Tabii ki canım enerji meselesi 2 yıldır aştık artık olayı.Zaten iade hakkım var ama fal krizim geçti artık bi ara denerim:)))
Tabii ki canım enerji meselesi 2 yıldır aştık artık olayı.Zaten iade hakkım var ama fal krizim geçti artık bi ara denerim:)))
11000 sayfayi asan yorum var, henuz o falci bulunamadi. Herkes baska fikirde.Kızlar bana aciill telwenin en iyi falcisini önerin lütfeenn sizin yorumlarınız önemli beni es gecmeyin copy paste yapmayan geleceği cikan bi falci istiyorum tellwe yesilcingene nasil ya da baska falci?
Bende merak edip attım elife duru görü falı ama beğenmedim. Eskiden aylar önce ona fal atmıştım o fala bakıp oradan yola çıktı onu bana sattı ama güya görüyormuş gibi yaptı... baktım bende aylar önce attığım falı açıp bakmış tahmin ettiğim gibi. Yeni kişi için yaptığı yorumuda okadar zayıf ki herkesin diyebileceği şeyleri iade aldım ben maalesef memnun kalmadımbende duru görüyü merak etmiştimelif hanzade den yorum almıştım hisleri iyiydi..
Bende merak edip attım elife duru görü falı ama beğenmedim. Eskiden aylar önce ona fal atmıştım o fala bakıp oradan yola çıktı onu bana sattı ama güya görüyormuş gibi yaptı... baktım bende aylar önce attığım falı açıp bakmış tahmin ettiğim gibi. Yeni kişi için yaptığı yorumuda okadar zayıf ki herkesin diyebileceği şeyleri iade aldım ben maalesef memnun kalmadım
Binnaz'da galiba şimdiye kadar ilk doğru düzgün falım çıkan ve galiba çıkacak olan, hem de 5 liraya. Tam çıkmasına biraz zaman var. Sene sonlarına doğru hayatına yeni bir insan girecek dedi, karakterini de tarif etti bildi
Meltem Yıldırım mıydı size bakan?
Elif Hanzade bende basariliydi durugörüde. Meltem Yildirim da bazi olaylari hissetti ve bildi .. beklentisiz attigim fallar beklentim olanlardan daha basarili. Ikisine de 5 Lira vermistim.
Ben bir falcinin herkese falinin cikacagina artik inanmiyorum. Bu falcinin moduna ve baktiran/bakanin enerji durumuna göre degisiyor galiba.. birimize cikabiliyor, digerimize cikmayabiliyor. Sonucta kahin degiller. Beklentiye girmemek gerekiyor iste, az para ödeyip beklenti icine girmeden zamana birakmak gerekiyor, komsu teyzelerimizin fallari gibi. Ozaman kimse de üzülmüyor.
Ben baktirmistim gecen sene geri donecek dedi baktrdgm sahis icin ama sonu hayrli olmaz kabul etsende dedi yeni kisiyi tarif etti ne gecmistki geri dondu ne de dedgi seklde ve tarif ettgi kisilikte kimseyle yeni bir baslangic yapmadim cok farkli bir durum yasadim yani fali cikmadi ama iyi ki de cikmamis:))Kızlar selam uzun xamandır yoktum, umarım herkes ııyıdır? Cok acil bişey danışıcam binnaz abla müge aydın. 2 farklı hesaptan attım kahve bırı olumlu bırı olumsız nasıl bı yorımcudur????? Acill baktıran varsa cvp atsın lutfenn
Efsun aksoy a uc defa baktirdim ben canim yeni biri var ciddytle gelck dedi harf verdi tarih verdi ben imkansz olarak goryrdm ama dedgi tarihte gerckten ciddytle gelen biri oldu ama karar senin tabi enerji olayi varmidr bilemiyorumBelki kesin değil iyi değil yani Efsun Aksoy nasıl kızlar iyimidir ?
Yine tutamadım kendimi kredi aldim ve elif hanzadeye attim kızlarArkadaşlar binnazda 150 kredim var kime baktirayim? Sesliye baktiriyim diyorum ama yazili bakan guvenilir biri varsa önerilerinizi beklerim canlarım
elif hanzadeye bir ara çok fal attim anda iyiydi ama vadedilen mutlu son olmadı her falda olcak demişti çok saçma ama inanmak istedim umut ettim ama artık baktırmıyorumYine tutamadım kendimi kredi aldim ve elif hanzadeye attim kızlar
Valla geçmişi bildi anı bilip bilmedigini henüz bilemiyorum gelecegi de göreceğiz ama cogu falci kahve falindan sekillerden bile bisey cikaramazken bu kadin hicbirsey olmadan duru goruyle enerjiyle bakiyor beğendim acikcasi iade alacaktim pisman bir sekilde gonderdim ama sonucta beğendim zamana bırakıyorum göreceğizelif hanzadeye bir ara çok fal attim anda iyiydi ama vadedilen mutlu son olmadı her falda olcak demişti çok saçma ama inanmak istedim umut ettim ama artık baktırmıyorum
Valla geçmişi bildi anı bilip bilmedigini henüz bilemiyorum gelecegi de göreceğiz ama cogu falci kahve falindan sekillerden bile bisey cikaramazken bu kadin hicbirsey olmadan duru goruyle enerjiyle bakiyor beğendim acikcasi iade alacaktim pisman bir sekilde gonderdim ama sonucta beğendim zamana bırakıyorum göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?