Binnazdan son 3 gundur mesaj geliyor. Ve son 3 gunde toplam (sadece uygulamaya tiklayarak) 8 bedava kredi almis oldum. Bu hep var olan bir uygulama miydi yoksa fiyatlari yukselttikleri icin tesvik mi etmeye calisiyorlar. Ben fazla kullanmamistim da.
Canim sesli fal miydi hatirlamiorum ama memnun kaldigim dusuk kredili bi kac ismi onerebilirim. En basta eylem tuzun. O sesli fal bakio. Ada soylu, sennur yildirim, nezaket kara, asude isik. Bende onerileri alabilirim suan benmde 200 civari kredim var oneri uzerine birine atabilirim200 kredim var sesli fal olarak kimi onerirsiniz? Daha oncede yazdim ama kimse cevap vermedi lütfen tecrubeleriniz önemli?
valla en son canan şekere baktırmıştım memnun kaldim canim bilgeyi begeniyolar ama o kadin bana tutarsiz fallar bakti biseyde diyemiyorum tecrubesizim hem de enerji meselesi biraz hem burda begenilen falcilar da bende tutturamamistiCanim sesli fal miydi hatirlamiorum ama memnun kaldigim dusuk kredili bi kac ismi onerebilirim. En basta eylem tuzun. O sesli fal bakio. Ada soylu, sennur yildirim, nezaket kara, asude isik. Bende onerileri alabilirim suan benmde 200 civari kredim var oneri uzerine birine atabilirim
Eylem tuzun benimde aklimda bekliyorum ona baktircam buyuk ihtimalCanim sesli fal miydi hatirlamiorum ama memnun kaldigim dusuk kredili bi kac ismi onerebilirim. En basta eylem tuzun. O sesli fal bakio. Ada soylu, sennur yildirim, nezaket kara, asude isik. Bende onerileri alabilirim suan benmde 200 civari kredim var oneri uzerine birine atabilirim
Canan seker surekli cevrm ici. Surekli cevrm ici olan falcilara atasim gelmiyor dogrusuvalla en son canan şekere baktırmıştım memnun kaldim canim bilgeyi begeniyolar ama o kadin bana tutarsiz fallar bakti biseyde diyemiyorum tecrubesizim hem de enerji meselesi biraz hem burda begenilen falcilar da bende tutturamamisti
Bilge dedigin kim pelin bilge mivalla en son canan şekere baktırmıştım memnun kaldim canim bilgeyi begeniyolar ama o kadin bana tutarsiz fallar bakti biseyde diyemiyorum tecrubesizim hem de enerji meselesi biraz hem burda begenilen falcilar da bende tutturamamisti
EvetBilge dedigin kim pelin bilge mi
Ben baktirdigim zamanlar acik degildi sürekli ben de ayni düşünüyorum acik olanlara baktirmiyorum o yuzden adaya baktirmak istememistimCanan seker surekli cevrm ici. Surekli cevrm ici olan falcilara atasim gelmiyor dogrusu
Evet tatlım eylem ve didemi bekliyorum didemi de su faliyla destekliyorum yazmis sırf merak ettiğim içinYa ada cok ahim sahim degildi ama nokta atislari oldu bilemiorum ama eylem ciddi anlamda sasirtmisti beni
Bana ozel mesaj atar misin ben gonderemiorum sanaKizlaaaar kizlaaar dün elif hanzadeye duru goru baktirdim bugun didem sonmeze kahve faliyla su falini bir bakiyomus baktirdim ikisi tamamen zit seyler soyledi hangisine inancam ya
ikisine de inanmayacaksın.Kizlaaaar kizlaaar dün elif hanzadeye duru goru baktirdim bugun didem sonmeze kahve faliyla su falini bir bakiyomus baktirdim ikisi tamamen zit seyler soyledi hangisine inancam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?