşını.
Bende de patladı.Aynen kartlar etrafında geveleyip duruyor lafları....sonuç tırttt...Bilge hanım dediğiniz pelin bilge özdogruysa eğer bende kendisi patladı ve bana sadece kart okuyucusu gibi geldi
Elfinin falı bana çıkmadı henüz açıkçası gerçi kimsenin çıkmıyorda bana ufak tefek ayrıntılar dışında. .elfinin enerjisini seviyorum....Elfin bu kadar iyi mi yav
Bana da kimse çıkmıyor vallahi..... krizim geldi atıcak falcı yok en iyisi gidip hava alıyımElfinin falı bana çıkmadı henüz açıkçası gerçi kimsenin çıkmıyorda bana ufak tefek ayrıntılar dışında. .elfinin enerjisini seviyorum....
değilll kankacımElfin bu kadar iyi mi yav
Binnaz da Natali derinsu var.bana olmaz dediği şeyler olmadı. Asıl önemlisi olur dedikleri çıkan falcı bulmak...ama yine de diğerleri hepten tırtKızçelerim güzellerim kahveyi şöyle doğru dürüst çat çat bakan kim var
Sanmam.onlardan silinmiyor. Geçende ben birinden yorum almıştım bi kaç ay oldu.bana 2013 de gelişsin en son demişti.şaşırmıştım.Arkadaar falimizii sildigimizde falcilarin hesabindan da siliniomu acaabba fallarimiz bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?