Binnaz Abla

Binnaz Melek Yıldıza baktıran var mı memnun kalan vadesi dolan sarkan :) Ben memnun kaldımda başka baktıran arkadaşlar var mı falları tutarlı merak ediyorum.Eski yorumlara baktım ama çıkan çıkmayan fal durumlarını daha çok paylaşalım kızlar.Hepimiz dert ortağıyız.

ben kışın baktirmistim çıkmadı bana gerçi binnazdan geçen okudum baktirdigim fallari bi esen mermer diye birine ucuz olduğu zaman bsktirmisim olmaz bu ilişki sonu yok sonbahar da biri çıkacak karşına demiş dediği gibi de olmuş şaşırdım okuyunca geri kalan neredeyse 30 a yakın fal maalesef tutmamış

bende esen mermer olumsuz konuştu başka kişiyi tarif etti zaman verdi tabiki olmadı birde falı 70 olmuş inanılır gibi değil

bende esen mermer olumsuz konuştu başka kişiyi tarif etti zaman verdi tabiki olmadı birde falı 70 olmuş inanılır gibi değil
bu fal olayı anladığım kadarı ile enerji işi herhalde bende iki gün önce binnaz da denk geldim 70 tl olmuş aklıma geldi kışın baktirmistim ne demiş diye dinledim falinı. olumsuz konuşmuş sonbahar da başka biri çıkacak karşınıza değerlendirin demiş tabi o zaman sevmemişim falini olumsuz diye bugün geldiğim durum bir şekilde dediği gibi olmuş ilerisi ne olur bilemem tabi

Sizden görüp meltem yıldırımı denedim dün ben:) pek farklı gelmedi bana.hatta söyled bir şeyin olma ihtimali çok uzak bana bekle ve gör dedi.bilemedim bekleyeceğiz:)

Sizden görüp meltem yıldırımı denedim dün ben:) pek farklı gelmedi bana.hatta söyled bir şeyin olma ihtimali çok uzak bana bekle ve gör dedi.bilemedim bekleyeceğiz:)

Ya öyle bende mükemmel nokta atışları olmadı, iki eğitime katılacağım iki eğitim ya da seminere gideceksiniz kariyerinize katkısı büyük olacak falan demiş. İçinde bulunduğum sıkıntılı bir süreç olduğunu bilmiş onun dışında gerisi herkese uyabilecek genel şeyler daha çok. Bende geleceğe dayalı da çok yorumu yok ama 15-20 liraya baktırdığım falcılarla aynı şeyleri söylüyor hani onlara vermektense buna verin demiştim :) Umarım size dediği güzel şeyler çıkar bana geleceğe yönelik pek konuşmadı.

Tarif edermişsiniz lütfen

Sizden duyunca denemek istedim zaten kredimde vardı işte banada haneyi koruyan biri var hasta haberi var tarzında bir faldı:)

Sizden duyunca denemek istedim zaten kredimde vardı işte banada haneyi koruyan biri var hasta haberi var tarzında bir faldı:)
ben de gecen hediye kredimle attım ona fal. bana da çok geneldi. ama dokunmadı hediye krediyle olduğu için bana da haneyi çekemeyen var filan dedi

Ay niye öyle komşu teyze kıvamında bakmış ahahah. Ben de burada birinden duyup baktırdım gerçi. :)

ben de gecen hediye kredimle attım ona fal. bana da çok geneldi. ama dokunmadı hediye krediyle olduğu için bana da haneyi çekemeyen var filan dedi
Ahahha benzer şeyler genel yani ama olsun zaten çok dokunmadı hediye diye:) sizle ortak beğendiğimiz nezaket karaydı değil mi?

Binnaz da iade hakkım vardı onu kullanarak eylem tüzün e dün katina attım.evet bahsedildiği gibi denemeye değer.ayrıntı vermeden bazı tespitleri vardı doğru olan...
Bende denedim eylem Tüzün katina attım benim anlattıklarımı süslemiş bana geri anlatmış konuşmasından bir hissiyat olmadığı belli oluyor hiçbir nokta atışı da yok yani hiç mi bişey bilemez yani size tutmuş hayret heralde benim enerjim hiçbir falcıya uymadı bende bi terslik var galiba anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…