Binnaz Abla

Binnazdan son 3 gundur mesaj geliyor. Ve son 3 gunde toplam (sadece uygulamaya tiklayarak) 8 bedava kredi almis oldum. Bu hep var olan bir uygulama miydi yoksa fiyatlari yukselttikleri icin tesvik mi etmeye calisiyorlar. Ben fazla kullanmamistim da.

bu bir nevi müsteri baglama stratejisidir muhtemelen :)

Küçük te olsa çıkan fal haberi.......arkadaşlar 17 eylülden beri iletisimim olmayan biriyle ilgili ilgili çok kişiden yorum aldım.binnaz da herkes elfin de dahil arayacak pişmanlık enerjisi ile vs dedi..o aramadı dün karşılaştık bi ortamda tesadüfen normalde karşılaşma olanagim yok.bu durumu en yakın öngören nehir Atesoğlu olmuş.akşam tekrar dinledim.23 eylülde baktirmisim.ve bir ay iki ay içinde karşılaşma var burun buruna geleceksin demiş.dediği zamanda ve dediği şekilde oldu ilk görüşme.

Iyi aksamlar kizlar binnaz da bilgen sezer e fal baktrannz oldmu hic merak edyrum

200 kredim var sesli fal olarak kimi onerirsiniz? Daha oncede yazdim ama kimse cevap vermedi lütfen tecrubeleriniz önemli?

200 kredim var sesli fal olarak kimi onerirsiniz? Daha oncede yazdim ama kimse cevap vermedi lütfen tecrubeleriniz önemli?
Canim sesli fal miydi hatirlamiorum ama memnun kaldigim dusuk kredili bi kac ismi onerebilirim. En basta eylem tuzun. O sesli fal bakio. Ada soylu, sennur yildirim, nezaket kara, asude isik. Bende onerileri alabilirim suan benmde 200 civari kredim var oneri uzerine birine atabilirim

valla en son canan şekere baktırmıştım memnun kaldim canim bilgeyi begeniyolar ama o kadin bana tutarsiz fallar bakti biseyde diyemiyorum tecrubesizim hem de enerji meselesi biraz hem burda begenilen falcilar da bende tutturamamisti

Eylem tuzun benimde aklimda bekliyorum ona baktircam buyuk ihtimal

valla en son canan şekere baktırmıştım memnun kaldim canim bilgeyi begeniyolar ama o kadin bana tutarsiz fallar bakti biseyde diyemiyorum tecrubesizim hem de enerji meselesi biraz hem burda begenilen falcilar da bende tutturamamisti
Canan seker surekli cevrm ici. Surekli cevrm ici olan falcilara atasim gelmiyor dogrusu

Bilge dedigin kim pelin bilge mi

Canan seker surekli cevrm ici. Surekli cevrm ici olan falcilara atasim gelmiyor dogrusu
Ben baktirdigim zamanlar acik degildi sürekli ben de ayni düşünüyorum acik olanlara baktirmiyorum o yuzden adaya baktirmak istememistim

Şu saatten sonra benim için fallar bitmiştir. Kimi onu kimi bunu diyor. Açıkçası dedikleri içinde baktırmıyorum. Neden baktırdığımı da çözemiyorum. Kumar gibi bir şey bu. Sanırım içimi dökecek kimse olmayınca maddi desteği bundan buldum ama kendime maddi açıdan kötülük yapıyorum. Kendimi ben de bu şekilde üzersem başkası neler yapmaz? Bu yüzden fallara veda ediyorum.

Kizlaaaar kizlaaar dün elif hanzadeye duru goru baktirdim bugun didem sonmeze kahve faliyla su falini bir bakiyomus baktirdim ikisi tamamen zit seyler soyledi hangisine inancam ya

arkadaşlar gerçekten kötü zamanlar geçiriyorum. gerçekten dedikleri nokta atışı olan bir falcı önerin lütfen diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…