Çıkıyo mu peki negatif dedikleri
Katina attim kizlar hayırlı uğurlu olsunGeri sesliye almis simdi katinami kahvemi sence
Ben bir kere baktirdim gecen sene andaki bazi seyleri bilmis ama gelecekte olacagini soyledigi bir iliski tarifi 8-9 ay zaman gecmis soyledigi tarihten oyle bir sey olmamis bir de kisa bakmis cok detay yok gelecekle ilgili ozellikle.byc falcı sema baktıranların görüşlerini alabilir miyim?
Eylem Tüzün ne zaman girdi? Bi kaç gündür takip ediyorum girmemişti şimdi baktım yine görünmüyor. sanırım ben kahveden bildirim bekliyorum o yüzden göremedim.Katina attim kizlar hayırlı uğurlu olsun
Canım bana da ne olumsuz ne olumlu hiç bir dediği çıkmadı.Çıkıyo mu peki negatif dedikleri
Çok boş bir fal almıştım... Tavsiye etmem...Hülya Demir karşı tarafın düşüncesinde nasıl sizce ? Hep pembeci midir? forumda arattım genelde öyle deniliyor. beni şaşırtan analizler yaptı da şimdi. anlık durumlarda bildiği şeyler oldu..hülya demire fal baktıranlar anlık durumda nasıldır yorumlar mı acaba?
baktırdımÇok boş bir fal almıştım... Tavsiye etmem...
Evet bende kahve baktircaktim dalginlikla fotograflari silmisim kismet katinayaymis hazir acikken baktirdim ama bence kahve baktirEylem Tüzün ne zaman girdi? Bi kaç gündür takip ediyorum girmemişti şimdi baktım yine görünmüyor. sanırım ben kahveden bildirim bekliyorum o yüzden göremedim.
Evet bende kahve baktircaktim dalginlikla fotograflari silmisim kismet katinayaymis hazir acikken baktirdim ama bence kahve baktir
ya arkadaşlar aslındia basirly diye bi uygulama var o da iyi bir uygulama gibi geliyor. orada astrolilith çok övülmüş. renan da öyle bir de adrian var. bunlara baktıranınız var mı acaba kimi önerirsiniz? birini önerin ama ya güme gitmesin içime sinen birine atmak istiorum. yine fala dadandım.
Evet canım geldi tabi beğendim sadece mesaj kisminda kafami biraz karistirdi genelde bilmis yani ama gelecek olarak hangisinin dedigi cikar bilemiyorum. Dideminki cikmasinda...geldimi yorumun acaba eylem tüzünden..
diğer şeyleri bildi mi peki? yani neyinden memnun kaldın pekiher yerden yorum almış gibi hissettim kendimi o uygulamada eylül ayında renan dan yorum aldım başarılıydı söylediği vadelere var daha o yüzden net bişey diyemiyorum renandan başkasınıda denemedim orada.. he ama hayatımdaki insan için harf söyledi isminde veya soyisminde var diye onda yanıldı ..
Basirly bende duydum gecen arkadaslarim konusuyodu baya iyiymis bi onu denemedim bak :) denerim kesinya arkadaşlar aslındia basirly diye bi uygulama var o da iyi bir uygulama gibi geliyor. orada astrolilith çok övülmüş. renan da öyle bir de adrian var. bunlara baktıranınız var mı acaba kimi önerirsiniz? ya birini önerin ama ya güme gitmesin içime sinen birine atmak istiorum. yine fala dadandım.
Evet canım geldi tabi beğendim sadece mesaj kisminda kafami biraz karistirdi genelde bilmis yani ama gelecek olarak hangisinin dedigi cikar bilemiyorum. Dideminki cikmasinda...
diğer şeyleri bildi mi peki? yani neyinden memnun kaldın peki
peki ilişkinle olan şeyleri bildi m ayrılık nedenini cartı curtukötü enerji aldığım bi arkadaşımın bütün isminden ve soy isminden sessiz harflerin tamamını saydıyeni tanışacağın negatif bir bayan dedi uzak dur dedi isminin 3 tane harfini söyledi akşam dinlerim tekrar söylerim diğerlerinide tam net olarak yazarım sadece ilişkimle alakalı harfler yanlıştı oda saydığı harfler ilişkimde olan kişinin kardeşinin harleri belki orda karışıklık olmuştur blemiyorumki fallardan kafayı yedim
peki ilişkinle olan şeyleri bildi m ayrılık nedenini cartı curtu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?