Binnaz Abla

yaa arkadaşlar fal orucumu melek yıldız ile bozdum. bozmaz olsaydım olumlu şeyler dediği kadar olumsuz şeyler de söylemiş. ancak içimi rahatlatan bir şey var ki asıl konuyu bilmemesi. yani nokta atışı yaptıı şeyler de olmadı ama insan yinede olumsuz bir şey duyunca üzülüyor. var mı bu arkadaşa fal baktıran aranızda nasıl bilirsiniz kendisini

ayrıcaa da çok olabilir, yapabilir belirsizliği de konuşmuş.

iyi tatlı birisi melek yıldız fakat yorumlarından çıkan olmadı bana açıkçası 2015 temi ne yorum almıştım..

Ben baktırdım Melek Yıldıza ekim ayında ilk defa.Ben memnun kaldım alakasız şeyler söylemedi beni ve karşı tarafı iyi analiz etti.Karşı taraf ile ilgili karakterini anlatırken kullandığı cümleler falan tam onu anlatıyordu.Gelecek hakkında yorum yaptığı için daha fazla henüz vadem var.Ama hiç bir zaman unutma her falcı herkeste tutarlı olmuyor.Senle ilgili analiz yanlışsa zaten gelecek hakkında hiç çıkar diye düşünme,moralinide bozma derim ben

peki düşük kredili kimi önerirsiniz orada? karşı tarafın hislerini iyi analiz eden? ya gelecek çıkmasa da olur ama karşı tarafın hislerini bilsin yahu

ben düşük kredili olarak nisan demirok vardı sanırım ondan kahve yorumu almıştım beğenmiştim eylem tüzün den katina yorumu almıştım onuda beğenmiştim binnaz sitesi olduğu için önermiyorum sadece bende iyilerdi ..

eylemi ben de begendim. binnaz dışındaki siteler de olur ama telwee olmasın hiç sevmiorum telweyi.

Millet eylem tüzün canliya gecmis canli sohbet nasil oluyo bilgisi olan?

eylemi ben de begendim. binnaz dışındaki siteler de olur ama telwee olmasın hiç sevmiorum telweyi.

bende telwe ye hiç ısınamadım :) .. onun dışında falsepetinde dennise baktırdım bazıları beğenmiyor kısa diye ama ben beğeniyorum birde o sitede nesibeden yorum aldım ama bana özensiz geldi nesibemi dennis mi dersen dennis ten yorum almaya devam edeceğimi söyleyebilirim. birde falalemde ester kiradan yorum aldım oda ilk falı beğendim ikinci defa yorum aldım çok tatlı bir bayan fakat ikinci yorumdan çok hoşnut kalmadım.. fal işinde inan önerme yapmak sakıncalı çünkü hepsi enerji meselesi ben yorumcunun proflindeki tüm yorumları felan okuyup duvar yazısına felan bakarak içime sinerse gönderiyorum fal..

Pelin bilge özdoğru nasil burada çıktı diyen olmuş da ne düşünüyorsunuz?

bana enerjisi hiç iyi gelmiyor iyi bişey söylese bile negatif geliyor yani olumlu şeyleri bile negatif yorumluyor ben yorum almayı tercih etmiyorum kendisinden tabikide enerji dediğim gibi enerjisi uyuşan insanlar var ..

Hülya Demir karşı tarafın düşüncesinde nasıl sizce ? Hep pembeci midir? forumda arattım genelde öyle deniliyor. beni şaşırtan analizler yaptı da şimdi. anlık durumlarda bildiği şeyler oldu..hülya demire fal baktıranlar anlık durumda nasıldır yorumlar mı acaba?

Çıkıyo mu peki negatif dedikleri
bana enerjisi hiç iyi gelmiyor iyi bişey söylese bile negatif geliyor yani olumlu şeyleri bile negatif yorumluyor ben yorum almayı tercih etmiyorum kendisinden tabikide enerji dediğim gibi enerjisi uyuşan insanlar var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…