evet o da beni şaşırtan birşeyi bilmişti. o şeyi sormadığım haldeAda soyluyu denediniz mi hiç?
ben begendim eylemi. bence kesinlikle hisleri var. analizleri çok iyiydi.Bende denedim eylem Tüzün katina attım benim anlattıklarımı süslemiş bana geri anlatmış konuşmasından bir hissiyat olmadığı belli oluyor hiçbir nokta atışı da yok yani hiç mi bişey bilemez yani size tutmuş hayret heralde benim enerjim hiçbir falcıya uymadı bende bi terslik var galiba anlamadım
Olabilir bana da hiç bir falcinin öngörüsü çıkmadı henüz.Eylem i beğenmiştim boş hissiz olduğunu düşünmüyorum .sadece denemeye değer dedim.fiyatına göre bi çok falciya bin basar bence binnazdaki 100 lira ücretli falcilara göre...Bende denedim eylem Tüzün katina attım benim anlattıklarımı süslemiş bana geri anlatmış konuşmasından bir hissiyat olmadığı belli oluyor hiçbir nokta atışı da yok yani hiç mi bişey bilemez yani size tutmuş hayret heralde benim enerjim hiçbir falcıya uymadı bende bi terslik var galiba anlamadım
Ben çok inanıp güvenmiştim ona hep umut verdi ve patladı.şöyle yanı çok iddalı bir zaman dilimi verdi kesinlikle o zaman diliminde işker daha kötü oldu onun söylediğinin tersi yaniKızlar binnazdaki ufuk kutluk’a baktıranınız var mı acaba nasıldır? Fiyati cok pahali ama ben bi baktirdigima bir daha baktırmıyorum bu yüzden bi kereliğine denesem mi? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
Bana öngörüsü çıkmadı..çok pozitif bi yorum almıştım....enerji meselesi tabii...gerçi kendisi de enerjimin tuttuğunu söylemişti yengeç burcu olduğumdan falan dolayı.Bana saçma gelmişti ....nitekim de olmadı dedikleri,Kızlar binnazdaki ufuk kutluk’a baktıranınız var mı acaba nasıldır? Fiyati cok pahali ama ben bi baktirdigima bir daha baktırmıyorum bu yüzden bi kereliğine denesem mi? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
Bi kaç gün önce tekrar dinledim kahveden bunları bilmesi hisli olduğunu düşündürttü bana.hatta bayağı hisli.kart olsa anlamlar bellidir ya zaten kesinlikle beğendiklerim arasında:)evet o da beni şaşırtan birşeyi bilmişti. o şeyi sormadığım halde
Aynen banada çıkmadı çok pozitif bir insan ya o zamanlar bana çok iyi gibi gelmişti.hele o iddalı vade vermesi bana güven demesiBana öngörüsü çıkmadı..çok pozitif bi yorum almıştım....enerji meselesi tabii...gerçi kendisi de enerjimin tuttuğunu söylemişti yengeç burcu olduğumdan falan dolayı.Bana saçma gelmişti ....nitekim de olmadı dedikleri,
Beğenmediniz mi?iade aldım ben. çok alakasızdı..
Aynennnnn....dediğinin tam tersi olaylar gelişti..dediğinin çıkmamasına bişey demiyorum artık alıştım da...bu kadar net emin konuştu etkilenmiştim...fossss....Aynen banada çıkmadı çok pozitif bir insan ya o zamanlar bana çok iyi gibi gelmişti.hele o iddalı vade vermesi bana güven demesi
Bu adamdan bir cacık olmaz demişti, evlendikKızlar binnazdaki ufuk kutluk’a baktıranınız var mı acaba nasıldır? Fiyati cok pahali ama ben bi baktirdigima bir daha baktırmıyorum bu yüzden bi kereliğine denesem mi? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
bende baktirdim tarih vermişti çok kesin konuşarak tabi ki dediği hiç bir şey çıkmadı hayatta vermem kendi adıma o parayı kendisineKızlar binnazdaki ufuk kutluk’a baktıranınız var mı acaba nasıldır? Fiyati cok pahali ama ben bi baktirdigima bir daha baktırmıyorum bu yüzden bi kereliğine denesem mi? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
ufuk kutluk pembeci bir beyfendiKızlar binnazdaki ufuk kutluk’a baktıranınız var mı acaba nasıldır? Fiyati cok pahali ama ben bi baktirdigima bir daha baktırmıyorum bu yüzden bi kereliğine denesem mi? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
ya zaten belirli bir zaman geçtikten sonra kimin hisleri var kimin yok anlıosun az çok:)Bi kaç gün önce tekrar dinledim kahveden bunları bilmesi hisli olduğunu düşündürttü bana.hatta bayağı hisli.kart olsa anlamlar bellidir ya zaten kesinlikle beğendiklerim arasında:)
Ben denemiştim ya çok etkilemedi beni:)binnaz da benay beşir diye bayana baktiran var mi ben iskambil baktirdim geçen kişi tasviri oldukça iyiydi bana nasıl bir yıl izlemem gerektiğini falan yazmış begendim bakim tarzını hiç baktirıp çıkan var mı fikir verebilecek
Ahhha cidden mi:)Bu adamdan bir cacık olmaz demişti, evlendik
herkese farklı tutuyor demek bu fal olayı misal kemal devrim pahalı baktirmistim binnaz da yazılan yorumları okuyup baktiranlarin bana tek kelimesi çıkmamıştıBen denemiştim ya çok etkilemedi beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?