- 23 Ağustos 2012
- 52.183
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.320
- 898
arkadaşlar gerçekten kötü zamanlar geçiriyorum. gerçekten dedikleri nokta atışı olan bir falcı önerin lütfen diyorum.
Biri aklinda sen varsin diyo birisi baska bi kadin anlayamadim+1
Hepsi salliyor
Su fali olmasi aklımı karıştırıyo zatenikisine de inanmayacaksın.
ayrıcaa da çok olabilir, yapabilir belirsizliği de konuşmuş.yaa arkadaşlar fal orucumu melek yıldız ile bozdum. bozmaz olsaydım olumlu şeyler dediği kadar olumsuz şeyler de söylemiş. ancak içimi rahatlatan bir şey var ki asıl konuyu bilmemesi. yani nokta atışı yaptıı şeyler de olmadı ama insan yinede olumsuz bir şey duyunca üzülüyor. var mı bu arkadaşa fal baktıran aranızda nasıl bilirsiniz kendisini
yaa arkadaşlar fal orucumu melek yıldız ile bozdum. bozmaz olsaydım olumlu şeyler dediği kadar olumsuz şeyler de söylemiş. ancak içimi rahatlatan bir şey var ki asıl konuyu bilmemesi. yani nokta atışı yaptıı şeyler de olmadı ama insan yinede olumsuz bir şey duyunca üzülüyor. var mı bu arkadaşa fal baktıran aranızda nasıl bilirsiniz kendisini
yaa arkadaşlar fal orucumu melek yıldız ile bozdum. bozmaz olsaydım olumlu şeyler dediği kadar olumsuz şeyler de söylemiş. ancak içimi rahatlatan bir şey var ki asıl konuyu bilmemesi. yani nokta atışı yaptıı şeyler de olmadı ama insan yinede olumsuz bir şey duyunca üzülüyor. var mı bu arkadaşa fal baktıran aranızda nasıl bilirsiniz kendisini
eylemi ben de begendim. binnaz dışındaki siteler de olur ama telwee olmasın hiç sevmiorum telweyi.ben düşük kredili olarak nisan demirok vardı sanırım ondan kahve yorumu almıştım beğenmiştim eylem tüzün den katina yorumu almıştım onuda beğenmiştim binnaz sitesi olduğu için önermiyorum sadece bende iyilerdi ..
eylemi ben de begendim. binnaz dışındaki siteler de olur ama telwee olmasın hiç sevmiorum telweyi.
Millet eylem tüzün canliya gecmis canli sohbet nasil oluyo bilgisi olan?
Pelin bilge özdoğru nasil burada çıktı diyen olmuş da ne düşünüyorsunuz?
bana enerjisi hiç iyi gelmiyor iyi bişey söylese bile negatif geliyor yani olumlu şeyleri bile negatif yorumluyor ben yorum almayı tercih etmiyorum kendisinden tabikide enerji dediğim gibi enerjisi uyuşan insanlar var ..
Geri sesliye almis simdi katinami kahvemi sencetavsiye etmem faldan hiç bişey anlaşılmıyor o şekilde sesli yada yazılı en mantıklısı bana göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?