Binnaz Abla

Sana o kişiyle ciddiyet olacak demiş miydi? Bana çünkğ dedi o zamana kadar tabi başkaları ile de tanışacaksın edeceksin ama ciddiyet sorduğun için ona odaklandım dedi.. o yüzden sordum :)

sevgi olacaksa ömürlük olacak baskalari ile kafa dagitir, sureyi uzatirsin bekle falan dedi. ciddiyet sormamistim.

Kızlar selam uzun xamandır yoktum, umarım herkes ııyıdır? Cok acil bişey danışıcam binnaz abla müge aydın. 2 farklı hesaptan attım kahve bırı olumlu bırı olumsız nasıl bı yorımcudur????? Acill baktıran varsa cvp atsın lutfenn

Kızlarr Allahını seven müge aydınla ılgılı bı yorum yazsınnn lutfenn. Çorba oldumm

Kızlarr Allahını seven müge aydınla ılgılı bı yorum yazsınnn lutfenn. Çorba oldumm

kendi kendini neden karıştırıyorsun bu zamana kadar binnazda baktırdığımız fallardan çok net çıkan bi fal yok hiç kendini üzme lütfen .. ben hiç baktırmadım o yorumcuya keşke baktırmış olsaydım yorum yapardım ..

Sagol cvp verdıgın için hayır yani anlamadım ikisindede dedıklerı dogru ams sonuç farklı

Sagol cvp verdıgın için hayır yani anlamadım ikisindede dedıklerı dogru ams sonuç farklı

ya işte falcıların klasik ruh hali , bende çook sıkıntılara girdim insan bi umut yorumcudan bekliyor böyle karıştırıldığındada hepten kendisini kötü hissediyor bir tavsiye vereceğim arkadaş olarak lütfen yanlış anlama şuan evdeysen bi duş al yada dışarıdaysan elini yüzünü yıka suyu zihnini temizleyen bişey gibi düşün ben çok karıştığımda suya koşuyorum .. biraz enerjin yenilensin sakinleş iyi bir yorumcudan yorum alırsın o zamana kadar müge aydınlıdan yorum alanlarda burada yorumlarını paylaşırlar :)

Galiba farkli isim ve bilgiler verince fal tam olmuyor o yuzden farkli cikmis olabilir. Kendi dogru isim dogum tarihi vs cok onemli diye biliyorum sonucta uzaktan bakiliyor bunlar da yanlis olunca cok isabetli olmaz bence.

ben Elif Hanzade'yi denemistim 5 lirayken ve bende dedikleri cikmaya basladi.. hisleri baya iyi. enerji meselesi diye de ekleyelim :)
Tabii ki canım enerji meselesi 2 yıldır aştık artık olayı.Zaten iade hakkım var ama fal krizim geçti artık bi ara denerim:)))

Kızlar bana aciill telwenin en iyi falcisini önerin lütfeenn sizin yorumlarınız önemli beni es gecmeyin copy paste yapmayan geleceği cikan bi falci istiyorum tellwe yesilcingene nasil ya da baska falci?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…