Binnaz Abla

ben begendim eylemi. bence kesinlikle hisleri var. analizleri çok iyiydi.

Kızlar binnazdaki ufuk kutluk’a baktıranınız var mı acaba nasıldır? Fiyati cok pahali ama ben bi baktirdigima bir daha baktırmıyorum bu yüzden bi kereliğine denesem mi? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin

Olabilir bana da hiç bir falcinin öngörüsü çıkmadı henüz.Eylem i beğenmiştim boş hissiz olduğunu düşünmüyorum .sadece denemeye değer dedim.fiyatına göre bi çok falciya bin basar bence binnazdaki 100 lira ücretli falcilara göre...

Ben çok inanıp güvenmiştim ona hep umut verdi ve patladı.şöyle yanı çok iddalı bir zaman dilimi verdi kesinlikle o zaman diliminde işker daha kötü oldu onun söylediğinin tersi yani

Bana öngörüsü çıkmadı..çok pozitif bi yorum almıştım....enerji meselesi tabii...gerçi kendisi de enerjimin tuttuğunu söylemişti yengeç burcu olduğumdan falan dolayı.Bana saçma gelmişti ....nitekim de olmadı dedikleri,

Aynen banada çıkmadı çok pozitif bir insan ya o zamanlar bana çok iyi gibi gelmişti.hele o iddalı vade vermesi bana güven demesi

Aynen banada çıkmadı çok pozitif bir insan ya o zamanlar bana çok iyi gibi gelmişti.hele o iddalı vade vermesi bana güven demesi
Aynennnnn....dediğinin tam tersi olaylar gelişti..dediğinin çıkmamasına bişey demiyorum artık alıştım da...bu kadar net emin konuştu etkilenmiştim...fossss....

Bu adamdan bir cacık olmaz demişti, evlendik

bende baktirdim tarih vermişti çok kesin konuşarak tabi ki dediği hiç bir şey çıkmadı hayatta vermem kendi adıma o parayı kendisine

ufuk kutluk pembeci bir beyfendi hiç beğenmemiştim kendisini

Bi kaç gün önce tekrar dinledim kahveden bunları bilmesi hisli olduğunu düşündürttü bana.hatta bayağı hisli.kart olsa anlamlar bellidir ya zaten kesinlikle beğendiklerim arasında:)
ya zaten belirli bir zaman geçtikten sonra kimin hisleri var kimin yok anlıosun az çok:)

Kim var binnazdan begendiginiz fiyati pahali olanlar acaba gerçekten oylemi merak konusu? Canana baktirmistim begenmistim ama genel sormustum pisman oldum keske detay olsaydi simdide baktim baya kotu yorumlar vardi

binnaz da benay beşir diye bayana baktiran var mi ben iskambil baktirdim geçen kişi tasviri oldukça iyiydi bana nasıl bir yıl izlemem gerektiğini falan yazmış begendim bakim tarzını hiç baktirıp çıkan var mı fikir verebilecek

Afra Aydoğdu var Binnazda. Hediye kredilerle baktırayım diyorum. Deneyen var mı?
Not: aa topu topu 14 bakım yapmış, şimdi farkettim

Ben denemiştim ya çok etkilemedi beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…