canlar katina veya tarot bilen var mı birşey merak ettim.
bu sonuç kartım olumsuz bir anlamda kart mesela ortadaki kartlardan biri veya herhangi bir kart o kartın anlamını olumlu yapar mı? yoksa olumsuz her zaman olumsuz mu kalır?
ya ben bi fal baktırdım da methiyeler düzülmüş olabilirliği olan şeyler söylenmiş.ama öylesine bir falı açayım dedim sonuç kartı ters dağ. ortadaki kartta güneş kartıydı.şaşırdım beni mi kandırıyor dedim.
Katina yani.Güneş merkezdeyse şu anki durumunu gösterir.Ters dağ kendini bir süre güçsüz gibi hissedebilirsin.Ben hiç takılma derim.Hangisi çıkıyo Allahaşkına?
Anlamadığım nerde kime baktırdın falı?yok zaten olay çıkıp çıkmaması değil kartların hepsi alyasn hepsi güneş gelse bile olmayacağını biliyorum.merak ettiğim göz göre göre bilmiyorum diye kandırdılar mı acaba
Anlamadığım nerde kime baktırdın falı?
Tellwe ise içine şüphe girmesi çok normal.Falcı olarak bişey diyemem ,denediğim biri değil.Ya belki gerçekten kart kombinasyonu o sonucu veriyodur,sonuçta biz kartın kült anlamına bakarak tahmin yürütüyoruz,kandırma amaçlı olmayabilirde..tellwede gaibtenhaber diye birine
off valla kızlar boyle olmuyo ya bızım adam gıbı boyle arapcayı ıyı bılen yıldızname bakan yaşlı bı dede bulmamız lazım
Aynen tolincim kafayi yicem artik ya....
yok zaten olay çıkıp çıkmaması değil kartların hepsi alyasn hepsi güneş gelse bile olmayacağını biliyorum.merak ettiğim göz göre göre bilmiyorum diye kandırdılar mı acaba
Cihangir'de Medyum Atusa diye bi yıldıznameci vardı.Firuzağa'ya yakın cadde üstü bi yer.2011'de gitmiştim ben.Yıllardır bu işi yapıyo,randevuyuda belli bi zaman sonra alabilmiştim.Bu kadar olumlu dış imaja rağmen kadının tek bi dediği şu ana kadar söylemiş olduğu hiçbi şey çıkmadı.Dediğin gibi arapça yıldızname kitabını açarak dualarla bakıyor.Neyi değiştirir?Hiç.O zaman ya100yada 150vermiştim,yalan olmasın net hatırlamıyorum,şimdi artmıştırda.Diyeceğim yıldıznamede çözüm değil,çıkmadıktan sonra ne baktırırsan baktır çıkmıyor.Bak internetten Medyum Atusa diye yaz çıkıyor,bakmak istersen eğer.off valla kızlar boyle olmuyo ya bızım adam gıbı boyle arapcayı ıyı bılen yıldızname bakan yaşlı bı dede bulmamız lazım
Cihangir'de Medyum Atusa diye bi yıldıznameci vardı.Firuzağa'ya yakın cadde üstü bi yer.2011'de gitmiştim ben.Yıllardır bu işi yapıyo,randevuyuda belli bi zaman sonra alabilmiştim.Bu kadar olumlu dış imaja rağmen kadının tek bi dediği şu ana kadar söylemiş olduğu hiçbi şey çıkmadı.Dediğin gibi arapça yıldızname kitabını açarak dualarla bakıyor.Neyi değiştirir?Hiç.O zaman ya100yada 150vermiştim,yalan olmasın net hatırlamıyorum,şimdi artmıştırda.Diyeceğim yıldıznamede çözüm değil,çıkmadıktan sonra ne baktırırsan baktır çıkmıyor.Bak internetten Medyum Atusa diye yaz çıkıyor,bakmak istersen eğer.
canım bende medyum atasuya telefonda baktırdım ama tek kelime çıkmadı
valla bende aynı durumdayım cnm bı cok mutluyum bı depresyonun dıbındeyım ama arastırmalarım devam edıyo bulucam sıze ıyı bı falcı kızlar sözum olsun kurtarcam hepınızı bu bataklıktan
bir kitap onereyim kendinizi cok iyi hissedeceksin Allah de otesini birak.ben yeni aldimbiraz sakinlestim
Cihangir'de Medyum Atusa diye bi yıldıznameci vardı.Firuzağa'ya yakın cadde üstü bi yer.2011'de gitmiştim ben.Yıllardır bu işi yapıyo,randevuyuda belli bi zaman sonra alabilmiştim.Bu kadar olumlu dış imaja rağmen kadının tek bi dediği şu ana kadar söylemiş olduğu hiçbi şey çıkmadı.Dediğin gibi arapça yıldızname kitabını açarak dualarla bakıyor.Neyi değiştirir?Hiç.O zaman ya100yada 150vermiştim,yalan olmasın net hatırlamıyorum,şimdi artmıştırda.Diyeceğim yıldıznamede çözüm değil,çıkmadıktan sonra ne baktırırsan baktır çıkmıyor.Bak internetten Medyum Atusa diye yaz çıkıyor,bakmak istersen eğer.
canım bende medyum atasuya telefonda baktırdım ama tek kelime çıkmadı
işte kızlar nıye cıkmıo bılıyomusunuz allahın ılmını satmaya calısıyolarda ondan tamam elbettekı paralı olsun ama o ne oyle ya 100 lıra 200 lıra evın bı ıhtıyacı karsılanır yada eve bı hedıye alınır benım bıldıgım valla fala bıkere 100 lıra verdım sonrası pısmanlık o yuzden artık o kadar para mara yok bıde ışe gırmeme az kaldı gırıyım şu mardındekı falcı aklıma yatıyo ucakla bı gunde gıtsemmı dıye dusunuyorum ha ankaranın cıvar bı koyunde yaslı bı amca bakıyomus yıldızname parada almıyomus ama nerde oldugunu henuz bulamadım
Ramazan ayında Nihat Hatipoğlu'na halktan biri bi soru sormuştu ,yıldızname ile ilgili.Nihat Hatipoğlu"geleceğin yıldîzname ile görülmesi dinimizde böyle birşey yoktur "dedi ve el falı icinde"el çizgilerinden kader okunmaz "demişti.Yani onlarda sıradan fal kapsamına giriyor.
Yeni okudum."işin Allah'a kalmışsa olmuş bil"o kitapta en çok hoşuma giden cümledir.Yalnız çok alıntı var ,örneklerle çok doldurulmuş kitap,sadece o yönü hoşuma gitmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?