- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Bu da güzel kredilerimi biteremiyorum:))Kimseyi
Bende de kaldi. Bir de simdi her gun hediye kredi vermeye baslamis. Nehir icin niyetlenmistim vazgectim. Beklemedeyim bakalim :)Bu da güzel kredilerimi biteremiyorum:))
Nehir iyidir Ama 70 tl etmez ki en fazla 30 yine bildiğin şeyleri duyacaksın sonuçta :)))Bende de kaldi. Bir de simdi her gun hediye kredi vermeye baslamis. Nehir icin niyetlenmistim vazgectim. Beklemedeyim bakalim :)
Tumay Cennet denedin mi? Kredisi de dusuk.Nehir iyidir Ama 70 tl etmez ki en fazla 30 yine bildiğin şeyleri duyacaksın sonuçta :)))
Tümay Cennet eskiden konuşulan biri ama denemedim hiç kredi bitirmek için baktırırım belki...Tumay Cennet denedin mi? Kredisi de dusuk.
Gecmiste iyi konusulmus ama son durum nedir acaba?
Baktirirsan yorumunu da paylasir misin. Tarot katina iskambil secenekleri var. Kahve yok.Tümay Cennet eskiden konuşulan biri ama denemedim hiç kredi bitirmek için baktırırım belki...
Sana o kişiyle ciddiyet olacak demiş miydi? Bana çünkğ dedi o zamana kadar tabi başkaları ile de tanışacaksın edeceksin ama ciddiyet sorduğun için ona odaklandım dedi.. o yüzden sordum :)
Kızlarr Allahını seven müge aydınla ılgılı bı yorum yazsınnn lutfenn. Çorba oldumm
Sagol cvp verdıgın için hayır yani anlamadım ikisindede dedıklerı dogru ams sonuç farklıkendi kendini neden karıştırıyorsun bu zamana kadar binnazda baktırdığımız fallardan çok net çıkan bi fal yok hiç kendini üzme lütfen .. ben hiç baktırmadım o yorumcuya keşke baktırmış olsaydım yorum yapardım ..
Sagol cvp verdıgın için hayır yani anlamadım ikisindede dedıklerı dogru ams sonuç farklı
Galiba farkli isim ve bilgiler verince fal tam olmuyor o yuzden farkli cikmis olabilir. Kendi dogru isim dogum tarihi vs cok onemli diye biliyorum sonucta uzaktan bakiliyor bunlar da yanlis olunca cok isabetli olmaz bence.Sagol cvp verdıgın için hayır yani anlamadım ikisindede dedıklerı dogru ams sonuç farklı
Kart fallarını pek sevmiyorum baktırmam ozaman. evdede kartlarım var zaten belki iskambil baktırabilirim.Baktırırsamda sonucu yazarım buraya...Baktirirsan yorumunu da paylasir misin. Tarot katina iskambil secenekleri var. Kahve yok.
Kızlarr binnazda duru görü fiyatları çok uygun deneyen var mı?Kimi önerirsiniz?
Kızlarr Allahını seven müge aydınla ılgılı bı yorum yazsınnn lutfenn. Çorba oldumm
Tabii ki canım enerji meselesi 2 yıldır aştık artık olayı.Zaten iade hakkım var ama fal krizim geçti artık bi ara denerim:)))ben Elif Hanzade'yi denemistim 5 lirayken ve bende dedikleri cikmaya basladi.. hisleri baya iyi. enerji meselesi diye de ekleyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?