Binnaz Abla

Sizden görüp meltem yıldırımı denedim dün ben:) pek farklı gelmedi bana.hatta söyled bir şeyin olma ihtimali çok uzak bana bekle ve gör dedi.bilemedim bekleyeceğiz:)

onun bos bir yorumcu olmadigini söyleyebilirim, bana söyledigi seyler gerceklesmeye basladi ve gerceklesti de iki-üc hafta icinde.. hatta bir gelismeyi noktasiyla virgülüyle yasadim.. yüksek kredili yorumculardan daha iyi... pembe yorum yapmiyor bence.. fal iste bazen cikabiliyor

Fal sepeti Derya hatuna baktıran var mı acaba?Varsa nasıldı yorumlar?Birde geysuya baktırıp zamanlar hakkın da ne dersiniz ve sonuç çıkmayan var mıdır?:/

Binnaz ablada kredim var kızlar uygun bakan kimi önerirsiniz kahve falı için kimleri denediniz son zamanlarda...Kredim bitsin...

Kizlar sesli fal olarak kimi onerirsiniz? Her zaman sesli fali daha cok tercih ederim cunku copy paste riski olmuyo daha gercekci oluyo sanki kimi onerirsiniz?

Yeşil çingene ve fal alemden banu doğru. Bu ikisinin dedikleri harfi harfine çıktı diyebilirim
banu doğruya hiç baktirmadim ama yeşilcingene de benim favori falcimdir son falına kadar bana da hep dedikleri çıktı gerçi son falini dün akşam tekrar okudum çıkmadı demiştim hakkını yemisim

Yeşülçingene bana Yeni birini anlattı eskisini arrık kapattım istemiyorum diye ama bir seneye yaygın bir süre var tanışmanız olması için dedi, bukadar ilerisi için tarif edipte öyle çıkan var mı sizde?

bana ocak ayinda 7 aylik vade verdi, tarif ettigi kisi ile 7. ayinda sonunda karsilastim, iliskim de oldu. o zmn fal attim olumlu gormedi. eee bu dedigin dedim lafi degistirdi. inisli cikisli bir iliskim oldu ama tam dedigi gibi olmadi.

dediğin şekilde biri olacak değil de genelde verdiği zamanlarda bazı olaylari yaşadım birebir olmasa da

bana ocak ayinda 7 aylik vade verdi, tarif ettigi kisi ile 7. ayinda sonunda karsilastim, iliskim de oldu. o zmn fal attim olumlu gormedi. eee bu dedigin dedim lafi degistirdi. inisli cikisli bir iliskim oldu ama tam dedigi gibi olmadi.
Sana o kişiyle ciddiyet olacak demiş miydi? Bana çünkğ dedi o zamana kadar tabi başkaları ile de tanışacaksın edeceksin ama ciddiyet sorduğun için ona odaklandım dedi.. o yüzden sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…