- 18 Haziran 2017
- 88
- 38
- 3
- 35
Onu hiç denemedim ben yorum yapamayacağım.herkese farklı tutuyor demek bu fal olayı misal kemal devrim pahalı baktirmistim binnaz da yazılan yorumları okuyup baktiranlarin bana tek kelimesi çıkmamıştı
Aynen zaman geçtikçe anlıyorum bendeya zaten belirli bir zaman geçtikten sonra kimin hisleri var kimin yok anlıosun az çok:)
Bu süper bir örnek olmuş bak :)) evliliği görenler kim bakalımBu adamdan bir cacık olmaz demişti, evlendik
Sizden görüp meltem yıldırımı denedim dün ben:) pek farklı gelmedi bana.hatta söyled bir şeyin olma ihtimali çok uzak bana bekle ve gör dedi.bilemedim bekleyeceğiz:)
Yeşil çingene ve fal alemden banu doğru. Bu ikisinin dedikleri harfi harfine çıktı diyebilirimBu süper bir örnek olmuş bak :)) evliliği görenler kim bakalım
banu doğruya hiç baktirmadim ama yeşilcingene de benim favori falcimdir son falına kadar bana da hep dedikleri çıktı gerçi son falini dün akşam tekrar okudum çıkmadı demiştim hakkını yemisimYeşil çingene ve fal alemden banu doğru. Bu ikisinin dedikleri harfi harfine çıktı diyebilirim
Binnazdan bilen oldu mu?Yeşil çingene ve fal alemden banu doğru. Bu ikisinin dedikleri harfi harfine çıktı diyebilirim
Binnaza hiç bulaşmadım. Ufuk kutluk a da fal alemdeyken baktırmıştımBinnazdan bilen oldu mu?
Belki Natali derinsuBinnaz ablada kredim var kızlar uygun bakan kimi önerirsiniz kahve falı için kimleri denediniz son zamanlarda...Kredim bitsin...
bana ocak ayinda 7 aylik vade verdi, tarif ettigi kisi ile 7. ayinda sonunda karsilastim, iliskim de oldu. o zmn fal attim olumlu gormedi. eee bu dedigin dedim lafi degistirdi. inisli cikisli bir iliskim oldu ama tam dedigi gibi olmadi.Yeşülçingene bana Yeni birini anlattı eskisini arrık kapattım istemiyorum diye ama bir seneye yaygın bir süre var tanışmanız olması için dedi, bukadar ilerisi için tarif edipte öyle çıkan var mı sizde?
dediğin şekilde biri olacak değil de genelde verdiği zamanlarda bazı olaylari yaşadım birebir olmasa daYeşülçingene bana Yeni birini anlattı eskisini arrık kapattım istemiyorum diye ama bir seneye yaygın bir süre var tanışmanız olması için dedi, bukadar ilerisi için tarif edipte öyle çıkan var mı sizde?
Sana o kişiyle ciddiyet olacak demiş miydi? Bana çünkğ dedi o zamana kadar tabi başkaları ile de tanışacaksın edeceksin ama ciddiyet sorduğun için ona odaklandım dedi.. o yüzden sordum :)bana ocak ayinda 7 aylik vade verdi, tarif ettigi kisi ile 7. ayinda sonunda karsilastim, iliskim de oldu. o zmn fal attim olumlu gormedi. eee bu dedigin dedim lafi degistirdi. inisli cikisli bir iliskim oldu ama tam dedigi gibi olmadi.
Eylem tuzunBelki Natali derinsu
Belki kesin değil iyi değil yani Efsun Aksoy nasıl kızlar iyimidir ?Belki Natali derinsu
KimseyiKızlarr binnazda duru görü fiyatları çok uygun deneyen var mı?Kimi önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?