peki o falını sildiğine emin misin?Sanmam.onlardan silinmiyor. Geçende ben birinden yorum almıştım bi kaç ay oldu.bana 2013 de gelişsin en son demişti.şaşırmıştım.
Bence bizde silinmesi farketmez onlarin kayitlarinda duruyordur.peki o falını sildiğine emin misin?
ben kışın baktirmistim çıkmadı bana gerçi binnazdan geçen okudum baktirdigim fallari bi esen mermer diye birine ucuz olduğu zaman bsktirmisim olmaz bu ilişki sonu yok sonbahar da biri çıkacak karşına demiş dediği gibi de olmuş şaşırdım okuyunca geri kalan neredeyse 30 a yakın fal maalesef tutmamışBinnaz Melek Yıldıza baktıran var mı memnun kalan vadesi dolan sarkan :) Ben memnun kaldımda başka baktıran arkadaşlar var mı falları tutarlı merak ediyorum.Eski yorumlara baktım ama çıkan çıkmayan fal durumlarını daha çok paylaşalım kızlar.Hepimiz dert ortağıyız.
Evet ben de yoktu o yorumcuya ait yorum.bence biz kendi profilimizden siliyoruz.orda kalıyor.iade ettiğimiz fallarada bir daha ulaşamıyoruz ama falcilarda bulunuyor kayıtlarda.....peki o falını sildiğine emin misin?
bende esen mermer olumsuz konuştu başka kişiyi tarif etti zaman verdi tabiki olmadı birde falı 70 olmuş inanılır gibi değilben kışın baktirmistim çıkmadı bana gerçi binnazdan geçen okudum baktirdigim fallari bi esen mermer diye birine ucuz olduğu zaman bsktirmisim olmaz bu ilişki sonu yok sonbahar da biri çıkacak karşına demiş dediği gibi de olmuş şaşırdım okuyunca geri kalan neredeyse 30 a yakın fal maalesef tutmamış
bu fal olayı anladığım kadarı ile enerji işi herhalde bende iki gün önce binnaz da denk geldim 70 tl olmuş aklıma geldi kışın baktirmistim ne demiş diye dinledim falinı. olumsuz konuşmuş sonbahar da başka biri çıkacak karşınıza değerlendirin demiş tabi o zaman sevmemişim falini olumsuz diye bugün geldiğim durum bir şekilde dediği gibi olmuş ilerisi ne olur bilemem tabibende esen mermer olumsuz konuştu başka kişiyi tarif etti zaman verdi tabiki olmadı birde falı 70 olmuş inanılır gibi değil
Sizden görüp meltem yıldırımı denedim dün ben:) pek farklı gelmedi bana.hatta söyled bir şeyin olma ihtimali çok uzak bana bekle ve gör dedi.bilemedim bekleyeceğiz:)Yaa siz ne iyi kadınsınız. :)
Bu arada kızlar 5 liralıklara baktırıyorum ben burada artık kredi biriktirip. Meltem Yıldırım sanırım o fena değil gibi, yani biraz genel konuşuyor ama gideceğim eğitimleri, içinde bulunduğum süreci falan bilmiş. 20 liraya falan baktırdıklarımdan daha iyi yorum yaptı, baktırabilirsiniz yani fiyatı uçmadan. :) Başka 5 liraya bakan falcı önerileriniz varsa alırım. :)
Sizden görüp meltem yıldırımı denedim dün ben:) pek farklı gelmedi bana.hatta söyled bir şeyin olma ihtimali çok uzak bana bekle ve gör dedi.bilemedim bekleyeceğiz:)
Tarif edermişsiniz lütfenNazife'yi ben çok eskilerden beri tanırım. Lise yıllarımızda tanışmıştık. Şimdi oldum 28 üzerinden ne çok zaman geçmiş :) Nazife öyle her dediği tutan çıkan bir falcı değildi hatırladığım kadarıyla. Suyun içine yumurta kırardı, elini de üzerine kapattırırdı enerjin geçsin diye. O öyle yardımcı gibi bişeydii ona. Yumurtadan direk fal bakmıyodu. 3 harfliler vasıtasıylaydı. Zeyntinburnunda yeri de vardı o zamanlar. Yani ofis gibi kullandığı bir ev.
Sizden duyunca denemek istedim zaten kredimde vardıYa öyle bende mükemmel nokta atışları olmadı, iki eğitime katılacağım iki eğitim ya da seminere gideceksiniz kariyerinize katkısı büyük olacak falan demiş. İçinde bulunduğum sıkıntılı bir süreç olduğunu bilmiş onun dışında gerisi herkese uyabilecek genel şeyler daha çok. Bende geleceğe dayalı da çok yorumu yok ama 15-20 liraya baktırdığım falcılarla aynı şeyleri söylüyor hani onlara vermektense buna verin demiştim :) Umarım size dediği güzel şeyler çıkar bana geleceğe yönelik pek konuşmadı.
ben de gecen hediye kredimle attım ona fal. bana da çok geneldi. ama dokunmadı hediye krediyle olduğu içinSizden duyunca denemek istedim zaten kredimde vardıişte banada haneyi koruyan biri var hasta haberi var tarzında bir faldı:)
Sizden duyunca denemek istedim zaten kredimde vardıişte banada haneyi koruyan biri var hasta haberi var tarzında bir faldı:)
Aynen çok komşu teyze tadında bir yorumdu kırıcı olmayayım diye pek bi şey demedimAy niye öyle komşu teyze kıvamında bakmış ahahah. Ben de burada birinden duyup baktırdım gerçi. :)
Ahahha benzer şeyler genel yani ama olsun zaten çok dokunmadı hediye diye:) sizle ortak beğendiğimiz nezaket karaydı değil mi?ben de gecen hediye kredimle attım ona fal. bana da çok geneldi. ama dokunmadı hediye krediyle olduğu içinbana da haneyi çekemeyen var filan dedi
aynen nezaket karanın nokta atışları olmuştu bendeAhahha benzer şeyler genel yani ama olsun zaten çok dokunmadı hediye diye:) sizle ortak beğendiğimiz nezaket karaydı değil mi?
Ada soyluyu denediniz mi hiç?aynen nezaket karanın nokta atışları olmuştu bende
iade aldım ben. çok alakasızdı..Ada soyluyu denediniz mi hiç?
Bende denedim eylem Tüzün katina attım benim anlattıklarımı süslemiş bana geri anlatmış konuşmasından bir hissiyat olmadığı belli oluyor hiçbir nokta atışı da yok yani hiç mi bişey bilemez yani size tutmuş hayret heralde benim enerjim hiçbir falcıya uymadı bende bi terslik var galiba anlamadımBinnaz da iade hakkım vardı onu kullanarak eylem tüzün e dün katina attım.evet bahsedildiği gibi denemeye değer.ayrıntı vermeden bazı tespitleri vardı doğru olan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?