Binnaz Abla

byc falcı sema baktıranların görüşlerini alabilir miyim?
Ben bir kere baktirdim gecen sene andaki bazi seyleri bilmis ama gelecekte olacagini soyledigi bir iliski tarifi 8-9 ay zaman gecmis soyledigi tarihten oyle bir sey olmamis bir de kisa bakmis cok detay yok gelecekle ilgili ozellikle.

Çok boş bir fal almıştım... Tavsiye etmem...

Bir aralar deli gibi fal baktırmış sonrasında durulmuş biri olarak son 3-4 aydır erkek arkadaşımla ayrılığımın sonucu olarak malesef yine fallara dadandım. Şükür yine azaltmaya başladım. Bu süreçte baktırdığım falcıları sizlerle paylaşayım.

Binnaz:
Güneş Eryavuz
: Fena bir fal değilmiş. Benim düşüncelerimi bana yansıtmış diyebilirim. Fazlasıyla olumlu bakmış. Aşk konusunda verdiği vade geçmek üzere ama çıkacağını sanmam. İş konusu beklemede.
Eylem Tüzün: Hisli bir yorumcu olduğunu düşünüyorum. Anlık durumlar ve karakter analizleri gayet başarılıymış. Gelecekle ilgili söyledikleri beklemede.
Nezaket Kara: Söyledikleri çıkmamış. Güya evleniyormuşuz her şey çok güzelmiş vs vs
Şehrazat Koral: Tarot baktırmıştım. Durum analizleri güzel. Pembeci değil. Gelecek beklemede.
İzlem Baktıroğlu: Karakter analizleri yanlış, söyledikleri de çıkmadı. Beğenmedim.
Duru Azra Işık : Yuvarlama bir fal bakmış. Beğenmedim.
Mihrace Atalay: Hisleri güçlü bir yorumcu. Karakter analizleri başarılı fakat fal daha çok gelecek odaklı. O yüzden net bir şey diyemiyorum. Söyledikleri çıkarsa yazarım.
Asaf Beyoğlu: Kart yorumcusu olsa da anlık durumları bilmiş. Daha çok gelecek odaklı bir falmış. Verdiği vadelere daha var.
Metin Kayacan: Söyledikleri çıkmadı.

Tellwe:
Chitra: Çok başarılı ve özenli bir fal olmuş. Gelecekle ilgili söyledikleri beklemede.
Falinustasi: hiç beğenmedim ve iade aldım. Enerjimiz uymadı sanırım.
FalciSeray: Çok kısa bakmış. Nokta atışı yok. Söylediklerinin bir kısmı çıkmamış ufak bir kısmı beklemede ama onların da çıkacağını sanmam.
ZeynepAna: Eh işte. Söylediği ufak bir şey çıkmış.
elcin666: Söylediği hiçbir şey çıkmamış.
medyumzagnos: Başarılı bir falcı. Söylediği bir şey çıktı. Asıl konu hakkında olumsuz konuşmuş ki ben de olumlu olacağını düşünmüyorum zaten. Denenebilir.
Kahinmedea: Anlık durumlarla ilgili söylediklerini teyit etme imkanım yok o yüzden bir şey diyemiyorum. İş konusu beklemede.
MarcelineAbadeer: Eh işte. Gelecekle ilgili söyledikleri beklemede.

Eylem Tüzün ne zaman girdi? Bi kaç gündür takip ediyorum girmemişti şimdi baktım yine görünmüyor. sanırım ben kahveden bildirim bekliyorum o yüzden göremedim.
Evet bende kahve baktircaktim dalginlikla fotograflari silmisim kismet katinayaymis hazir acikken baktirdim ama bence kahve baktir

ya arkadaşlar aslındia basirly diye bi uygulama var o da iyi bir uygulama gibi geliyor. orada astrolilith çok övülmüş. renan da öyle bir de adrian var. bunlara baktıranınız var mı acaba kimi önerirsiniz? ya birini önerin ama ya güme gitmesin içime sinen birine atmak istiorum. yine fala dadandım.​

ya arkadaşlar aslındia basirly diye bi uygulama var o da iyi bir uygulama gibi geliyor. orada astrolilith çok övülmüş. renan da öyle bir de adrian var. bunlara baktıranınız var mı acaba kimi önerirsiniz? birini önerin ama ya güme gitmesin içime sinen birine atmak istiorum. yine fala dadandım.

her yerden yorum almış gibi hissettim kendimi o uygulamada eylül ayında renan dan yorum aldım başarılıydı söylediği vadelere var daha o yüzden net bişey diyemiyorum renandan başkasınıda denemedim orada.. he ama hayatımdaki insan için harf söyledi isminde veya soyisminde var diye onda yanıldı ..

geldimi yorumun acaba eylem tüzünden..
Evet canım geldi tabi beğendim sadece mesaj kisminda kafami biraz karistirdi genelde bilmis yani ama gelecek olarak hangisinin dedigi cikar bilemiyorum. Dideminki cikmasinda...

diğer şeyleri bildi mi peki? yani neyinden memnun kaldın peki

Basirly bende duydum gecen arkadaslarim konusuyodu baya iyiymis bi onu denemedim bak :) denerim kesin

diğer şeyleri bildi mi peki? yani neyinden memnun kaldın peki

kötü enerji aldığım bi arkadaşımın bütün isminden ve soy isminden sessiz harflerin tamamını saydı yeni tanışacağın negatif bir bayan dedi uzak dur dedi isminin 3 tane harfini söyledi akşam dinlerim tekrar söylerim diğerlerinide tam net olarak yazarım sadece ilişkimle alakalı harfler yanlıştı oda saydığı harfler ilişkimde olan kişinin kardeşinin harleri belki orda karışıklık olmuştur blemiyorumki fallardan kafayı yedim

peki ilişkinle olan şeyleri bildi m ayrılık nedenini cartı curtu

peki ilişkinle olan şeyleri bildi m ayrılık nedenini cartı curtu

ben geçmişe çok dikkat etmiyorum şuanki durum ve yakın geleccek tutması öneml benim için akşam dinleyeyim net söyleyeyim eylül ayında baktırmıştım çok detaylarını hatırlamıyorum ama bayağı uzun bir yorumdu 13-15 dakika civarı sürdü sanırım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…